Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kombiyi yapmaya calisan adam sabahtan girdi eve hala evde kafayi yicem simdi de sicak su hic akmiyor en sinir oldugum sey su evdeki bakim tadilat isleri geldimi de ust uste geliyor bakalim gece yarisinda biter mi
çokk geçmiş olsun canım.erkeklerin yersiz inadı diyorum.bizde de hep tanıdığa yaptırmış eşimgiller ve hep problem yaşıyoruz şimdi.havalar ısınınca bizde de tadilat başlayacak .evdeyden tadilat zor oluyor gerçekten.

haklısın canım yarın doktora gdiyorum kısmetse.üroloji bi görsün bakalım.h.içi de nefrolojiye gidecem.şimdiden fil ayaklarım oluşmaya başladı.allah cümle insanlara şifa versin inşallah.
Yokluğun yakıyooorrrr bu arada...

yok ya ,insanların annelerini biraz da olsa anlamaları için bence..

:)
ama maalesef annemi anne olunca anladım.
haklısın canım başa gelmeden anlamıyourz.allah onları başımızdan eksik etmesn..

hayırlı cumalar cümle temmuz 2012 annelerine.rabbim hayırlı ömürler hayırlı şifalar göndersin bize bugünün hatrına...ii gezmeler.nenenin ellerinden öpüyoruz.
geçmiş olsun canım.üzüldüm ya.üşüttün mü acep?
günaydınlar herkeze hayırlı cumalar. Hafta sonuda geldi. Oh misss.
güzaydın canım.hayırlı cumalaar..

tabi ya. Aksi ciksaydi topikte sakin kalabilir miyim ben? :111:
ha ha ne güzel olurduyeni bi bebek yeniden cennet kokusu

Tünaydın. Selamlar güzel mi güzel tatlı mı tatlı anneler hayırlı cumalar
Bu aralar çok devamsızlık yapıyorum ancak aklım burada , geçmişi okuyorum ara ara geliğm,
Öncelikle ecrin ; yıldönümünüz kutlu olsun , nice güzel yıllar görün birlikte .. Bizimki de 29 Nisan
Şekerportakalım. Geçmiş olsun her ikinize de canım Yelek de çok şeker, kıza daha çok uygunmuş renkleri de, hayırlı olsun .. hangi beden aldın ki sen , ben 2-3 almıştım tam oldu seneye boya gider de , göbiş erirse giymeye devam edebilir
Sukıtırı da çok güzelmiş , sağlıkla binsin inşaAllah , bizimki ablasınınkine iki ayağıyla basıp kendini götürtüyor bize
Pembe, yumurta olayı çok uğraştırmış, neyse ki artık yıkatma kolaylığı var, tertemiz olacak inşaAllah (; Hindistan cevizli bezeleri deneyeceğim
Busmai; estagfurullah canım biz de titiziz oğlanlar gibi sadece çocuk olunca değiştik biraz o kadar
Elifnaz , Kur'an programınız güzel geçer insallah , çok sevimli oluyorlar sahnede, hafif utangaç herbiri kendi havasında minikler , Nisan da kutlu doğum ,23 Nisan; sonrasında da Mayıs ayı da yoğun geçiyor bizim okulda ,anneler günü, ingiliZce gösterisi , yıl sonu gösterisi, babalar günü .. Çocuklar bayağı yoruluyor tüm bunlara hazırlanırken.
Nfk iyi eğlenceler size de
Telefon çoklu alıntıma izin vermiyor , uzun yazınca da kayıyor ekran , evren yazmamı istemiyor ders çalış diyor sanırım
Bahar, şekerin normale dönmesine çok sevindim , ne güzel olmuş bebeğin gelmeden düzene girmesi , insallah protein kaçağı da hallolur
Born,bugün kombiniz tamir olur inşaAllah , evde ustayla bir arada çok sıkıcı oluyor zaman
Unuttuğum olmuştur mutlaka , hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum

Son düzenleme:
Ama ben ağustos annesiyim.ama olsun duanı üstüme alınıyorum. :))
geçmiş olsun buarada hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım. hamilelikte oluyor malesef böyle şeyler. kıyamam yaaaa. benim ayaklarımda çok şişmişti.

Çok nadiren müsait oluyorum zaten. şurda iki kelime etcem gelip başıma dikiliyorlar bıdı bıdı iki saat konuşuyorlar yaaa. diyorum özel bişeyler yazıyorum anlamıyor gelmiş ekranıma bakıyor hayret yaaa.

bak sen yaramaza babasını kovuyor birde
bizimkide meme emecekse "baba sen dit "diyor

teşekkür ederim canım sağolasın
sadece ellerinde kalan 12-18 ay olanı aldım ama tam oldu yani seneye giyemez o kadar parayıda sadece 1 ay giymesi için vermiyim dedim
2-3 olan bedeni buldu sonunda kardeşim cumartesi alacağız büyük olsun iyidir bulamasaydım eğer 1 ay melisa giysin ikinciye kısmetmiş diye kendimi avutacaktım

geriye doğru biraz okudum ama gecmisi tam okuyamadim. çok sukur program güzel geçti. çok duygulandim. mevlana gosterisine bayıldım. öğretmenlerimiz çok güzel bir iş çıkarmış.
ipekgin dün ateşi çıktı. distendir dedik bugün Sağlık ocağına goturduk antibiyotik vermiş. enfeksiyon varmış. durduk yerde hasta oldu yine çocuk. Şu testlerini bi yaptırmak lazım.

sağolasın canım benim.valla ben mucize gibi görüyorum.zaten doktor da tekrarlayalım dedi dün.27.haftada. bakalım inşallah böyle sürer.böbrekte de olabiliyormuş.çok şükür hallolunabilinen sıkıntılar bunlar.Rabbim dermansız dert vermesin kimseye.

olsun ruhun temmuz annesi canım.(çok kötü bi espri mi??)üstüne hemen alın derim ben. aslında çalışan bayanlarda zaten görülüyor.inşallah bunlar da geçecek...yarın oğlumla mevlit programına gitmeyi düşünüyorum.acaba gitsem mi ki??
ben de oğlumdan kalan kıyafetlere üzülmüştüm neyseki yenisi geliyor o giyer artk

hoş geldin canım.geçmişolsun ipekçiğe.inşallah ilaçlar etki ederde şifa bulursunuz.programın güzel geçmesine sevindim.Allah böyle öğretmenleri başımızdan eksik etmesin inşallah...bu arada bi annemiz de bağışıklık sistemini güçlendirecek bi ürün sormuştu.nacizane ben avicenna provitec i öneriyorum.kullanan tüm hastar çok memnun.1yaş üstü çocuklrda ii sonuç veriyor.

sagol canım bakayım bende gerçi ipek 10 aylık henüz kullanmaz mi

Şekerportakalım , çok haklısın canım iyi olmuş büyük bedeni bulduğun , kolay kolay eskimiyor montlar yelekler, Melisa 1-2 yıl giyinsin kardeşe devreder bizim mesela abladan kalan sarı bi yağmurluğumuz var , bizden sonra iki kardeş daha giyer (;
Baharcım, âmin canım .. Sağlıkla minnoşun doğsun da gerisi hallolur Allah'ın izni ile.. Isim konusuna karar verebildiniz mi? Bu arada,kuzun kalabalıktan etkilenmiyorsa mevlüde gidersiniz yok sevmez dersen hiç gitme derim burnundan getirecekse
Elifnaz geçmiş olsun İpekciğe... Şu antibiyotik şişesini dahi görmek istemiyorum artık bitse enfeksiyonlar bebecikler rahat etse.. Töreniniz de çok güzel olmuş , darısı kerem ve ipek in başına olsun inşaAllah
Colicos , o başında bıdı bıdı edenler her yerde var, evde de rahat yok ki eşin ya da annen nereye yazıyorsun sen öyle diyo , bizim anne dayanışmamızı nerden anlayacaklar şaka bir yana , sen takma onları canım Allah kolaylık versin

Peki içeriği nasıl canım bitkisel mi?
Evde iki üç tane multivitamin var, içindekileri okuyunca vermekten vazgeçiyorum bin tane bilmediğim katkı yazıyor

Şeker portakalım daha iyi misin???

Halıyı veremedik yıkanmaya. Burda bir yağmur yağıyo anlatamam. Sanırım o yüzden adamlar almak istemedi. Birkaç gün sonra inşallah diyelim

Okul sonrası kaş bıyığa gittim. Sonra eve gelince de yemek yapma faslı. Tabiki yedirme faslı takip etti. Ay şu gün bi bitsin nedense çok yorgun hissediyorum.

bir anne öneri için teşekkür eder....hemen deneyeceğim şu anda ocean multi omega 3 kullanıyoruz. iştahları arttı sanki tabi hatalıkları da geçti onunda etkisi var. bu arada oğlum çok terliyor sürekli sırt mendil takibi yapıyorum..varmı farklı çözüm bulabilen...oğlan bu yüzden de sık hastalanıyor.
sadece ipeği ve efeyi farkedebildim umarım kimseyi atlamamışımdır...geçmiş olsun kuzular. bitsin bu kışşşşşşşşş...hava dönümü
hafta sonu görevler var evde trafik yoğun...annemleri de gönderdim kocamla nöbetleşe kuzu bakacağız. öpüyorum tüm anneleri...

Geçmiş olsun canım.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
günaydın canım, hepinize hepimize günaydıııın!
dün en sevdiğim arkadaşımla buluştuk, muhabbet ettik. ne özlemişim yaaa. çok iyi geldi..
istanbulda şuan itibariyle hava güneşli, herse 3g li bi haftasonu diliyorum..

ay o ödemler çok fena ya, benim her yanım da öyle şişmiştiki..
koca koca kadınlar dahi, hayatımızda senin gibi hamile görmedik diyordu
inş bi çare olur bacım.. güzel sözlerin için teşekkür ederim bacımmmm

yeni bebek kokusu dünyadaki en müthiş koku sanıyorum.
geçen ayşeciğin kıyafetlerini verirken; hastanede ilk giydiği takım ve zıbını geçti elime
inanır mısınız, neredeyse iki sene olmuş kokusu duruyor üstünde.. böyle bi şey olamaz..
onları birkaç kez giydirmiştim yıkandılar yani, ama kokusu kalmış

bizim meraklı millet
canım benim gözün aydın, ne mutlu bu günleri gördün..
inş darısı başımıza, ben de hayal ediyorum.. hayali bile çokk güzell

ipekçiğe geçmiş olsun. test dediğin nedir? hangi mikrop olduğunu anlamak için mi test yapılacak?

artık boluda da hava açsııııın!
Allah kolaylık versin bacım.. öpüyorum tatlı çeteni

günaydın güzel bir hafta sonu olsun inşallah ama saat 12:00 den sonra yağmur bekleniyor

eskiden okullarda bu tür organizasyonlar varmıydı yaa ben hiç duymadım bu ara çok duyar oldum :44:
güzel geçmesine sevindim ipekciğede geçmiş olsun :26:

aaa aynı zamanda vitamin görevinide mi görüyor ben melisaya ek birşey vermiyorum ama versemmi diye de düşünmüyor değilim ?
nasıl bir ilaç bu portakallı falan olmasında bizim alerjimiz var :26:

aynen canım bazı kıyafetler maşallah hiç eskimek bilmiyor

allaha şükür bugün daha iyiyim canım sağol

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)

günaydın inşallah dinlenebilmişsindir

ohh ne güzel sevdiğin arkadaşlarla vakit geçirmek güzeldir

Günaydın kızlar. Burada da hava rüzgarlı. Her yer toz toprak. Yağmur yapsa iyi olabilir. Bağışıklık sistemi için ben ek gıdaya geçtikten sonra keçiboynuzu tozu vermeye başladım. Önce yediklerine karıştırıyordum. Sonra sütüne karıştırmaya başladı. Bahar daha iyi bilir eşim geçen gün eczaneye gittiğinde eczanenenin camına bile k. Boynuzu tozunun yararlarını astıklarını söyledi. İyi ki veriyormuşsun dedi. Ben sadece iki yararını bikiyordum aslında. Bağışıklık sşstemi ve kalsiyum.sütten bile çok kalsiyum varmış. Bir de balık yağı veriyorum.

Günaydınlar tatlişkolar. Herkez iyidir umarım. bizde iyiyiz ama batuşun öksürüğü var bir haftadır geçmedi. tavsiyenize ihtiyacım var. grip faslını atlattık allaha şükür. ancak hava yağmurlu burda dünden beri. inşallah açılırda biraz hava alırız. buarada 750 ye ikitane ev bulmuş eşim ona bakmaya gitcez. mayısta ankaraya gidiyorum. ayyy çok özledim evimi. ordan gelecek eşyalarımda vardı zaten arabaya sığdığı kadarıyla artık gerisini burdan alcam. nevresimlerim robotum ütüm vs. yorumlar var ama bir türlü dönemedim size. hiç müsait olamıyorum işyeri malum. yarım yamalak ne görürsem. neyse şimdilik öpüyorum. güzel hafta sonu geçirin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…