- 8 Ağustos 2011
- 11.776
- 9.309
- 448
bebeklerin o halleri çok tatlı oluyor ya..evet bencede süper. kv lerin evi dubleks onlarında çatı katı müsait havuz aldık hoş denizde dibimizdebisikletide var oynasın diyoruz. seviyor zaten terası. müsait olanda denize sokar. oyyh bu sene kapkara olur benim yavrucak.
evet, çok farklı aktivitelerin yapıldığı yaz okulları var.hemen patron:92:
pamuk helva ve dilanaz ne yapti bilmiyorum. büyük kiz evdeydi malum. dışarı çıktı oynamak icin sonra arkadaşıyla geri geldionlara kek yaptım, bi yandan evi toparladim. ipek de sağolsun az uyudu. yemegi bile eşim geldikten sonra yaptim. yazın ne yapacağız bilmiyorum. büyük çocuğun evde olmasi zor. dışarı çıkıyorlar arkalarindan kerem ağlıyor. 10 dk sonra bir şey istemek icin geri geliyorlar tekrar ağlıyor kurs bulmak lazım
ah canım benim yaaaCanım benimmmmm :) eşim de rapor al dedi ama yapılacak sınavlarım varEfenin gece uyanmaları iyice çekilmez oluyo hastayken )
6 saat ne yaptınızzzzz?gezmek diye buna denir.
Nfkcan neler aldın bakıyımmmm?? Zayıflayınca coştun başımıza haaa:)
6 saat de, bunun 2-2,5 saati yol zaten.nfk kız maşallah nereleri gezdin bakalım anlat
bu arada bugün 1 nisan ve ben ne hikmetse bu sabah aldığım ani bir kararla rejime başladım
kendi kendime 1 nisan şakası yapmaktan korkuyorum inşallah 15 günde olsa tutarım diyetide birazcık kilo vereyim
dün alışveriş yaptığım yerde nakitte 10 lira indirim yaparız dediler.
bende de yeteri kadar nakit kalmamıştı. eşimi aradım, banka kartına nakit yüklettim.
atm sordu kardeşim. yürü yürü anca bulduk atmy yi. kartı soktum, manyetiği bozuk falan diyo. denedim yine olmadı.
bu sefer içeri girdim, sıra numarası aldım oturdum. sıra da ilerlemiyor. sabredemedim. gittim veznedeki adama durumu söyledim
bazen atm takılıyor dedi. kalktı biraz kurcaladı. şimdi dene dedi. gittim tekrar denedim olmadı.
döndüm adama, işlemi buradan yapabilir miyiz dedim. sonra farkettimki, elimdeki eşimin kartı.
adam da eline aldı. biz işlem yapamayız zaten dedi. hmm, benim kartım değil ondan di mi dedim.
hayır bu kart bank asya, burası türkiye finans bank demesin miiii?
sağol canım benim oğlum da kapının önünde oturuyur ya kereta:) anne gitti ata(işe) diyormuş bakıcısına yavrum.büyüyorlar haklısın canım.valla rahatladım dünden bu yanasiz yazdıkça.canım bir de senin bakıcın sadece çocuğa mı bakıyor yoksa ev işlerinde de yardım ediyor mu? benim k hiç birşeye el sürmüyor.ki ilk işe aldığımda üç ay yapma çocuk sana iyice alışsın sonra yaparsın dedim. ben akşam 8 de evde oluyorum zaten ev işini yetiştirmek çok zor oluyor.hadi çamaşır ütü neyse de evi süpür sil diyorum sadece halının üstünü o da oturma odasını tek alıyor.silme de yok. oğluma ii ama ben de çok zorlanıyorum maaşı da piyasaya göre ii. kararsız kaldım çıkarsammı sabretsem mi diye..
?
gü-nay-dııınn!!!
eşim yine beni kaldırmayıp, kendi hazırlanmış çıkmış.
ayşecikle uyandığımızda saat 8.30du.. oh kendime geldim yaaa
güzel bi kahvaltı yaptık kızımla şimdi o oyun mesaisine başladı.
ben de buraya yazayım, evi toplamaya başlıcam.
herkese hayırılı huzurlu bi gün olur inşş
bebeklerin o halleri çok tatlı oluyor ya..
tenleri tatlı bronz, saçlar sapsarııı
evet, çok farklı aktivitelerin yapıldığı yaz okulları var.
elanın da çok hoşuna gider havuz, oyun
ah canım benim yaaaRabbim acil şifalar versin.
inş çabucak toparlarsın. ama sanırım doktora gidip ilaç alsan daha iyi olur.
6 saat de, bunun 2-2,5 saati yol zaten.
fatihe gittim. bacımla ferace aldık. artık pardesü giymiyorum ben. o yüzden çok iyi oldu.
bi yazlık, bi de şöyle düğünlük davetlik şık bi ferace aldım.
ikisi de terzide. çok beğendim, çok heveslendim. inanın benden giden 3-4 kilo ama o bile çok farketti.
dün mağazada hangi feraceyi giydiysem, kadınlar da beğenip denediiltifat ettiler.
kilo ne illet bi şey ya.. :100: inş bu formu koruyabilirim. 2-3 kilo daha verip kendimi garantiye almak istiyorum..
şeker portakalımm, çok iyi yaptın. biliyorsun; zaten ilk hafta 1-2 kilo gidiyor. öyle olunca iyice gaza geliyorsun..
dün alışveriş yaptığım yerde nakitte 10 lira indirim yaparız dediler.
bende de yeteri kadar nakit kalmamıştı. eşimi aradım, banka kartına nakit yüklettim.
atm sordu kardeşim. yürü yürü anca bulduk atmy yi. kartı soktum, manyetiği bozuk falan diyo. denedim yine olmadı.
bu sefer içeri girdim, sıra numarası aldım oturdum. sıra da ilerlemiyor. sabredemedim. gittim veznedeki adama durumu söyledim
bazen atm takılıyor dedi. kalktı biraz kurcaladı. şimdi dene dedi. gittim tekrar denedim olmadı.
döndüm adama, işlemi buradan yapabilir miyiz dedim. sonra farkettimki, elimdeki eşimin kartı.
adam da eline aldı. biz işlem yapamayız zaten dedi. hmm, benim kartım değil ondan di mi dedim.
hayır bu kart bank asya, burası türkiye finans bank demesin miiii?
Süper yaa çok güldümmmbu arada kızınız mı var bende kız istiyorum gibi ama hep sağlıklı olmasını diliyorum dua ediyorum merakta ediyor insan etmiyor değil kaç yaşınd kızınız en çok istediğim tabloyu yazmışsınızda
sağol bacımmooohhh güzel arkadaşım benim bir yerlerini kaşısaydın nazar dedirmişlerdir sana valla
iyi günlerde giy canım feracelerini
teşekkür ederim aynen yaa insan kilo verince havası değişiyor ama gel gör ki yemeksiz hayatta düşünülemiyor yaa
neyse sen kaç oldun bu arada :44:
sağol bacımm
şuan 65.8im. 3.7 kg gitti. ama göbeğim epey azaldığı için daha iyi görünüyorum. mekiğe devamm!
sen benden uzunsun di mi?
deli gibi dans ediyoruz ayşecikle..o da 'yayayayaa' diyo
[video=dailymotion;x12a1yf]http://www.dailymotion.com/video/x12a1yf_hande-yener-ya-ya-ya-yeni-klip_music[/video]
Ama öyle ya, çalışan anne çocuğu olmak öyle bir şey. Büyüyünce iyi oluyor ama.günaydınn hayırlı sabahlar
dün ay sonuydu malum işler yoğun bugünde ay başı
pembiş canım benim çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşebilirisin :26: kocacığında biraz destek al bari gerçi yardım etmiş biraz efeye bakmış galiba
nfk kız maşallah nereleri gezdin bakalım anlat
born sende uykusuzluktan günleri karıştırmışsın
elifnaz büyük kızın için yaz okulu falan düşünebilirisiniz evet hem onun için hem senin için iyi olur
ilbilgehatun kızzz niye öyle dedin içimi dağladınama eskiden çok az anne çalışırdı şimdi öyle değilki nerdeyse çoğu anne çalışıyor o yüzden biraz avutuyorum kendimi
unuttuklarım varsa kusura bakmayın
bu arada bugün 1 nisan ve ben ne hikmetse bu sabah aldığım ani bir kararla rejime başladım
kendi kendime 1 nisan şakası yapmaktan korkuyorum inşallah 15 günde olsa tutarım diyetide birazcık kilo vereyim
Artılarını görmeye çalışacağız artık.eşim de öyle diyor haklısın aslında çalışan anne ocukları daha sosyal oluyorlar.ama senin annen iii bir anneymiş.bazı çalışan anne çocukları felaketti ya hep anneyi suçlardı falan.okuduğum lisede çalışan anne sayısı çoktu o zaman. ben de hep o olumsuzlukları görmüşüm demek. şimdiki işim ii aslında maaşı falan oğlum özelde okusun istiyorum tabi Allah izin verirse.ondan sabrediyorum.onların ilerisi geleceği için.
Banka kartından mağazalar direkt çekebiliyor.çok güldüm ya...dün alışveriş yaptığım yerde nakitte indirim yaparız dediler.
atm sordu kardeşim. yürü yürü anca bulduk atm yi. kartı soktum, manyetiği bozuk falan diyo. denedim yine olmadı.
bazen atm takılıyor dedi. kalktı biraz kurcaladı. şimdi deneyin dedi. gittim tekrar denedim olmadı.
hayır elinizdeki kart bank asya, burası türkiye finans bank demesin miiii? Lazligin bu kadarii
dün alışveriş yaptığım yerde nakitte indirim yaparız dediler.
atm sordu kardeşim. yürü yürü anca bulduk atm yi. kartı soktum, manyetiği bozuk falan diyo. denedim yine olmadı.
bazen atm takılıyor dedi. kalktı biraz kurcaladı. şimdi deneyin dedi. gittim tekrar denedim olmadı.
hayır elinizdeki kart bank asya, burası türkiye finans bank demesin miiii? Lazligin bu kadarii
gü-nay-dııınn!!!
eşim yine beni kaldırmayıp, kendi hazırlanmış çıkmış.
ayşecikle uyandığımızda saat 8.30du.. oh kendime geldim yaaa
güzel bi kahvaltı yaptık kızımla şimdi o oyun mesaisine başladı.
ben de buraya yazayım, evi toplamaya başlıcam.
herkese hayırılı huzurlu bi gün olur inşş
bebeklerin o halleri çok tatlı oluyor ya..
tenleri tatlı bronz, saçlar sapsarııı
evet, çok farklı aktivitelerin yapıldığı yaz okulları var.
elanın da çok hoşuna gider havuz, oyun
ah canım benim yaaaRabbim acil şifalar versin.
inş çabucak toparlarsın. ama sanırım doktora gidip ilaç alsan daha iyi olur.
6 saat de, bunun 2-2,5 saati yol zaten.
fatihe gittim. bacımla ferace aldık. artık pardesü giymiyorum ben. o yüzden çok iyi oldu.
bi yazlık, bi de şöyle düğünlük davetlik şık bi ferace aldım.
ikisi de terzide. çok beğendim, çok heveslendim. inanın benden giden 3-4 kilo ama o bile çok farketti.
dün mağazada hangi feraceyi giydiysem, kadınlar da beğenip denediiltifat ettiler.
kilo ne illet bi şey ya.. :100: inş bu formu koruyabilirim. 2-3 kilo daha verip kendimi garantiye almak istiyorum..
şeker portakalımm, çok iyi yaptın. biliyorsun; zaten ilk hafta 1-2 kilo gidiyor. öyle olunca iyice gaza geliyorsun..
hay Allah iyiligini versin. Sabah sabah iyi geldi.
mağazadan cektirseydin keşke nakit yerine geçiyor
Güle güle kullan. fatihi çok seviyorum tatilden önce kısmet olursa gideceğim bende
sağol canım.. ben bilmiyordum. belliki onlar da bilmiyor.
normalde tüm mağazalarda debit karttan çekimlerde nakit olarak işlem görüyor fakat bazı işyerlerinin banka ile anlaşması gereği komisyon kesilebiliyor bu yüzden pek tercih etmemiş olabilirler öte yandan tüm atm lerde artık ortak nokta var türkiye finans da yokmuş galiba :44:
Ama öyle ya, çalışan anne çocuğu olmak öyle bir şey. Büyüyünce iyi oluyor ama.
Vavvvv, diyete başladın demek. Nfk ile başlayan diyet çılgınlığı tam gaz devam ediyor. Okulda da millet diyette.
Artılarını görmeye çalışacağız artık.
Banka kartından mağazalar direkt çekebiliyor.çok güldüm ya...
Biz de hala doğalgazı yakıyoruz. Pazar günü burası da çok soğuktu.nfk Allah iyiliğini versin kuşum.bana olmuştu bir keresinde. gerçi ben dalgın bi insanım normalde de.ssen maşallah barekallah bunu yapmazsın npormalde yaz geliyor da ondan mıdır:) bu arada burası çok soğuk şiyeri sobayı da kaldırttı bi yerim dondu ayıptır demesi.pazar baya kar yağdı sabah kalktığımda çatılardan sarkıt inmişti. ah bahar bi geleydi hayırlısıyla
kardeşim beni yanılttı yaaanfk Allah iyiliğini versin kuşum.bana olmuştu bir keresinde. gerçi ben dalgın bi insanım normalde de.ssen maşallah barekallah bunu yapmazsın npormalde yaz geliyor da ondan mıdır:) bu arada burası çok soğuk şiyeri sobayı da kaldırttı bi yerim dondu ayıptır demesi.pazar baya kar yağdı sabah kalktığımda çatılardan sarkıt inmişti. ah bahar bi geleydi hayırlısıyla
adım çıktı 9a, inmez 8e :111:Nfkcım güle güle kullan aldıklarını. Bankkart krizin ise süpereee onca gezme ve alışverişe normal bu yaşanan
Dün yapamadığım temizliğimi bugün yaptım. Ohhh, rahatladım.şimdi namaz kılacağım, e-okula not gireceğim. Bıdğımı uyuttum, belki sütlü kahve de içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?