Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

en son iki gün önce ayşeciği emzirmiştim.. şimdi sevip öperken sağ göğsüm sızlıyor
birkaç damla süt geliyor.. içinde bir iki beze var sanki, süt birikmiş sanıyorum.. kendi kendine geçer di mii?

dilanazcım, cok geçmiş olsun.. nereden geldi bu böyle?
dr a git çok kötüysen? koca adamı deviriyor bu grip illeti

nfk pardon canim yaaa kusuruma bakma dusunemedim o an.simdi gordumm msji nida forumu acinca..gogsun icin bi havluyu isitip iliktan biraz sicak olacak sekilde gogsune kompres yap..bu aksam git gel yap bunu..Allah muhafaza mastit olur birakirsan oyle..

nfk pardon canim yaaa kusuruma bakma dusunemedim o an.simdi gordumm msji nida forumu acinca..gogsun icin bi havluyu isitip iliktan biraz sicak olacak sekilde gogsune kompres yap..bu aksam git gel yap bunu..Allah muhafaza mastit olur birakirsan oyle..

demeeee!:26: hemen yapıcam inş..

heea pembişim, bu arada semaver linkindeki çilekli pastayı yapmadım.
cahidenin pandispanya ve pasta kreması tarifi benimki..

Tmm canım lezzeti iyi olursa kaydedelim

Benim instagramım var canım. Nfkdan bul beni özelden yazarım canım.

Anammmmm. Sen de kapattın o faslı ha?!?! Tebrikler :)

Şekerportakalım çok üzüldüm adınıza canım , Rabbim beterinden korusun , kaybettiğiz meblağ kazaya belalara karşı sadakanız sayılmış olsun inşaAllah
Bizim de evde duruyor Selim'in altınları, benimkiler ev için harcanmıştı pek birşey yok ama bankaya götürmek lazım
Dilanaz çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Hepiniz sağolun güzel dualarınız için,
Busmai, Selim de hava kararınca baba demeye başlıyor , pijamasını terliğini görünce de sayıklıyor ); Allah'ım hiçbir çocuğu annesiz babasız kimsesiz bırakmasın
Ecrin hepimiz varız ig De yazıyorum şimdi sana

Nfk cım sağolasın.. İnşallah

Baharcım bağırsak kurdundan mı bahsediyoruz, öyle birşey olsa bezinde görürdün

çok geçmiş olsun kayıp üzer gerçekten ama buna da şükür karşılaşmamışsınız

alerjik bir durum olmasın?_

Cok saolun kizlar Allah razi olsn ins bir de disciyi hallettim mi rahata kavusucam ins..seker portakalim bende cok uzuldm simdi yaa tabi cana gelmesin orasi muhakkak ama yani.cok can daraltici bi durum ins bulunur hirsiz yaa :/

bu durumla ilgili bir ilaç var diye duymuştum ama detay bilmiyorum..

Aryamm tekrar geçmiş olsun.

Pamuk helvacım kolay gelsin dişçide (
Sağol tatlı arkadaşımmm
Allah beterinden korusun, geçmiş olsun canım ya. Nasıl olmuş acaba, gündüz gözüyle mi olmuş? İnşallah bulurlar hırsızı da, geri alırsınız altınları.
içim burkuldu yaa Yazık kuzuma, az kaldı sabredin biraz daha.

kız bana da yaz iig adresini, bende yoksun sen. Bu arada çocukların babadan ayrı kalma durumu çok kötü yaaa. Allah size sabır versin.

Cok saolun kizlar Allah razi olsn ins bir de disciyi hallettim mi rahata kavusucam ins..seker portakalim bende cok uzuldm simdi yaa tabi cana gelmesin orasi muhakkak ama yani.cok can daraltici bi durum ins bulunur hirsiz yaa :/
Geçmiş olsun canım. İnşallah yavaş yavaş hafifler, ve geçer gider diş ağrıların canımcım.

Şekerportakalımın olayını duyunca aklıma geldi.

Bu arada bizim nikaha birkaç gün kala altınlar kaybolmuştu. Altınlar kv deydi, o da baya unutkandır, altınları poşete koymuş, biri de o poşeti attığını hatırlamış. Oooo apartmanın kamerasını izlemeler mi dersiniz, çöplerin toplanıp götürüldüğü yere gidip poşet poşet çöp aramalar mı dersiniz? En son evden telefon gelmişti altınlar evdeymiş:) güler misin ağlar mısın???

Tesekkurler arkadaslarr..bazılarınızın ıg adresı geldı msj larınızda..fekattt aryamı ve ılbılgeyı lıstede yazmayı unutmusumm..mutfagı toparlarken aklıma geldı valla..artık uyku vaktı..ıyı gecelerrr Allah rahatlık versınn

Aryam sizin olay tam sözün bittiği yer :)

Kızlar bu arada ;Adriana Lima'yı kocası aldatmış.
Herkes kendine pay çıkarsın ,pastaları yemeye devam oh

Günaydınlar herkeseeeeeee :)

Bugün 23 nisan neşe doluyor insan :) ulusal egemenlik bayramımız kutlu olsun. İçimi burkan ve üzüldüğüm bir mevzu var çocuğum olduğundan beri. Artık törenler belli bir ilde yapılıyor ya; her ilde yapılmıyor. İsterdimki burda da yapılsın ve ben Efeciğimi her törene götürüp o ortamı yaşatayım. Artık mümkün değil malesef :/ İnşallah vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur..

Aryammm kvye alkış şekerim :)

Busmai ne diyosun?!?! Gerçi benim anneciğim ve anaanneciğim adrianayı hiç beğenmemişti o ayrı :) bak işte bi erkeğin içinde manyaklık varsa isterse karısı taş ötesi olsun; yapacağını yapıyor malesef..

Bugün sabahtan teyzemiz yok. Öğleden sonra gelecek inşallah. Ben de kuaföre gidip saçlarımı boyatacağım inşallahhh :) güzel bir gün diliyorum canlarımmm :)

Törenlere eskisi gibi zorla katılma falan olmasa da, isteyenler katılsa bence. Ve evet törensiz olmaz.

Saçlarını şimdiden güle güle kullan.

Adrianayı ben de beğenmiyorum pek ,ama sonuçta 2 çocuğu var ve fiziği hala yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…