Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

oh maşalla cnm tosuncuga bak bebeloc yaramış
aras 37 haftalık erken doğdu cnm 3780 1 aylık gıttıgımızde 5200 du

Benimkide 3770 g dogmustu canim seninki bizimkide 1. Ay 5 kilonun üstündeydi sonra hep ayda1 400 1500 arasi aldi insaallah seninkide oyle olur 4 bucuk aylik benimkide..zeynepcim senin bebisinede maaşallah

Benimkide 3770 g dogmustu canim seninki bizimkide 1. Ay 5 kilonun üstündeydi sonra hep ayda1 400 1500 arasi aldi insaallah seninkide oyle olur 4 bucuk aylik benimkide..zeynepcim senin bebisinede maaşallah
tsk ederrimm cnm

oh maşalla cnm tosuncuga bak bebeloc yaramış
aras 37 haftalık erken doğdu cnm 3780 1 aylık gıttıgımızde 5200 du
erken dogmasa 4 bucuk falan dogardı
senın kılolar nasıl??

oh maşalla cnm ya sımdı kaç kg tombalakta sevıyorum ben tabı saglıklı olsun da
bıde bız 3 hafta erken doğduk teyzesı acıl sezeryan
ınşalla sutumde aynı devam eder
sızde beslenme durumu nasıl

Vucut isisini kafasindan veriyormus oyle dedi galiba.kafasi sicak diye ateslendigini dusunmeyin dedi

Maşallah sübhanallah bebeğine, verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim, bende bu kafa sıcaklığını merak ediyordum

oh maşalla cnm ya sımdı kaç kg tombalakta sevıyorum ben tabı saglıklı olsun da
bıde bız 3 hafta erken doğduk teyzesı acıl sezeryan
ınşalla sutumde aynı devam eder
sızde beslenme durumu nasıl

Bizimkide 9 kiloyu gecti boyu68 maasallah kuzuma naZarlardan korusun rabbim anne sutu beslenmesi hepimizin yavrusuna sağlık diliyorum en önemlisi o.senin kuzunda bu yolda ilerlio bence:)

biz de seni sevdik..
oyuyup okuyup giden arkadaşlara selam olsun

ikram olarak urfa kebap, bulgur pilavi, lahmacun, kuru dolma, tatli olarak da diyarbakir burmasi dagittik(esim diyarbakirli)
beni niye çağırmadınız...
boz, küstüm sanaa

kızlar, mama sandalyesi alan var mı?
şöyle çok pahalı olmayan (750liraya kadar mama sandalyesi var ) bi şey bakıyorum..

şöyle çok pahalı olmayan (750liraya kadar mama sandalyesi var ) bi şey bakıyorum..
canım dün bir arkadaşım söyledi.. Mama sandalyesini İkeadan almış 50 tl ye çok memnunmuş.. kargoyla beraber 65 TL miş.. İstersen bir araştır..

beni niye çağırmadınız...
boz, küstüm sanaa
Siz gelin ben gene hazırlarım:))
canım dün bir arkadaşım söyledi.. Mama sandalyesini İkeadan almış 50 tl ye çok memnunmuş.. kargoyla beraber 65 TL miş.. İstersen bir araştır..

Ikea nınki çok basit birşey vede bebeişlerimizi tam oturtamadığımız için bze pek uygun degıl bnce. Bna cok korunaksız gbi geldi

Ablamızın dıs etı kızlar cıkıcak galıba yakın zamandsa

Eklentiler

• $Fotoðraf0505.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 45
Siz gelin ben gene hazırlarım:))

Ikea nınki çok basit birşey vede bebeişlerimizi tam oturtamadığımız için bze pek uygun degıl bnce. Bna cok korunaksız gbi geldi

nasıl bişey olduğunu hiç bilmiyorum... o memnunmuş öyle dedi..

şimdi baktım da bu heralde...:44:

Son düzenleme:

Canim ben krafttin hem besik hem mama sandalyesi olanini almistim besik olarak cok isime yaradi ama mama sandalyesi icin kullanamam cunku kilifi kumas silinebilir bisey olmasi lazim bende dun forum istanbuldaki e bebekten chicco polly cift kilif mama sandalyesi aldim renkleri canli canli bu sabah kahvalti yaparken koyduk cok hosuna gitti hem indirimde suan e bebekte 389dan 259 a dusmus.

ben uçağa 3 defa bindim çocuğa 15 kglık hak sana 15 kglık hak tanıyorlar toplam 30 hatta bu uçak fiyatına göre değişiyor ben 144 tl geliren 40 vardı 100 tl kinde 30

hatta anne bebek yolcularına 5 kg ma kadar müsade ediyorlar :44:

merhaba canım sende benimle aynı şeyleri yaşıyorsun demek bebeğim uyku dışında emmiyor emmediği için aç ve huzursuz oluyor uykuya geçmekte zorlanıyor mama aldım yemedi bende bazen çok acıkınca sağıyorum kaşıkla zorla ağzına akıtıyorum. 30-40cc içince mayışıyor uyuyor bende o zaman emziriyorum. Ben 2. ayından beri yatak odasını kararttım karanlıkta uyuyor emziriyorum yatak odamın mobilyası koyu renkti camlarda karartılınca tam bir vampirin yatak odası gibi oldu Senin bebeğinin ne güzel kilo alımı iyimiş bizde emme sıkıntısı başladığından beri kilo alımı azaldı 2 ayda sadece 950 gr aldı 4. ayda 6.350 boyuna göre doktor zayıf dedi ama benim adım hıdır elimden gelen budur inanın o kadar mücadele veriyorumki dışarı bile çıkamıyorum ama yinede kilo alımı düşük doymuyor sanırım ama zorlada yedirilmiyorki ben kaşıkla akıtıyorum o geri çıkarıyor bazen püskürtüyor üstü başı hep süt oluyor

bugun doktordaydım malum gebe 2ye sıra aldım girdim içeri karnımdan ultrasnla baktılar ağlıyacaktım gözlerim doldu

1 haftadır hamilelik belirtileri yaşıyorum

2kez idrar yaptım çıkmadı neyse :18:

doktorun daha doğrusu sizi hazırlyan hemşire mi artık stajmı dersin doktor baktı hamilesin dedi kesi görünüyor ama çok aşağılarda dedi

sonra dedi sezeryanmı normal mi normal doğum dedim eminmisin dedi evet dedim

başka doktor baktı dedi bu tamam kese giibi birşey ama çok aşağıda kistde olabilir kan testi istediler sprialin ipi yerinde yazmış + dedim başka yöntemle korunuyorum zaten
oda dedi neyle prz. şok oldu beni cahil bişey sandı (kürt mahallesinde oturuyoruz aşiretler felan )

kan testini beklermiyim tabi beklemem beynimden aşağı kaynar sular döküldü gittim kan verdim sonra özele gittim 30 tl bayıldım ama aklımdan neler geçiyro nacam ben niyetimide bozmak istemiyorum

eşim ağlama derecesinde neyse 2.kanı verdim çok içim bomboş annem ordan ağlıyormu oda hemen babama kardeşime söylemiş oda demiş niye dikkat etmemişler oda kızıma ecoşuma üzülmüş şok olmuş kapat kapat teli demişler

gittim kadın hamile değilsin deyince varya öptüm sarıldım ağladım 4 aylık benim yavrum benim doğumum çok zor oldu dedim

rabbime binlerce şükürler olsun hemen sadaka vercem sprial herkesin adetini fazlalaştırr benide keşti

yarın bakalım ksitse bile napcaz adet keseside olabilir pembe leke geldi sabah dış gebelikte olabilir bakcaz

kızlar bu aralar çok duygusal ve sinirliyim tahammülüm yok en ufak şeye haykırarak ağlamak istiyorum yada sinirden cinnet getiriyorum resmen kendime hakim olamıyorum. Kızım emmediği için evede hapsoldum biyere çıkyorum acıkıyor ne biberonla emiyor nede bebek bakım odasında emiyor çıldırcam cumartesi artık canıma tak dedi alışveriş yapıcam gezicem dedim hatta bebeğimin 2-3 saatlık açlığını bile göze aldım. Yolda kızım uyudu bende alışveriş merkezinin otoparkında aracın içinde emzirdim gezdik dolaştık acıktı huysuzlandı o arada uyudu bizde bebek bakım odasına gider gibi otoparka gittik arabada emzirdim tekrar yukarı çıktık alışverişe devam ettik. O kadar çok ihtiyacım vardiki hem eksiklerimi aldım hemde ruhen birazda olsa rahatladım ilk 2 ay çok güzel emiyordu o zaman çıkıp dolaşabiliyorduk ama o zamanda gaz sancısı yüzünden çok ağlıyordu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…