Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

acayim; kinasini koydu demek, modem pert oldu demek bacim

Efe artik legolarla oynuyor demek.
Ee uyandi, oyun mesaisi basladi tabi

Haaaaaaaaa ben bu deyimi bilmiyordum kuşummmm :)

Her oyuncakta olduğu gibi maksimum 5 dakika bilemedin 10. Ama hiç yoktan iyidir :) genelde mızırdayarak uyanır e yanıma gelir, odasına gideriz. Bugün afyonu patlamış ve legolarını almış olarak geldi

Bugün okulda kaynaştırma projesi kapsamında birkaç sınıfa zihinsel engelli çocuklar gelecek. Ders boyunca sınıfta duracaklar. Öğretmenleri de koridorlarda olacak. Ben çok çekinirim böyle şeylerden :/ umarım bi terslik olmadan atlatırız. Allah ailelerine de sabır versin her türlü kalıcı hastalık veya engel sahibi kişilerin...

Annem der, o yuzden bilmiyorsun (unuz), kusura bakma

Bi sikinti olmaz merak etme. İleri derecede engellileri getirmezler sonucta. Diger ergen veletler icin de iyi bir tecrube olacak..

Colilos haftasonu dinlenseydin keşke bacım ya, biraz toparlardın. Geçmiş olsun tekrar
Ahhh nerdee ben ve dinlenmek. keşke herkez senin gibi iyi niyetli olsa başka zaman önemli değilde hastayken çekilmiyor işte. yoksa alıştım ben herşeye zaten.

saol canım. sende pikniğe gitmişsin ohh sefan olsun.

Herkese günaydınnn... Ay burda hava çok güzel bugün. Tüm gün böyle olsa da çıkışta kızçemle gezsem gezsem ve gezseeeemmmm

Merhaba kızlar. Kızım şükür bugün iyiydi. Yalnız gündüz 20 dk uyumuş. Geldim geleli aşırı mızmızdı. Şu an dayak yemiş gibiyim.
Ay canım ya, inşallah bugün biraz daha toparlar yavrucak.

Ahhh nerdee ben ve dinlenmek. keşke herkez senin gibi iyi niyetli olsa başka zaman önemli değilde hastayken çekilmiyor işte. yoksa alıştım ben herşeye zaten.

saol canım. sende pikniğe gitmişsin ohh sefan olsun.
Canının kıymetini sen bilmezssen kimse bilmiyor bacım. Çekilip kenara hastayım diye yatsaydın kimse bu kadar üstüne gelemezdi.

Sen kayseri'de bulamıyorsan biz ne yapalım. Batik'e git.
bu hafta sonu bende bi alışveriş ypcam. kafamda beyaz kot var. üzerinede renkli menkli bişey bulurum. bende kolay kolay kıyafet beğenemem. şıklık bir yana rahat bişeyler istiyorum.

günaydın

benim yaramaz hala uyuyor bende sabah sporumu yaptım.

kahvaltımıda yaptım,fırsattan istifade yazyım size.

nfk artık mekik çekmeye başladım,ilk başlarda biraz zorlandım

şimdi daha rahat yapıyorum.

Huhhuu annem burda yazamadim biturlu uyumadan yaziyim.dedim ben surekli gezmek tozmak yapiyorummm :)

Toprak yeşili hoşmuş, moru da beğendim.
Sağ ol canım. Şükür miniğim iyi.

evet haklısın mor baskın. mor halı düşünüyorum,içinde çok az bu yeşilden olan.. o zaman mutfakta mor baskın olur. perdeyi de beyaz yaparım; aşağıdaki turkuazın modelinde yine yeşil tülü de üste dekor olarak koyarım..
ya benim sandalyelerim lilaydı o yüzden..
yoksa su yeşili istiyordum mutfağı..

acayim; kinasini koydu demek, modem pert oldu demek bacim

Efe artik legolarla oynuyor demek.
Ee uyandi, oyun mesaisi basladi tabi

iyiymis
kerem modemin antenini çok once halletmisti sadece salonda girebiliyorduk. Şimdi de kabloları halletti dün eşim yaptı ama sürekli baglanti kopuyor.
telefondan da giremiyorum ben şifreyi kabul etmiyor. sifreyi degistirmek lazım sanırım onda da küçük küçük yazmak çok gıcık

mutfagin penceresi balkona mi aciliyor. değilse zebra perde daha kullanisli olmaz mi mutfakta

canim burda hava 12-13 derece gibi ve gunes var suan. Yani pazar icin uygundur. ama sen tedbirli giyin yanina sal falan al, ruzgar carpmasin. Metrobus ya da vapurla kadikoye gelin, pazar da zaten kadikoyde. Taksiyle 5-6 dk
Yaw bugun sali pazarina mi gitsek diyoruz hava nasil oralarda nfkcim bide tam yeri nerde bu pazarin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…