Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

merhaba canım. kötü bişey çıkmaz. geçmiş olsun. sonucu mutlaka yaz bize.

off geçmişi okuyamadım. çıkmam lazım artık. seviyorum hepinizi öptüüm.

Ay ne kadar laf yemişim sizden ya? Boy meselesini de uzun boyluyum diyemedim, benden uzun arkadaşlarım var, benimki öyle uzun bir boymuş gb gelmiyor o yüzden nedense.
Yiyip yiyip kilo almama var bende onu kabul ediyorum, her ne kadar bu durum çocukluğumu ve ergenliğimi mahvetse de gençliğimde ve evlendikten sonra tadını çıkarıyorum:)

Nerde bu devlet nerde bu millet :))???
mantı, temizlik, ev toplama.. tüm öğelden sonranın özeti
ayşecik ve eşim amcaya geçtiler, ben de zemin müsaitken ütü yapıcam

herkes, ettiğini bulacak inş
Bence de dene yani bir hafta brklenmez bi tarif yapmaya
eşime yarın çilekli pasta yapıcam dedim.
ne acele ediyorsun haftasonu yaparsın dedi. sonra cumaya çekti. sonra perşembe de olur dedi..

geçmiş olsun canım..neden olabileceğini söylemedi heralde
hadi inş sonuçlar iyi çıkar.. Allah yar ve yardımcın olsun bacımmm

manyak bi haftasonu geçirdim deyince, aha işte bi deli kaygana vakası daha geliyor dedim ama değilmiş çok şükür
çok sevindim canım.. çekirdek aileniz bol bol gezin eğlenin inş

hah şöyle konuş işte yaaa

Pamukhelvacım, kalbini ferah tut canım.
Nfk, mantı demek.hamarat hatun.
Eşim, miniği halasına götürdü. Ben de yarın için hazırlık yapıyorum. Kurabiye yaptım. Köstebek pastanın keki fırında şu an. Yarın da börek ve patatesli, garnitürlü, yoğurtlu salata(adını bilmiyorum) yapacağım. Bir de meyve ve kahve ikram ederim. Daha da kalkmazlarsa m. Suyu ve çerezim var.

Aryam, mümkünse seninle yan yana gelmeyelim.sen kısaysan ben neyim acaba!!!!!!

Ben de şimdi fotoya bakarken "onunki popoysa benimki ne acaba" diye düşündüm hahhahaha

Vay vay vay süper şekerim. Eline sağlık.

Nfkcım bi yayıl anacım ya ne ütüsü yaaaaa?!?!

Pamuk helvacım inşallah kötü birşey çıkmayacak. Yorgunluktan çıkacak. İki çocukla da ona çare bulunmayacak :)

Aryammmm, aryammmmm duy bunları.

Utandırmayın beni yaaa Bi milli atlet arkadaşım var, geçen onu görünce ( tayt giymişti ) klasik hülya avşar dokunuşlarıyla kızı yoklayıp sen kadınsan biz neyiz acebaaaa ???? Diye iç geçirmiştim bende, o aklıma geldi.

allah kavustursun canım. geçmiş olsun bu arada.
senin kuzucuklarida öpüyorum

Pamukhelvacım benim eşim de 4 gündür yok, ne kadar zor birşeymiş.. Nasıl dayanıyorsun 3 gece kv de kaldım şimdi annemdeyim. Evimi özledim

Görüyoruz ki topikte heyecan dolu günler bizi bekliyor ;Ayşecik ve Melisa ablalığa bir adım daha yaklaştı :))))

Günaydın güzeller, bugün açılış birinciliğini ben kaptım sanırım
Güzel dilekleriniz için teşekkür çok ederim , nfk cım ; Demir ya da b12 eksikliğinden, ayakkabı seçimine , taban düşüklüğüne ; mühim olmayan bir takım sebepler de olabilirmiş, ms gibi nörolojik bir rahatsızlık da.. Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler .. Rabbim tüm hastalara şifalar versin , hAstanelere gidince insan sağlığın ne kadAr kıymetli olduğunu anlıyor , küçük bir kız gördüm dün, tedaviden çıkan , saçları yoktu , kanser hastası sanırım.. İçimi acıttı. Allah'ım şifalar versin ona da...

Busmaim, ilk zamanalar ben de anneme gidiyordum, baktım olmuyor göçebe gibi özellikle çocuklarla çok zor oluyor , düzenleri bozulmasın istiyorum , o yüzden mecbur dayanıyoruz, yalnız değilim diyorum kendime ; iki küçük ördeğim var onlar güç veriyor

Hepinize hayırlı huzur sağlı dolu bir gün diliyorum
Ben diş hekimine gidicem , taa çocukluk çağında dolgu olan dişim ağrıyor çekmeseler bari , bakalım ne diyecekler

Bu arada nfk , Türkiye'de kadınların boy ortalaması 1.65 miymiş, ben olsa olsa 1.55 tir diye düşünüyordum; kendim bir buçuk metreden hallice olduğum için
Aryam maşa'Allah çok güzel fiziğin, zayıflık özellikle uzun vadede çok işine yarayacak , yaş ilerledikçe ; zayıflık = sağlık oluyor çünkü.. Eşimin anneannesi var 90 yaşında , 50 kilo. Evde temizlik bile yapıyo maşa'Allah
Bu arada ben kısayım ya, en sevdiğim arkadaşlarım hep çok uzun olmuştur abla kardeş gibi gezeriz eşim de bayağı uzun , pireye deve gibiyiz kısmet işte.. çocuklar ikimizin ortasında bi yerlerde olurlar inşaAllah boy olarak

Günaydınlar herkeseeee :) yarın tatil o yüzden bugün bi ayrı güzel :) musmutlu bigün olsun inşallahh :)
günaydın günaydın günaydın herkeseee
hava henüz kapalı ama inş güneş de yüzünü gösterir..

bu gurubu birleştirdin...hepimiz sana diyoruz ki SUS ARTIIIIIIIK
di mii?
tatlı cadıııııı
annenin evi, en rahat lüks oteller bile birkaç günden sonra sıkıyor. illa evim, illa evimm

tabi ya, ne mutlu sana.. bir de değil iki tane kuzun var..
senin sıkılmaya zamanın olmazki hamdolsun bugünlerinize. inş eşinin işleri de böyle sık seyahat etmeyecek şekilde düzenlenebilir..
belki sen bu konuda biraz talepkar olursan, eşin de elinden geleni yapar

dişçide kolaylıklar. benim de fi tarihinde dolgu olan dişim ağrıdı diye gitmiştim doktora.
iltihap olmuş, tedavi edip tekrar dolgu yaptı. inş çekilmeye gerek yoktur..

resmi olarak boy ortalaması kaç bilmiyorum, ben gözlem tahminimi söylüyorum, muhtemelen de 165 civarıdır
ama yeni jenerasyonda boy çok uzun maşallah.. inş çocuklarımız da sağlıklı uzun olurlar

günaydın canımmm.
Dişçi maceranda sana sabır diliyorum, ben çok korkuyorum daa://
benim eşim de benden 1-2 cm uzun ama ben ondan daha uzunmuşum gb duruyor o biraz daha kalıplı olduğu için.

Ben hala atlatamadım şu hastalık olayını, burnum ve genzim iltihap dolu yaaa

aminnnn.Allah eşine kavuşmayı nasip etsin.eşim nöbetçi olduğu geceler bile zor geliyor bana.ki ayda bi kaç kez nöbetçi oluyor sadece.ben de hemen anneme gidiyorum.ama iki çocukla nasıl gidecem ben de bilmiyorum.hayırlısı bakalım...

benim de eşim 195 boyunda ben de1.65im.tabi o uzun olunca bizde de tuhaf bi durum oluyor.bende fıtık var topuklu giyemiyorum da:)))

günaydın canıımm.yeni jenerasyon hakikaten çok uzun.maşallahları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…