Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

su tabancasımı naaaptın seeen. tam batuhanlık asla almam. ıslaaaak. hiç sevmem. ayrıcada bu nasıl enerji yaw.

BU nasıl alıntı yaaaaaa offf kendimi alıntılamışım. şekerportakalım bitanem sana yazmıştım.:)

yanlış alıntı yanlış kişiye cevap gitti busmaicim olarak düzeltiyorum. sayfayı iki açıp bir kapat sonra yorumlar karışıyor pardon yaaa. sanırım bugün çok yorgunum yada bunamaya başladım. bu yanlış alıntılama bugün ikinci kez oluyor. Madurum madurum da madurum....

busmai senin sezeryan dikilerin ağrıyor mu canım?ben hapşırmaya korkuyorum ya.
kızlar benim evde netim yok telim de nete uyumlu değil.1 saat sonra çıkacağım,pzt ye anca görüşürüz.sizi öpüyorum.

Maaaşallah canım elbette nazar değmesin.

AAAhaaaaa benden değil yahuuu. alıntıların birinde tik kalmış durmadan aynıyere yorum yapıyormuşum gibi çıkıyor alıntı. bilmem anlatabildimmi. bu niyaa.

ya nfk canım ben bişiyaptım.bildiri mesajlarını silmeye çalışırken tüm mesajları da sildim sanırım.mesaj falan yokk ben de:26:
ben yine yollarım kuşum
Baharcım söylemeden geçemiceeem laf aramızda benim kaşımı eşim alıyor. ama eşim kuaför falan değil tamamen yetenek. keman gibi kaş alır valla.
vay vay vaay, enişteme bak sen!!!
maşallah maşallah.eşime birkez yakalandım kaş alırken hala dalga geçiyor.ben seni her halinle seviyorum o kdadar cebelleşmene gerek yok diye:)))))

ben kaşlarımı almıyorum. hiç almadım. şansıma şekilli
epilasyonu falan geçtim, ben eşimin yanında makyaj yapmaktan da çekiniyorum.
beni ya öncesi görsün ya sonrası

Son düzenleme:
burnum silmekten kıpkırmızı oldu. artık hissetmiyorum onu.

Hadi yaa negüzel. benimde çok gür değil almadanda olmuyor ama. eşim bana bakmayı sever. çok ilgilidir bu konuda saolsun.

kızlar benim evde netim yok telim de nete uyumlu değil.1 saat sonra çıkacağım,pzt ye anca görüşürüz.sizi öpüyorum.
Evet çok şddetli öksürünce dikişler ağrıyo maalesef ama karnım çok büyüdü o yüzden çok gerilmiştir dikiş yerim 9.aya napıcam bilmem

Yok canım ya ne eleştirisi
Biliyorum herkesin titiz olduğu konular ayrı; benim annem de evine su tabancası sokmaz mesela.
Su sebili çok su döker ona ben de sinir olurdum.

Ben böyle baya aktiftim geziyordum iş yapıyordum ..sonra 2 hafta süren bi zatürre oldum perişan oldum nazara mı geldim diyorum o yüzden maşallah diyelim dedim :)))

ayy kıyamam ya. çokmu acıyor. gerilmiştir haliyle.

Haaa anladım. evet butarz insanlar aktif olduklarından nazara gelebiliyor. ben yazmasamda hep maaşallah derim zaten. ayrıca anlayışına teşekkürler yanlış anladın sandım. aynen öyle titizlikten canım yaa. seni seviyorum tatlişkom.

Geçmiş olsun selpağın kremli gibi olanı mı ne öyle bişi vardı tahriş etmeyen. Ondan alsan keşke.
ultrayumuşak selpak kullanıyorum şuan. ama burnumu silemeyecek kadar acıyor.ilaveten krem süreyim artık. nefes hiç alamıyorum. zaten sabaha kadar uyuyamadım tıkanıklık yüzünden.burun spreyide fayda etmiyor. yastığımı yükselttim boynum ağrıdı. anlayacağın bugün off oldum. allahtan drencim yerinde. ağrım sızım yok.

kızlar hepinizi öpüyorum. ben çıkıyoruuum ve eve gidiyorum. biraz kv çenesi dinleyim. saat 12 ye kadar sürer sanırım. öpüldünüz.

Sen de cold mix denesen?? Bana fayda etmişti... Geçmiş olsun tekrardan.

nedemek tatlım. yalnız hangisine karar verdin merak ettim. ikincisi zahmetsiz gibimi.

İkincisi daha kolay evet ama ben birinciyi yapıcam ve çikolata sos ile fıstık serpip iyice kalori bombası haline getiricem inşallah :)

kızlar hepinizi öpüyorum. ben çıkıyoruuum ve eve gidiyorum. biraz kv çenesi dinleyim. saat 12 ye kadar sürer sanırım. öpüldünüz.

Kolay gelsin canımmmm.

colicos, gecmis olsun.
En hassasi, kremlisi de olsa tahriscediyor malesef.
Her sildikten sonra nemlendirici sur.
5 dk sonra tekrar silsen de tesir ediyor. Cabucak toparlar.

Bende 1 dicektm karar verilmis :) simdidrn kolay gele afiyet olaaa

Canm ben gozden kacirmisim cok gecmis olsn su an nasil iyidir ins bizimkilerde boyle ne kdr soylersen soyle hic muhim degil ins kotulesmesin de neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…