Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

waaaw baya hamaratsın sende. döktürmüşsün yemekleri.

Ayyy, öyle gerçi. Ama yine de çok isterdim.

Nefes alamıyom canımıniçiiiiiii :/ c vitamini yüklendim, coldmix damlattım üstüme başıma. #direnpembiş modu :))) sağol sorduğun için canım.
Şimdi nasılsın gemişe karışık bakıyorum desem yeridir. fırsat olmuyorda. iyisindir umarım. bende grip oldum yanıyor genzim boğazım yaaa. nesef alamıyoruuum.

saol tatlııım. ne şirinler dimi. afacan ya bayılıyorum her haline çocuklarımızın. herkezin çocuğunun yaptığını nekadar keyifle okuyorum.

Bizimki 1 2 3 de diyemiyo ne zaman sayi say desek 5 10 diyo o kdr :))))
bizimki beşe kadar sayıyo. bazen saymadan sadece permaklarıyla gösteriyor.

evet yaa inanılmaz. bukadar limonu birarada görmek çok güzel. inanılmaz limon ve mandalin ağacı var burda. kimse yemiyor o başkaaa. dalında kuruyup gidiyor. ne yazıkk. bıkmışlardır belki çok görmekten.

batuhanda beni hiç bırakmak istemiyor. akşam olunca geeel gelll annee diye kapıya gidiyormuş. birkeresinde eşim akşam kapıdan içeri girince kapatmışlar kapıyı anneee diye ağlamış. beni dışarıda kaldı sanmış. kapıyı açıp göstermişler yok anne daha gelmedi diye sonra susmuş.

gelinin fendi, kv yi yendi
busmai, tam gaz
24 nisan da birlikteliğimizin 13. yılı bitiyor

kesin eşim hatırlamaz o ayrı
tebrikler canım, nice nice 11 yıllara inş
29 nisan da bizim tanışma yıldönümümüz.
ama evlilik yıldönümünden doğumgününden çakan adamdan, bugünü hatırlamasını beklemek saflık olur, deeee mi? :111:

Son düzenleme:
şeker portakalımm, hani forumda özel mesaj gelince mail geliyor ya.
ben onu değiştirdim mail gelmesin diye. hala geliyor. anlamadım bu işi :44:

2. çocuk düşünmüyorum

kesinlikle kamera taktır.

waaaw nekar hızlı maaşallah.

ayaklarım koptuuu, koptuuuu!!!:104:
6 saattir dışardaymışımm! şimdi girdim eve. çabucak toparladım etrafı..
Allahtan yemeğim var. akşam yatacağım anı bekliyorum vallaaa:111:
naaaptın bukadar saat. kesin alışveriştir.

valla burda hava çok sıcak. gel seni bodruma davet edeyim ama kv me dayanabilirsen.

oğlum akşamları eve gittiğimde bir sarılıyor yatana kadar bitişiğiz. boynumu sımsıkı sarılışını bir görseniz.

bende oğlum için onun geleceği için çalışıyorum. yoksa umruma gelmezdi...kimseye minnet etmeden istediğim herşeyi alıyorum. bazışeylere hırsımdan böyle konuşuyorum.

Canım iyiyim sağol.

Ben de okula giderken montumu giydiğim anda oğlum çıkarttırmaya çalışıyo yazık :/ geçen gün ben gelmeden 15 dakka önce babası gelmiş eve. Kapı sesini duyunca koşmuş ama babasını görünce bir başlamış bağırıp ağlamaya!! Babası çok bozulmuş tabi :) minik tospağalar ya seviyolar bizi :)

Evettttttt :)

Ayyyyyy çok isterdim valla. Kv falan vız gelirdi :) bence deniz kenarında yaşayan insanlar daha huzurlu ve mutlu oluyor..

aysecik de bi ara say deyince "goku onn! (9-10)" diyordu. Bu halleri cok dadlu yahuu
evet yaa çok tatlı. yerim onu benn

benim oğlumda say diyince nce attı diyor sonra saymaya başlıyor.bu ara en sevdiğim cümlesi anne benimm. özellikle babası yaklaşınca bağırıp anne benim demesi beni kendimden geçiriyor valla
yaa dimii. benimde hep eridiğim andır. çok güzel anne der. maaşallah.

deli gibi dans ediyoruz ayşecikle.. o da 'yayayayaa' diyo

[video=dailymotion;x12a1yf]http://www.dailymotion.com/video/x12a1yf_hande-yener-ya-ya-ya-yeni-klip_music[/video]
batuhan kapı gıcırdasa oynayan türlerden. birde reklam delisi. ne anlıyorsa gülümsüyor bişeyler söylüyor. bide hiç çenesi durmuyor ne konuşuyor bilmiyorum anlaşılmıyor. bazı isteklerini net söylerde su atta mama git hadi vs. gibi bayaa çok var.

NFK cım güle güle kullan.iyi yapmışsın.

Busmai kaçtır yazacam yazamadım birtürlü. herşeyin yolunda gitmesine sevindim. hayırlısıyla kucağına al inşallah. bizde sevinelim tatluum.

dini hassasiyetine hayranım :) çok iyi fikir camiye götürmek.. kimsenin olmaması da iyi denk gelmiş.. malum kendini caminin sahibi gibi zannedden bazlı yaşlı amcalarımız olabiliyor
aynen öyle bütün fikirlerine hayranım nfk nın. nazar olmasın.

saol cnm. batuhan daha iyi.

nfk söyleyeceğim unutuyorum çarşambaları merhamet yerine atv de bir dizi başlamış kara para aşk diye geçen tv de denk geldim baktım izlenebilir gibi geldi bilgin olsun
hiç dizi keyfim yok. izleyemiyorum.

sabırsızlıkla bekliyorum tatlııım.

helal olsun nazar değmesin. Kurabiyenin tarifini yazmismiydin ben atlamisim onu.

Herkese günaydınn... Güzel bir gün olsun inşallah...

Ay bu sabah başım çatlıyor. 3 gecedir uykuda problem yaşıyorum. Normalde başımı yastığa koysam uyurum. Bu ne böyle ya? Uyuyamama ne büyük bir sorunmuş meğer:/

Erkek milletinin çekilir olduğu bir yaş aralığı var mı?!?!?
Hımmmm, 4-11yaş arası olabilir.

Kafana bir şeyleri mi takıyorsun?

Şekerportakalı, ben kızım var. Kepçe, kamyonla oynada da kız.parktadaki çocuklar genellikle erkek olduğu için onların kum malzemelerini istiyordu. Ben de aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…