Seninki biraz ilginç olmuş.Yoooo canım benim kardeşimde de hiç göbek kalmadı.Eltim de biraz fazlası vardı.Sıkı diyet yaptı,çok zayıfladı.Göbeği yok şimdi.Bir de iki çocuğu var.Bence sar.Çünkü eltim de sardı.Üstelik küçük kïzı 8 yaşında.Geçen yıl sardı ve diyet yaptı.tam tersi bana oldu doğumdan sonra 5 günlükken falan göbek gitti hiç yoktu herkes nasıl doğum yaptın göbek yok falan dedi ama nazar değdi galiba şu anda çok fazla olmasa da var. sezaryen ameliyatından sonra göbek gitmiyo dedikleri için gitmez sanıyodum ama sarmayı deneyeceğim işe yarar inşallah
kızım yüz üstü geri geri gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cok geçmiş olsun canim
çok geçmiş olsun ...
canım, çok geçmiş olsun.. şimdi nasıl bebişin?
Forumun en talihsiz annesi seçiyorum kendimi. Ya benim kızım hiç büyümüyor. İnatla anne sütü veriyordum ama dün doktor mamaya basla dedi. Hem devam sütü hem kaşık maması ver dedi. Bizim 5. Ayımız bu hafta doluyor. Ama henüz 6350 gr ve 65 cm yiz. Zaten minik dogduk ama o kadar üzülüyorum ki kızımın bu haline. Sağlığında sıkıntı yok çok şükür. Sırf anne sütü alsın diye mama vermek istemedim her ay 700 gr alıyordu dr mama verme diyordu. Bu ay 350 gr almış heman mama dedi şimdi dr. Birde etraftakilere laf anlatmak var. Allahım sanki ben bilerek aç bırakıyorum çocugu. Çok sinirleniyorum. Acil kilo aldırmam lazım önerisi olan var mı kızlar?
bir soru daha?
dün oğluma elma suyu verdim bugün kakası yeşil ve siyahlı gibiydi elma suyundan mı oldu acaba çok mu verdim? aynı durumu yaşayan var mı ?
aşı ateş falan yapmadı çok şükür. bu ay sadece 500g almış.boy 68cm.kızlaarr yaa kızım geceleri aglayarak uyanmaya başladı.daha önce böyle yapmıyodu. gece sık uyanmaya başladı bii türlü anlamıyom.ssizin bebekler gece 10-11 den sonra kaç defa uyanıyo?
benim torpağımmevet kimse yok maalesef öğretmenim erzurumdayım yani türkiyenin bir ucunda keşke öyle bırakabilme imkanım olsaydı
geçmiş olsun..aşı ateş falan yapmadı çok şükür. bu ay sadece 500g almış.boy 68cm.kızlaarr yaa kızım geceleri aglayarak uyanmaya başladı.daha önce böyle yapmıyodu. gece sık uyanmaya başladı bii türlü anlamıyom.ssizin bebekler gece 10-11 den sonra kaç defa uyanıyo?
ben izmitte otururken, tv 8de ebru şallının sabah programı vardı..Kilolardan konuşulmuş, bende 15 kg almıştım hepsini verdim. Ama hamilelikten önce aldığım 5 kg vardı şimdi pilatese başlayıp onuda vericem inşallah.
Merhaba kızlar. ben de 17 hazirana kadar hamiştim ama artık anneyim.
hoşgeldin canım bebeişin nasılMerhaba kızlar. ben de 17 hazirana kadar hamiştim ama artık anneyim.temmuz annişi değilim ama beni de aranıza alırmsınız acaba?
haziran annesisin yani, tebrikleeer
hoşgeldin canım bebeişin nasıl
Kan damlasi veriosan belki o siyahli yapmistir.ben damlaya yeni başladım iki gündür kaka yapmio ne yapmam lasin aceba
ben izmitte otururken, tv 8de ebru şallının sabah programı vardı..
her sabah onunla pilates yapıyordum amatör ve acemice..
özellikle bacak hareketleri çok faydalıydı.. bütün bacak kaslarımı hissediyordum.
netten video bulup acaba tekrar başlasam mı?
Forumun en talihsiz annesi seçiyorum kendimi. Ya benim kızım hiç büyümüyor. İnatla anne sütü veriyordum ama dün doktor mamaya basla dedi. Hem devam sütü hem kaşık maması ver dedi. Bizim 5. Ayımız bu hafta doluyor. Ama henüz 6350 gr ve 65 cm yiz. Zaten minik dogduk ama o kadar üzülüyorum ki kızımın bu haline. Sağlığında sıkıntı yok çok şükür. Sırf anne sütü alsın diye mama vermek istemedim her ay 700 gr alıyordu dr mama verme diyordu. Bu ay 350 gr almış heman mama dedi şimdi dr. Birde etraftakilere laf anlatmak var. Allahım sanki ben bilerek aç bırakıyorum çocugu. Çok sinirleniyorum. Acil kilo aldırmam lazım önerisi olan var mı kızlar?
aslen erzurum ispir, şahsen istanbulluyum tabierzurumlu musun neresinden sanırım sende benim torpağımdasın :)
canım, verme o zaman kan ilacını..Arkadaslar benim kızım kan ilacını verince hapur hupur iciyo ama sonrasında butun gün kusuyo anlatamam şelale gibi bide renkli kusunca lekesinde çıkmıyor . Öğünden beri vermiyorum napicagimi şaşırdım. Vermeye devam mı etsem. Midesini bulandırıyor belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?