Ne diyeyim bilmiyorum. Mert daha cok kucuk, sana alismasindan dogal ne olabilir.. Sut yetiyorsa ilk 6 ay mama verilmesini anlamiyorum. E sen calismiyorsun da cocuklari birakman kisa sureli olacaktir. İlla alissin diye niye kasiyorsun?.. Bir sure sonra tekrar denersin.. Emzik aliyor mu?Kızlar bugün Keremi babasıyla kv lerin yazlığına yollayıp ben Mertle çarşıda dolaştım. Çok güzel oldu.
Yalnız bi sorun var Mert iyice bana alıştı ve biberon almıyor. Hiç mama yemiyor artık. Çok zorladım ama biberonu ağzında çeviriyor feryat figan ağlıyor yemek istemiyor.
Ben yokken mama yesin istiyordum ama şimdi hiç ayrılamıyorum ondan bu yüzden. Kerem gibi iştahlı da değil. Kerem çok mama içerdi. Bu azcık benim sütümü emiyor yetiyor.
2 biberon ve 2 ayrı devam sütü denedim nafile
Guzel seyler cabuk bitiiiyTatil ne çabuk bitti!
Niye mama içsin istiyorsun? Ben ilk gün hariç hiç öama vermedim.Kızlar bugün Keremi babasıyla kv lerin yazlığına yollayıp ben Mertle çarşıda dolaştım. Çok güzel oldu.
Yalnız bi sorun var Mert iyice bana alıştı ve biberon almıyor. Hiç mama yemiyor artık. Çok zorladım ama biberonu ağzında çeviriyor feryat figan ağlıyor yemek istemiyor.
Ben yokken mama yesin istiyordum ama şimdi hiç ayrılamıyorum ondan bu yüzden. Kerem gibi iştahlı da değil. Kerem çok mama içerdi. Bu azcık benim sütümü emiyor yetiyor.
Niye mama içsin istiyorsun? Ben ilk gün hariç hiç öama vermedim.
Nfkciğim, yatıp yatıp sonra okula gitmek zor geliyor. Alışırız artık. İlk gün sendromu:))))
Guzel seyler cabuk bitiiiy
Hos aryanin durumunda okulun baslamasi tercih edilir. Diger yandan calisan bircok annenin arzusu da bu. Bakin eaglee ye. Okulun baslamasini tatilin baslamasi olarak addediyor.
Gunaydin efem, herkese hayirli sabahlar..
Calisanlara kolayliklar diliyorum. İns hayirli huzurlu bi hafta olur...
Bugun itibariyle esimle diyete basladik. Kisa vadede hedefimiz 2-3 kilo verip az sekle girmekmuvaffak oluruz ins..
Ne diyeyim bilmiyorum. Mert daha cok kucuk, sana alismasindan dogal ne olabilir.. Sut yetiyorsa ilk 6 ay mama verilmesini anlamiyorum. E sen calismiyorsun da cocuklari birakman kisa sureli olacaktir. İlla alissin diye niye kasiyorsun?.. Bir sure sonra tekrar denersin.. Emzik aliyor mu?
Kızlar bugün Keremi babasıyla kv lerin yazlığına yollayıp ben Mertle çarşıda dolaştım. Çok güzel oldu.
Hadi bakalimm.. Oglan bizim kiz biziim
Gunaydin herkese. Guzel bi kahvalti yaptik. Simdi de kalabaliklasmadan biraz sahilde takilalim dedik.. Sonra da ev bakicaz.. Herkese 3gli bi pazar diliyorum.
Ne yaptınız nfk cım bulabildiniz mi bari kafanıza göre bir ev?
Pembişim de şimdi süsleniyordur
Yarın başlıyor bizim seminer, bakalım yeni sezon açılacak artık... Bugün baya ütü temizlik işlerim vardı yoruldum ya.
benden de Günaydın bizde evdeyiz. kıza aldigimiz rafı takıyor eşim. dolapları bosalttim çocukların. temizlikle geçer bugün.
Waaaw sendede işe başlama sendromu yok. bendensin yani. işi tatil gibi görmen çok hoş. spora yazılmak ta süpper bir fikir.aslında kaçak değildim bayram ve üzerine 10 gün tatilden sonra evime döndüm ama pc arızalıydı tel de yarım akıllı olunca bakamadım hiç...valla okullar açılsın benim tatil başlasın...akşama kadar dönmicem eve...spora yazılıcam...yaşasın kötülük:). kuzular iyi çok şükür tesellim o yoksa bebek bakmak bana göre değil ya...bu geç anneler alışamıyor eve kapanmaya...umarım herkes iyidir bu kadar geçmişi zor okurum heralde...öpüyorum bütün kuzuları ve anneleri
aa?! ne zorluklarla açmıştın bi de, yazık olduKızlarr ig yi kullanmıyorum artık. eşime söyledim açtıktan sonra birsürü tantana etti. neden bilmiyorum ama bende çok sevemedim di zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?