- 8 Ağustos 2011
- 11.896
- 9.928
- 448
nfk pardon canim yaaa kusuruma bakma dusunemedim o an.simdi gordumm msji nida forumu acinca..gogsun icin bi havluyu isitip iliktan biraz sicak olacak sekilde gogsune kompres yap..bu aksam git gel yap bunu..Allah muhafaza mastit olur birakirsan oyle..
heea pembişim, bu arada semaver linkindeki çilekli pastayı yapmadım.
cahidenin pandispanya ve pasta kreması tarifi benimki..
Nfk..bende gornek istiyorum seni ayrica kiskandimm baharii..seni,pembisi,sekerportakalini,busmaiyi,bahari,pamukhelvayi,bornu, elifnazi,coliousu,elifnazi,dilanazi,eagle ..yani hepinizi..birtek nfk nin instagrami var bende ondada goremiyoruz kendisini:)bu bi cagridirr...sizi nasil gorebilirimmm..kestane kebap ozelden acil cevap..bekliyorumm bakkkk:)
en son iki gün önce ayşeciği emzirmiştim.. şimdi sevip öperken sağ göğsüm sızlıyor
birkaç damla süt geliyor.. içinde bir iki beze var sanki, süt birikmiş sanıyorum.. kendi kendine geçer di mii?
kızlar moralim çok bozuk
eltimin evine hırsız girmiş ve melisamın altınları ve benim birkaç takım ordaydı biz alt katlardaydı onlar en üst katta oturuyor birşey olmaz
daha risksiz diye onlara vermiştik evlendiğimden beri ordadır yani 9 senedir birşey olmadı ama şimdi oldu
yanarım yanarım kızımın altınlarına yanarım dokunmayalım bunlara demiştik demekki hata yapmışız keşke şöyle yapsaydık diyoruz
ama keşkeler geri getirmeyecek neyse diyorum artık allah can sağlığı versinde çalışıp yerine koyalım bari :26:
şeker portakalım nasılsın canı,melisa nasıl??
kızlar benim oğlumun 10 gündür uyanınca gözlerinin altı çok şişiyor.gün içinde de geçiyor ama yine de kalıyor biraz.zaten baygın baygın bakıyorç.ayrıca kulağının arkasını kaşıyor.bi hasta bana kurt olabilir dedi hiç duydunuz mu böyle birşey?
en son iki gün önce ayşeciği emzirmiştim.. şimdi sevip öperken sağ göğsüm sızlıyor
birkaç damla süt geliyor.. içinde bir iki beze var sanki, süt birikmiş sanıyorum.. kendi kendine geçer di mii?
Sağol tatlı arkadaşımmmAryamm tekrar geçmiş olsun.
Pamuk helvacım kolay gelsin dişçide(
Allah beterinden korusun, geçmiş olsun canım ya. Nasıl olmuş acaba, gündüz gözüyle mi olmuş? İnşallah bulurlar hırsızı da, geri alırsınız altınları.kızlar moralim çok bozuk
eltimin evine hırsız girmiş ve melisamın altınları ve benim birkaç takım ordaydı biz alt katlardaydı onlar en üst katta oturuyor birşey olmaz
daha risksiz diye onlara vermiştik evlendiğimden beri ordadır yani 9 senedir birşey olmadı ama şimdi oldu
yanarım yanarım kızımın altınlarına yanarım dokunmayalım bunlara demiştik demekki hata yapmışız keşke şöyle yapsaydık diyoruz
ama keşkeler geri getirmeyecek neyse diyorum artık allah can sağlığı versinde çalışıp yerine koyalım bari :26:
içim burkuldu yaacanım benim çok kötü olmuş çok üzüldüm
belki de hırsız yakalanır?
sağlığınıza birşey olmasın inşallah, mal gelip geçici..
ben de evime geldim yarım gün temizlikçi aldım 2 posta çamaşır yıkadım astım. kek yaptım derkeeen akşam babam beni alacak tekrar annemlere geçeceğim.. eşim perşembe geliyor inşallah
ecrinn, pamukhelva sağolun.. gerçekten kerem de babasını çok özledi ,görüntülü konuşma yapıyorlar telefondan. "baba, uf oldu" diye elini gösterip nazlanıyor yavrum.. Allah babasız çocuk büyütenlere yardım etsin
kız bana da yaz iig adresini, bende yoksun sen. Bu arada çocukların babadan ayrı kalma durumu çok kötü yaaa. Allah size sabır versin.Şekerportakalım çok üzüldüm adınıza canım , Rabbim beterinden korusun , kaybettiğiz meblağ kazaya belalara karşı sadakanız sayılmış olsun inşaAllah
Bizim de evde duruyor Selim'in altınları, benimkiler ev için harcanmıştı pek birşey yok ama bankaya götürmek lazım
Dilanaz çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Hepiniz sağolun güzel dualarınız için,
Busmai, Selim de hava kararınca baba demeye başlıyor , pijamasını terliğini görünce de sayıklıyor ); Allah'ım hiçbir çocuğu annesiz babasız kimsesiz bırakmasın
Ecrin hepimiz varız ig Deyazıyorum şimdi sana
Geçmiş olsun canım. İnşallah yavaş yavaş hafifler, ve geçer gider diş ağrıların canımcım.Cok saolun kizlar Allah razi olsn ins bir de disciyi hallettim mi rahata kavusucam ins..seker portakalim bende cok uzuldm simdi yaa tabi cana gelmesin orasi muhakkak ama yani.cok can daraltici bi durum ins bulunur hirsiz yaa :/
Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Bugün 23 nisan neşe doluyor insan :) ulusal egemenlik bayramımız kutlu olsun. İçimi burkan ve üzüldüğüm bir mevzu var çocuğum olduğundan beri. Artık törenler belli bir ilde yapılıyor ya; her ilde yapılmıyor. İsterdimki burda da yapılsın ve ben Efeciğimi her törene götürüp o ortamı yaşatayım. Artık mümkün değil malesef :/ İnşallah vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur..
Aryammm kvye alkış şekerim :)
Busmai ne diyosun?!?! Gerçi benim anneciğim ve anaanneciğim adrianayı hiç beğenmemişti o ayrı :) bak işte bi erkeğin içinde manyaklık varsa isterse karısı taş ötesi olsun; yapacağını yapıyor malesef..
Bugün sabahtan teyzemiz yok. Öğleden sonra gelecek inşallah. Ben de kuaföre gidip saçlarımı boyatacağım inşallahhh :) güzel bir gün diliyorum canlarımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?