- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.859
- 498
bi taşla iki kuş. bak hem görevini yapmış oldun, hem de melisaya ortam çıktıcumartesi düğüne gittik çokda kötü olmadı benim için hatta iyi bile diyebilirim düğün salonu baya ferahdı pist büyükdü melisada sürekli pistte oynadı tabi son saatlere doğru biraz peşinden koşturdu ama olsun idare ettik
pazar günüde biraz mutfak kiler dolap temizliği yaptım banyo ciflemesi falan melisada bir türlü uyumadı halbuki onu uyutmaya çalıştığım zamanlarda temizliğe devam ederdim neyse ben çok sinirlenince eşimin başının etini yemeyi başardık ve dışarı çıktık moda sahile gitmek istedik ama arabayı koyacak yer bulmak ne mümkün 2 tur atıp fenerbahçeye gittik paralı otoparklarda bile dolu diye levha asmışlar neyse bir tanesinde bulduk parkda oyalandı biraz yürüdük falan
dönüştede bir yemek yedik iyi oldu bu hafta sonunuda böyle geçirdik bu hafta içi bir misafir modum var hadi hayırlısı
dün mercimek çorbası ve bulgur pilavı yapmıştım yanına bakalım ne yapacağız![]()

moda sahil çok güzel, ama her daim bi park sıkıntısı..
gideceğin yerin yüzlerce metre ilerisine park etmek oraya gitmekten vazgeçiriyor insanı.
yanına bi sebze ya da köfte et gibi bi şey iyi gider.
ben de fix yaz yemeğimi yaptım, zeytinyağlı fasulye

hakikaten neden babaanne ve hala bakmıyorlar? bunu bi ara merak ettim de sana soramadım.geçmiş olsun canımama geçemedi bir türlü yaa inşallah bu ilaç iyi gelir ama dikkat etme kısmı nasıl olacak onu bilemedim
offf ya bir yandan insan kızar bakıcıya ama bir yandan da sağlık bu sonuçta eşler öyle anlamaz canım yaa
bizimkide bize bakıcıya vereceğimiz paraya kenara koyalım annemle ablam baksın melisa ya diyor ama ben razı gelemiyorum bir türlü nedense![]()

okurken yoruldum kız. destan yazmışın..Mutlu sabahlar herkeze, günaydınlarrr.
Harika bir hafta sonu geçirdimmm kızlarr. öncelikle cumartesi günü krepli tatlımı yaptım çok güzel oldu. yediklerimi eritmek içinde akşama doğru ayaklarımıza kara sular inene kadar yürüyüş yaptık ve batu peşinde koştum. Pazar günü çiflikteydik. inanılmaz güzel bir köy sofrası vardı. yeşilliği doğası misss gibi çiçek kokusuna hayran kaldım. tahminimden daha uzakmış gittiğimiz yer ama değdi. öğleden sonra da denize girdik. hava yarı kapalıydı. çarşaf gibi olan denizi bir anda kocaman dalgalar kapladı. derken ardından yağmur. yani yağmur yağarken eşimle ben denizdeydim. çok romantik oldu ama yaa. okadar enteresan bir hal aldıki hava biraz üşüttü ama deniz suyu sıcacık kaldı. hem sıcak hemde soğuğu yaşamak bir taraftanda yağmurun kristal gibi yağması çok muhteşemdi. akşam eve geldiğimizde inanılmaz yorulmuştum. duştu akşam yemeğiydi çay faslıydı derken adım atamayacak kadar yorulduğumu hissettim. batu bile bayaa yorulmuştu.
Buarada Batunun bir yaramazlığından da bahsedeyim size. babasının parfümünü almış yarısına kadar sıkmış. odaya bir girdim kafayı yiyecektim zaten parfümün kokusu baskın. kafasına kollarına bacaklarına heryerine sürmüş. gördüğümde yanaklarına sürüyordu. duşa sokmama rağmen halaa parfüm kokuyordu. bu yaramazlıklar hiiç bitmiyor yaaa zaten. dahası da var aslında. çok şaşırtıyor beni hem güldürüyor hemde kızdırıyor.
Walla çok yorgun yattım ama sabahın köründe de kalktım. uyuyamadım bir türlü. kalktım artık rahat rahat kıyafetlerimi ütüledim. kahvaltımı makyajımı yaptım işe geldim. hafta sonu işyerine bir yığın iş geldi. çok mutlu olduum. özlemişim yoğun çalışmayı. bu arada patronumun ortaklık teklifi askıda kaldı. henüz burada çok yeni olduğum için biraz tanımamız gerektiğini düşündük. çok acele karar verdiğimin farkındayım aslında. eşim de çok istiyorsan ileride farklı bir alanda sadece kendi işini kurarsın dedi. bu ortaklık işine pek sıcak bakmıyor şüpheleri var sanırım.. ama benim yaptığım işler sayesinde adam milyarları götürüyor. neden ben de kazanmayayım ki. adam da nekadar güvenilir onu da bilemeyiz tabi. en az bir sene çalışıp tanımalıyız. çok değil aslında çok ufak bir mevla hissem olacaktı. bir an kendimi bu ortaklığa çok kaptırdım ama yanlış adımda atmak istemiyorum artık. Hayırlısı olsun bakalım. İşler şuan çok yoğun okadar çok anlatacaklarım varki aslında uzun uzun anlatamadım işime dönmem lazım. neler kaynattınız bilmiyoruuum. meraktayım amaa. arada bir girer neler kaynattınız bakarım. şimdilik öpüldünüz.

haftasonunuz güzel geçmiş, ne mutlu. oraları değerlendirin her fırsatta..
batuya diyecek sözüm yok. dediğin gibi yıkamayla da çıkmaz o koku.

yutmasın da, koku çok mühim değil. geçen babaannesinde balık yapmışlar.
ayşecik bi geldi nasıl kokuyor. gündüz banyo yaptırmama rağmen dayanamadım
kalkıp bi daha yıkadım. ama inanır mısın koku tamamen çıkmadı yaa

ilk sefer öyle sersem gibi oldum ben de biliyorsun.. sürekli kendime telkin veriyordum.Sağol cnm insallah bakalım ikincide de geçemezsem rafa kaldırıcam bu işi, bilmiyorum acemilikten mi, aynı anda 6-7 şeye odaklanamıyorum biri aksıyor mutlaka .. Her zaman çalıştığımız alan, iki üç araba , iki üç yaya oluyordu , dün pazar ve akşam saati olması sebebi ile ana baba günüydü mübarek...
Hocalar da anında müdahale. 100 e basıp gidicez zannediyorlar müdahale etme gereği duyuyorlar , halbuki maksimum hız 20-30 , yani kimseyi ezip bir yere çarpmam nerdeyse imkânsız o hızlaOnlar da haklı gerçi acemilere güvenemiyorlar.. Bir de arkada oturan hoca daha konuşkan daha ılımlıydı. Yanımdaki ilk hatadan sonra kaşlarını bi kaldırdı, zaten moralim çöktü onu öyle görünce
![]()
önce şu, sonra bu, daha sonra şu. sıralamayla da olmuyor işte, heyecan çok büyük faktör.
zaten aday stresli bi de o canı tez, çok bilmiş kurul üyesi yok mu?
bana o kadar müdahale olmadı ama sırf bu yüzden kalanlar var.. ve eminimki, özellikle bıraktıkları insanlar da var..

sanıyorum bu da bi kural; öndeki hoca daha yaşlı, tecrübeli ve suratsız oluyor.
arkadaki de daha genç ve esprili..

bi dahaki sınav bu haftasonu zaten. bence bunda geçeceksin. heyecan oluyor ama
ilkindeki şaşkınlık sersemlik olmuyor.
yoksa selimin babası da 1 yaşında mı söylemiş çişini?Dün sınava giderken kv bekâr oğlunun evine geldi birkaç günlüğüne . Ona bıraktık çocukları, ben yokken uğraşmasın diye taktım bezini. Akşam da gelince değiştiriyorum , kv in yorumu ; bez sana yakışmıyor ! Kocaman çocuksun ! La havle, sanki 10 yaşında delikanlı... Allahım neden karışırlar bir annenin ve çocuğun her ama her şeyine bu insanlar anlamak güç... Inadına 5 yaşına kadar bezliycem ben de , keyif benim değil mi![]()
tabi öyleyse babaanne haklı çoook geç kaldı, yakışmaz.

meraklı ve münasebetsiz kv, Allahım düşman başınaVallahi benim de en büyük duam , Allah nasib eder de o günleri görürsem; gelinimin torunumun kızımın damadımın özeline burnumu sokacak kadar fikirlerim değişmesin Allahım ...
Insan hiç unutmuyor bir de, ilk evlendiğimizde çocuk olmuyorsa Dr a gidin demişti , sanki bebeğiz biz, ya da aklımız noksan, ayıp bi de ya neticede özel bi konu ... Ama hep kendi gördükleri muameleyi geline uygulamaya çalışıyorlar nedense...
Bizde de ağlamalarına dayanamayan benim annem, aynı şeyi biz ona yapsak terliği yerdik. Ama torunu yapınca hemen araya girmeler kıyamamalar![]()

hepsinde o his var biliyor musun, inş biz öyle olmayız da..
şöyle düşünüyorlar, ooo bizim zamanımızda ne kadar zordu gelin olmak.
ne sıkıntılar yaşadık, kv bana ne eziyetler etti.. sen de çek!

hem nene hem babaanne öyle bizde.. ne isterse anında oluyor, hiç kural yok, sınır yok

annem daha da ileri götürüyor mevzuyu.. ayşecik tuvalet eğitimindeyken daha ilk günlerdi
kahvaltı edecektik, ki biz yerde yemek yeriz.. ayşeciğin altına alt açma örtüsü serdim üzerine oturttum.
vay efendim sen niye öyle yaptın? çocuğa hakaret ettin. siz bu evin her yerine yaptınız, onlar da yapabilir.
benim evimde benim torunuma böyle davranamazsın.

kesinlikle bu çok büyük etken. mağazadan bi şey alırken parasını veriyorsun daAy gerçekten kabus ya "kusura bakma bu ara paranı veremiycem" de bence.. Belki de ondan ağırdan alıyo. İnsanoğlu çiğ süt emmiş
eve taaa ne zaman geliyor, geliyor ürün kusurlu, geri arıyorsun ilgilenen yok.
neyin ücreti önden ve tam veriliyorsa, o iş yaş oluyor..