Anamm, ben kendimi sabırlı bilirdim, sen beni aştın heee.... Bende çocuğum söz konusu olunca kimseyi karıştırmamHerkeze selam. kötü birgün geçiriyorum. sabaha kadar uyuyamadım. çünki batuş çok ateşlendi. capoldü sirkeli suydu ateşi zor düştü. fakat tekrar çıktı. sabah halaa aynı. suçlu ortada tabiiki ben oğlumun yanında yatıyorumya bazen. çocuğun üstünü açıyormuşum o yüzden hasta olmuş. geceyi oğlumun yanında geçiremedim çünki kendisi yattı. ateşler içinde yandığı halde üzerini çıkarmadı. çocuğumla ilgilenmeme müsade etmedi. bide üstüne getir götür anamı ağlattı. çeneside çabası. kafayı yicem. meraktan ölüyorum şimdi arayamıyorum nasıl oldu bilmiyorum. teşhiside koydu zaten. dişten olabilirmiş. bademcik değilmiş. ciğerlerini üşütmemiş. o yüzden iki gündür öksürüyor. yemeğini yiyor ve çıkarmadığı için iyiymiş. sadece benim yüzümden ateşlenmiş. bir ara wc ye gitti gece hemen yanına yattım oğlumun saçını okşadım hemen yetişti. dokunma sıcaklığın geçer diye. halbuki kendisi elini heryerine koyuyor çocuğun. onun eli sıcak değil sanki.
Bizde de bugün et sote vardıkizlar, et soteye kimyon katsam olur mu? Bi de kekik?
bu arada aramızda kocaeli tarafında oturan yoktu değil mi ??
o bölgede çocuklar için çok güzel bir alan varmış bilen varmı gidilmeye değer mi?
Eki Görüntüle 1061328 Eki Görüntüle 1061329
Eki Görüntüle 1061330
Canım benim Allah kolaylık versin, kv haddini fazlasıyla aşmış, eşinin annesi ile lisanı hal ile konuşması lazım ..Herkeze selam. kötü birgün geçiriyorum. sabaha kadar uyuyamadım. çünki batuş çok ateşlendi. capoldü sirkeli suydu ateşi zor düştü. fakat tekrar çıktı. sabah halaa aynı. suçlu ortada tabiiki ben oğlumun yanında yatıyorumya bazen. çocuğun üstünü açıyormuşum o yüzden hasta olmuş. geceyi oğlumun yanında geçiremedim çünki kendisi yattı. ateşler içinde yandığı halde üzerini çıkarmadı. çocuğumla ilgilenmeme müsade etmedi. bide üstüne getir götür anamı ağlattı. çeneside çabası. kafayı yicem. meraktan ölüyorum şimdi arayamıyorum nasıl oldu bilmiyorum. teşhiside koydu zaten. dişten olabilirmiş. bademcik değilmiş. ciğerlerini üşütmemiş. o yüzden iki gündür öksürüyor. yemeğini yiyor ve çıkarmadığı için iyiymiş. sadece benim yüzümden ateşlenmiş. bir ara wc ye gitti gece hemen yanına yattım oğlumun saçını okşadım hemen yetişti. dokunma sıcaklığın geçer diye. halbuki kendisi elini heryerine koyuyor çocuğun. onun eli sıcak değil sanki.
Kızlar bugün benim aklıma deli deli şeyler geldi yaŞimdi eşimin hastalığı ilerlemiş durumda değil fakat ileriki durumlarında kısırlık ta yapıyormuş. Keza prostat organı sperm hücrelerini besleyen güçlendirmeye yarayan bir hormonmuş. İş böyle olunca hemen bir çocuk daha yapma fikri ( geyiği) dönüyordu eşimle aramızda. Sonra bugün ciddi ciddi düşünüp tarih falan hesapladım. Eşime gelip söyledim o da sıcak baktı. Sonra tabi iş ciddiye binince şeytan beni caydırıyor hiç gözüm yemiyor, bi yandan tek çocuk olsun istemiyorum, bi yandan herşeyi başa sarmak (ki arya kolikti) öyle düşününce de kabus gb geliyor. Eşim de aslında aryanın ona fazlasıyla yettiğini söylüyor. İçinden çıkamadım bu işin. Siz ne diyorsunuz ya ?
Bu arada soracam soracam unutuyorum, şu çin takvimi olayında cinsiyetler doğru çıkıyor mu ya? Sizinkiler doğru muydu? Yeni hamişler özellik le de siz?
kizlar, et soteye kimyon katsam olur mu? Bi de kekik?
Herkeze selam. kötü birgün geçiriyorum. sabaha kadar uyuyamadım. çünki batuş çok ateşlendi. capoldü sirkeli suydu ateşi zor düştü. fakat tekrar çıktı. sabah halaa aynı. suçlu ortada tabiiki ben oğlumun yanında yatıyorumya bazen. çocuğun üstünü açıyormuşum o yüzden hasta olmuş. geceyi oğlumun yanında geçiremedim çünki kendisi yattı. ateşler içinde yandığı halde üzerini çıkarmadı. çocuğumla ilgilenmeme müsade etmedi. bide üstüne getir götür anamı ağlattı. çeneside çabası. kafayı yicem. meraktan ölüyorum şimdi arayamıyorum nasıl oldu bilmiyorum. teşhiside koydu zaten. dişten olabilirmiş. bademcik değilmiş. ciğerlerini üşütmemiş. o yüzden iki gündür öksürüyor. yemeğini yiyor ve çıkarmadığı için iyiymiş. sadece benim yüzümden ateşlenmiş. bir ara wc ye gitti gece hemen yanına yattım oğlumun saçını okşadım hemen yetişti. dokunma sıcaklığın geçer diye. halbuki kendisi elini heryerine koyuyor çocuğun. onun eli sıcak değil sanki.
Kızlar bugün benim aklıma deli deli şeyler geldi yaŞimdi eşimin hastalığı ilerlemiş durumda değil fakat ileriki durumlarında kısırlık ta yapıyormuş. Keza prostat organı sperm hücrelerini besleyen güçlendirmeye yarayan bir hormonmuş. İş böyle olunca hemen bir çocuk daha yapma fikri ( geyiği) dönüyordu eşimle aramızda. Sonra bugün ciddi ciddi düşünüp tarih falan hesapladım. Eşime gelip söyledim o da sıcak baktı. Sonra tabi iş ciddiye binince şeytan beni caydırıyor hiç gözüm yemiyor, bi yandan tek çocuk olsun istemiyorum, bi yandan herşeyi başa sarmak (ki arya kolikti) öyle düşününce de kabus gb geliyor. Eşim de aslında aryanın ona fazlasıyla yettiğini söylüyor. İçinden çıkamadım bu işin. Siz ne diyorsunuz ya ?
Bu arada soracam soracam unutuyorum, şu çin takvimi olayında cinsiyetler doğru çıkıyor mu ya? Sizinkiler doğru muydu? Yeni hamişler özellik le de siz?
Ağzına sağlık ne güzel ifade etmişsinilk çocuğu kendiniz için yapıyorsunuz ikinciyide aryacık için yapacaksınız şekerimkardeş şart...en kötüsü bile sonsuza kadar yoldaş olur...
unutmazsam her yemeğe katarım gaza birebir
müsaade etmedi kelimesi enteresan...soran mı oldu ona da müsaade etmedi...ilginç bir düzen kurmuş...neden böyle davranmasına izin verdiniz...koca moca gözüme gelmez valla alırım kolumun altına kuzumu...yolum açık olur...kalanlar derdine yansın...büyükler candır. benimkiler de büyükler bakıyor başımızın üstünde yerleri var ama çocuklar benim...onlar yardımcı olmak için bizimle elimizden almak için değil...yaşlanınca oyalanacak çocuk isteyen varsa evlat edinsin sosyal hizmetlerde bir sürü kuzu var sıcak ev özlemi çeken.
Bizim oralarda yemekler bol baharatlı olur.alışkanlık, bana hoş geliyor.saolun canlar
Kekik kattim. Daha guzel oldu. Esim de gelip yesin bakalim..
Her yemege kimyon.. Aslinda tadi cok yogun ve aromasi cok keskin olmadigi icin olabilir. Bizde de reyhan katarlar...
Çalışan anne için arka arkaya iki çocuk yıpratıcı olabilir. Ama senin şansın annenin sizinle olması. Şu açıdan mantıklı olabilir zaten annen sizinle, ikinci de bu arada büyür. Sonra da çekirdek ailenizle kalırsınız. Şahsen benim gözüm şu an yemiyor. Tabi siz de maşallah arya'nın ıykuları düzenli,emmeden kestin. Diyorum ya bize göre bir adım öndesin.Kızlar bugün benim aklıma deli deli şeyler geldi yaŞimdi eşimin hastalığı ilerlemiş durumda değil fakat ileriki durumlarında kısırlık ta yapıyormuş. Keza prostat organı sperm hücrelerini besleyen güçlendirmeye yarayan bir hormonmuş. İş böyle olunca hemen bir çocuk daha yapma fikri ( geyiği) dönüyordu eşimle aramızda. Sonra bugün ciddi ciddi düşünüp tarih falan hesapladım. Eşime gelip söyledim o da sıcak baktı. Sonra tabi iş ciddiye binince şeytan beni caydırıyor hiç gözüm yemiyor, bi yandan tek çocuk olsun istemiyorum, bi yandan herşeyi başa sarmak (ki arya kolikti) öyle düşününce de kabus gb geliyor. Eşim de aslında aryanın ona fazlasıyla yettiğini söylüyor. İçinden çıkamadım bu işin. Siz ne diyorsunuz ya ?
İşte biz de sırf yalnız kalmasın diye düşünüyoruz ama bilemiyorum ya. Bi gün çok güzel şeyler düşünüyorum, ertesi gün tam tersi kabus gb geliyor. Cinsiyet için de bi seçimim yok aslında. Hatta tekrar kız olsun da isterim fakat erkek annesi olmayı da merak ediyorum. Sadece sordum, hakkımızda hayırlısı tabi.Geçmiş olsun enişteye , insallah olumsuz şeyler olmaz.
Ikinci çocuk için hayırlısı olsun, benim nacizane fikrimce bir çocuktan sonra iki kesinlikle şart, onu anne babadan sonra yapayalnız bırakmaya hakkımız yok );
bir de bakıyorum çok kardeşli çocuklara; paylaşmayı , sahiplenmeyi , aidiyet duygusunu daha iyi biliyorlar
Cinsiyet tayininde ; yumurtlama gününün,beslenme gibi başka etkenlerle birlikte cinsiyet üzerinde rol oynadığı söyleniyor ama tabii ki bu işler Allah'ın takdirinde, bunlar da vesile sebebi belki decin takviminin De doğru olmadığı söyleniyordu yine bu kulüpte cinsiyet tayin topiklerinde
Rabbim hayırlı zamanda , akıl ve beden sağlığı yerinde güzel bi kuzucuk nasib eylesin isteyen herkese ..
İçimdeki karamsar taraf gb konuştun. Ama çok haklısın, tek cazip yanı ücretsiz izin alma ihtimalim olacak inşallah:44:Bizim oralarda yemekler bol baharatlı olur.alışkanlık, bana hoş geliyor.
Çalışan anne için arka arkaya iki çocuk yıpratıcı olabilir. Ama senin şansın annenin sizinle olması. Şu açıdan mantıklı olabilir zaten annen sizinle, ikinci de bu arada büyür. Sonra da çekirdek ailenizle kalırsınız. Şahsen benim gözüm şu an yemiyor. Tabi siz de maşallah arya'nın ıykuları düzenli,emmeden kestin. Diyorum ya bize göre bir adım öndesin.
Bu arada ne çin takvimi ne rus takvimi hiç birine itimat etme.
Sende içimdeki iyimser tarafsınCanımmm benim cevabım belli; hemen çalışmaya başlayın. Bi şekilde büyüyorlar işte. Dün parkta orta yaşlı bi kadın vardı ,gençken hem çalışıyormuş hem 4 oğlan büyütmüş. Maşallah valla dedim.
Büyüdüklerinde çok güzel oluyor dedi.
Sen de koliği moliği boşver büyüdükleri zamana odaklan..
Nfk cım çocuk konusunda katılmıyorum ben plan yapmaya. 1-2 sene sonra olacağını kim bilebilir. Sonra "keşke önceden başlasaydık" dememek için eğer "kesinlikle " kardeş istiyorlarsa başlamalılar.
Hıııı anladım, arya da ve etrafımdaki herkeste tutmuş ta var mı ki öyle bişi diye sordum ya.Çin takvimi keremde tuttu ,kardeşinde tutmadı
Evet bornum beni çok iyi anlarsın sen ya, tabi çocuk her şekilde muhteşem bişi de, ben düşününce hem çok heyecanlanıyorum hem çok korkuyorummmmCanim...oncelikle ins dusundugunuz gb durumlar olmaz ilerlemez esinin durumu...benim ikinci gebeligim suprpriz oldugun icin ahkam kesmem pek dogru gb gozukmese de ilk bebeklerimizin kolik olusu konusu ortak o yuzdrn ikinci cocuga nasil baktigini korkularini cok.iyi anliyorum bende ilk ogrendigimde soka girmistm biliyosun ama yas cok da ilerlemeden ikinci cocuk iyidir iyi :) bunda ayni seyleri yasamayacagimi dusunerek umit veriyorum kendime hem bana esim disinda destek olacak kimsede yok ama kardesi biraz buyuyp onla oyunlar oynamaya baslayinca eminim yasir icin de cok iyi olacak...
ben ilkinde de bunda da sonradan baktim cin ve rus takvimine ikisi de dogru cikti yani ins.dogrudur :)
Dudağımda koskocaman bir uçuk çıktı ve kuzucuklarımı öpemiyorum
Allah'ım onları öpüp koklamaktan ayrı koymasın. Çok zor dayanmak );
Bu arada ne kadar bilmiş bilmiş yaZmışım cinsiyet konusunubir ara bakıyordum cinsiyet topiklerine, Kıbrıs'a x y seçtirmeye gidenden , alkali diyeti yapanlara kadar bayağı bir uğraşanlar vardı
Canımmm benim cevabım belli; hemen çalışmaya başlayın. Bi şekilde büyüyorlar işte. Dün parkta orta yaşlı bi kadın vardı ,gençken hem çalışıyormuş hem 4 oğlan büyütmüş. Maşallah valla dedim.
Büyüdüklerinde çok güzel oluyor dedi.
Sen de koliği moliği boşver büyüdükleri zamana odaklan..
Nfk cım çocuk konusunda katılmıyorum ben plan yapmaya. 1-2 sene sonra olacağını kim bilebilir. Sonra "keşke önceden başlasaydık" dememek için eğer "kesinlikle " kardeş istiyorlarsa başlamalılar.
Herkese günaydın.İşte biz de sırf yalnız kalmasın diye düşünüyoruz ama bilemiyorum ya. Bi gün çok güzel şeyler düşünüyorum, ertesi gün tam tersi kabus gb geliyor. Cinsiyet için de bi seçimim yok aslında. Hatta tekrar kız olsun da isterim fakat erkek annesi olmayı da merak ediyorum. Sadece sordum, hakkımızda hayırlısı tabi.
İçimdeki karamsar taraf gb konuştun. Ama çok haklısın, tek cazip yanı ücretsiz izin alma ihtimalim olacak inşallah:44:
Sende içimdeki iyimser tarafsınAmaaan nasılsa büyüyecekler diyorum, daha mutlu büyürler diyorum, bencillik etmeyim diyorum, ama korkuyorum busmaiiiiii:18:
Hıııı anladım, arya da ve etrafımdaki herkeste tutmuş ta var mı ki öyle bişi diye sordum ya.
İnşallahhastalığı o raddeye gelmez de... Ama haklısın ya eşe çok görev düşüyor 2. Çocukta. Tek başıma kafayı yerim heralde. Beklemeye karar verdim gb oldu, yada işimi şansa bırakıp tek denemeyle olursa hayırlısı, olmazssa da hayırlısı mı desemBen 1 yıl beklemen taraftarıyım. Eşin rahatına düşkün ve sana yardım etmeyen biri. En azında Arya 3 yaşına gelince kendini kurtarmış olur. O sırada hamile kalırsan da inşallah hamileliğinin tadını çıkara çıkara ikinci bebişin doğar. Eşinin durumunu sonuçta dr çok kötü bulmadıysa o dediğin raddeye belki gelmez belki de çoooook yıllar sonra gelir.
Ne çılgın insanlar var... Cinsiyet bence çok önemsiz bişi. Sağlıklı olsun da...
Uçuk ilk çıkmaya başladığında ve bunu hissetiğinde aseton süreceksin üstüne. Geldiği gibi gidiyor çok büyümeden. Bi dahakine artık :)
Eski çocuklarla yeni çocuklar aynı değil şekerim. Benim anaannem de 6 tane büyütmüş maşallah. Ama baktığında kendisinden çok fedakarlık etmiş. Yani anne başına geleceklerin farkında olmalı. Ayrıca sanırım Aryanın kocasının haftasonu arkadaşları ile gezemediğinde bunlara çattığını falan unuttun. Yani o taraftan yardım yok gibi düşünmeli. Ayrıca annesinin de yaşı ve rahatsızlıkları ortada.
Ha bu arada bence de herkesin bir kardeşi olmalı. Ama kardeş olup da annesi kafayı yemiş bişi olacaksa olmasın valla. Bakınız yaş 34 olmasına rağmen 1-2 yıl bekleyeceğim. Çünkü biliyorum ki bu koca ve aileler ile ben anca Allah'ıma sonra da kendime güvenerek bu işe girmeliyim
Günaydınlar herkeseeeeeee :) güzel bir gün olsun ve tatil hemen gelsin inşallahhhhh :)
He ya bakalım, zaten dediğim gb mantığım biraz daha ağır basıyor aslında. Tabi bi çılgınlık yapmazsamHerkese günaydın.
Şöyle diyelim aryacığım, ben mantığın, busmai kalbin.bence acele etme. Arya en az 2,5 olsun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?