Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

saolun kızlar bende kızıma dün aldım mevlüt kıyafeti diye çokk güzel beyaz gelinlik gibi içinde küçük melekler gibi oldu kızım:)(ama o kıyafetler 0-3 aylık oluyomuş biraz küçük oldu ama olsun.)

deliiiii(deli demiş gibi oldum ama ismin öle :) sendemı denızlıdensınnnn çok mutlu oldummm nerde oturuyosun

bebegım ben paşa cıglık falan atıyor ya yemın ederım beynım zonkluyor :))
hafta sonu ya mıllet gezıyor ev kusuyum benn
bende ev kuşuyum bı yere gıttgımız yok zaten eşim bırazdan gelır oğluşumu yıkadık suyun etkisiyle uyudu normalde bu saatlerde asla uyumazdı bende bı buralara bakım dedım :)

bende ev kuşuyum bı yere gıttgımız yok zaten eşim bırazdan gelır oğluşumu yıkadık suyun etkisiyle uyudu normalde bu saatlerde asla uyumazdı bende bı buralara bakım dedım :)
bugun mısafır agırladım evı toladı bulasık yatak duzelt bıseyler atırstır bı sıgara ıc gel gun bıttı bundan snrası zor aksamlaı ömür paşam cok aglıyor teyzesi yaa senınkıde oyle mi

bugun mısafır agırladım evı toladı bulasık yatak duzelt bıseyler atırstır bı sıgara ıc gel gun bıttı bundan snrası zor aksamlaı ömür paşam cok aglıyor teyzesi yaa senınkıde oyle mi
aynı canım benımde ole toparla yemek emzır uyut gün bitiyo çağanımda ole akşam olunca yorgunluk mu çöküyodur nedır ağlama krızıne gırıyo 4 aylık gaz sorunumuzda azaldı ama uyumak ıstıyo uyku ıcın ağlamak ıstıyo stres atıyo galıba :) salla salla zor sakınlesıyo bıde sallanmaya alıskın.(gaz sorunu coktu mecbur cok aglatmamak ıcın ılk aylar salladık)gündüzki gibi anakucagında yatagında sallanma degıl battanıyede sallanmak ıstıyo eşimle ıkı direk salla anam sallla valla belım agrıyo 2 gundur.ahh gececkmı bu gunler 2 ay sonra ıse baslıcam ozaman napcammmmm

Eveeeet hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Kızım izin versede indirimli alışverişlerden yararlansam:))
Hepimizin gunu kutlu olsun temmuz anneleri çok fazlayiz biliyorum
Yaa su karsilastirms isinden nefret ediyorum..

bende tam tersiiiiiiii kızımmm pis babanne seni hiç aramıyormu :111:

onları büyünce sevme tamammı :111:

yalnızca hep bei sev hep benle uyu :111: diyorum
Ayy cok guldum karakiz asurende super gorunuo.tadida eminim öyledir hazirimi yaptin
kızlar aranızda bebek yasini okutan var mı.biraz geç oldu ama ben bu mübarek muharrem ayında kızım için okutmk istiyorum. nasıl bi hazırlık yapacagım onu bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
Biz 40 i ciktiginda okuttuk canim dolma sarma börek salata tavuklu pilav ayrandi ikramimiz tatli olarakta un helvasi.bayan hoca dualar okudu sesi cok guzeldi herkesi aglatti ilahiler okudu oglusumu istedi kucagina aldi ona bakarakta ilahi okudu bizimkide masum masum dinledi.bu arada gul suyu gul kolanyasida ikram edildi bide bebek sekeri dagittik

kızlar aranızda bebek yasini okutan var mı.biraz geç oldu ama ben bu mübarek muharrem ayında kızım için okutmk istiyorum. nasıl bi hazırlık yapacagım onu bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

Benim kv hacdan yeni geldikleri icin Mevlüt'ü yarın okutucaz. 5 aylık cocuğa göre Mevlüt giysisi de bulamadık zaten en sonunda aradığım elbiseyi zara kıds de bulabildim. Giydirdim gittim sutudyoda güzel bı foto çektirdim çoğaltım Mevlüt şekeri olarak çerçeve aldım minik içlerine kızımın resmini koydum.cok güzel oldu. Yemek olarakta pilav kavurma baklava sarma ayran . Kv den hurma zemzem ikram edicem. Sonrada çay faslı. İste hazırlıklar bunlar ama zormus valla 40 kisi çağırdım en yakınlar bide:/

.bi gün öle bı güzel la sokucam buna amaa dua etsın sevdiğim adamın annesi....
işte bu onlarla iyi geçinmemiz için en büyük sebep..
bazen beli sinirlendirince direkt bunu düşünüyorum özellikle.
bu hanım, sevgilimin annesi..

bende tam tersiiiiiiii kızımmm pis babanne seni hiç aramıyormu :111:
onları büyünce sevme tamammı :111:
yalnızca hep bei sev hep benle uyu :111: diyorum
delüüü

bizimki annemlerde oldu, eşimin tarafından sadece kayınvalidem vardı..
kuzenim ve iki çocuğu hafız onlar geldi, diğer kuzenler de birlikte hemen orada bi hatim okuduk..
sonra kayınvalidem biraz sohbet yaptı, ardından küçük bi aşır, sonra dua..
ardından etli pilav, su böreği, baklava, zeytinyağlı yaprak sarma ve ayran dağıttık..
şimdi güleceksiniz ama onu da söyleyeyim,..
akşam babam 15 kilo muz almış..
''yarın yemekten sonra dağıtırsınız'' dedi..
annem olur mu falan dedi, susturdum, memnuniyetle aldım, Allah razı olsun dedim..
yetimimm, zamanında yiyeyemiş, en pahalısı en güzeli diye torununa getirmiş..

ertesi gün yemekten sonra aldım poşeti girdim salona ve şimdi meyve ikramı var dedim,
herkes güldü, gülümsedi ama ikişer üçer götürdü valla
fazlasını çantasına koyup götüren bile vardı

Kızımın salyaları yuzunden cenesının aldında kırmızılıklar olusuyor ara ara kaybolup gerı galıyor onluk yetmıyo troys vrdı aczane onerinız varmı kızlar
kızımda da oluyor ama ertesi gün geçtiği için önemsemiyorum,
bi şey de kullanmadım..

oooh, ellerine sağlık..
hani bizeeee

ooo içinde süt artmasına yardımcı o kadar çok şey varki,aşure yemek sütü çeşmeye dönüştürüyor kızlar :)
he yaa, ben de sırf bu sebepten kase kase aşure yedim..
herşey kızım için

herkes nerde yyaaaaa:44:
aha da şimdi girdim eve, koştum topiğee

çok güzel..
ben eşofman takımı giydirmiştim, teamüllere pek uymayız da..
şaka bi yana, nazar olur diye korktum, o yüzden..
ben de günlük giydiğim kıyafetle çıktım milletin karşısına..
üzerimde de hiç takı yoktu..
ama millet öyle ciks giyinmiş gelmişki, takmış takıştırmış, topuklu ayakkabılar,:94:

bizim mevlütte de 35 kişi vardı, 15 kg etten yapılan kavurma verildi. gün sonunda abimin tatması için çeyrek tabak kalmıştı..
neredeyse adam başı yarım kilo et gitmiş..
afiyet bal şeker olsun..
baklava ve börek harici babam yaptı tüm masrafları sağolsun varolsun..
ölmüşlerine gitsin.. gönlü bol eli bol, cömert babam beniiiiim :109:

Selam kizlar.. Kizim beni reddediyor emmiyor demistim cevap vermissiniz sagolun . Bi turlu size yazamadim makedonyadan akrabalarimiz geldi onlarla ugrasmaktan olmadi. Doktorumuz bazi bebekler reddeder memeyi yapicak bisey yok dedi hatta benim oglum 4 aylikken birakti memeyi ve doktor oldugum halde bisey yapamadim dedi. Aciktigi zaman once emzir arkasindan mama ver dedi cocugu ac birakma kilosu iyi diye ac birakamyiz dedi. Durum bu suan bu ay sadece 200 gr almis bende mama veriyorum cok sukur duzeldi kizim oglenleri oyun halisina koyuyorum duruyor cok guzel oglen uykusu yapiyor vicdan azabi cektim bebegimi ac biraktim diye

Ben tavuklu pilav ,ayran ve tatlı dağıtmıştım mevlüt okuttum oğluma mevlüt kıyafetleri aldım kendime aldım ciciler mevlütede havlu ve buzdolabı süsü dağıtmıştık

Mevlutlerden konusulmus kizlar. Biz mevlutu kizim 1 haftalikken yaptik kizima dogmadan once elbise diktirmistim mevlit kiyafeti dantelden ayni dantelden kendime gecelik sabahlik takim ve yatak ortusu diktirdim. Kizimin beseginide oyle aldim. Benim kv cok merakli boyle seylere. Mevlut gunu butun apartmani susledi eve kuafor getirdi benim sacimi makyajimi yaptilar mevlute 120 kisi geldi.ikram olarak etli pilav su boregi sarma 3 cesit salata acma ayran verdik sonra cayla baklava ve sekerpare. Yasinler okunduktan sonra cam gullerle suslu cam kadehlerde lohusa sebeti dagittilar ve gul lokumu kalpli kurdanlar vardi ustunde hediye olarakta herkese porselen cerceveler icinde meryem nazdan sevgiiler yaziyordu kucuk pembe mevlut kulahlari ve kucuk keselerde yasinler dagittik. Ben hep yattim sagolsun hepsini kv ve gorumcem yapti zaten bizde adet herseyide onlar karsiladilar kizimin kiyafetinden bezine kadar onlar aldi ilk torunlari oldugu icin. AmaaaAnn ne cok yazmisim kusura bakmayin kizlarr :) :) : )

bebeğim 3 ay 4 hafta 1 günlükmüş 1 ay kaç gün çok merak ettim daha 4 aylık olmadık

cenacım okdar güzel anlatmışınki babanın yüreğine sağlık kesesine bereket Allah kabul etsin

benim eşimde muz dye ölür zamanında yiyememiş

şimdi çok şükür.

muz ne bilim küçüklükten beri hep yedik ama lüks meyvedir güzeldir alımlıdır

çantalara atmaları normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…