- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
çokk geçmiş olsun canım.erkeklerin yersiz inadı diyorum.bizde de hep tanıdığa yaptırmış eşimgiller ve hep problem yaşıyoruz şimdi.havalar ısınınca bizde de tadilat başlayacak .evdeyden tadilat zor oluyor gerçekten.kombiyi yapmaya calisan adam sabahtan girdi eve hala evde kafayi yicem simdi de sicak su hic akmiyor en sinir oldugum sey su evdeki bakim tadilat isleri geldimi de ust uste geliyor bakalim gece yarisinda biter mi
haklısın canım yarın doktora gdiyorum kısmetse.üroloji bi görsün bakalım.h.içi de nefrolojiye gidecem.şimdiden fil ayaklarım oluşmaya başladı.allah cümle insanlara şifa versin inşallah.internetimiz sıkıntılıydı, sabahtan beri bi türlü giremedim.
Telefondan takip ettim, ikindide neyseki kendiliğinden düzeldi..
baharcım; protein kaçağı da ödem yapıyor zaten. Mümkün olduğunca ayakların yukarıda oturmaya çalış..
eyvah eyvaah!:18:
Hiç sinyal vermedi mi makine, öyle birden mi su bastı?
650 lira bahsettiğin ev için çok fazla. Biraz daha bakın da olmazsa yine değerlendirirsiniz.
Bakalım nasipte hangi ev var?
hayırlı olsun canım. Yeleğe bayıldım, çok güzel..
yok canım.. Profilinde görülen mesaj hareketleri onlar.
Benim dediğim sol tarafta. Birazdan foto çekip yüklicem
bu akşam güzel bi uyku çekersin, bi şeyciğin kalmaz inş
Haftaya boş günlerini düşün, rahatlamaya başlarsın
sayfiye yerlerde satılık fiyatlarının yüksek olacağını sanmam.
Kiraların yüksekliği de dönemseldir..
yok artık!!! Tüm tesisatı mı değiştiriyor?
Yokluğun yakıyooorrrr bu arada...
haklısın canım başa gelmeden anlamıyourz.allah onları başımızdan eksik etmesn..yok ya ,insanların annelerini biraz da olsa anlamaları için bence..
:)
ama maalesef annemi anne olunca anladım.
hayırlı cumalar cümle temmuz 2012 annelerine.rabbim hayırlı ömürler hayırlı şifalar göndersin bize bugünün hatrına...ii gezmeler.nenenin ellerinden öpüyoruz.gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsin canlarimm..
Rabbim, cumanin hurmetine kalbimizdeki hayirli muradlarimizi gerceklestirsin..
Usutmusum galiba, karnimdan muhtelif sesler geliyo :111:
Neneye gidiyoruz bugun. Iki ufak bebeli bi arkadasin dedigi gibi; en guzel gun annemde oldugum gun
bana da az gibi geldi de beni asil sasirtan siz gibi sekerseverlere nasil yettigi
tobeee!! Iyice rezil edip birakti yani..kombide ozellikle servis sart bacim..
geçmiş olsun canım.üzüldüm ya.üşüttün mü acep?dün akşam eşimden beklediğim performansı gördüm
Eve gelir gelmez ona baktım şimdi alınır biliyorum ateşi vardı doktorun verdiği ilacıda almadan gelmiş eve
hemen çorbayı ısıttım azcık yedi ağrı kesici ateş düşürücü verdim o arada melisa tabi meme meme diye peşimde dolanıyor
ben bir yandan diğer yemekleri koymayı çalışıyorum eşim ordan tuz limon tv ye bassana
Melisayı emzirdim ki çocuğum rahatlasın azıcık akşam da çamaşırları katla yerine yerleştir ütüyüde bugüne bıraktım
akşam salonda yat dedim eşime o orda yattı sabaha karşı gittim üstünü değiştirdim sonra bana bir haller oldu bir mide
bulantısı kustumDedim mikropmu kaptım bende acaba diye eğer bende kötü olursam erken çıkacağım bende herkese güzel bir gün diliyorum
güzaydın canım.hayırlı cumalaar..günaydınlar herkeze hayırlı cumalar. Hafta sonuda geldi. Oh misss.
ha ha ne güzel olurdutabi ya. Aksi ciksaydi topikte sakin kalabilir miyim ben? :111: