merhaba canım. kötü bişey çıkmaz. geçmiş olsun. sonucu mutlaka yaz bize.Selamlar kızlar nasılsınız , geçmişi okudum minik kuzucuklarınız iyi çok şükür
hafta sonu yoğunluğu üzerine sınav koşturmacası ile gelemedim
Benim , 3-4 gündür bacağım ayaklarım karıncalanıyordu; Bu sabah hastaneye uğradık birkaç tahlil istedi Dr , bakalım altından ne çıkacak
Az evvel de eşimi yolcu ettim, böyle zamanlarda , annesini özleyen küçük çocuklar gibi eksik hissediyorum , yalnızlık benim kaderim mi nedir
Hepinize hayırlı huzurlu akşamlar ; öptümm kuzucukLarı
Bu arada Bahar, sağol ilacın içeriğini detayını vermişsin, kısmet olursa Eylül ayında başlayayım ben de kuzulara insallah , bitkisel içerik arıyordum ben de,
Kuzucuğunun ismi için Yusuf düşünmüşsün, ne güzel bir isim , sağlıkla doğsun büyüsün paşa
mantı, temizlik, ev toplama.. tüm öğelden sonranın özetiNerde bu devlet nerde bu millet :))???
herkes, ettiğini bulacak inşcolıcus canım ben de hamileyken benden de öyle bişey istemişlerdi.hatta kp (Allah hesabını sorsun çok zor günler yaşatmıştı kv ile birlikte)ver biz ist gidince onu da götürelim demişti inanırmısınız?tabi ben kesin tavır koydum.boşanma noktasınıa bile gelmiştik.ama ben kazandım.şimdi oğlum benimle büyüyor.annesiyle yani olması gereken yerde. sabah buırak akşam al ne olacak ki.onun annesi sensin.hoş bu kadın bence pskiyatrklik biri.ama bu kadar da düşüncesiz olması akıl almaz
eşime yarın çilekli pasta yapıcam dedim.Bence de dene yani bir hafta brklenmez bi tarif yapmaya
geçmiş olsun canım..neden olabileceğini söylemedi heraldeSelamlar kızlar nasılsınız , geçmişi okudum minik kuzucuklarınız iyi çok şükür
Benim , 3-4 gündür bacağım ayaklarım karıncalanıyordu; Bu sabah hastaneye uğradık birkaç tahlil istedi Dr , bakalım altından ne çıkacak
Az evvel de eşimi yolcu ettim, böyle zamanlarda , annesini özleyen küçük çocuklar gibi eksik hissediyorum , yalnızlık benim kaderim mi nedir
Bu arada Bahar, sağol ilacın içeriğini detayını vermişsin, kısmet olursa Eylül ayında başlayayım ben de kuzulara insallah , bitkisel içerik arıyordum ben de,
Kuzucuğunun ismi için Yusuf düşünmüşsün, ne güzel bir isim , sağlıkla doğsun büyüsün paşa
manyak bi haftasonu geçirdim deyince, aha işte bi deli kaygana vakası daha geliyor dedim ama değilmiş çok şükürSelaam kızlar nabersiniz.herkezler iydir umarım. ancak girebildim bayaa yoğundum. manyak bir hafta sonu geçirdim. yani iyi anlamda manyak şekerlerim. batuşum eşim ve ben dışarı çıktık marinaya indik parka konser alanına gittik. sahilde gezdik. sonra batuşu çocuk parkına götürdük. sonra eve geldik.ç batuşum uyudu. yazık kuzum okadar eğlenmişki uyanır uyanmaz attaa diye ağladı. zor sakinleştirdim. haftada birkere dışarı çıkınca öyle oluyor işte. çocuğum benimle daha çok eğleniyor.
hah şöyle konuş işte yaaaAy ne kadar laf yemişim sizden ya? Boy meselesini de uzun boyluyum diyemedim, benden uzun arkadaşlarım var, benimki öyle uzun bir boymuş gb gelmiyor o yüzden nedense.
Yiyip yiyip kilo almama var bende onu kabul ediyorum, her ne kadar bu durum çocukluğumu ve ergenliğimi mahvetse de gençliğimde ve evlendikten sonra tadını çıkarıyorum:)
Dün at çiftliğine gittik, çok güzeldi, başka hayvanlar falan vardı, zararsız olanlar ortalıkta geziniyordu. Çocuk parkı falan da olunca da tadından yenmedi:) Eki Görüntüle 1080115
Aryam, mümkünse seninle yan yana gelmeyelim.sen kısaysan ben neyim acaba!!!!!!
Pamukhelvacım, kalbini ferah tut canım.
Nfk, mantı demek.hamarat hatun.
Eşim, miniği halasına götürdü. Ben de yarın için hazırlık yapıyorum. Kurabiye yaptım. Köstebek pastanın keki fırında şu an. Yarın da börek ve patatesli, garnitürlü, yoğurtlu salata(adını bilmiyorum) yapacağım. Bir de meyve ve kahve ikram ederim. Daha da kalkmazlarsa m. Suyu ve çerezim var.
Ben de şimdi fotoya bakarken "onunki popoysa benimki ne acaba" diye düşündüm hahhahaha
Vay vay vay süper şekerim. Eline sağlık.
Nfkcım bi yayıl anacım ya ne ütüsü yaaaaa?!?!
Pamuk helvacım inşallah kötü birşey çıkmayacak. Yorgunluktan çıkacak. İki çocukla da ona çare bulunmayacak :)
Utandırmayın beni yaaaBen de şimdi fotoya bakarken "onunki popoysa benimki ne acaba" diye düşündüm hahhahaha
Vay vay vay süper şekerim. Eline sağlık.
Nfkcım bi yayıl anacım ya ne ütüsü yaaaaa?!?!
Pamuk helvacım inşallah kötü birşey çıkmayacak. Yorgunluktan çıkacak. İki çocukla da ona çare bulunmayacak :)
Kız ben kısayım demedimmmm, çok uzun değilim gb bişi dedimmmm
Selamlar kızlar nasılsınız , geçmişi okudum minik kuzucuklarınız iyi çok şükür
günaydın günaydın günaydın herkeseeeGünaydınlar herkeseeee :) yarın tatil o yüzden bugün bi ayrı güzel :) musmutlu bigün olsun inşallahh :)
di mii?bu gurubu birleştirdin...hepimiz sana diyoruz ki SUS ARTIIIIIIIK
tatlı cadııııııPamukhelvacım benim eşim de 4 gündür yok, ne kadar zor birşeymiş.. Nasıl dayanıyorsun3 gece kv de kaldım şimdi annemdeyim. Evimi özledim
Görüyoruz ki topikte heyecan dolu günler bizi bekliyor ;Ayşecik ve Melisa ablalığa bir adım daha yaklaştı :))))
tabi ya, ne mutlu sana.. bir de değil iki tane kuzun var..Günaydın güzeller, bugün açılış birinciliğini ben kaptım sanırım
Güzel dilekleriniz için teşekkür çok ederim , nfk cım ; Demir ya da b12 eksikliğinden, ayakkabı seçimine , taban düşüklüğüne ; mühim olmayan bir takım sebepler de olabilirmiş, ms gibi nörolojik bir rahatsızlık da.. Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler .. Rabbim tüm hastalara şifalar versin , hAstanelere gidince insan sağlığın ne kadAr kıymetli olduğunu anlıyor , küçük bir kız gördüm dün, tedaviden çıkan , saçları yoktu , kanser hastası sanırım.. İçimi acıttı. Allah'ım şifalar versin ona da...
Busmaim, ilk zamanalar ben de anneme gidiyordum, baktım olmuyor göçebe gibi özellikle çocuklarla çok zor oluyor , düzenleri bozulmasın istiyorum , o yüzden mecbur dayanıyoruz, yalnız değilim diyorum kendime ; iki küçük ördeğim var onlar güç veriyor
Hepinize hayırlı huzur sağlı dolu bir gün diliyorum
Ben diş hekimine gidicem , taa çocukluk çağında dolgu olan dişim ağrıyor çekmeseler bari , bakalım ne diyecekler
Bu arada nfk , Türkiye'de kadınların boy ortalaması 1.65 miymiş, ben olsa olsa 1.55 tir diye düşünüyordum; kendim bir buçuk metreden hallice olduğum için
Aryam maşa'Allah çok güzel fiziğin, zayıflık özellikle uzun vadede çok işine yarayacak , yaş ilerledikçe ; zayıflık = sağlık oluyor çünkü.. Eşimin anneannesi var 90 yaşında , 50 kilo. Evde temizlik bile yapıyo maşa'Allah
Bu arada ben kısayım ya, en sevdiğim arkadaşlarım hep çok uzun olmuştur abla kardeş gibi gezerizeşim de bayağı uzun , pireye deve gibiyiz kısmet işte.. çocuklar ikimizin ortasında bi yerlerde olurlar inşaAllah boy olarak
günaydın canımmm.Günaydın güzeller, bugün açılış birinciliğini ben kaptım sanırım
Güzel dilekleriniz için teşekkür çok ederim , nfk cım ; Demir ya da b12 eksikliğinden, ayakkabı seçimine , taban düşüklüğüne ; mühim olmayan bir takım sebepler de olabilirmiş, ms gibi nörolojik bir rahatsızlık da.. Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler .. Rabbim tüm hastalara şifalar versin , hAstanelere gidince insan sağlığın ne kadAr kıymetli olduğunu anlıyor , küçük bir kız gördüm dün, tedaviden çıkan , saçları yoktu , kanser hastası sanırım.. İçimi acıttı. Allah'ım şifalar versin ona da...
Busmaim, ilk zamanalar ben de anneme gidiyordum, baktım olmuyor göçebe gibi özellikle çocuklarla çok zor oluyor , düzenleri bozulmasın istiyorum , o yüzden mecbur dayanıyoruz, yalnız değilim diyorum kendime ; iki küçük ördeğim var onlar güç veriyor
Ben diş hekimine gidicem , taa çocukluk çağında dolgu olan dişim ağrıyor çekmeseler bari , bakalım ne diyecekler
Bu arada nfk , Türkiye'de kadınların boy ortalaması 1.65 miymiş, ben olsa olsa 1.55 tir diye düşünüyordum; kendim bir buçuk metreden hallice olduğum için
Aryam maşa'Allah çok güzel fiziğin, zayıflık özellikle uzun vadede çok işine yarayacak , yaş ilerledikçe ; zayıflık = sağlık oluyor çünkü.. Eşimin anneannesi var 90 yaşında , 50 kilo. Evde temizlik bile yapıyo maşa'Allah
Bu arada ben kısayım ya, en sevdiğim arkadaşlarım hep çok uzun olmuştur abla kardeş gibi gezerizeşim de bayağı uzun , pireye deve gibiyiz kısmet işte.. çocuklar ikimizin ortasında bi yerlerde olurlar inşaAllah boy olarak
aminnnnSelamlar kızlar nasılsınız , geçmişi okudum minik kuzucuklarınız iyi çok şükür
mantı, temizlik, ev toplama.. tüm öğelden sonranın özeti
ayşecik ve eşim amcaya geçtiler, ben de zemin müsaitken ütü yapıcam
herkes, ettiğini bulacak inş
eşime yarın çilekli pasta yapıcam dedim.
ne acele ediyorsun haftasonu yaparsın dedi. sonra cumaya çekti. sonra perşembe de olur dedi..
geçmiş olsun canım..neden olabileceğini söylemedi heralde
hadi inş sonuçlar iyi çıkar.. Allah yar ve yardımcın olsun bacımmm
manyak bi haftasonu geçirdim deyince, aha işte bi deli kaygana vakası daha geliyor dedim ama değilmiş çok şükür
çok sevindim canım.. çekirdek aileniz bol bol gezin eğlenin inş
hah şöyle konuş işte yaaa
Pamukhelvacım, kalbini ferah tut canım.
Nfk, mantı demek.hamarat hatun.
Eşim, miniği halasına götürdü. Ben de yarın için hazırlık yapıyorum. Kurabiye yaptım. Köstebek pastanın keki fırında şu an. Yarın da börek ve patatesli, garnitürlü, yoğurtlu salata(adını bilmiyorum) yapacağım. Bir de meyve ve kahve ikram ederim. Daha da kalkmazlarsa m. Suyu ve çerezim var.
Pamukhelvacım benim eşim de 4 gündür yok, ne kadar zor birşeymiş.. Nasıl dayanıyorsun3 gece kv de kaldım şimdi annemdeyim. Evimi özledim
Görüyoruz ki topikte heyecan dolu günler bizi bekliyor ;Ayşecik ve Melisa ablalığa bir adım daha yaklaştı :))))
benim de eşim 195 boyunda ben de1.65im.tabi o uzun olunca bizde de tuhaf bi durum oluyor.bende fıtık var topuklu giyemiyorum da:)))Günaydın güzeller, bugün açılış birinciliğini ben kaptım sanırım
günaydın günaydın günaydın herkeseee
hava henüz kapalı ama inş güneş de yüzünü gösterir..
di mii?
tatlı cadıııııı
annenin evi, en rahat lüks oteller bile birkaç günden sonra sıkıyor. illa evim, illa evimm
tabi ya, ne mutlu sana.. bir de değil iki tane kuzun var..
senin sıkılmaya zamanın olmazkihamdolsun bugünlerinize. inş eşinin işleri de böyle sık seyahat etmeyecek şekilde düzenlenebilir..
belki sen bu konuda biraz talepkar olursan, eşin de elinden geleni yapar
dişçide kolaylıklar. benim de fi tarihinde dolgu olan dişim ağrıdı diye gitmiştim doktora.
iltihap olmuş, tedavi edip tekrar dolgu yaptı. inş çekilmeye gerek yoktur..
resmi olarak boy ortalaması kaç bilmiyorum, ben gözlem tahminimi söylüyorum, muhtemelen de 165 civarıdır
ama yeni jenerasyonda boy çok uzun maşallah.. inş çocuklarımız da sağlıklı uzun olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?