Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cumartesi düğüne gittik çokda kötü olmadı benim için hatta iyi bile diyebilirim düğün salonu baya ferahdı pist büyükdü melisada sürekli pistte oynadı tabi son saatlere doğru biraz peşinden koşturdu ama olsun idare ettik

pazar günüde biraz mutfak kiler dolap temizliği yaptım banyo ciflemesi falan melisada bir türlü uyumadı halbuki onu uyutmaya çalıştığım zamanlarda temizliğe devam ederdim neyse ben çok sinirlenince eşimin başının etini yemeyi başardık ve dışarı çıktık moda sahile gitmek istedik ama arabayı koyacak yer bulmak ne mümkün 2 tur atıp fenerbahçeye gittik paralı otoparklarda bile dolu diye levha asmışlar neyse bir tanesinde bulduk parkda oyalandı biraz yürüdük falan
dönüştede bir yemek yedik iyi oldu bu hafta sonunuda böyle geçirdik bu hafta içi bir misafir modum var hadi hayırlısı

dün mercimek çorbası ve bulgur pilavı yapmıştım yanına bakalım ne yapacağız :KK64:
bi taşla iki kuş. bak hem görevini yapmış oldun, hem de melisaya ortam çıktı :p
moda sahil çok güzel, ama her daim bi park sıkıntısı..
gideceğin yerin yüzlerce metre ilerisine park etmek
oraya gitmekten vazgeçiriyor insanı.

yanına bi sebze ya da köfte et gibi bi şey iyi gider.
ben de fix yaz yemeğimi yaptım, zeytinyağlı fasulye :KK48: ve domates çorbası.

geçmiş olsun canım o_O ama geçemedi bir türlü yaa inşallah bu ilaç iyi gelir ama dikkat etme kısmı nasıl olacak onu bilemedim :KK64:
offf ya bir yandan insan kızar bakıcıya ama bir yandan da sağlık bu sonuçta eşler öyle anlamaz canım yaa
bizimkide bize bakıcıya vereceğimiz paraya kenara koyalım annemle ablam baksın melisa ya diyor ama ben razı gelemiyorum bir türlü nedense :KK53:
hakikaten neden babaanne ve hala bakmıyorlar? bunu bi ara merak ettim de sana soramadım. :eek:
Mutlu sabahlar herkeze, günaydınlarrr.
Harika bir hafta sonu geçirdimmm kızlarr. öncelikle cumartesi günü krepli tatlımı yaptım çok güzel oldu. yediklerimi eritmek içinde akşama doğru ayaklarımıza kara sular inene kadar yürüyüş yaptık ve batu peşinde koştum. Pazar günü çiflikteydik. inanılmaz güzel bir köy sofrası vardı. yeşilliği doğası misss gibi çiçek kokusuna hayran kaldım. tahminimden daha uzakmış gittiğimiz yer ama değdi. öğleden sonra da denize girdik. hava yarı kapalıydı. çarşaf gibi olan denizi bir anda kocaman dalgalar kapladı. derken ardından yağmur. yani yağmur yağarken eşimle ben denizdeydim. çok romantik oldu ama yaa. okadar enteresan bir hal aldıki hava biraz üşüttü ama deniz suyu sıcacık kaldı. hem sıcak hemde soğuğu yaşamak bir taraftanda yağmurun kristal gibi yağması çok muhteşemdi. akşam eve geldiğimizde inanılmaz yorulmuştum. duştu akşam yemeğiydi çay faslıydı derken adım atamayacak kadar yorulduğumu hissettim. batu bile bayaa yorulmuştu.
Buarada Batunun bir yaramazlığından da bahsedeyim size. babasının parfümünü almış yarısına kadar sıkmış. odaya bir girdim kafayı yiyecektim zaten parfümün kokusu baskın. kafasına kollarına bacaklarına heryerine sürmüş. gördüğümde yanaklarına sürüyordu. duşa sokmama rağmen halaa parfüm kokuyordu. bu yaramazlıklar hiiç bitmiyor yaaa zaten. dahası da var aslında. çok şaşırtıyor beni hem güldürüyor hemde kızdırıyor.
Walla çok yorgun yattım ama sabahın köründe de kalktım. uyuyamadım bir türlü. kalktım artık rahat rahat kıyafetlerimi ütüledim. kahvaltımı makyajımı yaptım işe geldim. hafta sonu işyerine bir yığın iş geldi. çok mutlu olduum. özlemişim yoğun çalışmayı. bu arada patronumun ortaklık teklifi askıda kaldı. henüz burada çok yeni olduğum için biraz tanımamız gerektiğini düşündük. çok acele karar verdiğimin farkındayım aslında. eşim de çok istiyorsan ileride farklı bir alanda sadece kendi işini kurarsın dedi. bu ortaklık işine pek sıcak bakmıyor şüpheleri var sanırım.. ama benim yaptığım işler sayesinde adam milyarları götürüyor. neden ben de kazanmayayım ki. adam da nekadar güvenilir onu da bilemeyiz tabi. en az bir sene çalışıp tanımalıyız. çok değil aslında çok ufak bir mevla hissem olacaktı. bir an kendimi bu ortaklığa çok kaptırdım ama yanlış adımda atmak istemiyorum artık. Hayırlısı olsun bakalım. İşler şuan çok yoğun okadar çok anlatacaklarım varki aslında uzun uzun anlatamadım işime dönmem lazım. neler kaynattınız bilmiyoruuum. meraktayım amaa. arada bir girer neler kaynattınız bakarım. şimdilik öpüldünüz.
okurken yoruldum kız. destan yazmışın..:KK45:
haftasonunuz güzel geçmiş, ne mutlu. oraları değerlendirin her fırsatta..

batuya diyecek sözüm yok. dediğin gibi yıkamayla da çıkmaz o koku. :KK47:
yutmasın da, koku çok mühim değil. geçen babaannesinde balık yapmışlar.
ayşecik bi geldi nasıl kokuyor. gündüz banyo yaptırmama rağmen dayanamadım
kalkıp bi daha yıkadım. ama inanır mısın koku tamamen çıkmadı yaa:KK45:

Sağol cnm insallah bakalım ikincide de geçemezsem rafa kaldırıcam bu işi, bilmiyorum acemilikten mi, aynı anda 6-7 şeye odaklanamıyorum biri aksıyor mutlaka .. Her zaman çalıştığımız alan, iki üç araba , iki üç yaya oluyordu , dün pazar ve akşam saati olması sebebi ile ana baba günüydü mübarek...
Hocalar da anında müdahale. 100 e basıp gidicez zannediyorlar müdahale etme gereği duyuyorlar , halbuki maksimum hız 20-30 , yani kimseyi ezip bir yere çarpmam nerdeyse imkânsız o hızla :KK45: Onlar da haklı gerçi acemilere güvenemiyorlar.. Bir de arkada oturan hoca daha konuşkan daha ılımlıydı. Yanımdaki ilk hatadan sonra kaşlarını bi kaldırdı, zaten moralim çöktü onu öyle görünce :oops:
ilk sefer öyle sersem gibi oldum ben de biliyorsun.. sürekli kendime telkin veriyordum.
önce şu, sonra bu, daha sonra şu. sıralamayla da olmuyor işte, heyecan çok büyük faktör.
zaten aday stresli bi de o canı tez, çok bilmiş kurul üyesi yok mu?
bana o kadar müdahale olmadı ama sırf bu yüzden kalanlar var.. ve eminimki, özellikle bıraktıkları insanlar da var.. :63:
sanıyorum bu da bi kural; öndeki hoca daha yaşlı, tecrübeli ve suratsız oluyor.
arkadaki de daha genç ve esprili.. :KK48:

bi dahaki sınav bu haftasonu zaten. bence bunda geçeceksin. heyecan oluyor ama
ilkindeki şaşkınlık sersemlik olmuyor.

Dün sınava giderken kv bekâr oğlunun evine geldi birkaç günlüğüne . Ona bıraktık çocukları, ben yokken uğraşmasın diye taktım bezini. Akşam da gelince değiştiriyorum , kv in yorumu ; bez sana yakışmıyor ! Kocaman çocuksun ! La havle, sanki 10 yaşında delikanlı... Allahım neden karışırlar bir annenin ve çocuğun her ama her şeyine bu insanlar anlamak güç... Inadına 5 yaşına kadar bezliycem ben de , keyif benim değil mi :KK71:
yoksa selimin babası da 1 yaşında mı söylemiş çişini?
tabi öyleyse babaanne haklı çoook geç kaldı, yakışmaz. :-)

Vallahi benim de en büyük duam , Allah nasib eder de o günleri görürsem; gelinimin torunumun kızımın damadımın özeline burnumu sokacak kadar fikirlerim değişmesin Allahım ...
Insan hiç unutmuyor bir de, ilk evlendiğimizde çocuk olmuyorsa Dr a gidin demişti , sanki bebeğiz biz, ya da aklımız noksan, ayıp bi de ya neticede özel bi konu ... Ama hep kendi gördükleri muameleyi geline uygulamaya çalışıyorlar nedense...
Bizde de ağlamalarına dayanamayan benim annem, aynı şeyi biz ona yapsak terliği yerdik. Ama torunu yapınca hemen araya girmeler kıyamamalar :KK45:
meraklı ve münasebetsiz kv, Allahım düşman başına :KK47:
hepsinde o his var biliyor musun, inş biz öyle olmayız da..
şöyle düşünüyorlar, ooo bizim zamanımızda ne kadar zordu gelin olmak.
ne sıkıntılar yaşadık, kv bana ne eziyetler etti.. sen de çek!:KK11:

hem nene hem babaanne öyle bizde.. ne isterse anında oluyor, hiç kural yok, sınır yok :KK47:
annem daha da ileri götürüyor mevzuyu.. ayşecik tuvalet eğitimindeyken daha ilk günlerdi
kahvaltı edecektik, ki biz yerde yemek yeriz.. ayşeciğin altına alt açma örtüsü serdim üzerine oturttum.
vay efendim sen niye öyle yaptın? çocuğa hakaret ettin. siz bu evin her yerine yaptınız, onlar da yapabilir.
benim evimde benim torunuma böyle davranamazsın.:KK57:

Ay gerçekten kabus ya "kusura bakma bu ara paranı veremiycem" de bence.. Belki de ondan ağırdan alıyo. İnsanoğlu çiğ süt emmiş
kesinlikle bu çok büyük etken. mağazadan bi şey alırken parasını veriyorsun da
eve taaa ne zaman geliyor, geliyor ürün kusurlu, geri arıyorsun ilgilenen yok.
neyin ücreti önden ve tam veriliyorsa, o iş yaş oluyor..

okullu gençlere ve annelerine mutlulukar dilerim ömür boyu başarılı çalışkan ve sosyal olurlar inşallah...pembiş geçmiş olsun senin dağlar hep karlı yaw bahar gelmeden sen 2. kuzuyu alıcan kucağına;)
cansel memleketi hala merak ettim bak benim de eşimden biliyorum "zaar" kelimesini;)kışa neler yaptın başka fikir ver bakalım...
pamuk helva geçmiş olsun bidahakine olur bunlarda adet olmuş ilkinde bırakmak...biz gençken direksiyonu tanımayanlara ehliyet veriyorlardı.

Üç katlı bir tesisin metrajını çıkarıyorum. yangın, pis su temiz su yani sıhhi tesisat, havalandırma ve ısıtma soğutma. ölçüm hesap beynim şişti. biraz ara verip sizinle kafamı dağıtmak istiyorum. işin enteresan tarafı bu işin tasarımla hiçç alakası yok. tecrübe başa bela. bu işten de anlıyorum. sırada bekleyen bir sürü işlerr varr.
Sanırım biraz üşüttüm. yutkunmakta zorluk çekiyorum. bademciklerim şişti. sanırım yağmurdada fazla kaldım. aman naapıiim bu anı kolay kolay yakalayamazdım. imkanım olsa denizin içinde foto çekecektim. yok böyle bir görüntü.

okullu gençlere ve annelerine mutlulukar dilerim ömür boyu başarılı çalışkan ve sosyal olurlar inşallah...pembiş geçmiş olsun senin dağlar hep karlı yaw bahar gelmeden sen 2. kuzuyu alıcan kucağına:KK66:
cansel memleketi hala merak ettim bak benim de eşimden biliyorum "zaar" kelimesini:KK66:kışa neler yaptın başka fikir ver bakalım...
pamuk helva geçmiş olsun bidahakine olur bunlarda adet olmuş ilkinde bırakmak...biz gençken direksiyonu tanımayanlara ehliyet veriyorlardı.
Oooo bebişkolar okula başladımııı. ne güzell. allah zihin açıklığı versin. hadi bakalım. eğitim hayatlarında inşallah çok başarılı olmaları dileğiyle....

Bodrumda kısmenn boşaldı. rahat bir nefes aldık. plajlar çok yoğun değildi.

okullu gençlere ve annelerine mutlulukar dilerim ömür boyu başarılı çalışkan ve sosyal olurlar inşallah...pembiş geçmiş olsun senin dağlar hep karlı yaw bahar gelmeden sen 2. kuzuyu alıcan kucağına:KK66:
cansel memleketi hala merak ettim bak benim de eşimden biliyorum "zaar" kelimesini:KK66:kışa neler yaptın başka fikir ver bakalım...
Şekerimm ''zaar'' nedemek ben bilmiyorum. şivesel bir kelimemi anlamadım.

bi taşla iki kuş. bak hem görevini yapmış oldun, hem de melisaya ortam çıktı :p
moda sahil çok güzel, ama her daim bi park sıkıntısı..
gideceğin yerin yüzlerce metre ilerisine park etmek
oraya gitmekten vazgeçiriyor insanı.

yanına bi sebze ya da köfte et gibi bi şey iyi gider.
ben de fix yaz yemeğimi yaptım, zeytinyağlı fasulye :KK48: ve domates çorbası.

hakikaten neden babaanne ve hala bakmıyorlar? bunu bi ara merak ettim de sana soramadım. :eek:

okurken yoruldum kız. destan yazmışın..:KK45:
haftasonunuz güzel geçmiş, ne mutlu. oraları değerlendirin her fırsatta..

batuya diyecek sözüm yok. dediğin gibi yıkamayla da çıkmaz o koku. :KK47:
yutmasın da, koku çok mühim değil. geçen babaannesinde balık yapmışlar.
ayşecik bi geldi nasıl kokuyor. gündüz banyo yaptırmama rağmen dayanamadım
kalkıp bi daha yıkadım. ama inanır mısın koku tamamen çıkmadı yaa:KK45:

ilk sefer öyle sersem gibi oldum ben de biliyorsun.. sürekli kendime telkin veriyordum.
önce şu, sonra bu, daha sonra şu. sıralamayla da olmuyor işte, heyecan çok büyük faktör.
zaten aday stresli bi de o canı tez, çok bilmiş kurul üyesi yok mu?
bana o kadar müdahale olmadı ama sırf bu yüzden kalanlar var.. ve eminimki, özellikle bıraktıkları insanlar da var.. :63:
sanıyorum bu da bi kural; öndeki hoca daha yaşlı, tecrübeli ve suratsız oluyor.
arkadaki de daha genç ve esprili.. :KK48:

bi dahaki sınav bu haftasonu zaten. bence bunda geçeceksin. heyecan oluyor ama
ilkindeki şaşkınlık sersemlik olmuyor.

yoksa selimin babası da 1 yaşında mı söylemiş çişini?
tabi öyleyse babaanne haklı çoook geç kaldı, yakışmaz. :-)

meraklı ve münasebetsiz kv, Allahım düşman başına :KK47:
hepsinde o his var biliyor musun, inş biz öyle olmayız da..
şöyle düşünüyorlar, ooo bizim zamanımızda ne kadar zordu gelin olmak.
ne sıkıntılar yaşadık, kv bana ne eziyetler etti.. sen de çek!:KK11:

hem nene hem babaanne öyle bizde.. ne isterse anında oluyor, hiç kural yok, sınır yok :KK47:
annem daha da ileri götürüyor mevzuyu.. ayşecik tuvalet eğitimindeyken daha ilk günlerdi
kahvaltı edecektik, ki biz yerde yemek yeriz.. ayşeciğin altına alt açma örtüsü serdim üzerine oturttum.
vay efendim sen niye öyle yaptın? çocuğa hakaret ettin. siz bu evin her yerine yaptınız, onlar da yapabilir.
benim evimde benim torunuma böyle davranamazsın.:KK57:

kesinlikle bu çok büyük etken. mağazadan bi şey alırken parasını veriyorsun da
eve taaa ne zaman geliyor, geliyor ürün kusurlu, geri arıyorsun ilgilenen yok.
neyin ücreti önden ve tam veriliyorsa, o iş yaş oluyor..
Canımm dün okadar koşturmalı ve eğlenceli geçtiki hep es geçtim. kısa bile oldu.
Batu dün ne yaptı biliiomusunuz. ah benim wc eğitimi alamayan oğlum ben wc deyken oda kendi lazımlığına oturmuştu konuşuyoruz karşılıklı benden tuvalet kağıdı istedi vermedim yırtıp parçalar atar ortalığa diye. inat etti kendisi kalktı aldı. sonra oturdu lazımlığa tekrar ,bir parça kopardı ve kıçını sildi. çok güldüm yaaa.

Dün sınava giderken kv bekâr oğlunun evine geldi birkaç günlüğüne . Ona bıraktık çocukları, ben yokken uğraşmasın diye taktım bezini. Akşam da gelince değiştiriyorum , kv in yorumu ; bez sana yakışmıyor ! Kocaman çocuksun ! La havle, sanki 10 yaşında delikanlı... Allahım neden karışırlar bir annenin ve çocuğun her ama her şeyine bu insanlar anlamak güç... Inadına 5 yaşına kadar bezliycem ben de , keyif benim değil mi :KK71:
Hahahh çok güldüm haa. sen benim duyduğum lafları duysan kafayı yersin bu neki tatlım yaaa. ben artık bu konuda hiç yorum yapmıcam yani yaptıkları konusunda ama kafayı yedirten türden demeyimde artık alıp başını gidersin yeteeeeeer diye bağırarak ama. aman gidiyoruzz zaten. yaptıkları da ona kar kalsın. :KK71:

amannn onlar karışmasa olur mu allah aşkına :KK62:
acaba bizdemi böyle olacağız bilmiyorum yaa çok da büyük konuşmamak lazım herhalde :KK64:
benim kv de özellikle melisa ağladığında niye ağlıyor ağlatma yaa kardeşim her dediğini mi yapcaz şımarık bir çocuk olup çıksın mı onunda torunlarını şımartma huyu çok var yaa :KK51:
Daha sabırlı ve sevecen olacağımız kesin. ama haksızlık ve yanlış bişey varsa birazcık dayanamayıp kırmadan üzmeden konuşuruz belkiii.

Vallahi benim de en büyük duam , Allah nasib eder de o günleri görürsem; gelinimin torunumun kızımın damadımın özeline burnumu sokacak kadar fikirlerim değişmesin Allahım ...
Insan hiç unutmuyor bir de, ilk evlendiğimizde çocuk olmuyorsa Dr a gidin demişti , sanki bebeğiz biz, ya da aklımız noksan, ayıp bi de ya neticede özel bi konu ... Ama hep kendi gördükleri muameleyi geline uygulamaya çalışıyorlar nedense...
Bizde de ağlamalarına dayanamayan benim annem, aynı şeyi biz ona yapsak terliği yerdik. Ama torunu yapınca hemen araya girmeler kıyamamalar :KK45:
Amann özeline hiç karışmayız bence de... bırak istedikleri gibi yaşasınlar. yani umarım öyle olurr. senin dileklerinede kocaman bir amiiiin diyorum.

New balance çok övüyorlar ben de bi bakıcam malum bizim keremin ayakları poğaça ayak

Üff şu park sorunu insanın enerjisini alıyo neyse ki güzel bitmiş

Ay gerçekten kabus ya "kusura bakma bu ara paranı veremiycem" de bence.. Belki de ondan ağırdan alıyo. İnsanoğlu çiğ süt emmiş

Değişimli bakma olabilir belki ama bilemiycem.. Sürekli kv zor. Ve bence iyi değil şımarıyorlar

Oh ne güzel geçmiş canım çok sevindim
İş konusunda da hayırlısı olur inşallah

Yani ben hep bezi bi çıkarın bi daha takmayın diye okuduğum için kastım biraz. Ama takmadan da hayat felç oluyo. Bugün devam edecektim eğitime ama o kadar iş birikti ki evde şu 1 haftadır ilgilenemeyince. Ütü çamaşır.. Ancak yemek yaptım şimdi ütüye geçicem mert uyursa.
Eğitimi de yarına bırakıcam :) yarın hep yarın hahhaha

Ya sınavdan kalmana üzüldüm hep ilk sefer olur öyle talihsizlikler sakın erteleme sıcağı sıcağına ikincide bak gör geçeceksin. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
Hocalar insanı panikletebiliyor
Bir de öğrenciler abartarak anlatınca korkuyorsun

Kv bana tuvalet eğitimine başla diyordu şimdi bırak diyor. Boşversene sen onları
Saol canım gerçekten güzeldi. bu arada ''kos ''adasına tekrar gitmeyi düşünüyoruz. günübirlik. ama bu sefer kv ve gençlerde olacak. nekadan eğlenceli olur bilemiyorum o güzelim romantik ortamda. iş konusunda kendimi geliştirmek istiyorum çalışma pozisyonu olarak ama bu düşündüğümden daha zormuş. hayırlısı olsun. yinede memnunum böyle çalışmaktan. eğer birgün kendime ait bir işyerim olursa pasta tasarımı üzerine olur galiba. çünki mutfak işini çok seviyorummm.

yağmurlu bir istanbul sabahından günaydın:KK66:
dün gece neydi öyle yaa gök gürültüsü ile uyandım camlarda açıktı hepsini kapattım ön tarafdan su girmiş biraz neyseki melisa bu kadar gürültüye uyanmadı

nfk vayy kızınıda bakımlı yetiştiriyorsun yani anasına çekmiş ne olacak :KK48:

pempiş bu istanbul maceranızda da görüşememiş olduk neyse bir sonraki gelişinize inşallah :KK66:

cansel inşallah güzel bir gün olur canım annende gelmiş baya faydası dokunur sana :KK66:

pamuk helva sanada bugün kolaylık versin rabbim çok ağlama olur mu :KK66:
bu arada dünkü sınavın nasıl geçti:KK64:
yurt genelinde bir yağış sanırım. özlemiştik yağmurlu havaları. onada ihtiyacımız var. demek bayaa yağdı. ankarayıda sel götürmüş. gök gürültüsünden çok tırsıyorum bende. neyseki öyle gök gürültülü bir yağış yoktu burada. hemen güneş açtı zaten. melisanın uyanmaması iyi olmuş. bende çok panik olurdum aman uyanmasın diye gürültüden. batuyu şezlongun üzerine uyutmuştum. yağmur damlacıkları uyarttı oğlumu. çokta hoşuna gitti kuzumun. öyle oturdu kaldıı.

cumartesi düğüne gittik çokda kötü olmadı benim için hatta iyi bile diyebilirim düğün salonu baya ferahdı pist büyükdü melisada sürekli pistte oynadı tabi son saatlere doğru biraz peşinden koşturdu ama olsun idare ettik

pazar günüde biraz mutfak kiler dolap temizliği yaptım banyo ciflemesi falan melisada bir türlü uyumadı halbuki onu uyutmaya çalıştığım zamanlarda temizliğe devam ederdim neyse ben çok sinirlenince eşimin başının etini yemeyi başardık ve dışarı çıktık moda sahile gitmek istedik ama arabayı koyacak yer bulmak ne mümkün 2 tur atıp fenerbahçeye gittik paralı otoparklarda bile dolu diye levha asmışlar neyse bir tanesinde bulduk parkda oyalandı biraz yürüdük falan
dönüştede bir yemek yedik iyi oldu bu hafta sonunuda böyle geçirdik bu hafta içi bir misafir modum var hadi hayırlısı

dün mercimek çorbası ve bulgur pilavı yapmıştım yanına bakalım ne yapacağız :KK64:
Ayy benimde düğün dernek gidesim var kurtları dökmeye. bu sene düğünlerden marum kaldım. hafta sonun bayaa yoğun geçmiş seninde. hiç durmuyorsun zaten maaşallah. ya gezmelerde yada mutlaka bir koşuşturma içindesin. :nazar::nazar::nazar:

Pamuk helvacım sınavdan kalmana üzüldüm. İnşallah ikincisine halledersin canım eminim ben.

Bakıcı teyzeye bol acıtasyonyaptım. Kv ve kp yada annemlere minnet etmemekle ilgili. Bi şekilde gelecek haftayı da çıkarırız inşallah.

Kızlar doktora gittim. Yine röntgen çekildi. Ayağımı tekrar burkunca bağım gevşemiş. Yine ilaç yazıldı. 1 yıla kadar bu bileğime dikkat etmeliymişim. Sanırım Efeyi birine vermeliyim :p bakıcının da iki hafta uzamış fizik tedavisi. Sizinkileri yada eşininkileri çağırsan olmaz mı diyo. Atıcam kendimi bi yerden o olacak. Kocam da bu kadına tam para veriyoruz gelmiyo bile diye beynimi yiyo. Ama napalım yani burda bu işler böyle. Batsın bu dünya mode on.
Off ayağını yine mi burktun. geçmiş olsun. sende bu ayağından bayaaa çektin be yaa. ahaaa bakıcıda mı gelemiyorrr. işin iş valla. allah kolaylık versin bir çözüm yolu bulursunuz umarım.

Günaydın hanımlar , güzel bir hafta olsun hepimiz için ...
Cansel, hayırlı olsun kuzunun eğitim yılı, bizim okul birleri de 15 inde başlatıyormuş , bu hafta da rahatız çok şükür :p. Çarşamba günü de anneannemizle kuzuluk'a gideceğiz insallah, pazara kadar kalırız ...

Çok şartlamadım kendimi, deneme maksadıyla açıyorum şimdilik ,

Bir de şu zaman zarfında kakayı yaparken haber vermeyi öğrendi . Çok şükür bu güzel bir gelişme oldu benim için..

Çişini henüz tam biriktirip iyice sıkışınca söylemeyi bilmiyor . Onun için de tuvalete gidip çiş yaptıktan 5 dk sonra yeniden kiloduna kaçırabiliyor. Şimdiki hedefim çişi tutmayı öğrenmesi..

Zamanla olacak insallah canım, bozmayalım moralimizi...
Ilgi bekleyen ikinci bir çocuk daha olunca , çişi öğrenen çocuğa yoğunlaşmak çok zor oluyor, ablamız okuldayken daha çok ilgileneceğim insallah ..

İnatlaşıp tutuyor olması çok zor o nedenle dedim acaba bir on gün kadar ara verip yeniden mi denesen diye? Hani etrafa yapması, tutmayı ya da vaktinde haber vermeyi bilememesi normal de, inatlaşması zor );

Gezmeye gidince düzen kalmıyor , ne yemek ne uyku , bir de azıcık büyüsünler büyükleri dedeleri nineleri görünce söz dinlemeyip şımarmalar başlıyor.. O daha da yorucu oluyo );

Günaydın cnm , yağmur hızlı yağdı neyse ki çabuk müdahale etmişsin, geçen haftalarda ben de çocukların odasının camını yarım açık bırakmıştım. Cam önündeki yatak başına da ütülediğim kıyafetlerini asmıştım , ben görene kadar bayağı ıslanmışlardı hepsi );

Haftaya insallah cnm ağlamam insallah kızım da ağlamazsa (; okula alışkın 2 yıldır ana okulundaydı... Sağolasın cnm..

Sınavı geçemedim maalesef, kalkış sinyali vermeyi unutmuşum,
ilk kalkışta önde bayağı yakında bir araç vardı, sağa kırdım hareket edicem tam, yandaki hoca müdahale etti direksiyona , o sırada arabayı durdurdum panik olup ,
Bir de sola dönüş yaptığımız bir nokta vardı. Orada önüme yayalar atladı, carefour çevresinde idi de sınav, oradan çıkanlar bayağı da kalabalıktı , neyse o anda da yayaları karşımda görünce durup kalkarken panikten vitesi 1 e düşürmeyi unutup arabayı yine durdurdum, 3 Hata olunca da bitti sınav );
Kısmet .. Daha iyi çalışıcaz artık..

Nfk, bahsettiğin hayvanat bahçesi nerede istanbulda yok diye biliyordum ben hâlâ..

Hepinize hayırlı huzurlu bir hafta olsun insallah ..
bir hafta gezmelerdesin yanii. bol eğlenceler tatlımm. sınav içinde üzülme sağlık olsun. birdaha ki sefere daha dikkatli olursun. olur böyle şeyler. başarırsın nasıl olsa.

Nfkcan bizim de en büyük hayalimiz Efeyi bi hayvanat bahçesine götürmek ama mümkün olmadı. Antalyada başımızı hastalıktan kaldıramadık, Ankarada şuan hayvan vs yok, burda zaten yok :) sanırımo da kafayı yer öyle bir ortamda mutluluktan :D
ankarada kocaman bir hayvanat bahçesi vardı canım. atatürk orman çifliğinde. kaldırmışlarmı acabaa. yeniden yapılanma, peyzaj vs yapılacaktı.

Back
X