- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Pamukhelvacım hoşgeldin benim kardeşim de dün müstakbel kv kp siyle tanışmış evlerine davet etmişler. Güzel geçmiş kardeşimi beğenmişler şimdi de bayramda bizimkiler gidecek tanışmaya
İş çok hızlı ilerliyo yazı beklemezler belki de
Ya kilolaaaar
Sonra sanki hediye bekliyor gibi oluyor
Ama samimiyetinizi bilemem tabi
Kerem de sandaleti sıkınca anne iğne batıyo diyor orayı gösterip, bi yerinde fazlalık var da o mu batıyor çözemedim
Onlar kim bilir neler görüyordur :)
Şimdi yine uğraştım deli gibi bağırıyor ittiriyor diliyle of
İş çok hızlı ilerliyo yazı beklemezler belki de
Ya kilolaaaar
Ben hiç hediye verildiğini duymadım gideneDün temizliğe adadim kendimi. Bugün tembel gunumdeyim. yayilacagim şu çocuklar rahat verse. hacıya gidecek bir arkadaşımız var. gitmeden hediye vermek gerekiyormuhic anlamam boyle seylerden
Sonra sanki hediye bekliyor gibi oluyor
Ama samimiyetinizi bilemem tabi
Geçmiş olsun ayşeciğehoşgeldiiin. home sweet home.
valizler bittikten sonra bize döneceksen, buraya yazman haftaortasını bulur
bendensiiiinben de bir gün full iş yapıp bir hafta yatanlardanım.
hakkındır bacım. ama 3 bebeyle nasıl yatılır onu bilmiyom
hacca gidenlere iç çamaşırı (atlet falan), çorap, mendil, namaz takkesi, küçük havlular
ve eşarp gibi şeyler hediye ediliyor sanırım.
anneme bunlar hediyeler gelmişti. sen cantada taşınabilecek ufak boy bir Kur'an-ı Kerim ve dua kitabı,
tesbihmatik, küçük bir kolonya, yelpaze, ince hafif bir seccade gibi şeyler alabilirsin.
bunlar hem işe yarar, hem de seni hatırlatır, sevabından da pay alırsın :)
Kerem de sandaleti sıkınca anne iğne batıyo diyor orayı gösterip, bi yerinde fazlalık var da o mu batıyor çözemedim
Ben de böyle rüyalar görüyorum bazen tabi anlatmıyorumKıyamam kuzucuğa , geçmiş olsun ...
O da bilemedi belki o an neresinin acıdığını ..
Işlemler başlamış, sahalara çıkman yakındır insallah (;
Eşime diyorum ehliyeti alınca kısa mesafelere ben sürücem haberin olsun (; şimdi çıktık çıktık, alıp cüzdana koyarsam ebedi cesaret edemem bi daha ben );
Busmai. Anneciğin ne güzel cesaret vermiş, erkeklere kalsa oooo, ondan sonra bi yere gidileceği zaman işinden kalmak istemez , e napalım ölelim mi yani
Aynen ya, benim eşim de bilmez ne ig mi , ne buraya takıldığımı,
Sonuçta kötü birşey yapmıyorum , o da tüm gün pc başında .. E mailler , whatsApp lar...
Dün gece rüyamda , başka birisi annemden beni istemeye geliyordu
Ayy nasıl bi sıkıntıya uyandım , ben evliyim sen kimsin diye, eşim de gelip adamı görüyorduAy çok kötüydü Allah hayırlara çıkartsın, uyumadan evvel burada eşini aldatan kadının konusunu okumuştum o kaldı aklımda galiba
Onlar kim bilir neler görüyordur :)
Etiketleme kaplama vay vay :) kardeşleriminkini hep ben yapardımEvet kesinlikle bayramlarda tatil bitip millet evine yerleşince dönmek lazım , yoksa kilometrelerce uzanan kuyruklarda sefil oluyor insanlar, biz bu Bayram uçakla gidicez Allah'tan ..
Tozzy aklımda olsun sağol canım,
ben de Çelik mataralardan istiyorum plastiğe göre daha sağlıklı ama bizim cadı plastik istiyor illa ki, bakalım alırken kaldırabilir miyim (;
Şimdi babayı okula gönderdik, kırtasiye listesini getirsin de kuzuluğa gitmeden etiketleyip kaplama işlerini bitireyim
Anne göğsüne benzeyen biberon da var ingiltereden getirtmiştim onu bile almadıBugün hiç keyfim yok. üşüttüm galiba başımda çok ağrıyor. inat ettim ağrı kesici almamak için. sanırım yenik düşcem.
Şimdi yine uğraştım deli gibi bağırıyor ittiriyor diliyle of