Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu arada eşim rahatsız kızlar ya:/ prostat iltihaplanması ve büyümesi varmış. Canım çok sıkıldı. Ailesinde varmış. Birde o iyice kötü kötü düşününce moralim bozuluyor. Neşeli olmaya üstünde durmamaya önemsiz gb davranmaya çalışıyorum. İlgisizmişim gb görünüyor heralde. Cuma günü özelden bir profa gidecek.

Cok uzuldum canim yaa sanki.hep ilerleyen yaslarda olcak saniyor insan ama demek olabiliyormus ins ilerlemis durumda degildir bakalim prof ne dicek..

Canım kötü şeyler düşünmemeye çalışın.... Erkekler hastalık konusunda nasıldır hepimiz biliyoruz. O yüzden cumaya kadar idare et canımcım. İnşallah güzel haberler alırsınız.

Teşekkür ederim canım, o senin güzelliğin.minyon olmanın avantajı sanırım.

zamanında bende kıyafet yığdım. sonra kilo aldım uzun süre veremedim. aldıklarımı yeğenlerime verdim hatta evdekileride. şimdi zayıfladım ama neye yarar kıyafetler gitti. keşke vermeseydim diyorum.
Niye hemen verdin ki!!!!

Hahaaaa, kayseriliye çocuk baktırırsan ya pastırma yedirir ya sucuk.

Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey çıkmaz.

Senin kafan rahat olsa yediği içtiği gözüne o kadar batmaz. İnsan başka şeylere sinir olunca her şey rahatsız ediyor, sorun oluyor.senin kv de ilginçmiş. Birlikte yaşamanız çok kötü. Allah yardımcın olsun.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Efeciğimin burun tıkanıklığı ve akışının bol olduğu bir geceydi. Neyseki bu sefer cold mix olayına girdim hemen :) bugün de sarımsaklı kızılcık tarhanası içireceğim inşallah ki daha çabuk toparlasın. Burda meşhur bir "ilaç niyetine çorba"dır :)

İlbilgecim kuaför candırrrrrrrr :) ben de eğer perşembe günü sabahtan yazılı okumalarımı halledersem öğleden sonra bi kırık aldırma operasyonuna gidicem inşallahhhhhhhh.

Herkese güzel bir gün diliyorum.

günaydın canlar..
6.15te uyandı ayşecik. ikimiz de ayamadık, karşılıklı esniyoruz.
ama öğleden önce uyumaz küçük hanım..

bugün arkadaşla buluşacaktık, hastalanmış. erteledik.
herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.

hmm.. gençlerde böyle bi sıkıntı oluyor muymuş?:44:
işinin ehli bi görsün bakalım. elbette genç yaşta önleyici veya geciktirici tedaviler vardır.
az daha sabredin bacım..

kızılcık tarhanası? ilk kez duyuyorum.
şimdi netten baktım da, bildiğimiz tarhana gibi kızılcıkla yapılıyor.
inan resmine bakarken bile ağzımda kızılcığın ekşisini hissettim, yüzüm buruştu
inş iyi gelir, şifa olur..

ilbilgemm, hadi şimdiden sıhhatler olsun

Herkese günaydınnn....günümüz güzel geçsin inşallahh...
Canım kötü şeyler düşünmemeye çalışın.... Erkekler hastalık konusunda nasıldır hepimiz biliyoruz. O yüzden cumaya kadar idare et canımcım. İnşallah güzel haberler alırsınız.
Sağol bebişim, inşallahh. Konu üriner sistem olunca canı sıkılıyor işte insanın.
Cok uzuldum canim yaa sanki.hep ilerleyen yaslarda olcak saniyor insan ama demek olabiliyormus ins ilerlemis durumda degildir bakalim prof ne dicek..
Evet çok erken oldu, genetik olmasının da etkisi büyük sanırım. Bakalım cuma ne olacak?

Pastırma olayına güldüm baya

Ay sabah sabah sinirlerim bozuldu baya. Öğrencilerimden biri kız ve erkek başka öğrencim hakkında abuk subuk konuşmuş. Cinsellikle ilgili. Nerdenn öğreniyorlar böyle şeyleri ya? Uyuz oldum daha yaşı ne başı ne?

televizyon, interneeeet

allah allah şimdiki kızlar erkeklerden beter
inşallah ahlaklı çocuklar yetistiririz. hiç sevmiyorum bu muhabbetleri.
bu arada çok geçmiş olsun esine.

geçmiş olsun pembe oğluşuna.senin iii olmana sevindim canım.

Benli ekşi tatları sevmem ama sarımsaklı sarımsaklı çok güzel oluyo valla :)

Tıp çok ilerledi kız bişi olmaz; herşey düzelir inşallah.

Bi şekilde tvde görüyorlar veya etrafta duyuyorlar burda da küfür çok yaygındır :/

kızlar ilk kez çoklu alıntı yaptım.biraz karışmış artkın idare edin
nfk canım sen daha emziriyon di mi.ablam önce sütten kesmişti oğlunu sonra da tuvalet eğitimi vermişti.öle daha rahat olur demişti bana.tabi sen daha ii bilirsin canım.naçizane bir örnek vereyim dedim:)

sağol canım benimm..
son hastalığından sonra alışkanlık oldu, karnı tok olduğu halde günde belki 6-7 kez yapışıyordu bana süt diye..
bi de memeden doymuyor, 10-15 dk memede duracak, ayrılmıyor. kavga dövüş bıraktırıyorum.
normalde yatmadan önce emziriyorum ayşeciği. ama son dört gündür bıraktım.
uyku rutini içindeki emzirmeyi yani. bu sefer yatağına yatmıyor. bizimle yatıyor.
sakinleyip mayışınca kendi yatağına koyuyorum. şuan belki bir kez emiyor gündüz.
sonra yavaş yavaş da geceyi kesicem.

Son düzenleme:
Baharcim.benimde en korktugum sey iste tam da egitimi verirken bebek dunyaya gelince herseyi basa sarmak o zaman cok kotu olur ama hic ogretmesem senye yaz da 3 yas cok gec olmaz mi napcam.bilemedim

Baharcim.benimde en korktugum sey iste tam da egitimi verirken bebek dunyaya gelince herseyi basa sarmak o zaman cok kotu olur ama hic ogretmesem senye yaz da 3 yas cok gec olmaz mi napcam.bilemedim

bana kalırsa şuan bebekte olumlu sinyaller yoksa,
kakasını söyleme, kirli bezden rahatsız olma gibi.. başlamamak daha iyi.
dediğin gibi onca uğraş çaba, bebek doğunca başa sarabilir.
yeğenim yeğenim hala bezli. bu yaz başlayacaklar tuvalet eğitimine, neredeyse 3 yaşında olacak yani.

ayşecik lazımlığın üstünde zoraki oturuyor..
tedirgin oluyor. bezi olmadığı için kendini rahat hissetmiyor sanıyorum. bazen kakasını haber veriyor.
hemen bezini açıp oturtuyorum. yok yapmıyor. kaldırıp bezini bağlıyorum. o şekilde gidip lazımlığa oturuyor yapıyor
daha zamanı var belliki

Son düzenleme:
günaydınnnnn

pempiş ilacın adını unuttuk yazarken comix miydi işe yaradı mı ?

aryam geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme herşeyin çaresi var artık allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…