Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kombiyi yapmaya calisan adam sabahtan girdi eve hala evde kafayi yicem simdi de sicak su hic akmiyor en sinir oldugum sey su evdeki bakim tadilat isleri geldimi de ust uste geliyor bakalim gece yarisinda biter mi

Dikkatimi çekti 14:30 dan buyana kimsecikler yok nerdesiniz tatlişkolar..
internetimiz sıkıntılıydı, sabahtan beri bi türlü giremedim.
telefondan takip ettim, ikindide neyseki kendiliğinden düzeldi..

baharcım; protein kaçağı da ödem yapıyor zaten. mümkün olduğunca ayakların yukarıda oturmaya çalış..

eyvah eyvaah!:18:
hiç sinyal vermedi mi makine, öyle birden mi su bastı?

650 lira bahsettiğin ev için çok fazla. biraz daha bakın da olmazsa yine değerlendirirsiniz.
bakalım nasipte hangi ev var?

hayırlı olsun canım. yeleğe bayıldım, çok güzel..
yok canım.. profilinde görülen mesaj hareketleri onlar.
benim dediğim sol tarafta. birazdan foto çekip yüklicem

Ayyyy, topikte sessizlik hakim. Okuldan gelince minik kuşumla parka gittik. Nöbet ve park beni çok yordu.
bu akşam güzel bi uyku çekersin, bi şeyciğin kalmaz inş
haftaya boş günlerini düşün, rahatlamaya başlarsın

Kiralar o kadarsa ev fiyatlarını düşünemiyorum. Ankara'daki kendi eviniz sanırım. Onu satıp ev almayı düşünmez misiniz?
sayfiye yerlerde satılık fiyatlarının yüksek olacağını sanmam.
kiraların yüksekliği de dönemseldir..

Kombiyi yapmaya calisan adam sabahtan girdi eve hala evde kafayi yicem simdi de sicak su hic akmiyor en sinir oldugum sey su evdeki bakim tadilat isleri geldimi de ust uste geliyor bakalim gece yarisinda biter mi
yok artık!!! tüm tesisatı mı değiştiriyor?

colicos; fotoğraftaki bölüm ekranın sağ üst köşesinde.
bildirilere tıklayınca mesajlara ulaşırsın zaten

ecrincim; evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..
eşin ve çocuklarınla nice yıldönümleriniz olsun inş. Rabbim, yuvanızdaki huzuru mutluluğu daim etsin..

Adam hala evde desem inanmazsiniz dime bence artik bi kombimiz yok yapamaiyosun madem soyle saatlerdir perisan olduk ya

Yok ya ,insanların annelerini biraz da olsa anlamaları için bence..

:)
Ama maalesef annemi anne olunca anladım.

Kızlar dün öğle arası birkaç dakkada kolay bir tatlı hazırladım. Annem hep yapardı da ben ilk defa yaptım. Çok de beğenildi. Size de yazayım.

Hindistancevizli beze. 1 yumurta akı, 1/4 bardak şeker, 1 bardak hindistancevizi, 1 paket vanilin

Yumurta akını çırpıp kar haline getiriyoruz. Şekeri ekleyip çırpıypruz. Şeker eriyince hindistancevizi ve vanilini ekleyip tahta kaşıkla karıştırıyoruz. Kaşıkla yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine diziyoruz. Önceden ısıtılmış 170 derecede 5-10dk pembeleşene kadar pişiriyoruz. Soğuyunca servis kabına alıyoruz.

sevis olsa bu saatlere kadar kalmazdi. Bakar olmuyor; sokup gotururdu.
Ama ne olursa olsun, bi tamir icin bu kadar zahmet verilir mi yaa???

esim hindistancevizli tatlilara bayilir. İlk firsatta denicem.

Ama seker cok az deil mi?:44:

Müstakil ev en iyisi. Ohh mis gibi.

Hiç sormaaaa. Zaten kv 8.30'da kalkan çocuğu 14.30 uyutmuş. Bizimki uykusunu almış, bomba gibi. Hala uyumuyor. Çok asabiyim, çok.

Biz h. Cevizi sevmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…