Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Allah hayatımızı kolaylaştırsın.bana kalırsa oğlumda anneliğin dibini yaşadım sanırım.ama kardeşsiz kalmasın işte.tabi şartlar ve senin sağlığın daha önemli.bakma annem olmasaydı ben de cesaret edemezdim.

evlada annesi işte.haklısın canım.
Erkek milletinin çekilir olduğu bir yaş aralığı var mı?!?!?
men de çok merak ediyorum.ama sanırım 15 e kadar ki süreç...

maşallah.benim ki daha yapamıyor.yek yaptığı parkta kumları havaya savurmak

Sabahtan üç sınavımı okudum (kendimi odaya kapatıp). Sonra ananaslı kek deneyip fırına attım. Şimdi tekrar sınav okumaya devam. Boş gün mü başka bişi mi belli değil :/
çalışınca hergüne bi iş muhakkak düşüyor.çalışan hatuun olmak zor bacım..
hamarat seni maşallah.efeye deçok geçmiş olsun.ateşi olmasın da o da geçer inşallah.

Selam kızlar ara ara okuyorum ama yine kota sıkıntım başladı!!
Şimdi annemdeyim, keremin dayısı geldi 2 hafta burda inşallah.. Doya doya hasret gideririz.

Gittim gittim. Ama accık geciktiğim için üç kokoş teyzeye yakalandım. Baya bekledim yani.. Yine de kuaför candır :)

Evlilik yıldönümü onun değildi kız :)

Mutfak tasarlamak ne güzel yaaaa.

gel tatlım gel ozaman. kv tepesi attımmı gör sen manzarayı. insanda ne tat bırakır ne huzur. çokta mutlu olurum. ama evimi ayırınca gel. yolun düşerse mutlaka gel.

Bodrumu hiç görmedim ben. Birgün inşallah :)

Ben sınav okuduğum günler yemek yapmaya bile üşeniyorum.

Seninkinden çenesi kuvvetli. Pek dilli.

Takıntılı olunca insan; kaç gündür tarif aklımdan çıkmıyodu. Yaptım kurtuldum :)

İyi çok şükür canım. Güle güle kullanın oyuncağınızı :)

Edebiyatçıların yazılı okuması daha zor olsa gerek :) gerçi matematikte de başarıyolar baya saçmalamayı :/

İnşallah canım.

Selam kızlar ara ara okuyorum ama yine kota sıkıntım başladı!!
Şimdi annemdeyim, keremin dayısı geldi 2 hafta burda inşallah.. Doya doya hasret gideririz.

Bıktım kota sıkıntından busmai!! Facelerde gezip duruyosun sonra da kotam doldu...! :)) gözünüz aydın canım. Efenin dayılarından biri çok oynatır onu ve iyi iletişim kurar. Diğerine ise çocuğu bırak bilmem nerden toplarsın

amin canım. Bir kardeşi daha olsun isterdim ama sanırım bakacak gücüm yok. maddi olarak değilde maaşım çok iyi allaha şükür, batuhanda çok yoruldum hem pisikolojik olarak (hep başkaları yordu oğlum değil) o yüzden katlanamam başkasının bakmasına özellikle kv. nin.

Pembişcim bakıyorum hiç kuaförlerden çıkmıyorsun. ne süslü hatunsun sen ya. benim biraz titizlik takıntım var yani temizde olsa kolay kolay gidemiyorum kuaföre. boyadan boyaya ancak. kendi saçımı kendim yaparım ben maşayla. düzleştiricimde var.

aaaaaoooo kimindi kiii! hızlıca okurken ilbilgenin sandım ben ama. kimin evlilik yıldönümüydüyse aynı güzel dileklerim onun için geçerli ozaman. Amann herkezin evlilik yıldönümü kutluuuu mutluuu olsun şekerciklerim.

Mutfak tasarlamak bana terapi gibi geliyor pembişcim. zevk alıyorum kafamdaki sorunları dağıtıyor. tasarlarken resmen o anı ve tasarladığım yeri yaşıyorum içinde geziyorum. 8 yıldır bu işin içindeyim. 3 yıl aradan sonra yeniden işe adapta olmak zor oldu. yeni insanlar, yeni memleket, teknoloji ilerliyor her geçengün biliyorsun. ama alıştım şimdi. rahatladım ya sıkıntım yok iş konusunda. yoğunluktan bunalıyor insan bazen. birde burası çok sıcak insan bu güzellikte çıkıp dolaşmak istiyor. herkez kısakollu vs. turist ömerler gelmeye başladı. yazın 1,5 milyon insan doluyormuş burda. geçecek yer bulamııyormuşsun yani. o biraz sıkıcı olabilir ama çok hareketli oluyormuş. şimdilik biraz sakin.

Yine kimsecikler yok. birara pembişle nfk yı gördüm kayboldular. bende birazdan çıkıyorum zaten. çok şükür bugün eğitim yok. şirketin her ay sonu sosyal faaliyetleri var. geçen dark vardı. ben katılamadım. bu ay sonuna tekne gezintisi yapmayı planlıyorlar mangal eşliğinde. inşallah ona katılabilirim bakalım. şimdilik hepinizi öpüyorum. iyi akşamlar tatlişkolar.

Yok kız; sadece kesim ve boyaya giderim ben. Kendim fönlerim hep saçımı. Hatta kimse bilmez çok dalgalı bir saçım olduğunu :))

E yazın tabiki olacak okadar :) magazincilere yakalanma tamam mı

Vay sosyal faaliyete bakkkkk :) iyi eğlenceler diyim şimdiden :)

Hahha evet idareli kullanamadım her zamanki gibi:))
Aa ben Efenin 1 dayısı var sanıyordum; sizdeki durumun aynısı bizde de mevcut ..Allahtan ilgilenen dayısı geldi :))

Son düzenleme:
19:30 civarı uyuyan veledim 20:30 civarı kalktı. 23:00 civarı da zorla uyutuldu :) herkese iyi gecelerrrrrr.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) yaşasın haftanın son günü (memurlar için tabi :)). Güzel bir gün olsun inşallah...

Günaydın kızlar. Bizim için epey zor bir gece oldu. Dün ben okuldan geldikten sonra miniğim ateşlendi. Gece de ateşliydi. Gece uyudum mu uyumadım mı bilmiyorum. Gece klasik dereceye sinirlenen eşim gidip alından ölçenlerden aldım. Bana diğeri daha iyi gibi geliyordu. 5'ten sonra ateşi hafifledi de şimdi uyuyor. Tabi beşte calpol verdim. Belki onun etkisidir.

Ay canım benim geçmişler olsun mevsim geçişi ya resmen hasta ediyo herkesi :/

günaydın hayırlı cumalar

colıcos canım benim yıldönümüm dü teşekkür ederim iyi dileklerin için işinde çok güzelmiş
sürekli kendi evinin mutfağını yeniliyormuş gibi hissediyorsundur herhalde

pempiş canım benim sıhhatler olsun izin günlerimizden birşey anlayamadığımız gerçek hafta sonları
2 gün değil de 3 gün olsaymış keşke hoş biz o günleride doldururduk o ayrı

busmai kızz kotan mı bitti yine dayınızda hoşgelmiş kerem e yaradı yani e dolaylı olarak da sana

ilbilgehatun canım yaa çok geçmiş olsun dişlerden de olabilir bir takip edin bakalım inşallah tekrar çıkmaz ateşi:26:

bahar canım allah korusun cümlemizi gerçekten
neyse erken çıkıncada beraber vakit geçirmişsiniz ne güzel

dün akşam eşim mesaiye kalacağını söyleyince bizde melisa ile carrefoura gittik oyun alanına çok sevindi kızım uzaktan oyun alanını görünce sevinçten bağırmaya başladı alkışlar falan

neyse sonra yemek yedik kızımla beraber ordan sonra babamızı almaya gittik çıkışta tatlı yemeye gittik her zaman gittiğimiz bir yerde melisa içeri girer girmez hemen çocuklar için olan masa sandalyeleri ile oynamaya gitti garsonlara hoşbulduk falan yaptı ordada bir kadın vardı maşallah çok tatlı kızınız dedi sağolun dedim bir yerden tanıyorum ama dedim içimden yabancı gelmedi suratı neyse fazla bakmadım sonrada kadın kızınız size çok benziyor yalnız çok güzel dedi tekrar kadının yüzüne bakınca tanıdım çokkkkk eskilerden belki tanırsınız deniz arcak diye bir şarkıcı vardı meğer kadın oymuş

gözüme çok ufak tefek geldi hoş eşimde yıllar geçti kadın yaşlandı tabi dedi artık kadın tanımamızı mı bekledi bilemedim

Günaydınnn.... Hayırlı cumalar herkeseee....

ay dün öldüm ya yorgunluktan. Eve gidince mantı yaptım, sırtım belim koptu. Evi toparla arya yı uyut derken birde kv nin gezmesi var haftaya ona açma börek yapayım demiştim önceden. Onu yaptım buzluğa attım işim 12 gb bitti. Canım çıktıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…