acayim; kinasini koydu demek, modem pert oldu demek bacim
Efe artik legolarla oynuyor demek.
Ee uyandi, oyun mesaisi basladi tabi
Haaaaaaaaa ben bu deyimi bilmiyordum kuşummmm :)
Her oyuncakta olduğu gibi maksimum 5 dakika bilemedin 10. Ama hiç yoktan iyidir :) genelde mızırdayarak uyanır e yanıma gelir, odasına gideriz. Bugün afyonu patlamış ve legolarını almış olarak geldi
Bugün okulda kaynaştırma projesi kapsamında birkaç sınıfa zihinsel engelli çocuklar gelecek. Ders boyunca sınıfta duracaklar. Öğretmenleri de koridorlarda olacak. Ben çok çekinirim böyle şeylerden :/ umarım bi terslik olmadan atlatırız. Allah ailelerine de sabır versin her türlü kalıcı hastalık veya engel sahibi kişilerin...
Ahhh nerdee ben ve dinlenmek. keşke herkez senin gibi iyi niyetli olsa başka zaman önemli değilde hastayken çekilmiyor işte. yoksa alıştım ben herşeye zaten.Colilos haftasonu dinlenseydin keşke bacım ya, biraz toparlardın. Geçmiş olsun tekrar
saol canım. sende pikniğe gitmişsin ohh sefan olsun.günaydın.
herkese güzel bi hafta diliyorum.
hafta sonu annemlerdeydik.
hava çok güzeldi ,pikniğe gittik.
kerim kedilerin peşinden koştu,suya taş attık,çiçek topladık,
biz yorulduk o yorulmadı.hamak almayı unutmuşuz
sallanırken az rahatlıyorduk.hamak şart
nfk 200 gram vermiş.sınavada girmiş azimli hatun,tebrikler.
ilbilge,colicos sizede çok geçmiş olsun.pembecim sanada kolaylıklar diliyorum canım.
aryam,busmai,born,elifnaz,pamuk helva,şeker portakalı sizler nasılsınız?
Ay canım ya, inşallah bugün biraz daha toparlar yavrucak.Merhaba kızlar. Kızım şükür bugün iyiydi. Yalnız gündüz 20 dk uyumuş. Geldim geleli aşırı mızmızdı. Şu an dayak yemiş gibiyim.
Canının kıymetini sen bilmezssen kimse bilmiyor bacım. Çekilip kenara hastayım diye yatsaydın kimse bu kadar üstüne gelemezdi.Ahhh nerdee ben ve dinlenmek. keşke herkez senin gibi iyi niyetli olsa başka zaman önemli değilde hastayken çekilmiyor işte. yoksa alıştım ben herşeye zaten.
saol canım. sende pikniğe gitmişsin ohh sefan olsun.
bu hafta sonu bende bi alışveriş ypcam. kafamda beyaz kot var. üzerinede renkli menkli bişey bulurum. bende kolay kolay kıyafet beğenemem. şıklık bir yana rahat bişeyler istiyorum.Sen kayseri'de bulamıyorsan biz ne yapalım. Batik'e git.
Huhhuu annem burda yazamadim biturlu uyumadan yaziyim.dedim ben surekli gezmek tozmak yapiyorummm :)
Toprak yeşili hoşmuş, moru da beğendim.salonda güzel olur evet dediğin gibi, mutfak biraz sıkıntı gerçekten halının kire gelmesi lazım.. sağol önerilerin için pembişimmm
mutfakta düşündüğüm yeşil, toprak rengi bir yeşil ; renk uyumları böyle.. nasıl?
yine de son kararı halıcıda vericez galiba
Eki Görüntüle 1056771
Eki Görüntüle 1056775 bu perde de çok hoşmuş bu renge bitiyorum valla
evet ben de sadelik seviyorum ama zamanla sıkılır mıyım, başka bir zıtlık kullanmalı mıyım diye düşünerek kafam çok karıştı
Sağ ol canım. Şükür miniğim iyi.
Gunaydin canlariiim..
born; gozun aydin canim. Anneni bulmusken kendini carsiya vur, kooop kooop kooop baby
Gözün aydın canım.
busmai: sade yaptigima pisman oluyor muyum diyorsun, bence olmazsin. Ben oyle cok renkli mutfaklari sevmiyorum. Sanki fazla zorlama oluyor. Gosterdigin resimdeki ismini bilmiyorum, cagla yesili gibi olan renk cok hos. Benim koltuk ortulerime benziyorsanirim o lilayla uyumlu olacaktir. Bu arada tezgah alni lilayi secti yaaa, bi milyon renk varken :111: bi de colicos profesyonel fikrini soylesin bence
seker portakalimm, kolay gelsin canim.
ilbilgem; kizce nasil oldu, gittiniz mi dr a?
Simdi kahvaltiyi hazirlayayim, yoksa esim gec kalacak.
Bu arada elifnaz iyi. İki tifil ayni anda dis cikardiklari icin zorlaniyormus. Bi de kerem modemin kinasini koydugu icin baglanamiyormus
Paylaşım için sağ ol canım. Bazen şikayet ediyoruz ama ülkemizin kıymetini bilmeliyiz. Oralarda doğmadığımız için çok şanslıyız.Misir'da darbe karsiti yuzlerce insan icin yasal katliam;
tam 529 kisiye idam karari verildi!!!
Asagidaki linkten tepkimizi duyuralim. Sadece birkac saniyenizi alacak..
http://www.avaaz.org/tr/stop_mass_execution_loc/?copy
evet haklısın mor baskın. mor halı düşünüyorum,içinde çok az bu yeşilden olan.. o zaman mutfakta mor baskın olur. perdeyi de beyaz yaparım; aşağıdaki turkuazın modelinde yine yeşil tülü de üste dekor olarak koyarım..Kırlente bayıldımmmmmmm. Yalnız burda mor çok baskın farkındaysan. Mutfağında bu kadar çok mor yoktur taşlarda diye düşünüyorum. Perde rengi de turkaz görünüyor telefonda ki morla uymaz bence :/
Ben canlı renkleri sevdiğim için renk patlaması olmayan bi ortamda bi süre sonra sıkılırım. Herkes kendini en iyi bilir :)
Ohhhhhh sefan olsun bacımmmmm :)
Modemin kınasını koymak ne bacım yaaa????? Okudum okudum anlamadım :)
Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir gün olsun inşallahhhhhh. Biz bugün güne lego arabasını alıp gelen oğluşla uyandık :) çılgın veledim :)
ya benim sandalyelerim lilaydı o yüzden..
Gunaydin canlariiim..
born; gozun aydin canim. Anneni bulmusken kendini carsiya vur, kooop kooop kooop baby
busmai: sade yaptigima pisman oluyor muyum diyorsun, bence olmazsin. Ben oyle cok renkli mutfaklari sevmiyorum. Sanki fazla zorlama oluyor. Gosterdigin resimdeki ismini bilmiyorum, cagla yesili gibi olan renk cok hos. Benim koltuk ortulerime benziyorsanirim o lilayla uyumlu olacaktir. Bu arada tezgah alni lilayi secti yaaa, bi milyon renk varken :111: bi de colicos profesyonel fikrini soylesin bence
seker portakalimm, kolay gelsin canim.
ilbilgem; kizce nasil oldu, gittiniz mi dr a?
Simdi kahvaltiyi hazirlayayim, yoksa esim gec kalacak.
Bu arada elifnaz iyi. İki tifil ayni anda dis cikardiklari icin zorlaniyormus. Bi de kerem modemin kinasini koydugu icin baglanamiyormus
acayim; kinasini koydu demek, modem pert oldu demek bacim
Efe artik legolarla oynuyor demek.
Ee uyandi, oyun mesaisi basladi tabi
evet haklısın mor baskın. mor halı düşünüyorum,içinde çok az bu yeşilden olan.. o zaman mutfakta mor baskın olur. perdeyi de beyaz yaparım; aşağıdaki turkuazın modelinde yine yeşil tülü de üste dekor olarak koyarım..
ya benim sandalyelerim lilaydı o yüzden..
yoksa su yeşili istiyordum mutfağı..
Yaw bugun sali pazarina mi gitsek diyoruz hava nasil oralarda nfkcim bide tam yeri nerde bu pazarin
Yaw bugun sali pazarina mi gitsek diyoruz hava nasil oralarda nfkcim bide tam yeri nerde bu pazarin
ben onlari yerim yerim doymam yaaaaçok şükür.
bunlarin ikisi çete oldu modem kanepe arkasinda ikisi birden gidiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?