Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu da iyiymis

Tamam elifnaz muaf da, sen sadece sirani savdin, muaf deilsin

iste bilemedigin icin her iliskide besmele cekiliyor. Gerisi zaten tavsiye.
Biz cocuga niyetlenince, ben zaten yumurtlama zamanimi bildigim icin 3 kez bu sekilde birlikte olduk. O ay hamile kaldim. Onceki hamileligimde de iki kez bu sekilde oldu, onda da ilk ay hamile kaldim.

Bu cocuk konusunda keske diyecegimiz bi durumda deiliz cok sukur.
Cunku hepimizin birer saglikli bebegi var
Suan genciz, sagligimiz da yerinde ins ikinciler ucunculer de olur.

Son düzenleme:
Hıııııı bi deneyim, böyle yapmadık diye bizimkimkuduruk oldu belki de
banane banane benim seni görmem lazım bugün

Senin iyi rastlamış:) bizim 2 gnde 1 beraberlikle, 1.5 yıl sonunda oldu :)
Zaten eşi istemeyen ,çocuk istemesin.
Hıııııı bi deneyim, böyle yapmadık diye bizimkimkuduruk oldu belki de

banane banane benim seni görmem lazım bugün

Puhaha yok kız instagramda da resmim yok ki zaten başka yol bakarız
Kv deyim şu an, dün burda kaldık PC evde

ben yirttim ilerki yasimda 4. dusunurmuyum diyorum.
pamuk helva ve sen bir kac yıl rahatsiniz. gerci ikide yeter ama allahın hakkı üç:86:
aryam banada istekli göründü. Eğer annen bakacaksa onada danışman, ucetsiz izin alacaksan ki benim bi arkadaşım arka arkaya yapıp ucretsiz izin aldı küçük 2 yaşına gelince başlayacak. ozaman hemen yapabilirsin bence. tek cocukkta esin desteğine çok ihtiyaç olmuyor. ama iki ve ucte es destegi kesinlikle önemli. yada aileden yardım şart.

Günaydınlar herkeze. Hayırlı cumalar. dün çok yoğundum giremedim bir türlü ama bir beşdak göz gezdirebildim. kv hakkındaki görüşlerinizi okudum. hak verenede vermeyenede teşekkür ederim. haksızyere birini yargılamak çok kötü birşey. ben allahtan korkarım kimseye iftira etmem. sadece yaşadıklarımın bir kısmını yansıttım size. onunla ilgili herşeyi bilseydiniz eminimki düşünceleriniz çok daha kötü olurdu. hatta o ortamdan çekip giderdiniz bile belki. size bahsederken ben kendimi gerçekten kötü hissediyorum hoşnut değilim anlatmaktan ama benim sabrım fazlasıyla taştığı için artık dayanma gücümü kaybettiğim için sizinle paylaştım ve biraz olsun rahatladım içimi döktüğüm için. gerçek olan birşey varki benim bir evladım var nekadar baksada (iyi veya kötü) benden daha çok hak sahibi olamaz. hastalığında oğlumun yanında o değil ben olmalıyım. saçını ben okşamalıyım. bir babanne olarak elbette onunda sevmeye ilgilenmeye hakkı var. zaten sorunda şu ki beslenmesine giyinmesine çok dikkat etmiyor. yemeğini en azından benim hazırlamama müsade etse ve bunu problem haline getirmese ve beni herşeyi çok iyi becerdiğim halde kötülemese ben onun ayağına köle bile olurum. onun ardniyetine karşılık ben ona çook iyimserim bile. gerçekten taş olsa çatlardı ama ben sabrediyorum. kendimi kaybetmekten korkuyorum. o yüzden sizinle paylaşıyorum. beni çok iyi tanımıyorsunuz belki yalan bile yada abartı gelebilir yazdıklarım. ama az bile anlatıyorum. bu kadın cahil görmemiş bir kadın değil. ama fesat. iki gelininide saçından sürükleyip dövmüş bir kadın ve bununla övünüyor. daha ne anlatayım. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali anladınızmı ha ben bunu söylüyorum sende ayağını denk al demeye getiriyor. offf yaa yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal derlerya neyse. bugün eşime iki yerden iş teklifi geldi. bakalım önümüz açık belki. herşeyin farkında olan eşimde biran önce gitmek taraftarı. herşeyi gayet açık görüyor üzülüyor benim için. oda kabullenemiyor ama annesi bişey de diyemiyor işte. canınızı sıkmış olabilirim kusura bakmayın.

colicos, Allah kisiye tasiyamayacagindan fazla yuk yuklemez.
Hic abarttigini sanmiyorum eksigi vardir da fazlasi yoktur.
İns esin iyi bir ise girer de siz de hayirlisiyla ayrilirsiniz..

15.haftadayiz su an ben de ya yanildiysa diye dusunuyorm tabi :/

Ins canimm evet baslarim vallahi :))

Cok saol elifnazim Allah razi olsun :))

Amiinnn canim coook saoll inss sabirsizlaniyorum guzel yuzunu gormek icin vallahi :)
canımm gözünaydın çok mutlu oldum. inşallah kucağına sağlıkla mutlulukla aldığın güzel haberlerinide okuruz burdan.

Ücretsiz izne çıkmayı düşünüyorum canım evet inşallah tabi. DOĞACAK OLAN ARYA KADAR OLDUĞUNDA İŞE BAŞLAMIŞ OLACAĞIM.annem zaten yap diyor bayadır. Bakalım tutarsa tekseferde.
Of bu neymiş ya? Anlat tabi içini boşalt,rahatla. Allah kv ni ıslah etsin ne deyim, sanadabol sabır versin. İnşallahh hayırlısıysa eşinin işi değişir de siz de kurtulursunuz

15.haftadayiz su an ben de ya yanildiysa diye dusunuyorm tabi :/

Ins canimm evet baslarim vallahi :))

Cok saol elifnazim Allah razi olsun :))

Amiinnn canim coook saoll inss sabirsizlaniyorum guzel yuzunu gormek icin vallahi :)

colicos, Allah kisiye tasiyamayacagindan fazla yuk yuklemez.
Hic abarttigini sanmiyorum eksigi vardir da fazlasi yoktur.
İns esin iyi bir ise girer de siz de hayirlisiyla ayrilirsiniz..
amin canım inşallah. herşeyin hayırlısı.

Canım kesinlikle çok zormuş o yüzden de zaten. Anannem yıllarca güneşin doğuşundan çok önce uyanmış. Sadece çamaşırı bulaşığı değil bunun ekmek yapmasından tut yeni bebekleri büyük abilerinden koruması var. Ayrıca hamileleikleri de çok zor geçermiş. Ama tüm bunlar onu yıpratmış işte. Düşündükçe çok üzülüyorum ona... Sonuçta bir gerçek var ki bir çocuk büyütmek ve şekillendirmek çok zor ve sorumluluk gerektiriyo.

aman ilbilgem, pembisim elimden tutun. Ayrilmayalim, surda kac kisi kaldik.
Busmai, bizi de ayartmasin.

Beni ayartamaz valla kocam malum :) senin yazdıkların çok doğru. Yani eşe ayrılan zaman azalıyo. Zaten benimki gibi uykusuz bi veletle bu daha da artıyo ve kocam bu yüzden bi de ikinci ile uğraşmak, aynı şeyleri yaşamak istemiyo.

Wuhuuu tamam başkan :)

Kimse senin abarttığını düşünmüyordur canım. Keşke bu kadın böyle bişise ve siz bunu biliyosanız bi pansiyona falan yerleşseydiniz. Hiç değilse sabah akşam yüzünü görmezdin gıcığın. Neyse kocanın işleri olsun da hayırlısı ile kurtuluş yakın.

Bu arada bismillahlı çocuk derler ya bizimki öyle. Ama hiççççççç etkilenmemiş gibi :)

Colicos ,gelinlerini saçından mı tutup sürüklemiş? Aman Allahım..
Şok oldum Allah yardımcın olsun

canım calpol verdim hiç faydası olmadı. daha sonra ateşi düşmeyinde dolven di sanırım bayaa tesirliymiş fayda etti. şimdi iyi allaha şükür. yalnız gece yattığınca çok terliyor kafasıda vicududa. üç kere kıyafet değiştiriyorum neredeyse. acaba çok mu sıkı giydiriyorum. evin içi geceleri biraz serin oluyor.

:) aynen öylee.

canım eşim herşeyi görüyor zaten. kadın tek başına muhalefet.

kv mi kendine çekid üzen verecek adamı çiğ çiğ yer. haberi yoktu dün yaklaşık 300 tl lik mutfak alışverişi yaptım gözüne yediğim içtiğim bişey batmasın diye şimdiye kadar o yönde bir tavrını görmedim ama insan herşeyi düşünüyor böyle olunca. teşekkür bile etmedi.

sanada katılıyorum. cocuk mevzuysa gözüm kayinvalid3 falan görmez. calismazsa kayinvalidesiyle olmaz diye söylemiştir. bende aynı şeyi düşünüyorum.
bu hayatta tek başımayım nereye gitcemki. eşimide seviyorum oda beni bırakmaz zaten. kv uzak olmak için herşeyi yaparımda şuan şartlar böyle gerektiriyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…