bu arada çok fena deprem oldu az önce çok sallandık.iş yerim göle yakın merkez üstü göl olunca salladı bizi.kuşum evde bakıcısıyla.mazallah çok kötü oluyor insan.aradım dışarı çık dedim.sonra eşim gidip almış onları.biraz bekleyip tekrar eve geçmişler.ben de gidemedim işten sebep.Rabbim tüm milletimizi depremden korusun.
waaaw baya hamaratsın sende. döktürmüşsün yemekleri.busmai sahalara geri döndü
bu akşam eşimin anneannesine ziyarete gidelim dedik; geçende dedeme yaptığım limonlu kaymaklı kurabiyeden yaptım götürmek için.. gerçekten çok leziz ve yumuşak oluyor.
canım güllaç istedi, ramazandan stokladığım güllaçların sonuncusunu kullandım. aiyetle yiyorum şimdi.
bir de güveçte taze fasulye yaptım; ev yapımı ayranımla beraber yedirdim oğluşa.. çok şükür bu nimetlere,sağlığımıza
şimdi hazırlanmaya başlayacağım herkesi öpüyorumm
vayy 13 yıl dile kolay
çok geçmiş olsun, çocuğunu düşünüyo insan kendinden önce...
eve gidip sıkı sıkı sarılırsın
Ayyy, öyle gerçi. Ama yine de çok isterdim.Ben istemezdim valla. O yaş çocukların velilerinin ne kadar bilmiş olduğunu düşünsene!! Kabus gibi...
Bu arada saç boyama konusunda ben de senlenaynı fikirdeyim. Bence birkaç ay beyazla dolaşılmasında bi sorun yok. Olmadı saçlar toplanıp golden roseun ruj gibi görünen stikleri ile beyazlar boyanabilir. Tabi ellememek lazım onu eline bulaşıyo insanın :) pastel boya gibi bişi...
teşekkür ederim canım
gül güle kullansın oyuncaklarını paşan
Nice yıllara şimdiden.
Ben de 24 nisan tatil yazacaksın sandım. Bize tatil olunca herkese tatil olacak gibi...
Bugün miniğime kamyon, kepçe, kürek, kova vs aldım. Parkta milletin oyuncaklarına saldırıyordu.
Şimdi nasılsın gemişe karışık bakıyorum desem yeridir. fırsat olmuyorda. iyisindir umarım. bende grip oldum yanıyor genzim boğazım yaaa. nesef alamıyoruuum.Nefes alamıyom canımıniçiiiiiii :/ c vitamini yüklendim, coldmix damlattım üstüme başıma. #direnpembiş modu :))) sağol sorduğun için canım.
saol tatlııım. ne şirinler dimi. afacan ya bayılıyorum her haline çocuklarımızın. herkezin çocuğunun yaptığını nekadar keyifle okuyorum.geçmiş olsun canım benimkide bisikleti yeni yeni keşfetti önceden ilgilenmezdi şimdi evde cambazlıklar yapıyor aynılar desene birde hiçbirzaman sevemediği mama sandalyesi kıymete bindi tv koltuğu yaptı sıpa
bizimki beşe kadar sayıyo. bazen saymadan sadece permaklarıyla gösteriyor.Bizimki 1 2 3 de diyemiyo ne zaman sayi say desek 5 10 diyo o kdr :))))
evet yaa inanılmaz. bukadar limonu birarada görmek çok güzel. inanılmaz limon ve mandalin ağacı var burda. kimse yemiyor o başkaaa. dalında kuruyup gidiyor. ne yazıkk. bıkmışlardır belki çok görmekten.colicos, gecmis olsun canim. İns agirlasmadan hemen gecip gider.
Annemlerin bahcede bi limon agaci var. Ne harika bi sey anlatamam. İki metre boyu var, ustunde kucuk kucuk limonlar. Yapraklari oyle guzel kokuyorki..
Ne mutlu sana, cok guzel bi nimettesin.. Ben de narenciye bahcelerine gitmek istiyorum. Portakal bahcelerine
batuhanda beni hiç bırakmak istemiyor. akşam olunca geeel gelll annee diye kapıya gidiyormuş. birkeresinde eşim akşam kapıdan içeri girince kapatmışlar kapıyı anneee diye ağlamış. beni dışarıda kaldı sanmış. kapıyı açıp göstermişler yok anne daha gelmedi diye sonra susmuş.mrk sevgili arkadaşlarım. iyi dilekleriniz için çok tşkr ederim.yorumları okurken çok keyifleniyorum.çok tatlısınız hepinizde...
pembecanımben 3 ya da dört çocuk istiyorum.. ama ille de kızım olsun istiyorum.tabi hayırlı sağlıklı bir şekilde.pembiş canım bu arada hastalanmışsın çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin inşalla.bu saatlerin ileriye alınmasını hiç sevmiyorum işe çok geç geldim ya
born canım benim sözde 16.haftaydı öğrendiğimde ama şöyle bi durum da var bakan doktor çok da üzerinde durmadı.ilki erkkek bu da kız olsun dedi. ben de sinirlendim hatta o zaman ki tavrına.oğlumda 16.haftada doktorum hemen bilmişti. sanırım hekim de etkili bu konuda. tsh larım normal çıktı benim. ama şeker yüksek çıktı yine diyete devam anlayacağın. kızı senden bekliyoruz artık tabi sağlıkla hayırla inşallah.
nfk canım ii dileklerin için sağol.seçim konusunda haklısın baya yoğundu bu sefer.inşallah ülkemiz için en hayırlı sonuçlar alınmıştır.
busmaicanım haklısın oğlum için sevindim.çalışıyorum bi de arkadaş olurlar ne güzel.Allah gerçek kardeşlilk duygularıyla büyümeyi nasip etsin tüm çocuklara.
bu arada çalışan annelere bi sorum olacak. benim oğlum ben işe gideceğim vakit çok problem çıkarmaya başladı.eskiden bırakınca ağlamıyordu hiç hatta kapıyı suratıma kapatıyorduevden çıkınca.şimdi ise sabahtan başlıyor ağlamaya.acaba bakıcı mı tavır değiştirdi çocuğuma karşı yoksa büyüdükçe normal mi bu tavırları çok merak ediyorum.eve kamera da taktırmadım.acaba taktırsam mı diye de düşünüyorum.kafam çok karışık:44:yorumlarınızı bekjliyorum
gelinin fendi, kv yi yendiMerhaba arkadaşlar. ilginiz için çok teselli bulduğum düşünceleriniz için nekadar teşekkür etsem azdır. inanın benim için çok değerlisiniz çok seviyorum sizi. yaa iyiki varsınız. dün akşam bizim meşhur tarhanadan almam gerekti. markete girdim bir torba sebze aldım çıktım. eve gidip tarhana kalmamış bu haftada sebze yesin bari dedim koydum önüne. eşimde vardı. bişey diyemedi. çok azda aldımki kg olarak ortaya pişirip koymasın diye. bazen aptal gibiyim uyanık olamıyorum bunu daha önce yapmalıydım. bak şimdi kuzu kuzu yemek yedirecek.
busmai, tam gazbusmai sahalara geri döndü
bu akşam eşimin anneannesine ziyarete gidelim dedik; geçende dedeme yaptığım limonlu kaymaklı kurabiyeden yaptım götürmek için.. gerçekten çok leziz ve yumuşak oluyor.
canım güllaç istedi, ramazandan stokladığım güllaçların sonuncusunu kullandım. aiyetle yiyorum şimdi.
bir de güveçte taze fasulye yaptım; ev yapımı ayranımla beraber yedirdim oğluşa.. çok şükür bu nimetlere,sağlığımıza
tebrikler canım, nice nice 11 yıllara inş24 nisan da birlikteliğimizin 13. yılı bitiyor
kesin eşim hatırlamaz o ayrı
2. çocuk düşünmüyorumahaa çok güldüm canım ya.yani üç de erkek olursa dördü denerim sanırım.tabi zaman ve şartlar da önemli.şu an annem var oğluma 1.5 yaşına kadar o baktı zatenyeni bebeyi de ona bırakacaminşallah.zora düşsem kardeşlerim de var.o zaman da şartlarım el verirse neden olmasın.biz de çok kardeşiz ve artılarını büyüdükçe görmeye başlıyorum.ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH...
kesinlikle kamera taktır.evet aynen öyle söyledi.bizimiçinönemli olan birşey bazen anlar için önemli olmayabiliyor.kamera konusunda haklısınız taktırayım.eşim de ikinci de geliyor taktırsak daha ii olur diyor.biraz erkene alayım bebişin doğumunu beklemeyimbrn.
ilbilge hatun çalışan anne çocuğusun demek çocukken çok mü üzülürdün annen işe gidince. mesela diyprum biyüyünce beni suçlar mı acaba kızar mı sebgisi azolur mu.yada ona duyduğum sebgiden şüphe eder mi??kafamda deli sorular.bii de ben 12 saat ayrıyım. çok uzun yaaaaaaaa.çok üzülüyorum.
waaaw nekar hızlı maaşallah.benim kızımda 1 den 10 a kadar güzel sayıyo sonra 14 ve 15-16-18-20biraz karıştırıyo ama genede mükemmel. özellikle konuşması çok güzel. herşeyi söylüyo. mantete didiyoz neniş (nehir) dell mantete didiyoz. offf anne hadi, döbiş doduuu, şandalye, çekiy şudann, no no no no , evett, çikılata, otu (otur), uyu, hayatım (bunu bir kere söyledi) baba işe ditti, anne işe ditti, helin (kendisi oluyo) najlı teyjeye didiyo (bakıcısı) vala daha aklıma gelmiyo ama baba işe ditti, anne işe ditti demesi çok üzüyo beni. keşke ona daha fazla zaman ayırabilseydim ( Sanırım bu yetememek kaygısı hepimizde var ki ikinci bebeler gelirse daha fazla yaşıyca belli.
naaaptın bukadar saat. kesin alışveriştir.ayaklarım koptuuu, koptuuuu!!!:104:
6 saattir dışardaymışımm!şimdi girdim eve. çabucak toparladım etrafı..
Allahtan yemeğim var. akşam yatacağım anı bekliyorum vallaaa:111:
valla burda hava çok sıcak. gel seni bodruma davet edeyim amaGeçmiş olsun diyenlere ve soranlara kucak dolusu sevgiler :) boğazımda bomba patlamış gibi malesef, burnum da ak ak dur modunda..
Busmai güzel haberlerine çok sevindim canım. Hep böyle devam eder inşallah.
Baharcım onca çocuğa nasıl bakacaksınız kızımmmmmm?? Daha bunun okulu var evlendirmesi var yani :))
Colıcos imrendirip durma bizi kızımmmmmmm!! Buz gibi memlekette yaşıyom zaten...
Nfkcan neler aldın bakıyımmmm?? Zayıflayınca coştun başımıza haaa:)
Esgle valla iki çocukla bi de sandık başkanlığı yapmışın bravo!!! İnternetten baktıkça kanım donuyo; ne biçim sandık başkanları var. Çok büyük sorumluluk valla. Ben doğudayken seçimde görev slmıştım da o işler daha bi karışıktı ozamanlar...
Oğlumu cebren ve hile ile pijama moduna sokup 9 gibi emzirme ve uyutma olayına girdim. Evdeki tüm ışıklar da kapalı. Bakalım nolacak??? Daha önlüğümü ütülicemmmmmm :/
oğlum akşamları eve gittiğimde bir sarılıyor yatana kadar bitişiğiz. boynumu sımsıkı sarılışını bir görseniz.canım dün yazacaktım yazamadım benim kızımda aynı bu aralar genelde biz giderken uyuyo ama bazı zamanlar erken kalkıyor o zaman mutlaka benim gideceğimi anlıyor gözü hep bende kucağımdan inmiyor bir sarılıyor ki yavrum
bundan önce daha çabuk oyalanabiliyordu ama şimdilerde büyüdüğü için artık herşeyin farkında o yüzden bakıcı ile alakası yok yani sıkma canını
bende oğlum için onun geleceği için çalışıyorum. yoksa umruma gelmezdi...kimseye minnet etmeden istediğim herşeyi alıyorum. bazışeylere hırsımdan böyle konuşuyorum.eşim de öyle diyor haklısın aslında çalışan anne ocukları daha sosyal oluyorlar.ama senin annen iii bir anneymiş.bazı çalışan anne çocukları felaketti ya hep anneyi suçlardı falan.okuduğum lisede çalışan anne sayısı çoktu o zaman. ben de hep o olumsuzlukları görmüşüm demek. şimdiki işim ii aslında maaşı falan oğlum özelde okusun istiyorum tabi Allah izin verirse.ondan sabrediyorum.onların ilerisi geleceği için.
Şimdi nasılsın gemişe karışık bakıyorum desem yeridir. fırsat olmuyorda. iyisindir umarım. bende grip oldum yanıyor genzim boğazım yaaa. nesef alamıyoruuum.
saol tatlııım. ne şirinler dimi. afacan ya bayılıyorum her haline çocuklarımızın. herkezin çocuğunun yaptığını nekadar keyifle okuyorum.
bizimki beşe kadar sayıyo. bazen saymadan sadece permaklarıyla gösteriyor.
evet yaa inanılmaz. bukadar limonu birarada görmek çok güzel. inanılmaz limon ve mandalin ağacı var burda. kimse yemiyor o başkaaa. dalında kuruyup gidiyor. ne yazıkk. bıkmışlardır belki çok görmekten.
batuhanda beni hiç bırakmak istemiyor. akşam olunca geeel gelll annee diye kapıya gidiyormuş. birkeresinde eşim akşam kapıdan içeri girince kapatmışlar kapıyı anneee diye ağlamış. beni dışarıda kaldı sanmış. kapıyı açıp göstermişler yok anne daha gelmedi diye sonra susmuş.
gelinin fendi, kv yi yendi
busmai, tam gaz
tebrikler canım, nice nice 11 yıllara inş
29 nisan da bizim tanışma yıldönümümüz.
ama evlilik yıldönümünden doğumgününden çakan adamdan, bugünü hatırlamasını beklemek saflık olur, deeee mi? :111:
2. çocuk düşünmüyorum
kesinlikle kamera taktır.
waaaw nekar hızlı maaşallah.
naaaptın bukadar saat. kesin alışveriştir.
valla burda hava çok sıcak. gel seni bodruma davet edeyim amakv me dayanabilirsen.
evet yaa çok tatlı. yerim onu bennaysecik de bi ara say deyince "goku onn! (9-10)" diyordu. Bu halleri cok dadlu yahuu
yaa dimii. benimde hep eridiğim andır. çok güzel anne der. maaşallah.benim oğlumda say diyince nce attı diyor sonra saymaya başlıyor.bu ara en sevdiğim cümlesi anne benimm. özellikle babası yaklaşınca bağırıp anne benim demesi beni kendimden geçiriyor valla
batuhan kapı gıcırdasa oynayan türlerden. birde reklam delisi. ne anlıyorsa gülümsüyor bişeyler söylüyor. bide hiç çenesi durmuyor ne konuşuyor bilmiyorum anlaşılmıyor. bazı isteklerini net söylerde su atta mama git hadi vs. gibi bayaa çok var.deli gibi dans ediyoruz ayşecikle..o da 'yayayayaa' diyo
[video=dailymotion;x12a1yf]http://www.dailymotion.com/video/x12a1yf_hande-yener-ya-ya-ya-yeni-klip_music[/video]
Nfkcim sabahtan beri yazicam yazamadim gule gule.kullan feracelerini...nerden aldin ne kadara aldin yeni sezon mu renkleri modelleri nasil merak ettim :))
Kart olayina bende cok.guldum insan bazrn boyle dalgin olabiliyo gercekten neyseki alisveriisni istedigin gibi yapabilmissin ben hacibabadan almistim bu arada
Nfkcim sabahtan beri yazicam yazamadim gule gule.kullan feracelerini...nerden aldin ne kadara aldin yeni sezon mu renkleri modelleri nasil merak ettim :))
Kart olayina bende cok.guldum insan bazrn boyle dalgin olabiliyo gercekten neyseki alisveriisni istedigin gibi yapabilmissin ben hacibabadan almistim bu arada
aynen öyle bütün fikirlerine hayranım nfk nın. nazar olmasın.dini hassasiyetine hayranım :) çok iyi fikir camiye götürmek.. kimsenin olmaması da iyi denk gelmiş.. malum kendini caminin sahibi gibi zannedden bazlı yaşlı amcalarımız olabiliyor
saol cnm. batuhan daha iyi.ooh, hadi bakalım. az güneş görsün koştursun kızçe
ben de saçıma fön yapıp namaz kılıcam. ayşecik uyuyorken iki yasinim var onları da okuyayım.
busmai; kraliçe arı sen nerelerdesin bakim? yaptın mı tavuklu nohutlu pilavını kp e?
colicos: bugün batuhan daha iyidir inş..
hiç dizi keyfim yok. izleyemiyorum.nfk söyleyeceğim unutuyorum çarşambaları merhamet yerine atv de bir dizi başlamış kara para aşk diye geçen tv de denk geldim baktım izlenebilir gibi geldi bilgin olsun
sabırsızlıkla bekliyorum tatlııım.hoşbulduk tatlım
nfk canım hayırlı olsun yeni ciciler
bu arada kızlar ben kötü oluyorum ya sıpam 31 haftalık oldu sığmıyormu nedir içime kaskatı kalıveriyorum böyle giderse 32. haftada izine çıkaracak doktor oysa ben iyi olursam 35 e kadar kalırım diyordum birde akşamları ayak bileğim odunlaşıyor kapkalın oluyor sabaha eski haline dönmüş oluyor neyseki doktor dinlenince geçen şişlikten korkma demişti bu seferki dahamı zor geçiyor yoksa boranın varlığıda yoruyor ondanmı acep
neyse iş çıkış saati öptüm şekerler seviyorum hepinizi
helal olsun nazar değmesin. Kurabiyenin tarifini yazmismiydin ben atlamisim onu.busmai sahalara geri döndü
vayy 13 yıl dile kolay
çok geçmiş olsun, çocuğunu düşünüyo insan kendinden önce...
eve gidip sıkı sıkı sarılırsın
24 nisan da birlikteliğimizin 13. yılı bitiyor
kesin eşim hatırlamaz o ayrıneyse bari ben bir yere götüreyim onu yemeğe falan klasik
Hımmmm, 4-11yaş arası olabilir.Erkek milletinin çekilir olduğu bir yaş aralığı var mı?!?!?
Kafana bir şeyleri mi takıyorsun?Herkese günaydınn... Güzel bir gün olsun inşallah...
Ay bu sabah başım çatlıyor. 3 gecedir uykuda problem yaşıyorum. Normalde başımı yastığa koysam uyurum. Bu ne böyle ya? Uyuyamama ne büyük bir sorunmuş meğer:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?