aynen öyle canımiyi de colicos kv ile ayni evde yasamiyor mu?.
Deki kiz isi birakti, calismiyor. Okadin yine ayni manyakliklari yapacak. Daha cok yapacak, daha cok ugrsacak. Bana oyle geliyor
ben ilkkez aynı evde bukadar kaldım.ben çocuktan dolayi beraber yaşıyorlar saniyordum. allah yardımcısı olsun. bizim kayinvalide de zamanında bana çok şey yaptı. yaş küçükken bazı şeyler çekiliyor ama şimdi sıkıyorsa yapsın
olmuyor işte. kıyamet koparrrr.Kapanırım odaya çocuğumla. Ne zıkkım yapabiliyosa yapsın hadi
evt canım işi olmadı. burda yaşam şartları biraz uçuk. ben günlül 10tl yol parası veriyorum işe gitmek için. eşimin işi olsaydı hiöç bu durumları yaşamazdık. tamam benim maaşımda bizi geçindirmeye yeter ama kadın takıntılı eşim kabul etmiyor yoksa eşime teklif ettim başka ev tutalım diye.sanırım colicos un eşi istediği işi olmamıştı o yüzden ayrı eve çıkamadılar yani eşi çalışırsa belki çıkar işten yoksa bu kayınvalide ile ömür geçmez:26:
sen yaparsın valla gerçi çocuğumuz olunca durum bendede değişir kimse kusura bakmasın o benim çocuğum
zamanında çok tavır koydum çok tartıştım dedimmki en son bana en kötü ne yapabilirsin sen. canımı alırsın. gel al hadi dedim. herşeye tepki gösteriyorum ama çok yoruldum artık uğraşmaktan. benim gibi biri çene yetiştiremiyor düşün artık.Yok ya aslında dediğime bakma :)çok susarım çok sabrederim ama en son alırım çocuğumu kaçarım.yani maksat; elimden bi kaza çıkmasın
Hımm anladım o zaman mecburen çalışıyor. Eve gelince çocuğu alacak kadından.
Kv de bi yerde haklı bütün gün çocuğa emek veriyor. Çocuk bakmak kolay değil..
Colicos başta çok kızdım ama sakinleştim şu an:) sen de biraz kv nin gözünden bak ;biraz da kv ye tavrını koy lütfen..
Çok geçmiş olsun canım , ilaçlarını kullanınca hemen düzelir umarım. Benim gözüme de sık sık olur bu şişip kapanma, hatta nişanımın olacağı akşamdan bi akşam önce acayip şişmiştiKızlar, gözüm enfeksiyon kapmış. Gözümü açamıyorum. Derste sulanmasından, batmasından duramadım. Müdürden izin isteyip dr'ye gittim.gözüm kan çanağı gibi. Açamıyorum. Yazamazsam merak etmeyin.
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün Hümeyra kuzucuğu , anneli babalı, sağlıklı,imanlı, hayırlı , uzun ömürleri olsun inşaallahHerkese merhaba,
Uzun bi zaman sonra bende bişeyler yazayım dedim özellikle 2. Çocuk mevzusu açılmışken�� hümeyra kızım 27 şubatta normal doğumla dünyaya geldi. Çok şükür sağlıklı bi bebek, biraz gazlı oldugu için uykusuz gecelerimiz yoğun��.. ablasında böyle sıkıntılarımız yoktu ama sağlık olsun böyle böyle büyücekler..
Busmai,born , bahar, deli ve ecrin 2 çocukla hayat çok zor şimdiden söyleyeyim�� daha 1. Ler kendilerini kurtaramadıkları için hala özel ilgi bekleyen bebekler.. Eşlerin veya aile yakınlarının desteği çokk önemli.. O yüzden kimse minnet etmem moduna girmesin bence alabildiği kadar destek alsın yoksa evde 2 çocukla kimi zaman çıldırma noktasına gelinebilir.. Busmaicim herkesin söylediği kardesini kıskanacak olayı da zarar vermedikleri sürece çok önemli değil..
Aryam benim naçizane fikrim ücretsiz izin alsan bile sana destek olacak birisi yoksa arya tam gün bi kreşe başlamadan 2. Çocugu biraz erteleyebilirsin.
Herkese sevgiler..
Allah kolaylık versin canım , yalnız birşey dikkatimi çekti , gelinlerinin saçından sürüklemiş bir insanın psikolojisi ne kadar düzgündür ona çocuk emanet edilir mi? Çocuğa tahammülü çoktur inşaallah .... Allah korusun korktum ben bu teyzeden vallahi , bir an evvel kendi düzeninizi kurarsınız ve yavrunu da emin ellere emanet edersin inşaallah ....aynen öyle canım
ben ilkkez aynı evde bukadar kaldım.
olmuyor işte. kıyamet koparrrr.
evt canım işi olmadı. burda yaşam şartları biraz uçuk. ben günlül 10tl yol parası veriyorum işe gitmek için. eşimin işi olsaydı hiöç bu durumları yaşamazdık. tamam benim maaşımda bizi geçindirmeye yeter ama kadın takıntılı eşim kabul etmiyor yoksa eşime teklif ettim başka ev tutalım diye.
zamanında çok tavır koydum çok tartıştım dedimmki en son bana en kötü ne yapabilirsin sen. canımı alırsın. gel al hadi dedim. herşeye tepki gösteriyorum ama çok yoruldum artık uğraşmaktan. benim gibi biri çene yetiştiremiyor düşün artık.
Herkese merhaba,
Uzun bi zaman sonra bende bişeyler yazayım dedim özellikle 2. Çocuk mevzusu açılmışken😊 hümeyra kızım 27 şubatta normal doğumla dünyaya geldi. Çok şükür sağlıklı bi bebek, biraz gazlı oldugu için uykusuz gecelerimiz yoğun😔.. ablasında böyle sıkıntılarımız yoktu ama sağlık olsun böyle böyle büyücekler..
Busmai,born , bahar, deli ve ecrin 2 çocukla hayat çok zor şimdiden söyleyeyim😊 daha 1. Ler kendilerini kurtaramadıkları için hala özel ilgi bekleyen bebekler.. Eşlerin veya aile yakınlarının desteği çokk önemli.. O yüzden kimse minnet etmem moduna girmesin bence alabildiği kadar destek alsın yoksa evde 2 çocukla kimi zaman çıldırma noktasına gelinebilir.. Busmaicim herkesin söylediği kardesini kıskanacak olayı da zarar vermedikleri sürece çok önemli değil..
Aryam benim naçizane fikrim ücretsiz izin alsan bile sana destek olacak birisi yoksa arya tam gün bi kreşe başlamadan 2. Çocugu biraz erteleyebilirsin.
Herkese sevgiler..
Allah kolaylık versin canım , yalnız birşey dikkatimi çekti , gelinlerinin saçından sürüklemiş bir insanın psikolojisi ne kadar düzgündür ona çocuk emanet edilir mi? Çocuğa tahammülü çoktur inşaallah .... Allah korusun korktum ben bu teyzeden vallahi , bir an evvel kendi düzeninizi kurarsınız ve yavrunu da emin ellere emanet edersin inşaallah ....
Kızlar, gözüm enfeksiyon kapmış. Gözümü açamıyorum. Derste sulanmasından, batmasından duramadım. Müdürden izin isteyip dr'ye gittim.gözüm kan çanağı gibi. Açamıyorum. Yazamazsam merak etmeyin.
Ücretsiz izne çıkmayı düşünüyorum canım evet inşallah tabi. DOĞACAK OLAN ARYA KADAR OLDUĞUNDA İŞE BAŞLAMIŞ OLACAĞIM.annem zaten yap diyor bayadır. Bakalım tutarsa tekseferde.
Of bu neymiş ya? Anlat tabi içini boşalt,rahatla. Allah kv ni ıslah etsin ne deyim, sanadabol sabır versin. İnşallahh hayırlısıysa eşinin işi değişir de siz de kurtulursunuz
gözünüz aydın sağlıkla büyüt inşallah bebisini. ilk aylar hele gazliysa zor 6 aydan sonra daha rahat. ilk aylar yardım kesinlikle şart. minnet dedin de 3 cocukla yarın ilk ev ziyaretimizi yapacağız. alnimizin akıyla çıkarız inşallah
Ayy oo zorlu bir maraton sizi bekliyor demekbiriniz keremin peşinden , diğeriniz ipeğin idare edersiniz , elacık da evin kendimle yaşıt çocuğu varsa onunla oynar ...
Bizimkileri zapdetmek çok zorlaşıyor artık, geçen akşam 5 dk komşuya girdik , Selim bey evin kedisini kovalamaktan, tv ye vurmaya bir sürü işe yeltendi ama tarafımdan bastırıldı afacan
Herkese merhaba,
Uzun bi zaman sonra bende bişeyler yazayım dedim özellikle 2. Çocuk mevzusu açılmışken😊 hümeyra kızım 27 şubatta normal doğumla dünyaya geldi. Çok şükür sağlıklı bi bebek, biraz gazlı oldugu için uykusuz gecelerimiz yoğun😔.. ablasında böyle sıkıntılarımız yoktu ama sağlık olsun böyle böyle büyücekler..
Busmai,born , bahar, deli ve ecrin 2 çocukla hayat çok zor şimdiden söyleyeyim😊 daha 1. Ler kendilerini kurtaramadıkları için hala özel ilgi bekleyen bebekler.. Eşlerin veya aile yakınlarının desteği çokk önemli.. O yüzden kimse minnet etmem moduna girmesin bence alabildiği kadar destek alsın yoksa evde 2 çocukla kimi zaman çıldırma noktasına gelinebilir.. Busmaicim herkesin söylediği kardesini kıskanacak olayı da zarar vermedikleri sürece çok önemli değil..
Herkese sevgiler..
Kızlar, gözüm enfeksiyon kapmış. Gözümü açamıyorum. Derste sulanmasından, batmasından duramadım. Müdürden izin isteyip dr'ye gittim.gözüm kan çanağı gibi. Açamıyorum. Yazamazsam merak etmeyin.
gözünüz aydın sağlıkla büyüt inşallah bebisini. ilk aylar hele gazliysa zor 6 aydan sonra daha rahat. ilk aylar yardım kesinlikle şart. minnet dedin de 3 cocukla yarın ilk ev ziyaretimizi yapacağız. alnimizin akıyla çıkarız inşallah
pamuk helvacim, sen ehliyet kursuna yazildin mi?.
Kac ay suruyor, derslere gitmek sart mi?..
kafaya koydum, ehliyet alicam bacim.Tanıdığının olduğu kurslarda devam etmesen de oluyor burda. İstanbul nasıldır bilmiyorum tabi...
cok guzel haber. Simdiden gozun aydin. İns zamanla diger kisim da normale donerKızlar bygün rutin ultrasonumuza gittik uzun bir aradan sonra. Böbrek kanalında genişleme vardı ya.. 6 ay olmuş sintigrafi çektireli. Koşturmalardan ertelemiştik. Neyse işte bugün gittik. En son çekilene göre 2mm azalmış görünüyor. Tekrar sintigrafiye gerek yok; 3-4 ay sonra ultrasona gelin yine dedi. İnşallah böyle böyle kapanır bu olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?