kızlar hamileliğimde sizleri sessiz sessiz takip ederken,bir de baktım ki herkesi tanıyor gibiyim çok sevdim burayı ve kendimi rahatlamış hissettim bazen kendimi okadar yalnız hissediyorumkii...ama şükürler olsun bebişim yanı başımda....
ben de bugün kocamı dışarı göndermedim, anlasın halimiherkese merhaba kış geldi geleli bi rahat edemedim kombi çalısıyor ama petekler ısınmıyordu ev sahıbımız dogalgaz ustası gonderdı adam hep borudakı suları boşattı anam evin halini görsenizz şok olursunuz
kocama da dedim evi temızlemeden işe gondermıcem seni ve cokda ciddiydimö
butun evı temızledık yaşasın
sizler nasılsınız
bebeğim ben 4 defa bindim ömürle . zor olmuyor goturdum ben bebek arabası yük kapasıtesıne dahıl olmadıgı ıcın ucagın kapısında senden alıyorlar ucaktan ınınce verıyorlar .. al bebek arabanı .eger memlekete falan gıdeceksenızben de bugün kocamı dışarı göndermedim, anlasın halimi
zeynep sen uçağa binmiştin oğlunla değil mi, zor oldu mu? bebek arabası falan götürdün mü?
bir de ben kış için astronot mont almıştım mothercare'den. baktım zor giydiriliyor, geri verdim.ama hep battaniye sarmak da zor oluyor
ben de bugün kocamı dışarı göndermedim, anlasın halimi
zeynep sen uçağa binmiştin oğlunla değil mi, zor oldu mu? bebek arabası falan götürdün mü?
bir de ben kış için astronot mont almıştım mothercare'den. baktım zor giydiriliyor, geri verdim.ama hep battaniye sarmak da zor oluyor
bende mont aldım ömüre ama kolları uzun vucudu kısa montun :))
zibik gibi oldu benim oğlan
amanın kımlerı goruyorum songül kız senın paşa cokuslu herhalde hep nettesingule gule kullansın annesı napıyonuz bakalım
amanın kımlerı goruyorum songül kız senın paşa cokuslu herhalde hep nettesin
gazları baslamadı demi aman aman
maşallah paşamaa yaren nasıll. kardesıne alıstı mıevet kuzum akşam oldummu babamız gıttımmı buralardayım
maşalla aras bey uykuya daldımmı emıyo bıdaha deavm edıyo
cok sukur cnm gaz problemı yok ay şididen sonra başlarmı zeynep teyzesı salı 40 gunluk oluyoruz
senın kuzu deavmmı huysuzluga
maşallah paşamaa yaren nasıll. kardesıne alıstı mı
valla benım paşa tam 2 gunluktu gaz ılacına basladık 4. aya gırdık bıraktık
ne çektımm off off.. songül şaka maka 4. bucuk aylık oldu bugunpaşam kocamannnnn olduuu
ay herkes öle dıyor 2.ler daha bi uslu oluyor diye aman aman totomu kaşıdımmmoh maşalla annesı gunler ne cabuk gecıyo
yarende 40 gun gazlıydı ay cok zor valla sanırım 2.ler dahamı uslu oluyo bılemedım
yaren maşalla dıyelım kardeşıyle cok mutlu kardesı 1 numara sureklı övguler yagdırıyo
gece nasıl cnm uykular beslenme duzenınız falan emıyomu ortaya karışıkmı
ay herkes öle dıyor 2.ler daha bi uslu oluyor diye aman aman totomu kaşıdımmmkız ömür mem almıyor daha paso beblac yıyoruz
mali krız yuzunden aptamıle byby dedık
saka saka kız aptamıl kuzumu kabız edıyordaa .. bırazda ondan bıraktık aptamılı . gece uykusu masallah guzel ama uyutana kadar vay anama
hayatım masallah cocuguna boyu kılosu ıyıymısTemmuzun guzel anneleri dun doktor kontrolümuz vardi yazarim demiştim herşey yolunda cok şükür kilomuz boyumuz.gelisimimiz gayet iyi doktorumuz anne sutune devam dedi.gündüz uykuyu ve uyanikken emmeyi unutun artik dedi.gerçektende öyle.deli gibi uykusu gelio gözlerini acamio uykudan bi memeyi alsa iki çekse uyuycak ama ne mümkün emmiyo son noktaya gelince artik uyuyo.uyurken emzireceksin dedi dr bende öyle yapıyorum.artik tam gördüğü için isiktan çok etkilenir gündüz 10 dakkalik uykulariniz olur.onun icin karanlik oda tercih edin gunduzde dedi.bu ay donme hareketi olacak daha dikkatli olalim anakucagindaysa kemerini baglayin dedi.sünneti sorduk 7. Aydan iki yasina kadar oneriyoruz.2 yasindan 6 yasina kadar psikolojik acidan onerilmiomus.demir damlasini günde iki kere üçer damla verdi.kafa sicakligi artacak dedi bide.
sukur bebegım 7640 gram kılosuaman cnm ıyı olmuş yakın arkadaşım aptamıl oş olmayan şeyler yaşadı
ben gewcen markette baktı bıde 3 katı fıyat
ay bızım arasta uyudummu kopuyo ama bazen uykuya dalmakta zorluk cekıyo ama babasında hemn uyuyo anlamadım gıttı
kg nız nasıl cnm
hayatım masallah cocuguna boyu kılosu ıyıymıssünnet işini bnde sorcaktım valla unuttummm
bnımkıde cok iştahsız ustune gıdınce daha beter oluyor kendı halıne bıraktımmm
sukur bebegım 7640 gram kılosuseninki ne durumda kac kg dogdu
Temmuzun guzel anneleri dun doktor kontrolümuz vardi yazarim demiştim herşey yolunda cok şükür kilomuz boyumuz.gelisimimiz gayet iyi doktorumuz anne sutune devam dedi.gündüz uykuyu ve uyanikken emmeyi unutun artik dedi.gerçektende öyle.deli gibi uykusu gelio gözlerini acamio uykudan bi memeyi alsa iki çekse uyuycak ama ne mümkün emmiyo son noktaya gelince artik uyuyo.uyurken emzireceksin dedi dr bende öyle yapıyorum.artik tam gördüğü için isiktan çok etkilenir gündüz 10 dakkalik uykulariniz olur.onun icin karanlik oda tercih edin gunduzde dedi.bu ay donme hareketi olacak daha dikkatli olalim anakucagindaysa kemerini baglayin dedi.sünneti sorduk 7. Aydan iki yasina kadar oneriyoruz.2 yasindan 6 yasina kadar psikolojik acidan onerilmiomus.demir damlasini günde iki kere üçer damla verdi.kafa sicakligi artacak dedi bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?