Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu arada öiniğim yaklaşık 1-2 haftadır kaydırağın merdivenlerinden çıkıp yalnız başına kayabiliyor. Hatta merdiveni olmayıp demir basamaklı olanlara da çıkıyor ama ben korktuğum için izîn vermiyorum. Eminim sizinkiler de öyledir ama benimki yeni başlayınca bir sevindim ki...ben parkta artık rahat rahat ıturabiliyorum. kendisi çocuklarla oynuyor. Gerçekten çıcuk çocuktan öğreniyor.

günaydın günaydınnn

ilbilgehatun canım doğru diyorsun ben kamyon falan okuyunca kız değilmiydi dedim:44: sonra paşa yazıverdim
prensesin güle güle kullansın

busmai kız ellerine sağlık güzel yemecikler yapıvermişsin afiyet olsun keremede

aynen öyle bütün fikirlerine hayranım nfk nın. nazar olmasın.

saol cnm. batuhan daha iyi.

hiç dizi keyfim yok. izleyemiyorum.

sabırsızlıkla bekliyorum tatlııım.

canım bende dizi keyfini tam yapamıyorum sonrasından internetten izliyorum parça parça

Erkek milletinin çekilir olduğu bir yaş aralığı var mı?!?!?

hımmmmm:44: arada çekiliyorlar

günaydın canım

yok canım bizimki henüz onu yapamıyor yani kendi çıkıyor kaydırağa ama benim el hep arkasında genede ama ordan sonrasında da çok hızlı bırakıyor kendini o yüzden ben henüz oturma keyfine erişemedim miniğine maşallah

Hımmmm, 4-11yaş arası olabilir.

Kafana bir şeyleri mi takıyorsun?
Galibaa:// çok lüzumsuz şeyler geliyor birde aklıma uyuyamadığım içinn!
Şekerportakalı, ben kızım var. Kepçe, kamyonla oynada da kız.parktadaki çocuklar genellikle erkek olduğu için onların kum malzemelerini istiyordu. Ben de aldım.
bende alacağım ama bir türlü fırsat olmadı:/

Bende çok mutlu olmuştum ya:) gitgide rahatlıyor muyuz ne?? Maşallah adene

Hımmmm, 4-11yaş arası olabilir.

Kafana bir şeyleri mi takıyorsun?

Mantıklı bir aralık ;D

Şekerportakalı, ben kızım var. Kepçe, kamyonla oynada da kız.parktadaki çocuklar genellikle erkek olduğu için onların kum malzemelerini istiyordu. Ben de aldım.

Kepçenin kamyonun kızı erkeği mi olur yaaaa!?!? Bak yine sinir oldum :) oğluma ütü masası ve ütü alayım dedim a101den kocam izin vermedi. Çünkü rengi pembeeeeee!!!

Ne güzel canım çok sevindim. Efe haydutu çıkıyo onda sorun yok da sonrasında hep daha büyük kaydıraklara doğru gitmeye çalışıyor. Bi de oturup kayamıyor; ya yüz üstü ya yan yada ayakta gidecek diye korktuğum için de yardım ediyorum. İnşallah o da bu yaz öğrenir :)

Sabahtan üç sınavımı okudum (kendimi odaya kapatıp). Sonra ananaslı kek deneyip fırına attım. Şimdi tekrar sınav okumaya devam. Boş gün mü başka bişi mi belli değil :/

sa canlarımm..
nenedeyiz bugün. o yüzden geç kaldım. ne var ne yok bakalımm?

pembişim: nasılsınız bugün?
ilbilge, şeker portakalımm maşallah sizinkilere. ayşecik henüz kaydırak merdivenlerini tek başına çıkamıyor.
epey yüksek basamaklar, kaydırağa gelince bizimki oturmak falan anlamıyor. laz gibi uçuyor tepeden aşağı :111:
o yüzden yakın markaj devam ediyorum peşine. bir saniye başımı çeviremiyorum.

aryam; ben de akşam yatınca dalmakta sorun yaşıyorum.
lüzumlu lüzumsuz bir milyon şey geliyor aklıma..
oysaki yatak, günün muhasebesinin yapıldığı yer deği. ama hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
kii senin bu ara kafan haklı olarak biraz meşgul.
şeker portakalımm; söylediğin dizinin fragmanını görmüştüm.
ama dizi keyfim kalmadı. hevesim yok doğrusu. bazen aramızda kalsına bakıyorum, o da cıvıttı

Sabahtan üç sınavımı okudum (kendimi odaya kapatıp). Sonra ananaslı kek deneyip fırına attım. Şimdi tekrar sınav okumaya devam. Boş gün mü başka bişi mi belli değil :/

çalışan kadın için ''boş gün'' diye bi şey yok bacım..
diğer tüm işlerini yapmak için ayrıllmış bi gün. adı da tatil epey iş kaçırmışsın.. kolay gelsin bacım.

İyi neneler canikommm :)

Efenin sümükler akmaya devam :) neyseki ateş vs yok çok şükür.

çalışan kadın için ''boş gün'' diye bi şey yok bacım..
diğer tüm işlerini yapmak için ayrıllmış bi gün. adı da tatil epey iş kaçırmışsın.. kolay gelsin bacım.

Çok doğru bir tespit sağolasın canım.

Ananaslı keki çıkardım fırından. Hamarat annenin tarifini uygulamıştım. Onun ananasları baya kızarmıştı fotoda fakat benim öyle olmadı. Tadını ise bilmiyorum çünkü kek yemicemmmmmm :) ev ahalisi yesin de bakalım

Aaaaa bu ne hakkaten ya??? Kimsecikler yazmamış şaşırdımmmm.

Beş sınav okuyup kaçtım valla kuaföre. Yoksa boş günüme sinir olacaktım... :)

herkeze salammm. nabersiniz nasılsınız canlarım.

Herkezler kaybolmuş yine nereye gittiniz. bende yarım dakka fırsat buldum bir merb deyim dedim.
haa unutmadan İLBİLGE evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle canım.
ayy geçmişe bakmak istiyorum ama ne mümkün. çokk yoğunum. sabahtan beridir mutfak tasarlamaktan anam ağladı. gelen giden başıma üşüşen. noooluyo yaaaw oldum.

Nerdeee. ben kv ye yetişebilirmiyim sence. kadın tam gaz.

gel tatlım gel ozaman. kv tepesi attımmı gör sen manzarayı. insanda ne tat bırakır ne huzur. çokta mutlu olurum. ama evimi ayırınca gel. yolun düşerse mutlaka gel.

geçmiş olsun. havalardandır canım benimde bazen oluyor. ama ben şimdi gribim.

iyi yapmışsın ne güzel oynasın sevinmiştir. bende bu ayki maaşıma koccaman kamyon alacam bakalım.

Aman dikkat et batuhanda kendine çok güveniyorda ben güvenemiyorum. evin merdivenlerini kendisi çok rahat çıkıyor hatta hızlı hızlı . en yukarıya gelince aşağı bakıyor acaba inebilirmiyim diye kereta. kafasını yarcak haberi yok. neyseki anlatıyorum düşersin kafan uf olur diyorum. uf diyo acıdı diyo yaramaz.

Ben sınav okuduğum günler yemek yapmaya bile üşeniyorum.

Seninkinden çenesi kuvvetli. Pek dilli.

sağol canım.dün sizemesaj yazarken birden yineoldu.izin aldım sağ olsun erkek arkadaşlar işlerime de bakmışlar.ben de hemn eve gittim.kuzuma sarıldım.nerdeyse ağlıyordum ya insanın aklı çıkıyor.erken gittimdiyeçok mutlu oldu.beraber kek börek yaptık:))

çok sağol canım rabbim türkiye'den uzak tutsuninş. benim gittiğim kuaför işinde çok ii.doktor bayan bi müşterisi vardı organik b. ile boyuyordu saçını bişey olmaz diyordu.oğlumda hiç boyamadım da bu bayandan sonra benim de aklıma girdi.ama haklısınız sanırım.ben yine de doktoruma sorayım.
ama sen başka bi bölüm okumuştun di mi?evet canım 3müşbizde şaşırdık.sorma her iki van depreminde de evdeydim.halen kabus görüp sıçrayarak uyanıyorum.dünkü de şiddetine göre baya sarstı bizi.evladımdan korktum ama eve de erken gitmiş oldum.bana da ii geldi çok şükür.

24 nisan da birlikteliğimizin 13. yılı bitiyor

kesin eşim hatırlamaz o ayrı neyse bari ben bir yere götüreyim onu yemeğe falan klasik
maşallah Allah ayırmasın sizi şeker portakalım:))
çok sağol canım amin.ben de oğluma set aldım ama renk takıntım yok.eşimde de çok var.:)9
dediğini araştırayım canım çok sağol.efe nasıl oldu arada. sınav okumak zor olsa gerek??
evet canım haklısın onmu o an düşündüm.şimdi yıkılır diye beklemiş zaten herkes.elim ayağım dolandı valla.neyseki korktuğumuz olmadı.aslında vangölü kaynaklı bi deprem bekleniyormuş.halk çok tedirgin...allah cümlemizi korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…