Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İnşallah çocuklarımız kocaman olsa da burdaki muhabbetlerimiz hiç bitmez.. Ne çok şey paylaştık yahu. Düşünüyorum da çok yakınlarım bile benim yaşadığım "çocuk büyütme serüvenini" sizin kadar bilmiyor. Sadece çoluk çocuk olayı da değil; bişi soracağım zaman hemen buraya yazmak geliyor ya aklıma bu da hoşuma gidiyor. Biliyorum ki sorunumu kendi sorunu gibi görecek hatunlar cevap verecekler :) sonuç olarak iyiki varsınız kızlarrrrrrrr :)

Reactions: nfk

maşallah valla süper işler yapmışsın ellerine sağlık

ayyy inşallah bizimkilerde bu 2 yaş sendromunu çabuk atlatırlar:18:

canım benim sağolasın tek tip kalmış lcw de onuda eşim beğenmedi ayy diyorum ben niye tekrar akıl edemedim de almadım off neyse seneye artıkım

sende iyiki varsın inşallah çoookk uzun zamanlar sürer canım
ben çok fazla aktif olamasam da

Onca yoğunluğuna rağmen yine de yazıyosun canım aşkolsun. ❤️❤️

:)) ayy moral verdin bana yaaa , resmen ağlayacaktım feracenin parasını öderken :) inşallah memnun kalırım zaten başka seçeneğim de yok, lacivert renk, modeli kruvaze geliyor karnımı güzel kapattı ve yapışmadı diğer kumaşlar gibi
Aa resmen mutfakta düşündüğüm renkler:) bakalım inşallah güzel olur benimki de. Bugün keremi anneme bıraktığım halde çarşıda o kadar yoruldum ki taşınma işini nasıl kaldıracağım acaba
Ağlarken tatlı mı görünüyormuş? Tövbe tövbe..
Ben de dudaktan öpmeyi seviyorum ama bırakmamız gerektiği konusunda hemfikirim

Sağolasın canımm

Busmaiiiii feraceni güle güle kullan kuşum.

Çocuklara aşkım demek yada dudaktan öpmek kafa karışıklığı yaratıyormuş. O yüzden yapılmamalıymış. Bi arkadaşımı kreşten uyarmışlardı bu hususta. Şimdiden yol yakınken bağımlılığınızdan vazgeçin :)

Sağol canım benimm..
Hahha anlaşıldı ,temeeem :)

bilmukabele
inş uzun zaman birlikteliğimiz devam eder..
onca yaşanmışlığa rağmen şu saatten sonra bi zelzele olur da dağılırsak çoooook yazık olur

yelek baharda sonbaharda çok kullanışlı hakikaten, çok giydirdim. iyiki almışım diyorum.
seneye giyeceği de hazır. inş gönlüne göre bulursun. yine de bakın mağazalara..

öyle diyosun da, tevazundan. sağolasın, her gün yazıyorsun

tabi ya, bi giyinmeye başla. bak ne kadar kullanışlı anlayacaksın..
''imaj hiçbirşeydir, susuzluk herşey''
benim de hamilelikte giydiğim bi feracem var. doğumdan sonra onu biraz kilolu bi arkadaş var ona vereyim diye düşündüm de
olası bi hamilelikte alışverişlere gidip tekrar arayıp bulmak zor geldi, vermedim

bana kalırsa şimdiden eften püften kullanılmayacak eşyaları kolilemeye başla bacım.
evde ne kadar az eşya var gibi gözükse de onları paketlemeye kalkınca zorlanıyor insan, hele bir iki güne sıkıştırmamak gerek kesinlikle.

haklısın...

Kaç gündür canım açma kete istiyordu, bilen var mıdır burada bilmiyorum, ama ben bayılırım Genelde hazır alıp yerdik ama burda satılan bir yer yok Neyse bugün ilk denememi yaptım, fırına atım. İnşallah güzel olur

Bu arada bu çocuklar tam sopalık! Hakediyorlar bazen...

birde borncum bende önce yanımda uyutup yatağına alıyorum, yada ben onun yatağına uzanıyorum birlikte yatıyoruz. İşe yarıyor bi dene. Uyutma öntemini değiştir. Arya yabancı bir yere gidince de kolumda pış pışla yada ayakta sallayarak uyuyor, sürekli denemek gerekiyor.

Birde pembişim ne güzel yazmışsın öyle. Seni seviyoruzzzz

Teşekkürler, iyiyiz canım. Daha çok yaz, özlüyoruz.

Kendisi bıraktı teyzesi. Öyle olması için çok dua ettim, şükür kabul oldu.

oyyy ne güzel yazmışsın sen de iyki varsın pembiş sen olmasan naparıkk
yöntem değiştir diyenler baya olmuş herkesi alıntılayamadm ama ben yatagında yatması konusunda şu açıdan ısrarcıyım ayagımda uyutamam inanılmaz tepiniyo yataga alırsam alışıp bebek gelince hiç gitmez veya yeni odasını istemez diye korkuyorum yeni odada babası uyutucak gerçi ama ne yapıcaklar bilmiyorum ben son zamanlarımda sabırlı olup şu sureci atlatıyım da gerisini onlar düşünsün dün mutfagımdaki tadilatlar oldu bugün yasirin odası olacak olan odayı epey boşalttık mobilya baktık ama tam içimize sinen bir model bulamadık yarın nasip olursa mobilyacılar çarşısına gidip almayı düşünüyoruz...
Teşekkürler, iyiyiz canım. Daha çok yaz, özlüyoruz.

Kendisi bıraktı teyzesi. Öyle olması için çok dua ettim, şükür kabul oldu.
çok sevindim canım gözünaydın daim olsun inş...
pembişim sen de nasıl kescem diye yazmıssın yasirde de azaltmak yöntemi hiiç işe yaramamış aksine onu delirtmişti tabi ben de delirmiştim bişey sürmeden bırakmıyo bu tür veletler salça ve sabır taşı favorilerim

İlbilgecim seni zorlamadan bırakmasına sevindim
Borncum inşallah gönlünüze göre bi mobilya bulursunuz, korkuluk alacak mısın?

Cok saol canim.mecbur alicaz cok ters yatiyo donup duruyo kesin duser ama bebek magazalarindaki fileli gibilerden mi yoksa tahtadan mi olsa karar veremedim kullanan bilen goren var mi

Cok saol canim.mecbur alicaz cok ters yatiyo donup duruyo kesin duser ama bebek magazalarindaki fileli gibilerden mi yoksa tahtadan mi olsa karar veremedim kullanan bilen goren var mi

Ben arkadaşımda görmüştüm; fileli olandan kullanıyordu. Yalnız benim merak ettiğim bu kadar dönüp durmaya o yatağın altından üstünden çıkmaz mı bu veletler?? Yani Efe farketmiyo gece park yatağın açık kısmından çıkmış oluyo. Yoksa oğlum artık sığmıyo mu?? Büyük yatağa mı geçmeliyim?? Kafam karıştııııııı :/

Birkaç gündür haziran sonu emzirmeyi bırakacağımı düşündükçe hüzünleniyor gibiydim. Ama sağolsun Efe iki gecedir 20 dakkalık aralıklarla kalkarak hüznümü uzaklara yolladı :) emdiği 5 dakka bile değil ama uyutmak resmen 1-1,5 saat sürüyor. Ben de ketçap, salça, limon, sabır taşı seçeneklerinden hangisinin işe yarayacağını hayal etmeye başladım :) kendi kuyusunu kendi kazdııııııııı

Aryammben keteyi bilmiyorum. Ama senin yiyip yiyip kilo almamana sinir olduğumu biliyorum :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.

Ayyyy, ne güzel yazmışsın. Biz de seni çoooook seviyoruz.

Bizimki çileğin büyüyen karyolası.ahşap koruması var. Fileli olanları bilmiyorum ama bundan memnunum.yalnız yatağının iç tarafının üç tarafında kumaş koruma var. Keşke dört tarafında da olsaydı. Çünkü gece kendini oradan oraya atarken bazen kumaş koruma olmayan tarafa kafanı çarpabiliyor.çocuk sabit yatacak diye düşünmüşler sanırım.

Son düzenleme:

Sağ olun kızlar. Darısı tuvalet eğitimine. Onu da kendi kendine öğreniverse.

günaydıııııın!! haftanın ortası geldi bile.
haftaya bugün tatil di mi?

yatağında uyutmak şuan zor ama en doğrusu aslında.
ama şuan hamilesin, canın burnunda yasir çok zorluyor seni. o bakımdan kademe kademe de alıştırabilirsin.
yine doğrusunu sen bilirsin

inş gönlünüze göre mobilyalar bulur yasirin odasını yaparsınız

günaydın cicimm
inan sabah namazında aklımda bu vardı, sonra da bi türlü yatamadım.
birkaç gündür ayşeciği gündüz emzirmiyorum. normalde gece en az 2-3 bazen 5-6 kez kalkar.
bu ara gündüz emzirmeyi bıraktığım için gece de kalkmıyor sanıyorum. ve normalde saat 7de ayaktadır bizimki.
bu bikaç gündür 8-9u buluyor uyanması.. neyse diyeceğim o ki; bu gece de hiç kalkmadı
ben de hüzünlendim. hatta şimdi de ağlıyorum.
aramızdaki en özel bağdı emmesi. şimdi ayrılacakmışız gibi geliyor. benden kopacakmış gibi.
biliyorumki bu bi gün olacaktı. ama yaşayınca başka oluyor. annelik ne garip yaaaa?!
hem benden bağımsız olsun istiyorum hem de benle olsun

sabah kahvaltıda eşime de anlattım bunları.
odun herif cinsi, bu duyguyu nasıl anlasın!!! hiçbi şey demedi

Canım benim ya, buruk bir mutluluk işte. En azından zorlanmadan bırakıyor. Bir de ağlaya ağlaya bıraktığını düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…