öğretmenler genelde çok konuşkan oluyor. ablamdan pay biçiyorum malum oda öğretmen. çenesi çoook düşük olanlardan. ben çok sakin yapılıyım. özellikle işyerinde hiç sohbetim olmaz. hoşlanmıyorum iş yaparken konuşmaktan. dışarıdan bakılınca çok ciddiyimdir ama arkadaş olunca çok canayakınımdır.Evet sayısalcı olunca sonuç odaklı oluyor insn herşeyde :) okulda bana herşeyi uzun uzun anlatmaya çalışan arkadaşlarımı yolasım geliyo
Bak çok ayıp; diyetine sadık olmalısın. Allah korusun çevremde genelik zehirlenmesi ile çocuğu erkenden alınan bir sürü insan var :/
Hahahahaha hayal ettim seni :)
bu tatlıların ikiside çok güzel görünüyor ama. ben kahverengi olanı tercih ederdim canım tercih yapılırsa. ayrıca bu tatlıların tarifini yazalım lütfen.Kızlar şimdi dersime çare olun. Ama derdimi duyunca "pembiş herşey bitti bu mu kaldı" demeyin; asabımı bozmayın, beni oraya getirtmeyin
Üç hafta sonra okul gününde yine sıra bana geliyo. Geçen sefer çokça sükse yapan kıbrıs tatlım dolayısı ile yine tatlıyı bana verdiler. Ve ben panik oldum ne yapıcam diye!! Neyse.. Puding dolgulu keki yaptım geçenlerde biliyosunuz. Gayet hoş oldu ama kekini de accık ıslatmak daha iyi olabilir gibi geldi bana. Okul ortamında hafif kaçmaması açısından. Sonra başka tarif arayışlarına girdim. Şimdi onları paylaşıcam yorum istiyorummmm.
Tarif 1: bu krepleri yapıp, borcama dizip sonra da üzerine bolca çikolata sosu çizgileri yapabilirim.
http://www.yesilsalata.com/blog/?p=3867
Tarif 2: üzerini bol hindistancevizi ile süslersem bu da hoş gibi???
http://ugurbocegimmutfagi.blogspot.com/2013/05/kaymak-kremali-serbetli-tatli.html?m=1
tabi bebeğemnfk cım ben seni arkadaş olarak eklemişmiyim özele.
Kızlar şimdi dersime çare olun. Ama derdimi duyunca "pembiş herşey bitti bu mu kaldı" demeyin; asabımı bozmayın, beni oraya getirtmeyin
Üç hafta sonra okul gününde yine sıra bana geliyo. Geçen sefer çokça sükse yapan kıbrıs tatlım dolayısı ile yine tatlıyı bana verdiler. Ve ben panik oldum ne yapıcam diye!! Neyse.. Puding dolgulu keki yaptım geçenlerde biliyosunuz. Gayet hoş oldu ama kekini de accık ıslatmak daha iyi olabilir gibi geldi bana. Okul ortamında hafif kaçmaması açısından. Sonra başka tarif arayışlarına girdim. Şimdi onları paylaşıcam yorum istiyorummmm.
Tarif 1: bu krepleri yapıp, borcama dizip sonra da üzerine bolca çikolata sosu çizgileri yapabilirim.
http://ugurbocegimmutfagi.blogspot.com/2013/05/kaymak-kremali-serbetli-tatli.html?m=1
Kızlar şimdi dersime çare olun. Ama derdimi duyunca "pembiş herşey bitti bu mu kaldı" demeyin; asabımı bozmayın, beni oraya getirtmeyin
vazgeçtim yazma tarifi varmış. he heeebu tatlıların ikiside çok güzel görünüyor ama. ben kahverengi olanı tercih ederdim canım tercih yapılırsa. ayrıca bu tatlıların tarifini yazalım lütfen.
Pembiş puding dolgulu kek dediğin ;Poke Kek diye birşey var ,ondan mı?
bu tatlıların ikiside çok güzel görünüyor ama. ben kahverengi olanı tercih ederdim canım tercih yapılırsa. ayrıca bu tatlıların tarifini yazalım lütfen.
su tabancasımı naaaptın seeen. tam batuhanlık asla almam. ıslaaaak. hiç sevmem. ayrıcada bu nasıl enerji yaw.Sekerportakalı ve bahar sağolun evet dayısı dün baya oynadı keremle çok iyi oldu:)
Bu arada kereme su tabancası aldım. çok eğleniyor, her taraf su olsa da..
Bugün baya yoğundum 2 posta çamaşır yıkadım astım, izmir köfte yaptım, oğluşu yıkadım, evi süpürdüm..
vay anasını, kadın mısın derdin var.. Akşama da keremi kv ye yollayıp kakaolu ıslak kurabiye yapmak istiyorum ,yarın kardeşimle yeriz
Yahu nerden bulursun bunları, acayip de kalorililermiş hee ağzım sulandı:)
Ben 1 numaralı tarif diyorum
Krepli olanı tercih ederim.Kızlar şimdi dersime çare olun. Ama derdimi duyunca "pembiş herşey bitti bu mu kaldı" demeyin; asabımı bozmayın, beni oraya getirtmeyin
Yaaa çocuğu iyice hasta etcek yaaa. bırak bugünde parka gitmesinnn.Hava nasıl ki orda. kendilerimi hava almaya çıktılar acaba. ben çok sinir olurdum varya ıyyyh bir kaşık suda boğasım geliyor. inşallah ateşlenmez çocuk.Geçmiş olsun dilekleriniz için sağ olun kızlar. Şimdi ateşi yok gibi. 37-37.5 arası. Okuldan geldim ki sinir oldum. Çocuğu parka götürmüş kp ve kv. Ne desem bilemedim. Bir de gece ateşlendi, uyumadık diye eşim anlattığı halde.
ya nfk canım ben bişiyaptım.bildiri mesajlarını silmeye çalışırken tüm mesajları da sildim sanırım.mesaj falan yokk ben de:26:(baba beniii okula göööönder melodisiyle söylediğimi düşünün)
bahar; mesaaj kutunaaaa bak
Geçmiş olsun dilekleriniz için sağ olun kızlar. Şimdi ateşi yok gibi. 37-37.5 arası. Okuldan geldim ki sinir oldum. Çocuğu parka götürmüş kp ve kv. Ne desem bilemedim. Bir de gece ateşlendi, uyumadık diye eşim anlattığı halde.
Baharcım söylemeden geçemiceeem laf aramızda benim kaşımı eşim alıyor. ama eşim kuaför falan değil tamamen yetenek. keman gibi kaş alır valla.gzünüz aydın canım.dayısı keremle ilgilenirse sen de azcık dinleniverirsin.
maşallah ben kaşımı kendim alırım ama saçı yapamıyorum ya.gerçi tesettürlü olunca s,zin kadar da zor olmuyor açıkçası.bazen topluyup da çıkıyorum.ama evde kocişe hoş grünmek maksatkı gidiyorum ben de.kendim düzleştirince 1 saat sonra kirpiye dnüyorum
aaa ben de banyo mutfak wc yi yeniliyorum.mutfağın altını tahta mı yoksa fayans mı yapsam karar veremedim. çok da kararsızım ben:))çok güzel mesleğin varmış hayrını gör canım...
sen,i ve efe yi büyütme maceralarını hiç unutmayacağım pembe.madalyayı hakediyorsun o kadar yani...
hayırlı cumalarınoz olsun arkadaşlar.sağol nfkam.ya seni hayal ederken aklıma türkan şoray geliyor.keşke seni görebilseydim.
ben cumayı çok seviyorum.ctesiizin almak daha kolay oluyor.iki ay sonra c.tesi çalışmayı bırakacam.varislerim çok. izne ayrılmam gerekiyormuş.bakalım kısmet.dnüşte yerime başkasını alırlar diye çok korkuyorum...
çok geçmiş olsun.dişler çıkınca genelde nezle de oluyor benim oğlum.bizim de ikinci azılar kaldı daha gelmedi.onları bekliyorum ben de.
severim denz arcak ı ii kalpli birine benziyor.
bu tatlıların ikiside çok güzel görünüyor ama. ben kahverengi olanı tercih ederdim canım tercih yapılırsa. ayrıca bu tatlıların tarifini yazalım lütfen.
tabi bebeğem
tatlıboğaz hatunlar siziii
kıbrıs tatlısı; tam kıvamında bi tatlı.
ben öyle çok şerbetli, baygın tatlıları sevmiyorum. kaymak kremalı şerbetli tatlı da öyle görünüyor.
bana kalırsa, diğeri daha güzel bi alternatif. pasta gibi..
Sekerportakalı ve bahar sağolun evet dayısı dün baya oynadı keremle çok iyi oldu:)
Bu arada kereme su tabancası aldım. çok eğleniyor, her taraf su olsa da..
Bugün baya yoğundum 2 posta çamaşır yıkadım astım, izmir köfte yaptım, oğluşu yıkadım, evi süpürdüm..
vay anasını, kadın mısın derdin var.. Akşama da keremi kv ye yollayıp kakaolu ıslak kurabiye yapmak istiyorum ,yarın kardeşimle yeriz
Yahu nerden bulursun bunları, acayip de kalorililermiş hee ağzım sulandı:)
Ben 1 numaralı tarif diyorum
vazgeçtim yazma tarifi varmış. he heee
Pembiş puding dolgulu kek dediğin ;Poke Kek diye birşey var ,ondan mı?
yok, sanırım cahidenin elma dolgulu kremalı kek miydi ismi öyle bi şeydi...
Lütfen maşallah diyelim :) çok yorgunum şu anda ama başka seçeneğim yok işler bitmiyosu tabancasımı naaaptın seeen. tam batuhanlık asla almam. ıslaaaak. hiç sevmem. ayrıcada bu nasıl enerji yaw.
Su tabancası suyu ip gibi incecik atıyor hasta olmaz yanicolıcos sen ne yaptın yaa yazmışsında yazmışsın
pembiş bende şerbetli tatlıları pek sevmem 1. tarif daha güzel sanki
ilbilgehatun ateşinin düşmesine sevindim kv kp birşey demiyorum aslında onların daha çok sakınmaları lazım ama
busmai su tabancasımı gerçi heryer su oluyor ama çok eğlenecekleri kesin melisada suyla oynamayı çok seviyor özellikle bebeğini yıkıyor
ama kendi üstünüde ıslatıyor üşütür diye korkuyorum azıcık havalar ısınsada sudan çıkmasalar
Krepli olanı tercih ederim.
colıcos sen ne yaptın yaa yazmışsında yazmışsın
pembiş bende şerbetli tatlıları pek sevmem 1. tarif daha güzel sanki
ilbilgehatun ateşinin düşmesine sevindim kv kp birşey demiyorum aslında onların daha çok sakınmaları lazım ama
busmai su tabancasımı gerçi heryer su oluyor ama çok eğlenecekleri kesin melisada suyla oynamayı çok seviyor özellikle bebeğini yıkıyor
ama kendi üstünüde ıslatıyor üşütür diye korkuyorum azıcık havalar ısınsada sudan çıkmasalar
Baharcım söylemeden geçemiceeem laf aramızda benim kaşımı eşim alıyor. ama eşim kuaför falan değil tamamen yetenek. keman gibi kaş alır valla.
Canııım onu eleştiri olsun diye yazmadım sakın yanlış anlama sürekli ıslatacakya onun için. kötü anlamda değil. hiç gelemem ıslağa yani. ama yazın çok sıcaklarda çok eğlenceli olabilir.batuhan suyla oynamaya bayılır bende çok kızarım. mesela su sebili vardı benim mutfakta sürekli çeşmesini açıp yerleri üstünü ıslatırdı. kv de de var aynısını ordada yapıyor.su tabancasımı naaaptın seeen. tam batuhanlık asla almam. ıslaaaak. hiç sevmem. ayrıcada bu nasıl enerji yaw.
maşallah maşallah.eşime birkez yakalandım kaş alırken hala dalga geçiyor.ben seni her halinle seviyorum o kdadar cebelleşmene gerek yok diye:)))))Baharcım söylemeden geçemiceeem laf aramızda benim kaşımı eşim alıyor. ama eşim kuaför falan değil tamamen yetenek. keman gibi kaş alır valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?