su tabancasımı naaaptın seeen. tam batuhanlık asla almam. ıslaaaak. hiç sevmem. ayrıcada bu nasıl enerji yaw.
Maaaşallah canım elbette nazar değmesin.İlbilgecim hayretler içindeyim yani Colicos un kv ile ilgili yazdıklarından sonra seninki.. Allahım iyi ki kimseye minnet etmiyorum çocuğum konusunda dedim, gerçekten çok sinir bozucu
Lütfen maşallah diyelim :) çok yorgunum şu anda ama başka seçeneğim yok işler bitmiyo
Oğlum mutlu olsun da ıslaklık sorun değil
Su tabancası suyu ip gibi incecik atıyor hasta olmaz yani
ben yine yollarım kuşumya nfk canım ben bişiyaptım.bildiri mesajlarını silmeye çalışırken tüm mesajları da sildim sanırım.mesaj falan yokk ben de:26:
vay vay vaay, enişteme bak sen!!!Baharcım söylemeden geçemiceeem laf aramızda benim kaşımı eşim alıyor. ama eşim kuaför falan değil tamamen yetenek. keman gibi kaş alır valla.
maşallah maşallah.eşime birkez yakalandım kaş alırken hala dalga geçiyor.ben seni her halinle seviyorum o kdadar cebelleşmene gerek yok diye:)))))
Hadi yaa negüzel. benimde çok gür değil almadanda olmuyor ama. eşim bana bakmayı sever. çok ilgilidir bu konuda saolsun.ben yine yollarım kuşum
vay vay vaay, enişteme bak sen!!!
ben kaşlarımı almıyorum. hiç almadım. şansıma şekilli
epilasyonu falan geçtim, ben eşimin yanında makyaj yapmaktan da çekiniyorum.
beni ya öncesi görsün ya sonrası
Evet çok şddetli öksürünce dikişler ağrıyo maalesefbusmai senin sezeryan dikilerin ağrıyor mu canım?ben hapşırmaya korkuyorum ya.
kızlar benim evde netim yok telim de nete uyumlu değil.1 saat sonra çıkacağım,pzt ye anca görüşürüz.sizi öpüyorum.
Canııım onu eleştiri olsun diye yazmadım sakın yanlış anlama sürekli ıslatacakya onun için. kötü anlamda değil. hiç gelemem ıslağa yani. ama yazın çok sıcaklarda çok eğlenceli olabilir.batuhan suyla oynamaya bayılır bende çok kızarım. mesela su sebili vardı benim mutfakta sürekli çeşmesini açıp yerleri üstünü ıslatırdı. kv de de var aynısını ordada yapıyor.
ayy kıyamam ya. çokmu acıyor. gerilmiştir haliyle.busmai senin sezeryan dikilerin ağrıyor mu canım?ben hapşırmaya korkuyorum ya.
kızlar benim evde netim yok telim de nete uyumlu değil.1 saat sonra çıkacağım,pzt ye anca görüşürüz.sizi öpüyorum.
busmai senin sezeryan dikilerin ağrıyor mu canım?ben hapşırmaya korkuyorum ya.
Haaa anladım. evet butarz insanlar aktif olduklarından nazara gelebiliyor. ben yazmasamda hep maaşallah derim zaten. ayrıca anlayışına teşekkürler yanlış anladın sandım. aynen öyle titizlikten canım yaa. seni seviyorum tatlişkom.Evet çok şddetli öksürünce dikişler ağrıyo maalesefama karnım çok büyüdü o yüzden çok gerilmiştir dikiş yerim 9.aya napıcam bilmem
Yok canım ya ne eleştirisi
Biliyorum herkesin titiz olduğu konular ayrı; benim annem de evine su tabancası sokmaz mesela.
Su sebili çok su döker ona ben de sinir olurdum.
Ben böyle baya aktiftim geziyordum iş yapıyordum ..sonra 2 hafta süren bi zatürre oldum perişan oldum nazara mı geldim diyorum o yüzden maşallah diyelim dedim :)))
burnum silmekten kıpkırmızı oldu. artık hissetmiyorum onu.
ultrayumuşak selpak kullanıyorum şuan. ama burnumu silemeyecek kadar acıyor.ilaveten krem süreyim artık. nefes hiç alamıyorum. zaten sabaha kadar uyuyamadım tıkanıklık yüzünden.burun spreyide fayda etmiyor. yastığımı yükselttim boynum ağrıdı. anlayacağın bugün off oldum. allahtan drencim yerinde. ağrım sızım yok.Geçmiş olsunselpağın kremli gibi olanı mı ne öyle bişi vardı tahriş etmeyen. Ondan alsan keşke.
Geçmiş olsunselpağın kremli gibi olanı mı ne öyle bişi vardı tahriş etmeyen. Ondan alsan keşke.
nedemek tatlım. yalnız hangisine karar verdin merak ettim. ikincisi zahmetsiz gibimi.Bu arada yorum yapan herkese teşekkür ediyorum tatlı ile ilgili :) <3 <3
ultrayumuşak selpak kullanıyorum şuan. ama burnumu silemeyecek kadar acıyor.ilaveten krem süreyim artık. nefes hiç alamıyorum. zaten sabaha kadar uyuyamadım tıkanıklık yüzünden.burun spreyide fayda etmiyor. yastığımı yükselttim boynum ağrıdı. anlayacağın bugün off oldum. allahtan drencim yerinde. ağrım sızım yok.
nedemek tatlım. yalnız hangisine karar verdin merak ettim. ikincisi zahmetsiz gibimi.
kızlar hepinizi öpüyorum. ben çıkıyoruuum ve eve gidiyorum. biraz kv çenesi dinleyim. saat 12 ye kadar sürer sanırım. öpüldünüz.
seker pembe seniiiiiİkincisi daha kolay evet ama ben birinciyi yapıcam ve çikolata sos ile fıstık serpip iyice kalori bombası haline getiricem inşallah :)
Bende 1 dicektm karar verilmis :) simdidrn kolay gele afiyet olaaaKızlar şimdi dersime çare olun. Ama derdimi duyunca "pembiş herşey bitti bu mu kaldı" demeyin; asabımı bozmayın, beni oraya getirtmeyin
Üç hafta sonra okul gününde yine sıra bana geliyo. Geçen sefer çokça sükse yapan kıbrıs tatlım dolayısı ile yine tatlıyı bana verdiler. Ve ben panik oldum ne yapıcam diye!! Neyse.. Puding dolgulu keki yaptım geçenlerde biliyosunuz. Gayet hoş oldu ama kekini de accık ıslatmak daha iyi olabilir gibi geldi bana. Okul ortamında hafif kaçmaması açısından. Sonra başka tarif arayışlarına girdim. Şimdi onları paylaşıcam yorum istiyorummmm.
Tarif 1: bu krepleri yapıp, borcama dizip sonra da üzerine bolca çikolata sosu çizgileri yapabilirim.
http://www.yesilsalata.com/blog/?p=3867
Tarif 2: üzerini bol hindistancevizi ile süslersem bu da hoş gibi???
http://ugurbocegimmutfagi.blogspot.com/2013/05/kaymak-kremali-serbetli-tatli.html?m=1
Geçmiş olsun dilekleriniz için sağ olun kızlar. Şimdi ateşi yok gibi. 37-37.5 arası. Okuldan geldim ki sinir oldum. Çocuğu parka götürmüş kp ve kv. Ne desem bilemedim. Bir de gece ateşlendi, uyumadık diye eşim anlattığı halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?