O da mantıklıymışYa zaten kardeşi doğunca Arya 3 yaşında olacak. Görmüyo musunuz born un kocası nasıl yardım etmeye başladı :)
Aryamcım kocandan yardım sözü alırsan başla o zaman :)
Evet bornum beni çok iyi anlarsın sen ya, tabi çocuk her şekilde muhteşem bişi de, ben düşününce hem çok heyecanlanıyorum hem çok korkuyorummmmBen sizin kadar çalışkan değilim hanımlar, miskinlik var ruhumda. Yetişebilirmiyim bilemiyorum 2 çocuğa:26:
Bence sende istek var. İstiyorsan izin yönünden bence ideal aylardayız, değerlendir. Ocak-şubatta doğsa bir dönemi doğum izni ve biraz raporla kapatırsın. Sonra da yarım dönem ücretsiz izin derken bir yaşına gelir. İstiyorsan bu iki ay dene. Olmazsa seneye bırakırsın.O da mantıklıymış
Ahaha ben ve caliskan olmak miskin olmamak sen beni digerleriyle karistrdin galiba senin bi gunde yaptgn isi ben uc gunezor yaparim canim Allah kolayligini verir arya niyetine girince hemen olmusmuydu
Arya kazayla olmuştuAhaha ben ve caliskan olmak miskin olmamak sen beni digerleriyle karistrdin galiba senin bi gunde yaptgn isi ben uc gunezor yaparim canim Allah kolayligini verir arya niyetine girince hemen olmusmuydu
Sans mi sansizlik mi bilmiyorum bakicak kimse olmamasi da cok.kotu esim biz ilk tanistigimizda birak ucretsiz izni hic calismicaksin derdi bu konuda cok tartistik yani ona.kalsa hic calismasam daha iyi ben ikinci de saglikla.gelirse yine ucretsiz izin yollari gozukuyor bakalim ne zaman geri donucem sahalara :)Canım benim senin şansın iki yıl izinde olman. Eşini bu yönden çok takdir ediyorum.
Aryacik gibi kardsi de surpriz yapar bakarsin :) ben hani belki zor.oluyodr zaten calismaya basla dicektm ama demekki.sknti yok.biz yasiri beklemstk bi sure ...Arya kazayla olmuştuNormalde doğum kontrol hapı kullanıyordum 2 buçuk yıl kullandım düzenli. Sonra biz evi taşırken 1 hafta hapı kullanmayı unuttum o telaşla. Oarada ve ilk denemede oldu yavrucak
Buna yazmadan gidemeyeceğim. Busmai, vavvv süpersin ama yine de sen tedbirini alacaksın gerisini Allah'a bırakacaksın. Biz henüz düşünmeyenlerin felsefesi budur.Pembiş bir de eski çocuklar usluymuş tamam da eskiden hazır bez yokmuş bulaşık makinesi yokmuş çamaşır makinesi yokmuş bunları da düşün :)
Nfk madem nasipse olacak diyorsun; korunma ,zaten nasip değilse olmaz :))
cadi busmaiiiiiiPembiş bir de eski çocuklar usluymuş tamam da eskiden hazır bez yokmuş bulaşık makinesi yokmuş çamaşır makinesi yokmuş bunları da düşün :)
Nfk madem nasipse olacak diyorsun; korunma ,zaten nasip değilse olmaz :))
Buna yazmadan gidemeyeceğim. Busmai, vavvv süpersin ama yine de sen tedbirini alacaksın gerisini Allah'a bırakacaksın. Biz henüz düşünmeyenlerin felsefesi budur.
aman ilbilgem, pembisim elimden tutun. Ayrilmayalim, surda kac kisi kaldik.
Busmai, bizi de ayartmasin.
Nasıl yapılıyor bi anlatsana nfk? Bizimki kazayla olunca tam bilmiyorum ben nasıl olması gerektiğinicadi busmaiiiiii
Ama biz cocuga niyetlenince; o iliski biraz farkli oluyor biliyorsun..
Allah iyiligini versin kiz.Nasıl yapılıyor bi anlatsana nfk? Bizimki kazayla olunca tam bilmiyorum ben nasıl olması gerektiğini
Elifnaz neyse de ,pamukhelva ve sen daha muaf değilsiniz hade bakimmm devammgünaydın.
hayırlı cumalar.
busmai,den herkese ikinci çocuk tavsiyesi.
bence
arya istekli gibi o doğursun.
ilbilge biraz beklesin.
nfk ,yeni eve taşınınca doğursun,
pembe efe kreşe gidene kadar doğurmasın.
elifnaz,pamuk helva ve ben zaten muafız.......
Yok ya ben öyle düşünmüyorum,sonuçta çocuğun ne zaman olacağı belli değil. Ben hangi beraberlikle hamile kaldığımı bilemem ki.cadi busmaiiiiii
Ama biz cocuga niyetlenince; o iliski biraz farkli oluyor biliyorsun..
Benim eşim de çalışma hakkında hiç konu açtırmıyor. Diplomamı kiralayayım bari diyorum, çünkü çalışma hayatını ben de beceremem.. "kaç para istiyosun ,bana kirala" diyor:))Sans mi sansizlik mi bilmiyorum bakicak kimse olmamasi da cok.kotu esim biz ilk tanistigimizda birak ucretsiz izni hic calismicaksin derdi bu konuda cok tartistik yani ona.kalsa hic calismasam daha iyi ben ikinci de saglikla.gelirse yine ucretsiz izin yollari gozukuyor bakalim ne zaman geri donucem sahalara :)
Aryacik gibi kardsi de surpriz yapar bakarsin :) ben hani belki zor.oluyodr zaten calismaya basla dicektm ama demekki.sknti yok.biz yasiri beklemstk bi sure ...
Yani kader işi çok çetrefilli..Buna yazmadan gidemeyeceğim. Busmai, vavvv süpersin ama yine de sen tedbirini alacaksın gerisini Allah'a bırakacaksın. Biz henüz düşünmeyenlerin felsefesi budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?