Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün geçtikçe daha çok yorulacağım canım ya bebek ayaklanmadan halletmek istiyorumBusmai sen zaten yorgunsun baska zaman da denesen olur. Cok sabirli ve bol odullu olunmasi gereken donemmis.
Bak sen kp yeAkşam yemeğini yemek için avmye gittik. Oğluş çok huysuz. Burnu akmaya başladı ve bolca hapşuruyorkv ve kp de ah ah vah vah modundalar..!! Kpin canı çekmiş olacakki armutlu pastayı övdü durdu sonunda da malzeme alıp yapalım dedi. Şuan fırında pişiyor kendisi. İnşallah tadı da utandırmaz.
Aynı durumdayız ben de herkes uyurken uyandımHerkese Günaydın hayırlı pazarlar bu saatte uyandım ve tekrar uyuyamadi eşimle Melisa hala uyuyor offf çok can sıkıcı bir durum
Busmai bugün biraz ara vermen bence her ikiniz içinde iyi olacak bak gör
Pembis istanbul macera nasıl tam güzel gidiyor derken araya birsey giriyor galiba burada şükür
Pamuk helva inşallah popo nöbeti kısa sürer canım
Nfk tüm islerini halledebildin mi ayşe çok yokken arada , akrabaları çocuklarla ilgilenmesi iyi oluyor valla
kızma busmai,çok tehlıkelı,tuvalet eğitiminde takındığın tutum tavır kişilik gelişimini etkılıyor direktAy ne güzel ya darısı başıma
Bugün akşam üstü dışarı çıkalım artık dedik, kereme hadi çişini yap dışarı gidicez diye kızdım. Biraz oyalandı lazımlığın üstünde ,tam "Allahım sana geliyorum" diyordum sonra bi baktım yapmış
Sarıldım çok sevindim
1 haftada ancak bunu başardık
Bezi de takmiycaktım tam arabaya binerken tekrar altına yaptı çişini alıştırma külodundan çıktı pantolon falan battı.
Satmışım anasını dedim ve bezi bağladım kendime bikaç saat tatil ilan ettim Avm de gezdik hepberaber :)
yıne mı hastalık,sana bır yere gıtmek zehiroluyor,allah beterinden sakınsınAkşam yemeğini yemek için avmye gittik. Oğluş çok huysuz. Burnu akmaya başladı ve bolca hapşuruyorkv ve kp de ah ah vah vah modundalar..!! Kpin canı çekmiş olacakki armutlu pastayı övdü durdu sonunda da malzeme alıp yapalım dedi. Şuan fırında pişiyor kendisi. İnşallah tadı da utandırmaz.
nfk bılebılır belki,o taraflarda oturuyor yaKızlarrrrrrr çocuk bakan insanların olduğu bi restorant var mı kadıköy taraflarında??? Acele cevap![]()
Eeee, hamarat gelin olmak kolay mı?!!Akşam yemeğini yemek için avmye gittik. Oğluş çok huysuz. Burnu akmaya başladı ve bolca hapşuruyorkv ve kp de ah ah vah vah modundalar..!! Kpin canı çekmiş olacakki armutlu pastayı övdü durdu sonunda da malzeme alıp yapalım dedi. Şuan fırında pişiyor kendisi. İnşallah tadı da utandırmaz.
Niye bu çocuklar erkenden kalkıyor, anlayabilmiş değilim.Ipek hanim sabahın 6 sinda yine ayaktaydi.