boşver dıebılsem cnm insan dogumdan sonra daha bı takıntılı oluyo kadına taktım.her lafı batıyo bana dıyo çoocuga altını degıstırken ıslak mendıl kullanma ılık su pamuk kullan.bende unıbaby pamuklu zaten ıslak mendıl dedım bence kullanma dıyo hala.bu gıbı seyler kadın cok bılmıs herseye bı yorum
Tatlım boş ver aldırma kendi kendilerine söylensinler bu arada aylardır yatılı kalıyor kvdenler esine bu konuda cemkirmiyormusun hiç senin durumdan memnun olduğunu düşünüyor olabilirler
oglusun cok tatlı şimdiden kızı kapmışKarakiz seninde kızın cok sevimli ikinizinde bebislere masallah
benim kızım bebeklerden hoşlanmıyor araba verdim çok hoşna gitti
anaaa benimkiler yerleşcekler diyordm sneinkiler yerleşmişler
canım çok iyi ağırlıyrsn demekki ağırlama
biz de kucakta oturtuyoruz, geniş açıyla..Ben de bugün doktora oturtma konusunu sordum.Kucağınızda oturtabilirsiniz dedi.Bir yere yastıkla destekleyerek oturtma ise iki ay sonra dedi.Biz de arada ayaklarının üstüne bastırıyoruz.Ben bir şey olacağını düşünmüyorum.
canım cesaretsizlikten yapamıyroum :18: ama yok ya hamile değilimdir ama eşime göre kesin hamileyim
birazda annemin beni süt 9 ay korudu 9 ay sonunda adet oldum diyişine güveniyorum sanki ya belki ona çekmişimdir:
bu çatıyla alakalı, kızlarda 4. aydan itibaren oturtma meselesini okumuştum başka bir topikte..canım ben doktora sormuştum kucağımızda oturtuyoruz ama oyle saatlerce değil en fazla 1 dakika yani sonra kaldırıyorum beli ağrır belki diye
ayaklaırnın üstüne bastırıyorum doktor bastırabilirsin demişti birde kız çocuklarını 4. aydan sonra hafif hafif oturtmaya başlamak iyiymiş derler
hem kızın çatısı geniş olurmuş
ben de henüz hiçbirşey vermedim, biraz armut biraz da muz yalatmışlığım var, o kadarkızlar çağanım 4 aylık ek gıdaya daha gecmeycegım emdıgı ıcın ama elma suyu rendeleyıp versemmmı acaba sağlık ocagı ebe gerek yok ddedı ama alısması ıcın bıseyler vermelıyım galıba ek gıdaya zor gecer dıye dusunuyorum sız nasıl yapıyosunuz
uleeyyn! ısırırım o alt dudağını..Eki Görüntüle 563856
buda bwenim oğluşum.
bu gerçek mii?Kizlar dun hemşire bi arkadaşım vardi misafirim.çalışmaya baslayinca sakin bakici düşünme dedi.hastanede calisan hemsire arkadasinin kizi iki yaşındaymış bi bakici kizlari varmis 17 yasinda.bebegin agzindan yaralar çıkıyormus sürekli annesi hastaneye getirip kültür vermişler vajinal sivi cikmiskizdan suphelenip eve hemen kamera taktirmislar ve bakici bebege vajinasini yalatiomus dunden beri okadar üzüldümki anlatamam sapikliga bak ya.o çocuğun yasiycagi tramvayi dusunebiliomusunuz.rabbim bebeklerimizi korusun çok zor bi durum.benim bebisime babannesi bakacak hic gözüm arkada gitmiycem ama iste evde hep biri olacak esimde istemio duzenimiz bozulacak diye amamecburuz.bakiciya birakmak Zorunda kalan anneler lütfen kamera taktirin bu zamanda kimseye guven olmuo.
Vallahi iyimi ağırlıyorum da böyle anlamadım, aylardır salonumda yatak döşek serilisabahları erken kalkamiyorum oğlan çok yoruyor, kahvaltı falan hazırlayamıyorum erken bakıyorum onlar zaten kendi evleri gibi kurup yiyorlar, bi kahvaltı hazırlayamıyorum onun dışında eh çok mükemmel ağırlıyorum sayılmaz ama yemeğim çamaşırım da yapıyorum yani. Greve mi gitsem kızzzzz
kim o kız? :99:
yolarım saçını başını.. :88:
pek de çirkin zatiiiii[/B][/FONT]
bu gerçek mii?
tüylerim ürperdi ya!!
Allah belasını versin, yerlerde sürünsün o pis sapık karı
o manyağın kafasını duvara sürtmek istiyorum..
ay, çok kötü oldum ben yaa!!!
ne lanetli yaratıklar var şu dünyada..
o aile bi şey yapmamış mı peki?
çoğu zaman mecbur kalıyor anneler..
yoksa kim çocuğunu bırakmak ister
ama şu bir gerçekki; kan bağı olan biri bebeğe daha iyi bakar..
tabi istisnalar vardır.. ama genel olarak bu, böyle.
o beğenilmeyen, tercih edilmeyen babaanneler dünyadaki milyonlarca insandan daha iyi bakar..
şefkatle bakar, merhametle bakar, sevgiyle bakar torununa..
bebeğinizi kime bıraktığınıza dikkat edin, paroyak olmayın ama tedbirinizi alın..
bir zeynep gördüm sanki..
harikasınızzzzzzzzzzzzzzz
maşallah subanallahh çok şeker bu mınıkkk allah nazarlardan korusun şanslı sağlıklı olsun
çok güzelsiniz canım oğluşunada masalllah kocaman oldu bu paşalarr
spiral nasıl canım bende taktırmak ıstıyourum ama adet olmadım daha adet olmak gerekıyomus sanırım
çok tatlı ya bakışa bak ALLAHc.c nazardan korusun
biz de kucakta oturtuyoruz, geniş açıyla..
ama sanki ayarı var, hemen 90 derece şeklini alıyor zilli
bu çatıyla alakalı, kızlarda 4. aydan itibaren oturtma meselesini okumuştum başka bir topikte..
demek annem beni oturtmamış zamanında..
ben ayşeciki oturtayım da, ben yapamadım o belki normal doğurur..
ben de henüz hiçbirşey vermedim, biraz armut biraz da muz yalatmışlığım var, o kadar
bir de kimileri ek gıdaya meyveden ziyade sebzeyle başlamanın daha iyi olacağını söylüyor.
tatlara alışması ve yemek seçmemesi için..:44:
uleeyyn! ısırırım o alt dudağını..
pek de çirkin zatiiiii
bu gerçek mii?
tüylerim ürperdi ya!!
Allah belasını versin, yerlerde sürünsün o pis sapık karı
o manyağın kafasını duvara sürtmek istiyorum..
ay, çok kötü oldum ben yaa!!!
ne lanetli yaratıklar var şu dünyada..
o aile bi şey yapmamış mı peki?
çoğu zaman mecbur kalıyor anneler..
yoksa kim çocuğunu bırakmak ister
ama şu bir gerçekki; kan bağı olan biri bebeğe daha iyi bakar..
tabi istisnalar vardır.. ama genel olarak bu, böyle.
o beğenilmeyen, tercih edilmeyen babaanneler dünyadaki milyonlarca insandan daha iyi bakar..
şefkatle bakar, merhametle bakar, sevgiyle bakar torununa..
bebeğinizi kime bıraktığınıza dikkat edin, paroyak olmayın ama tedbirinizi alın..
Gerçek neyazikki babanin elinden kadini zor almışlar dava acacaklarmis ama kiz 17 yasinda olmasi sigortasiz isci calistirma bide kameranin gizli olmasi aleyhlerine bi durummus yinede açacaklarmis.cena ben cok etkilendim yaacok üzüldüm
biz de kucakta oturtuyoruz, geniş açıyla..
ama sanki ayarı var, hemen 90 derece şeklini alıyor zilli
bu çatıyla alakalı, kızlarda 4. aydan itibaren oturtma meselesini okumuştum başka bir topikte..
demek annem beni oturtmamış zamanında..
ben ayşeciki oturtayım da, ben yapamadım o belki normal doğurur..
ben de henüz hiçbirşey vermedim, biraz armut biraz da muz yalatmışlığım var, o kadar
bir de kimileri ek gıdaya meyveden ziyade sebzeyle başlamanın daha iyi olacağını söylüyor.
tatlara alışması ve yemek seçmemesi için..:44:
uleeyyn! ısırırım o alt dudağını..
pek de çirkin zatiiiii
biz zaten ayşe,yi merak ediyoruz .buda kimmiş onun yanında
malum bu devirde senin gibi kız annesi bulmak zor.
maneviyatlı,helal süt emmiş.belki dünür oluruz:13::13:
ayyy böyle anlatmayın yaa ben çalışıyorum ve benim kzım bakıcıda:26:
gerçi kadına güveniyoruz zaten yakın komşumuz ama işte bu konularda rahatımda ınsan genede böyle şeyler duyunca fena oluyor yaa
canım bakıcı konusunda sakın tanımadıgın bılmedıgın bırı olmasın ıcın rahat etsın ve bakıcıya bebegının herseyını anlat nasıl uyur nelerden hoşlanır nezaman ıse baslıyosun canım senGubaydinlar bakıcı meselesi benide cok ürkütüyor ise başlayınca benimde bakıcı bulmam gerekli annemlerle ve kvdemlerle farklı sehirde oturuyoruz nasıl yapacagım bilmiyorum
Canlar ben bebislerin bazılarının fotolari göremiyorum Zeynep ve Barbarino merak ettim sizinkileri de ama ataclandigi icin cepten açılmıyor
dün gece uyuyamadım ben.Gerçek neyazikki babanin elinden kadini zor almışlar dava acacaklarmis ama kiz 17 yasinda olmasi sigortasiz isci calistirma bide kameranin gizli olmasi aleyhlerine bi durummus yinede açacaklarmis.cena ben cok etkilendim yaacok üzüldüm
hamdolsun biz iyiyiz.. sizi özlüyoruz, siz de yoksunuz:93:Hayırlı sabahlar güzel anneler topluluğu...
Epeyce bi süreden sonra yine burdayım ...
Kızım çok çok huysuz ....
Pek elime net ,pc fln alamıyorum sayesinde...
Gerçi iyide oluyo ama sizi özledim...
Bizim kız4.5 aylık oldu...
Bide oğlum vardı hatırlarsanız yuvarlanıp gidiyoruz işte...
Szler nasılsınız*
bebişleriniz nasıl iyisinzdir ve iyilerdir inşallah hepinizi öpyorum kocaman...
nasipte varsa olur, bi düşünelim ama..
biz zaten ayşe,yi merak ediyoruz .buda kimmiş onun yanında
malum bu devirde senin gibi kız annesi bulmak zor.
maneviyatlı,helal süt emmiş.belki dünür oluruz:13::13:
amin amin.. Rabbim bütün bebekleri korusun..merhaba ben de arada sırada yazıyordum ama devamlı okuyanlardanım diyebiliriz (ki artık devamlı yazanlardan olmaya karar verdim imkanlar ölçüsünde :))... bakıcı ile ilgili anlatılan beni çok korkuttu ve üzdü2. dönem okula başlayacağım ve bu aralarda yüksek lisansa gidiyorum. bebeğime bakıcı buldum olgun bir kadın yani 3 tane çocuk büyütmüş. iki kere bıraktım bebeğimi ve içim cız etti. insanın bebeğinden birkaç saatliğine de olsa ayrılması çook zor. bakıcı umarım iyi olur diyemiyorum çünkü bebeğim benim herşeyim işi şansa bırakamam ama yanımda kimse yok nasıl yapılır bilmiyorum ki Allah yardımcımız olsun hepimizin.
bu arada bebekleriniz maşallah çooook tatlı Allah nazarlardan korusun.. hepsi de birbirinden güzel Rabbim nasıl güzel yaratmış hayran olmamak mümkün değil.. ne kadar hayal kursak bu kadar güzelini düşünemezdik heralde. çok şükür Allah herkesin bebeğini annesine babasına bağışlasın. kötülükle yoğurulmuş kişilere fırsat vermesin inşallah ....
kızlar,
benim bebeğimin dudakları çok kurudu. sizde de var mı böyle bir sıkıntı? doktor su verme dedi ama su vermeli miyim acaba? beyaz beyaz oldu çocuğun dudakları.
canım bakıcı konusunda sakın tanımadıgın bılmedıgın bırı olmasın ıcın rahat etsın ve bakıcıya bebegının herseyını anlat nasıl uyur nelerden hoşlanır nezaman ıse baslıyosun canım sen
ben onu yapamam heralde yaa:100:kızlar kızımı kucağıma oturtp yıkayım diyorum artık file olmyor :44:
abimin eşi öğretmen, şuan yeğenim bir yaşında.Tatlım ben ne zaman ise başlayacağıma da karar veremedim devletteyim en fazla iki yasina kadar ucretsiz izin kullanabilirim en az bir yasını çıkarmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?