Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sahilde biraz takildik, sonra pazara gittik aysecikle.
Ufak tefek seyler aldim. 3,5 saat olmus.
Ayaklarima da kara sular inmis. Dus aldim aysecigi de yikadim yatirdim. Simdi mutfaga giriyorum. İslerimi kolaylayayim, doncem ben size

dediğim yere gidebildiniz mi?
offf yemek olsaydıda sende ayşecikle yatabilseydin insan çok yoruluyor hele melisaya banyo yaptırdıktan sonra benim pilim iyice bitiyor

kesinlikle katılıyorum. o ne ya bana yapılmış gibi sinir oldum

sanada katılıyorum. cocuk mevzuysa gözüm kayinvalid3 falan görmez. calismazsa kayinvalidesiyle olmaz diye söylemiştir. bende aynı şeyi düşünüyorum.

iyi de colicos kv ile ayni evde yasamiyor mu?.
Deki kiz isi birakti, calismiyor. Okadin yine ayni manyakliklari yapacak. Daha cok yapacak, daha cok ugrsacak. Bana oyle geliyor

Deki kiz isi birakti, calismiyor. Okadin yine ayni manyakliklari yapacak. Daha cok yapacak, daha cok ugrsacak. Bana oyle geliyor

ben çocuktan dolayi beraber yaşıyorlar saniyordum. allah yardımcısı olsun. bizim kayinvalide de zamanında bana çok şey yaptı. yaş küçükken bazı şeyler çekiliyor ama şimdi sıkıyorsa yapsın

Allah gönlüne göre versin canım ama sen en azından geldikten sonra yavrunla olabiliyorsun.baksana gece bile hasta yavrusuna yaklaşamıyor Colicos
Çalıştığı için çocuğa kv bakıyor ve çocuğu kendinin sanıyor.
Ben kaldıramazdım, bir an ayrılmazdım yanından.
Anladığım kadarıyla Colicos ihtiyacı olduğu için çalışmıyor.
sanada katılıyorum. cocuk mevzuysa gözüm kayinvalid3 falan görmez. calismazsa kayinvalidesiyle olmaz diye söylemiştir. bende aynı şeyi düşünüyorum.
Evet, bu ne ya..
Şurda 3-4 yılımız var çocuğumuzla sarmaş dolaş olabileceğimiz..

Kapanırım odaya çocuğumla. Ne zıkkım yapabiliyosa yapsın hadi

sanırım colicos un eşi istediği işi olmamıştı o yüzden ayrı eve çıkamadılar yani eşi çalışırsa belki çıkar işten yoksa bu kayınvalide ile ömür geçmez:26:

Kapanırım odaya çocuğumla. Ne zıkkım yapabiliyosa yapsın hadi

sen yaparsın valla gerçi çocuğumuz olunca durum bendede değişir kimse kusura bakmasın o benim çocuğum

kiziiiiiim! Hangi kv seninle ugrasacakmis, sasarimm!
Yok ya aslında dediğime bakma :)çok susarım çok sabrederim ama en son alırım çocuğumu kaçarım.yani maksat; elimden bi kaza çıkmasın

Hımm anladım o zaman mecburen çalışıyor. Eve gelince çocuğu alacak kadından.
Kv de bi yerde haklı bütün gün çocuğa emek veriyor. Çocuk bakmak kolay değil..
Colicos başta çok kızdım ama sakinleştim şu an:) sen de biraz kv nin gözünden bak ;biraz da kv ye tavrını koy lütfen..

di mi yaa?.
Yoksa ben de mudahil olucam; kizilcik sopami alip bodrum yollarina dusucem bak!..

Colicos vallahi herkes.gb bende soktayim bu nasil bi kadin sendeki nasil bi sabir yani tas olsa catlar kesin kendi dogurdu saniyo yaa baska aciklamasi yok yani bencede ciz sinirlarini.bu kadari da cok fazla.bebegin nasil su anda ins daha iyidir

hımmm bende zaten krepli tarifi seçmiştim demekki sen krepliyi yapacaksın

Evet inşallah :)

Canım okuyunca çok üzüldüm. Bir anne bu hallere düşürülmemeli. Sen de sanırım hasta olduğun için çok durmak istemiyorsun Batuşun yanında. Yoksa ayrı odaya gitmezdin dimi??? Minik kuş iyileştikten sonra çek karşına konuş. Kırıldığını söyle. Bir çocuğu annesinden çok kimse düşünmez diye bi daha belirt. O da biraz büyüklüğünü bilsin canım....

Sahilde biraz takildik, sonra pazara gittik aysecikle.
Ufak tefek seyler aldim. 3,5 saat olmus.
Ayaklarima da kara sular inmis. Dus aldim aysecigi de yikadim yatirdim. Simdi mutfaga giriyorum. İslerimi kolaylayayim, doncem ben size

Kolay gelsin canikom. Onca güzel gezmenin üstüne mutfağa girmek hoş bi son olmamış :) neler aldığını da merak ettim hııııı :))

ivir zivir kiiiiz!

Kendime camasir ve kozmetik malzemesi allik, firca, far falan aldim.
Aysecige de bayrak ve ruzgar gulu.

Sen napiyosun? Sesin solugun pek cikmiyo

Son düzenleme:
kizlar, et soteye kimyon katsam olur mu? Bi de kekik?

Son düzenleme:

Öncelikle geçmiş oldun. Okurken içim parçalandı, hastayken oğlunun en çok sana ihtiyacı var.bu nasıl iş!!!!bence bir an önce evini ayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…