Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yaptım canım yaptım memnun oldu o da ,eşim de :)
Bugün uzun zamandan sonra, keremi parka çıkardım sonra uyuttum.
Şimdi de anneme geldik hava çok güzel ya dolaşıyoruz
Ayyyy, doğru ya unuttum. Dr'den sonra hatta. Olsun ne olacak yine al. Ben doğumdan önce eve kıyafet yığmıştım, bir yere çıkamam diye.
Çok mantıklı..
İlbilgecim bu arada çok güzel ve gençsin bayıldım maşallah..

dilanaz, devamsızlıktan kalıcan hea!!
bizi başka topiklerle mi aldatıyosun bakim?

geldim geldim,hayatımda başka topik yok.

ana oğul ,çarşı pazar gezdik.

yeni geldik eve.bizimki artık evde durmuyor,ayakkabılarını getirip

gidekk diyor.artık bi öğleden önce birde öğlede sonra çıkıyoruz.

devamlı gittiğim çocuk mağazasının,bir şubesi daha açılmış oraya uğradım

kızıma pijama takımı ,oğluşuma yağmurluk aldım çok tatlıbirde

alıştırma külüdo aldım.şu azılarda tamemen çıksın yavaş,yavaş başlıyacağım.

bu aralar pek keyfimiz yok.nfk ne güzel kilo vermişsin ,mekik çekmek bana çok sıkıcı geliyor ya.

birtek yürüyüşü seviyorum.bende senden ilham alıp mekiğe başlamalıyım...

Son düzenleme:
3 gündür evdeyken oğluş çok farklıydı; daha sakin... Bugün yine huysuz ve mızmıza moda girdi. Demekki ne kadar sık görse de hep dibinde istiyo bu veletler analarını.. Yok öyle bir dünya :) bu arada benim burnum durdu oğlumun başladı :/ boğazım da hala acıyo. Normal iyileşme süreci deyip hastalık konusunu kapatıyorum :))

batuhan seçmez ama halaa ekmek zeytin hariç katı bişey yemez. köfte aslaa yemez çiyniyor ama yutmak istemiyor. nasıl alışır bilmiyorum az değil 18 aylık yemesi lazım çıldırıyorum bende. kv desen hiç umrunda değil altı aylık bebek gibi dayıyor tarhana ve muhallebiye. yemek konusunda çok sıkıntılıyım. çok tartıştım ama inanırmısınız meyveyi bile ana öğünden sayıyor. çocuğum aç yaaa aççç.

Şu sıralar yani birkaç gündür sadece sütle ayakta duruyor miniğim. Abartmıyorum hiçbir şey yemiyor.
dişimi çıkıyor acabaaa.

Kızlar, mutfak dolabı siparişi vereceğiz. Renk konusunda fikir verin ne olur!venge ile parlak beyaz düşündük ama sonradan eltimlerin vestiyerinin öyle olduğunu fark ettik. Hiç hoş görünmüyor.
ben siyah ve beyaz çok seviyorum. temizliği bakımı zor ama parlak. yada gül kurusu çok yakışır.

iyi, ama yine de bizi ihmal etme
aldıklarınızı güzel günlerde kullanın.
şu tuvalet eğitimini verip acısız memeden bi keseydim ayşeciğiii, çok mu şey istedim acaba?
98den 92 cm e indi göbeğim. hedefim 88 cm inş

mekik deyince sadece klasik düşünme. ben şu hareketleri çalışıyorum.
ilk iki hareketi çoğunlukla, alt karın çalıştırıyor

http://www.pembecafe.com/Haber/Gobekleri_Eritiyoruz/

hmm.. senin müdahe etmen şart bacım.
akşamları sen gidince uğraş biraz. ne bileyim, belki patates kızartma gibi şeyleri kendi çatala takıp yemek hoşuna gider :44:

Off ya bir iki laf ettirmediler. aceleden 18 aylık demişim 20 aylık bebeğe. işyeri sonuçta ama kölede değilizya yahuu. hep iş hep iş. o yüzden doğrudüzgün okuyup yazamıyorum. hep kaldığım yerden bakayım yazayım diyorum ne gezer. sayfada oldukça ilerlemiş. sohbet güzel valla. bir beş dak. kafa dağıtmak iyi oluyor işte.

akşamları sen gidince uğraş biraz. ne bileyim, belki patates kızartma gibi şeyleri kendi çatala takıp yemek hoşuna gider :44:
ben gidince herşey yapıyorum aslında kadın benimle çatır çatır kavga ediyor. napcam bilmiyorum. bazen çok ağlamaklı oluyorum.

ben gidince herşey yapıyorum aslında kadın benimle çatır çatır kavga ediyor. napcam bilmiyorum. bazen çok ağlamaklı oluyorum.
sana 1 günlük beslenme listesini vereyimmi şaşıp kalcaksın:
sabah : kalkınca muhallebi şartmış
öğle uykusuna yatmadan yada uyanınca kahvaltı oda benim zorumla peynir zeytin yumurta ceviz etimek süt karışımı
ara da meyve (dediğim gibi öğünden sayıyor)
akşam tarhana market yapımı ev de değil.içine et katar bazen. çeker makinada
yatarken muhallebi
BEĞENDİNİZMİ.????
Hemen hemen hergün aynı öğün. çıldırıyorum kafayı yicem bu kadın yüzünden. arada ben bişeyler yapıyorum sebze falan da yiyor yavrum. ama işte tartışıyoruz.

çok biliyorya. benden daha iyi çocuk yetiştiriyorya. görün işte nekadar mükemmel.

eşin bi şey demiyor mu peki? dengeyi onun sağlaması gerek sonuçta.

Ayyyy, doğru ya unuttum. Dr'den sonra hatta. Olsun ne olacak yine al. Ben doğumdan önce eve kıyafet yığmıştım, bir yere çıkamam diye.
zamanında bende kıyafet yığdım. sonra kilo aldım uzun süre veremedim. aldıklarımı yeğenlerime verdim hatta evdekileride. şimdi zayıfladım ama neye yarar kıyafetler gitti. keşke vermeseydim diyorum.

eşin bi şey demiyor mu peki? dengeyi onun sağlaması gerek sonuçta.
butarz konularda annesine laf söyletmez. kadın eşini kaybettikten sonra kafayı yedi yada masuz yapıyor her dediğini herkeze yaptırıyor. kimse ağzını açıp bir laf edemiyor. bi evimi ayırsaydım. ama yine çocuk onda kalacak neye yarar ki.

çok biliyorya. benden daha iyi çocuk yetiştiriyorya. görün işte nekadar mükemmel.
ah canım benim yaa.. öyle şey olur mu?
bazı kv ler çok baskın. torunu tamam da, kendi çocuğu da değil yani. anne kadar söz sahibi olabilir mi hiç?!
bu bebeler artık bizim yediğimiz herşeyden yiyor. neden farklı tatlardan besinlerden uzak kalsın.
bu büyümesini ve gelişmesine de tesir eder. eşini karşına alıp salim kafayla bi konuşsan ya

anlıyorum bacım. arada kalmak ne kadar kötü..
az daha dişini sık. önümüzdeki sene yarım gün de olsa kreşe verebilirsin belki.
o zaman yeme düzeni değişir..

evet kreşe kesinlikle vercem. kv orda yedirmezler doğru düzgün diyor onada karşı çıkarsa bırakırım işi başka çaresi yok. gerginlik istemiyorum. çok yaşadık bu gerginliği hep anlaırdımya. kadın çok manyak bildiğin gibi değil. farklı yollardan bişeyler yapmaya çalışıyorum ama çıkışı yok. çok üzülüyorum. tarhanayla ömürmü geçer.

Anlatılacak okadar çok şey varkii. diyorumya boşverdim. kadının söyledikleri artık ninni gibi geliyor. sadece gülümsüyorum. eşimde herşeyin farkında oda hak veriyror aslında ama bu şekilde davranmak zorunda. gitmek için can atıyor. olacak işi olmadı.

Canım ya diğer mesajlarını da okudum ama sadece bunu alıntıladım. İşin hakkaten zor. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumu malesef. Çocuk mutlaka ki doyuyordur onu dert etme. Yoksa ağlamaktan ve huyuzluğundannkadın başedemez zaten. Sorun tek tip beslenmesi. Yani içine kıyma katıyosa tarhananın yine iyi; protein alıyo bi öğün daha. Bi de yumurta olsun ceviz olsun faydalı şeyler yiyo yavrun zaten. Sen tatil gününde farklı tatlarla tanıştırmaya çalış. Hep yumuşak kıvamda yiyecek diye de üzülme çünkü büyüyüp de o şekilde besleniyo olan var mı hiç etrafımızda?? Bi de biz bu yemek olayını çok takıyoruz okuyup ve duyarak. Geçenler de bi aile dostumuzdan bahsettiler; kocasından ayrılmış. Ozamanlar çocuk da küçükmüş. Adam hiç yardım etmiyormuş. Çocuğa yedirecek birşey bulamadığı için kadıncaz çayda bisküvileri ezip yediriyormuş. Kimseye de bişi dememiş. Ha noldu? O çocuk büyüdü ünv okudu askere gitti iş güç sahiib oldu şimdi de evlenecek. Yani daha sakin ve rahat olmalı kendimizi üzmemeliyiZ (mümkün olduğunca )

Yavas yavas nasil.baslicaksin sen tecrubelisin iki uc cocuklu ark.lar diger bebislerdeki tecrubeleri yazsaniza.bizde ilham alalim :) bende iyice agirlasmadan halletsem diyorum ama nasil ?? Busmai sen ne zmn baslicakisn ve diger hamislerrr
Oyyy ins.efe kotuye gitmez yaa senin de daha iyi olmana sevindm
Ayni evde mi yasiyosunuz canim birde aenin yapip.biraktigin yemekler.dururken yine de.kendi.kafasina gore.mi.takiliyo arklarin dedigi gb emin.ol.ac kalmiyodur ama.tek tip.neden beslensin bazilari illa benim.dedigim.diyor.iste benim.kpde sabah kahv.da.kndi corba iciyo.diye cocukda icsin diyo ://

Yine iyi dayanıyorsunuz ya. Hem hamilelik hem iş hemde bu sıpalar.... İşiniz zor valla. İnşallah rabbim sabrını verir de tamamlarsın canım 35 haftayı.
He valla bu temizlik olul kapanana kadar gider artık:) o zaman da taşınma işi olmazsa bi daha temizleyip kapatıp gideriz napalım.
Bizimki de bi tuhaf. Kadın gelir gelmez başlıyorum hemen:) sabah ggeç kaldık kahvaltı yaptıramadım. Öğlende yediremedim. Dayıyor çocuğa pastırmayı. Neyse birkaç gün diye sabrediyorum. Azcık yese doydu diyor. Bi tuhaflarrr.
Bende çok takıyordum yok cevizi yok eti yok sebzesi.... Yok şu kadar yemeli yok şu saatte yemeli bilmem ne.... Valla artık saldım. Saatler miktarlar ne yemesi gerektiği herşey esnekk... Ve böyle o da mutlu bende. Napalım ya eninde sonunda büyüyecek. Midesinde açlık hisseden çocuğu kim durdurabilir ya?

Bu arada senin şu örneğine bende katkıda bulunayım. Dün kahvaltıda pek bişi yemedi ıhlamurun içine ekmek doğradım onu yedi. Başka zamanlarda da kahvaltıda doymuyorsa 1 saat sonra falan annem sütün içine ekmek doğrayıp veriyor. Damak zevki hiç yok bence ama seviyor ben napim:) karnına bişiler gitsin de... Birde iki gün sonra kendileri yemeye başlayacak, yemek isteklerini kırmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…