Oyy tatlıım geçmiş olsun. diştendir batuhanında arka damağı kabarmış kızarmış. nasıl sıkıntı çekiyor yavrum. salya desen hiç durmuyor. geçecek inşallah bu günlerde.Günaydın kızlar. Bizim için epey zor bir gece oldu. Dün ben okuldan geldikten sonra miniğim ateşlendi. Gece de ateşliydi. Gece uyudum mu uyumadım mı bilmiyorum. Gece klasik dereceye sinirlenen eşim gidip alından ölçenlerden aldım. Bana diğeri daha iyi gibi geliyordu. 5'ten sonra ateşi hafifledi de şimdi uyuyor. Tabi beşte calpol verdim. Belki onun etkisidir.
Günaydın kızlar. Bizim için epey zor bir gece oldu. Dün ben okuldan geldikten sonra miniğim ateşlendi. Gece de ateşliydi. Gece uyudum mu uyumadım mı bilmiyorum. Gece klasik dereceye sinirlenen eşim gidip alından ölçenlerden aldım. Bana diğeri daha iyi gibi geliyordu. 5'ten sonra ateşi hafifledi de şimdi uyuyor. Tabi beşte calpol verdim. Belki onun etkisidir.
Ayy öyleymiş tatlım kusura bakma. yanlışlık oldu. ama mesaj yerine ulaştı. tekrar mutluluk dolu yıllar canım. Ay birde ben ev yeda villa tipi tasarım yapmıyorum. yani o iş çok öncedendi. burada endüstriyel tip mutfak tasarımı yapıyorum. yani çok büyük otel mutfakları, iç dizaynı, barlar v.s tasarımı. şimdiki aklım olsaydı pasta tasarımcısı olurdum. ev tipi mutfak işini daha çok seviyorum. belki birgün kendime ait işim olursa tercihim ondan yana olur.günaydın hayırlı cumalar
colıcos canım benim yıldönümüm dü teşekkür ederim iyi dileklerin için işinde çok güzelmiş
sürekli kendi evinin mutfağını yeniliyormuş gibi hissediyorsundur herhalde
pempiş canım benim sıhhatler olsun izin günlerimizden birşey anlayamadığımız gerçek hafta sonları
2 gün değil de 3 gün olsaymış keşke hoş biz o günleride doldururduk o ayrı
busmai kızz kotan mı bitti yine dayınızda hoşgelmiş kerem e yaradı yani e dolaylı olarak da sana
ilbilgehatun canım yaa çok geçmiş olsun dişlerden de olabilir bir takip edin bakalım inşallah tekrar çıkmaz ateşi:26:
bahar canım allah korusun cümlemizi gerçekten
neyse erken çıkıncada beraber vakit geçirmişsiniz ne güzel
Oyy yerim ben onuu. nekadar canayakın maşallah. bunların hepsi aynı batuhanda çıldırır.markete gidince ilk işi raflara gidip eline bişeyler almak olur. en güzel tarafıda herşeyi almıyor bakıyor ilgisini çekenleri alıyor. elinden geri almak ne mümkün. ortalığı ayağa kaldırıyor. ancak tepkiler aynı. bi sevindirik oluyor. dağıtacakya.dün akşam eşim mesaiye kalacağını söyleyince bizde melisa ile carrefoura gittik oyun alanına çok sevindi kızım uzaktan oyun alanını görünce sevinçten bağırmaya başladı alkışlar falan
neyse sonra yemek yedik kızımla beraber ordan sonra babamızı almaya gittik çıkışta tatlı yemeye gittik her zaman gittiğimiz bir yerde melisa içeri girer girmez hemen çocuklar için olan masa sandalyeleri ile oynamaya gitti garsonlara hoşbulduk falan yaptı ordada bir kadın vardı maşallah çok tatlı kızınız dedi sağolun dedim bir yerden tanıyorum ama dedim içimden yabancı gelmedi suratı neyse fazla bakmadım sonrada kadın kızınız size çok benziyor yalnız çok güzel dedi tekrar kadının yüzüne bakınca tanıdım çokkkkk eskilerden belki tanırsınız deniz arcak diye bir şarkıcı vardı meğer kadın oymuş
gözüme çok ufak tefek geldi hoş eşimde yıllar geçti kadın yaşlandı tabi dedi artık kadın tanımamızı mı bekledi bilemedim
dün akşam eşim mesaiye kalacağını söyleyince bizde melisa ile carrefoura gittik oyun alanına çok sevindi kızım uzaktan oyun alanını görünce sevinçten bağırmaya başladı alkışlar falan
neyse sonra yemek yedik kızımla beraber ordan sonra babamızı almaya gittik çıkışta tatlı yemeye gittik her zaman gittiğimiz bir yerde melisa içeri girer girmez hemen çocuklar için olan masa sandalyeleri ile oynamaya gitti garsonlara hoşbulduk falan yaptı ordada bir kadın vardı maşallah çok tatlı kızınız dedi sağolun dedim bir yerden tanıyorum ama dedim içimden yabancı gelmedi suratı neyse fazla bakmadım sonrada kadın kızınız size çok benziyor yalnız çok güzel dedi tekrar kadının yüzüne bakınca tanıdım çokkkkk eskilerden belki tanırsınız deniz arcak diye bir şarkıcı vardı meğer kadın oymuş
gözüme çok ufak tefek geldi hoş eşimde yıllar geçti kadın yaşlandı tabi dedi artık kadın tanımamızı mı bekledi bilemedim
Afiyet olsun tatlım mantıda yorulmaya değer yani. çooook severim.Günaydınnn.... Hayırlı cumalar herkeseee....
ay dün öldüm ya yorgunluktan. Eve gidince mantı yaptım, sırtım belim koptu. Evi toparla arya yı uyut derken birde kv nin gezmesi var haftaya ona açma börek yapayım demiştim önceden. Onu yaptım buzluğa attım işim 12 gb bitti. Canım çıktıııı
seninde nfk dan farkın yok. iyi yolculuklar.Bu kadar uykusuzluk, ve hatta yorgunluk, ve hatta stress bana iyi gelmedi. Her yerim suzlıyor. Öğleden sonra da kayseriye gidiyoruz, dinlenmek ne mümkün
Bu kadar uykusuzluk, ve hatta yorgunluk, ve hatta stress bana iyi gelmedi. Her yerim suzlıyor. Öğleden sonra da kayseriye gidiyoruz, dinlenmek ne mümkün
Bence seninde çok zevkli bir işin var. Eveeet canım malesef kv ile birlikteyim şimdilik. evimizi ayıracağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz.sabrediyorum.zevkli iş ama ya bende içmimar olmak isterdim kim nerden sokmuş kimyayı aklıma çekeceğim çilem varmış
siz berabermi oturuyorsunuz allah sabır versin benim eltim birlikte kv le düşünüyorumda ben olsam 2 aya boşanmıştım ama benimki çekilir dert değil ben düzen takıntılıyım o tam tersi neyseki eltimle tencere kapak gibiler ikisininde evle alakası yok birbirlerini yiyor ama geçiniyorlar birde tanımadığı biriyle evlenip 6 ay içinde boşanan görümcek var evde henüz boşanma arefesinde onunda bunalımları tabi off allah katmer katmer sabır versin kıza
ohh valla sefan olsun
ya boranda çok geç uyur oldu hep babası yapıyor o yokken beşiğe koyduğum gibi dalıveriyor ama baba evdeyken iki bağırış bir gülüş hoppp kucak ve yanımıza sıpa biliyor işi ah şu babalar yokmu hiç ileriyi düşünme zaten şımarmışmış alışmışmış önemi yok yeterki sıpa gülsün
canım çok geçmiş olsun ya boran azı dişlerini çıkarırken ne çektik 2 ay dolvenle uyudu bebeğim ama dişleride görsen koca koca nasıl dayanmış acısına
bugün bende tam üç kez cevcap yazdım gönderemedim baktım olcak gibi değil her defasında başa dönüyorum ama olsun en azından tek tek yazıp gönderiyorum. ya zaman yetmiyor yada birileri başıma üşüşüyor.ya yazıyorum yazıyorum tam göndericem atıvermiş şifreyi giriyorum yazdıklarım gitmiş off günlerdir aynısı oluyor sinir oldum eskiden yazdıklarımız gitmezdi noldu buna ya
o kadar yaşlanmışmı ya ne severdim bir zamanlar o kadını ne iyi etmişsiniz bende boranı götürüyorum ara ara jokeylanda ama sıpa orda küçük toplarla oynanan bir oyun var ona hasta ama topları oyun kısmına değil ortalığa arıyor bende koştur koştur topluyorum aslında benle oynuyor sıpa oyun moyun hikaye :))
oyyy yerim onu ben. kocaman oldular be yaa. öpüyorum öpüyorum doyamıyorum gece uyuyunca.ya yazıyorum yazıyorum tam göndericem atıvermiş şifreyi giriyorum yazdıklarım gitmiş off günlerdir aynısı oluyor sinir oldum eskiden yazdıklarımız gitmezdi noldu buna ya
o kadar yaşlanmışmı ya ne severdim bir zamanlar o kadını ne iyi etmişsiniz bende boranı götürüyorum ara ara jokeylanda ama sıpa orda küçük toplarla oynanan bir oyun var ona hasta ama topları oyun kısmına değil ortalığa arıyor bende koştur koştur topluyorum aslında benle oynuyor sıpa oyun moyun hikaye :))
niye böyle oldun acaba. bırak aman yorma kendini. inşallah gönlündeki olsun. sağlıklı olsun. iyi haberlerini bekliyorum. oyy yerim ben o yasiride..Ben depresyondayim unutuldummmmm :)))
Modundayim tum gun yatakta kalasim var yemegim yok yapasim da yok gecen gun tuvalet.egitimi diyr.milletin kafasini yedim ona bile cevap yazmadim daha sanirim bu uyusuklukla.beceremicem zaten...bu arada ben ay sonundaki randevuya kadar dayanamicami bildigim icin haftaya carsya camlica erdeme randevu aldm zaten orayi da merak.ediyodum bi gidip gormus bi umut da cinsiyeti ogrenmis.olurum ins :)) yasire sorunca kardrsim erkek diyoooo :))) inatci illa erkek diyo baska da bisi demiyo
istanbulda hava güzel sanırım. gezin bakalım anne kız.biz ayşecikle yürüyüşe gidiyoruz.
siz tembel tembel oturun
Beni unutmuşsun galiba.kız, illa tek tek tezahürat mı yapalım? nerdesiniz huuu?!!
born
eagle
elifnaz
pamuk helva
ecrin
dilanaz
KK benden başka kimsecikler yok. bende çıkıyım artık bari. bütün sayfaları ben doldurdum ha haaah. öpüldünüz şimdilik.kız, illa tek tek tezahürat mı yapalım? nerdesiniz huuu?!!
born
eagle
elifnaz
pamuk helva
ecrin
dilanaz
Neden olduğunu da anlayamadık. Köpek dişleri de epey kabarmış. Ondan mı yoksa üşüttük mü? Bilmiyorum ki!
günaydın hayırlı cumalar
colıcos canım benim yıldönümüm dü teşekkür ederim iyi dileklerin için işinde çok güzelmiş
sürekli kendi evinin mutfağını yeniliyormuş gibi hissediyorsundur herhalde
pempiş canım benim sıhhatler olsun izin günlerimizden birşey anlayamadığımız gerçek hafta sonları
2 gün değil de 3 gün olsaymış keşke hoş biz o günleride doldururduk o ayrı
busmai kızz kotan mı bitti yine dayınızda hoşgelmiş kerem e yaradı yani e dolaylı olarak da sana
ilbilgehatun canım yaa çok geçmiş olsun dişlerden de olabilir bir takip edin bakalım inşallah tekrar çıkmaz ateşi:26:
bahar canım allah korusun cümlemizi gerçekten
neyse erken çıkıncada beraber vakit geçirmişsiniz ne güzel
dün akşam eşim mesaiye kalacağını söyleyince bizde melisa ile carrefoura gittik oyun alanına çok sevindi kızım uzaktan oyun alanını görünce sevinçten bağırmaya başladı alkışlar falan
Günaydınnn.... Hayırlı cumalar herkeseee....
ay dün öldüm ya yorgunluktan. Eve gidince mantı yaptım, sırtım belim koptu. Evi toparla arya yı uyut derken birde kv nin gezmesi var haftaya ona açma börek yapayım demiştim önceden. Onu yaptım buzluğa attım işim 12 gb bitti. Canım çıktıııı
Bu kadar uykusuzluk, ve hatta yorgunluk, ve hatta stress bana iyi gelmedi. Her yerim suzlıyor. Öğleden sonra da kayseriye gidiyoruz, dinlenmek ne mümkün
zevkli iş ama ya bende içmimar olmak isterdim kim nerden sokmuş kimyayı aklıma çekeceğim çilem varmış
siz berabermi oturuyorsunuz allah sabır versin benim eltim birlikte kv le düşünüyorumda ben olsam 2 aya boşanmıştım ama benimki çekilir dert değil ben düzen takıntılıyım o tam tersi neyseki eltimle tencere kapak gibiler ikisininde evle alakası yok birbirlerini yiyor ama geçiniyorlar birde tanımadığı biriyle evlenip 6 ay içinde boşanan görümcek var evde henüz boşanma arefesinde onunda bunalımları tabi off allah katmer katmer sabır versin kıza
ohh valla sefan olsun
ya boranda çok geç uyur oldu hep babası yapıyor o yokken beşiğe koyduğum gibi dalıveriyor ama baba evdeyken iki bağırış bir gülüş hoppp kucak ve yanımıza sıpa biliyor işi ah şu babalar yokmu hiç ileriyi düşünme zaten şımarmışmış alışmışmış önemi yok yeterki sıpa gülsün
canım çok geçmiş olsun ya boran azı dişlerini çıkarırken ne çektik 2 ay dolvenle uyudu bebeğim ama dişleride görsen koca koca nasıl dayanmış acısına
Ben depresyondayim unutuldummmmm :)))
Modundayim tum gun yatakta kalasim var yemegim yok yapasim da yok gecen gun tuvalet.egitimi diyr.milletin kafasini yedim ona bile cevap yazmadim daha sanirim bu uyusuklukla.beceremicem zaten...bu arada ben ay sonundaki randevuya kadar dayanamicami bildigim icin haftaya carsya camlica erdeme randevu aldm zaten orayi da merak.ediyodum bi gidip gormus bi umut da cinsiyeti ogrenmis.olurum ins :)) yasire sorunca kardrsim erkek diyoooo :))) inatci illa erkek diyo baska da bisi demiyo
gzünüz aydın canım.dayısı keremle ilgilenirse sen de azcık dinleniverirsin.
maşallah ben kaşımı kendim alırım ama saçı yapamıyorum ya.gerçi tesettürlü olunca s,zin kadar da zor olmuyor açıkçası.bazen topluyup da çıkıyorum.ama evde kocişe hoş grünmek maksatkı gidiyorum ben de.kendim düzleştirince 1 saat sonra kirpiye dnüyorum
aaa ben de banyo mutfak wc yi yeniliyorum.mutfağın altını tahta mı yoksa fayans mı yapsam karar veremedim. çok da kararsızım ben:))çok güzel mesleğin varmış hayrını gör canım...
sen,i ve efe yi büyütme maceralarını hiç unutmayacağım pembe.madalyayı hakediyorsun o kadar yani...
hayırlı cumalarınoz olsun arkadaşlar.sağol nfkam.ya seni hayal ederken aklıma türkan şoray geliyor.keşke seni görebilseydim.
ben cumayı çok seviyorum.ctesiizin almak daha kolay oluyor.iki ay sonra c.tesi çalışmayı bırakacam.varislerim çok. izne ayrılmam gerekiyormuş.bakalım kısmet.dnüşte yerime başkasını alırlar diye çok korkuyorum...
çok geçmiş olsun.dişler çıkınca genelde nezle de oluyor benim oğlum.bizim de ikinci azılar kaldı daha gelmedi.onları bekliyorum ben de.
severim denz arcak ı ii kalpli birine benziyor.
niye bukadar çok uyudu. 5-10 dak yetmezmiydi. ayy senin bu oğlun uykuyu doğduğundan beri hiç sevmiyo
seninde cuman mubarek olsun canım.
iki günlük tatil bile insana ilaç gibi gelir.
Ayy öyleymiş tatlım kusura bakma. yanlışlık oldu. ama mesaj yerine ulaştı. tekrar mutluluk dolu yıllar canım. Ay birde ben ev yeda villa tipi tasarım yapmıyorum. yani o iş çok öncedendi. burada endüstriyel tip mutfak tasarımı yapıyorum. yani çok büyük otel mutfakları, iç dizaynı, barlar v.s tasarımı. şimdiki aklım olsaydı pasta tasarımcısı olurdum. ev tipi mutfak işini daha çok seviyorum. belki birgün kendime ait işim olursa tercihim ondan yana olur.
inş canımHerkeze selaaam. hayırlı cumalar. ne güzel hafta sonu gelmiş. hepimiz için güzel geçer inşallah. şööyle bol güneşli bool gezmeli.
acaba kime benzedi?:111:niye bukadar çok uyudu. 5-10 dak yetmezmiydi. ayy senin bu oğlun uykuyu doğduğundan beri hiç sevmiyo
kv ile yakın yaşayanlar da o günü sabırslıkla bekliyor emin olBence seninde çok zevkli bir işin var. Eveeet canım malesef kv ile birlikteyim şimdilik. evimizi ayıracağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz.sabrediyorum.
döndükten sonra yemek yiyip yattık.istanbulda hava güzel sanırım. gezin bakalım anne kız.
yok canım benim, unutur muyum?Beni unutmuşsun galiba.
canım sen sadece eğlenceli anlatmıyorsun da seni okuyunca yazının içinde kendimi buluyorum.ben sayısalcıyım ve sosyal hayatta da böyleyim.dilim yazım düz dümdüzdür maalesef.mesela eşim erkek fatma gibisin der.kadınlık pek yoktur hani estetil ne bileyim o tarz şeyler.çok ramantik de değilim.hoş benim odun kocamı da benden başka kimse çekemezdi ya neyse:)))))))))varis ağrı yapar d daha çok sızlama şeklinde oluyor.gebelikte istenmeyen bişey bi de ben de gebelik zehirlenmesi olmuştu.ondan daha dikkat etmem gerekiyormuş.ben de hiç mi hiç dikkat etmiyorum.valla diyeti de baltalayıp duruyorum.ne yapim ya....Ah minik kuşlar anlatamıyorlar ki dertlerini.... Tez zamanda dertleri bitsin minik kuşun inşallah.
Kesin doldururduk!! :)
Enemmmm ben çok severdim deniz arcağı. Sen de nasıl tanıyamadın:) oluyo böyle şeyler...
Kızımmmm accik canının kıymetini bil ya!!
Bi haftasonu da evde oturup hiçbişi yapmamanın dayanılmaz hafifliğini yaşasanız???
Benim oğluşum çok çok küçükken 6da 7 de yatardı ve 5te pir uyanırdı. Ozamanlardan gece 10-11 lerde uyumalara geldik. Demekki 9-10da uyuyarak başlasak gece 1-2yi bulacakmışız!!
Bu arada babamız o saate kalmayıp uyudu biz oğlumuzla takıldık :)
Owwww genelde çocukların dediği olur :/ :)
Kızımmm yayıldın yayıldın; ikinci gelince her daim ayakta olacaksın :) yani hemen kendine gel :)
Hepimizin bolca macerası var bence :) ama ben eğlenceli anlatıyorum
Varis çok ağrı yapar değil mi?? Allah kolaylık versin canım.
Uykuyu ben de çok sevmem ondan bişi diyemiyorum :) yani ünvden sonra uykuda geçen zaman bana boşa geçen zamanmış gibi gelmeye başladı..
Bence de ev tipi mutfak işi daha eğlenceli olabilir. Otel mutfağı ne kadar büyüktür kim bilir...???
evt otel mutfakları oldukça büyük. küçükleride varda onları pek işten saymıyoruz. küçük işler çok sorun çıkarıyor aman. buarada bende çok uyku uyumaktan hiç hoşlanmam. onca zamanım evde geçti yani çalışmadığım zamanlar hiç geç saatlere kadar uyumadım.Ah minik kuşlar anlatamıyorlar ki dertlerini.... Tez zamanda dertleri bitsin minik kuşun inşallah.
Enemmmm ben çok severdim deniz arcağı. Sen de nasıl tanıyamadın:) oluyo böyle şeyler...
Bi haftasonu da evde oturup hiçbişi yapmamanın dayanılmaz hafifliğini yaşasanız???
Benim oğluşum çok çok küçükken 6da 7 de yatardı ve 5te pir uyanırdı. Ozamanlardan gece 10-11 lerde uyumalara geldik. Demekki 9-10da uyuyarak başlasak gece 1-2yi bulacakmışız!!
Kızımmm yayıldın yayıldın; ikinci gelince her daim ayakta olacaksın :) yani hemen kendine gel :)
Uykuyu ben de çok sevmem ondan bişi diyemiyorum :) yani ünvden sonra uykuda geçen zaman bana boşa geçen zamanmış gibi gelmeye başladı..
Bence de ev tipi mutfak işi daha eğlenceli olabilir. Otel mutfağı ne kadar büyüktür kim bilir...???
Ah minik kuşlar anlatamıyorlar ki dertlerini.... Tez zamanda dertleri bitsin minik kuşun inşallah.
ben geliyorum siz gidiyosunuz amaaa. olsun gönüller bir olsun napalım.inş canım
acaba kime benzedi?:111:kime benzediği ortada baksana anneside sevmezmiş uykuyu
kv ile yakın yaşayanlar da o günü sabırslıkla bekliyor emin ol
ama bazen hiiç ayrılamayacakmışım gibi geliyor, işimiz Allaha kaldısende mi uazklaşıyorsun kv den allahım isteyen herkeze versin. yaşasın uazklık.
döndükten sonra yemek yiyip yattık.
kv sağolsun lüzumsuz bi şey için iki kez arayınca ben uyandıme yoruldunuz haliyle.
yok canım benim, unutur muyum?
ama sen maşallah her gün aktif yazıyorsun. dönüşün muhteşem oldu
ben geliyorum siz gidiyosunuz amaaa. olsun gönüller bir olsun napalım.
canım sen sadece eğlenceli anlatmıyorsun da seni okuyunca yazının içinde kendimi buluyorum.ben sayısalcıyım ve sosyal hayatta da böyleyim.dilim yazım düz dümdüzdür maalesef.mesela eşim erkek fatma gibisin der.kadınlık pek yoktur hani estetil ne bileyim o tarz şeyler.çok ramantik de değilim.hoş benim odun kocamı da benden başka kimse çekemezdi ya neyse:)))))))))varis ağrı yapar d daha çok sızlama şeklinde oluyor.gebelikte istenmeyen bişey bi de ben de gebelik zehirlenmesi olmuştu.ondan daha dikkat etmem gerekiyormuş.ben de hiç mi hiç dikkat etmiyorum.valla diyeti de baltalayıp duruyorum.ne yapim ya....
(baba beniii okula göööönder melodisiyle söylediğimi düşünün)
bahar; mesaaj kutunaaaa bak
canım sen sadece eğlenceli anlatmıyorsun da seni okuyunca yazının içinde kendimi buluyorum.ben sayısalcıyım ve sosyal hayatta da böyleyim.dilim yazım düz dümdüzdür maalesef.mesela eşim erkek fatma gibisin der.kadınlık pek yoktur hani estetil ne bileyim o tarz şeyler.çok ramantik de değilim.hoş benim odun kocamı da benden başka kimse çekemezdi ya neyse:)))))))))varis ağrı yapar d daha çok sızlama şeklinde oluyor.gebelikte istenmeyen bişey bi de ben de gebelik zehirlenmesi olmuştu.ondan daha dikkat etmem gerekiyormuş.ben de hiç mi hiç dikkat etmiyorum.valla diyeti de baltalayıp duruyorum.ne yapim ya....
nfk cım ben seni arkadaş olarak eklemişmiyim özele.(baba beniii okula göööönder melodisiyle söylediğimi düşünün)
bahar; mesaaj kutunaaaa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?