- 8 Ağustos 2011
- 11.883
- 9.863
- 448
ah canım benim yaaa..Cok kotu bikac gun gecirdim antibiyotik etkisini en iyi ihtimalle iki gunde gosteriyomus bende ancak bugun gostermeye basladi gunlerdir ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum ne de yataktan cikabiliyorum insan saglikliyken kiymetini bilemiyor hicbiseyin aglamaktan helak oldum dis agrisi kabir azabi gibi..
sen hamilesin, küçük bebeğin var bi de yatalı misafir mi ağırlıyorsun yaaaSelamlarr..cuma dahil hafta sonu kuzenler bendeydi..neyseki bekar olanlardi tek tabanca geldiler...dun supurme ve silme eylemiyle gecti tum gun diyebilirim..oglusta uyumayinca yazik deseler aglayacaktim valla yorgunluktan aksam olunca..bi baktin hizlica gecmise...
Nfk pasta olaylarina donus yapmissin rejimi bozmayasin..
mektubuma son verirken:)evlilik yildonumumu kutlayan herkese sevgilerimi iletiyorum..eksik olmayinn emii
baktım ve çokk mutlu oldum.yaw sen ne kadar güzelmişin tam hatun valla:))kızına da bayıldım:))ayşe ayşe yerim onu ya.hotmail gelen kutuna baaaaak!
canım geçmiş olsun tekrardan.daha iyiymişin rabbim kolaylık versin.Cok kotu bikac gun gecirdim antibiyotik etkisini en iyi ihtimalle iki gunde gosteriyomus bende ancak bugun gostermeye basladi gunlerdir ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum ne de yataktan cikabiliyorum insan saglikliyken kiymetini bilemiyor hicbiseyin aglamaktan helak oldum dis agrisi kabir azabi gibi..
canım ya maşallah ın var.pilin ne markaSelamlarr..cuma dahil hafta sonu kuzenler bendeydi..neyseki bekar olanlardi tek tabanca geldiler...dun supurme ve silme eylemiyle gecti tum gun diyebilirim..oglusta uyumayinca yazik deseler aglayacaktim valla yorgunluktan aksam olunca..bi baktin hizlica gecmise...
Born cum hamile olupta birde haydutun olunca direkt empati kuruyorum..disten sorunlar yasamissinn tamda zamani diyecem ama hamileligin cok etkisi oluyo malum.BUgun daha iyi olmana sevindim canim.
Nfk pasta olaylarina donus yapmissin rejimi bozmayasin..evlilik yildonumu yaklasmiss rabbim nice yillar nasip etsin..sekerportali seninde iki gun sonraydi sanirim ayni dileklerim senin icinde gecerli..melisanin cicileride hayirli olsun.
Busmai Allah kavustursun..yanimizda olmayinca daha cok anliyor insan kiymetlerini.
Pamuk helvacim gecmis olsun..ayak karincalanmasi bazen yatarken bendede oluyor onemsemiyorum ama.Allah beterinden korusun.esin icinde senin adina uzuldum cok fazla yalniz kaliyosun..hemde iki cocukla..sartlar daha iyi umarim esinin isi adina bu konuda.
colicous..kv benimde sinirlerimi cok ziplatiyor valla herkes gibi..insallah aradifin evi en kisa zamanda bulursun canim..
pembiss..hicbisey formundan dusuremez valla seni..aryamin poposu mu varmiss:)bazilari dogustan sansli iste naparsin..nefes aliyoruz yariyor bize ya..
baharcim yusud dusunuyormussunuz bebisin ismini cok guzel.bugunde bi haber vardi en cok tercih edilen isimlerde yusuf ve zeynep basi cekiyormus..yanina isme karar verdinizmi tekmi olacak?
mektubuma son verirken:)evlilik yildonumumu kutlayan herkese sevgilerimi iletiyorum..eksik olmayinn emii
ah canım benim yaaa..
sen biraz bekleyip sonra doktora gittin belki ondan geç tesir ediyordur. benimkinde akşamına ağrı kesilmişti :26:
Allah sabır versin canım, inş her saat daha hafifler ağrın..
sen hamilesin, küçük bebeğin var bi de yatalı misafir mi ağırlıyorsun yaaa
senin enerjine hayranım, bi de sürekli temizlik yapıyorsun.. göze geleceksin. milletin yanında ah uff yap kız..
eşim ne zamandır istiyor. yazık onun da gönlü olsunbu aralar rejim yapmıyorum, yediklerime dikkat edip spor yapıyorum.
haftabaşı sıkı başlıcam inş
rejim kararlılığına hayranım. ben hiç yapamadım.hamileliğim haricinde.kolay gelsin sana:)makineye çamaşır atıp, savaş alanına dönen mutfağa gireyim.. bakalım kaç saat sonra çıkabilicem :111:
kızlar moralim çok bozuk
eltimin evine hırsız girmiş ve melisamın altınları ve benim birkaç takım ordaydı biz alt katlardaydı onlar en üst katta oturuyor birşey olmaz
daha risksiz diye onlara vermiştik evlendiğimden beri ordadır yani 9 senedir birşey olmadı ama şimdi oldu
yanarım yanarım kızımın altınlarına yanarım dokunmayalım bunlara demiştik demekki hata yapmışız keşke şöyle yapsaydık diyoruz
ama keşkeler geri getirmeyecek neyse diyorum artık allah can sağlığı versinde çalışıp yerine koyalım bari :26:
canım benim çok kötü olmuş çok üzüldümkızlar moralim çok bozuk
eltimin evine hırsız girmiş ve melisamın altınları ve benim birkaç takım ordaydı biz alt katlardaydı onlar en üst katta oturuyor birşey olmaz
daha risksiz diye onlara vermiştik evlendiğimden beri ordadır yani 9 senedir birşey olmadı ama şimdi oldu
yanarım yanarım kızımın altınlarına yanarım dokunmayalım bunlara demiştik demekki hata yapmışız keşke şöyle yapsaydık diyoruz
ama keşkeler geri getirmeyecek neyse diyorum artık allah can sağlığı versinde çalışıp yerine koyalım bari :26:
ben de evime geldim yarım gün temizlikçi aldım 2 posta çamaşır yıkadım astım. kek yaptım derkeeen akşam babam beni alacak tekrar annemlere geçeceğim.. eşim perşembe geliyor inşallahmakineye çamaşır atıp, savaş alanına dönen mutfağa gireyim.. bakalım kaç saat sonra çıkabilicem :111:
ne kadann tembel gacılarsınız kız siz?!:76:
yüyüşe çıktım, epey ter attım. dönüşte markete uğrayıp eksikleri aldım
şimdi mutfağa giriyorum..
pembişim, şu tart jöle neymiş yaa?! migros ve carrefour gibi koca marketlerde bile bulamadım.
bende mi sorun vaaar, bu meret nerde satılıyor anlamadım :111:
şundan aldım Eki Görüntüle 1081786
Cok kotu bikac gun gecirdim antibiyotik etkisini en iyi ihtimalle iki gunde gosteriyomus bende ancak bugun gostermeye basladi gunlerdir ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum ne de yataktan cikabiliyorum insan saglikliyken kiymetini bilemiyor hicbiseyin aglamaktan helak oldum dis agrisi kabir azabi gibi..
kızlar moralim çok bozuk
şeker portakalım nasılsın canı,melisa nasıl??
kızlar benim oğlumun 10 gündür uyanınca gözlerinin altı çok şişiyor.gün içinde de geçiyor ama yine de kalıyor biraz.zaten baygın baygın bakıyorç.ayrıca kulağının arkasını kaşıyor.bi hasta bana kurt olabilir dedi hiç duydunuz mu böyle birşey?
o senin güzelliğin canım benimmbaktım ve çokk mutlu oldum.yaw sen ne kadar güzelmişin tam hatun valla:))kızına da bayıldım:))ayşe ayşe yerim onu ya.
rejim kararlılığına hayranım. ben hiç yapamadım.hamileliğim haricinde.kolay gelsin sana:)
ilk cümleden sonra inan aklıma ''gerçekten'' kötü şeyler geldi..kızlar moralim çok bozuk
nerede kurt varmış, kulağının arkasında mı?:44:şeker portakalım nasılsın canı,melisa nasıl??
kızlar benim oğlumun 10 gündür uyanınca gözlerinin altı çok şişiyor.gün içinde de geçiyor ama yine de kalıyor biraz.zaten baygın baygın bakıyorç.ayrıca kulağının arkasını kaşıyor.bi hasta bana kurt olabilir dedi hiç duydunuz mu böyle birşey?
küçük paketlere daha çok baktım. inan bulamadım yok.Ben burda bi markette bulmuştum valla. Vanilin ve kab tozlarının ordaydı. Sanırım miktarla alakalı bi durum var. Yani tart jölesinden az jöle çıkıyo ötekindense çok. Yap bakalım tatlıyı nasıl olacakkkk???
ben de evime geldim yarım gün temizlikçi aldım 2 posta çamaşır yıkadım astım. kek yaptım derkeeen akşam babam beni alacak tekrar annemlere geçeceğim.. eşim perşembe geliyor inşallah
ecrinn, pamukhelva sağolun.. gerçekten kerem de babasını çok özledi ,görüntülü konuşma yapıyorlar telefondan. "baba, uf oldu" diye elini gösterip nazlanıyor yavrum.. Allah babasız çocuk büyütenlere yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?