Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pembis 321 pogacasi degil mi o. bayılırım
321 pogacasi mi? İsmi guzelmis yaaa:KK48:
nfk, Güle güle giysin fıstık ayakkabısini
Allah razi olsun canim, ins:KK51:

bende okula gidip geliyorum. 3. günde bitti hayirlisiyla.
Nasil gidiyor? Anaokulundan asina ama alisabildi mi?
Bolulu pembiş usta sen dememiş miydin mayasız poğaça sevmem diye, yoksa neyneyse miydi..
bence bu 321 poğaçası hiç güzel olmuyo sıcakken yedin yedin sonra fos
Mayasiz pogacanin guzel olabilecegi kadar iyi demekki.. Cansel de begeniyormus ya, negatif ismail msn kizim sen?!:confused::-)

3 kabartma tozu var ve yumurta yok, öyle mi? ilk fırsatta deniciiiiim :KK69:

neden bilmiyorum, ama pek bi şey yoktu. kendime iki eşarp anneme çamaşır alıp çıktım.

benim kitapta avm, gezmeden sayılmiiiy bacım :KK45:
ayşeciğe tam istediğim gibi olmasa da iyi bi ayakkabı aldım..
şimdi yağmur yağabilir, ahahahahahahh:-)
Güle güle giysin kuzucuk.

321 pogacasi mi? İsmi guzelmis yaaa:KK48:

Allah razi olsun canim, ins:KK51:

Nasil gidiyor? Anaokulundan asina ama alisabildi mi?

Mayasiz pogacanin guzel olabilecegi kadar iyi demekki.. Cansel de begeniyormus ya, negatif ismail msn kizim sen?!:confused::-)
Negatif busmai yim :)

Ay busmai çok fenasın sen :D valla soğuyunca bile taliplisi çok ;)

Canselim sanırım bu 321 poğaçası. Ama onun üstüne galeta unu sürülüyormuş dimi???

Nfkcım az şey almışsın olmadı. Bizımla değılsın :p

Yoldan bildiriyorum , trafiğe kalmadan köprüyü aştık çok şükür (; teşekkür ederim hayırlı yolculuklar dilekleriniz için (;

Nfk ayakkabısı hayırlı olsun Ayşe Kuzusunun , sen de eşarplarını güzel günlerde tak,
Bu defa ek sınav bu ayın sonunda olacak insallah bakalım.. Normalde maksimum iki hafta sonra olurmuş bunda 3 haftaya atmışlar , daha iyi çalışalım diye :P öff şu sınav bi bitsin vitesli arabaların yanından geçmiycem hele Hyundai i20 gördüğüm zaman yönümü değiştiricem :O
Oo 3-2-1 poğaçasına bakmıştım ben de kevserin mutfağında , o da Busmai gibi sıcakken ya da en fazla yapıldığı ilk gün tazeliğini korur demiş ,

Zaten mayalı ya da mayasınız poğaçaların hepsi ilk günü güzel oluyo sonra sertleşiyo genelde .. Yani benimkiler öyle olur..

Ben tariflere baktım baktım ama hiçbirisini yapamadım Selim iki dakikada bir çişim deldi dediği için, bezi de istemedi şu an kucağımda uyuyor :P ılık ılık birşeyler akarsa üzerime yandık (: sızdırmaz alıştırma kilodunu giydirdim gerçi ...

Görüşmek üzere (;

bende okula gidip geliyorum. 3. günde bitti hayirlisiyla.
Nasıl gidiyo cnm alıştı mı sınıfına yeni öğretmenine arkadaşlarına ,

Bizde de tahmin ettiğim gibi , tecrübeli öğretmen talebi nedeniyle mevcut şimdiden 21 olmuştu, e yan sınıf 14 kişide , oraya geçirdim ben de, bir diğer Veli arkadaş da oraya aldı , tek kalmaz en azından eskilerden bi arkadaş iyi olacak bize de , bakalım pazartesiyi öğrenci gibi heyecanla bekliyorum :)

Bu arada bugün kendi kuaförüme ulaşamayınca gittim başka bir kuaförde saçımı kestirdimmmmm. Artık omuzlarımda saçlarım :)

galeta ununa buluyorsun biz çok seviyoruz. Peynirlide güzel, patatesliside güzel oluyor.
gerçekten anaokulunun çok faydası var. asıl pazartesi belli olur ama şimdilik gayet uyumlu ve guzel gidiyor şükür.

pamukhelva, iyi yapmissin canım. mevcut nekadar az okadar iyi. bizim mevcut 28 çıktı bunada şükür diyorum. insallah başka kayıt gelmez.

pembis Güle güle kullan saçlarını. benim saçlarda belimde kullanımı zor omuz hizasi kestirsem mi bende

Cansel, maşallah böyle uyumlu devam eder insallah , zihinleri açık olsun .. Mevcutları ne güzel azmış , bizim semtte en az 40- 50 dir herhalde sınıf mevcutları );

Pembiş sıhhatler olsun , ben de saçlarım omuz hizasında olunca rahat ediyorum, cansel beline kadar saçın bakımı bayağı zor oluyordur , azıcık kestir gitsin (;

Yol boyunca kâh uyanık kâh uyur vaziyette gelen Selim sımsıkı tutmuş kendini , eve girince iki kez koştuk lazımlığına :) şimdi küveti doldurdular yüzüyorlar iki kafadar :p

Pembiş sağol panduflara bakmak lâzım ..

Zümra ismi çok güzel.

Annen haklı...ben de senin gibiyim ama gittiğim her yere gelsin istiyorum.

Kalp krizi canım.
Herkese günaydın.
begenmene sevindim canım topık genel olarak pek hoşlanmamıstı ama başka ismi bir türlü içimize sindiremedik hayırlısı artıkın :)
Hayirli sabahlaaaar! :KK25:
Neneye geldik. Birazdan kahvalti edicez. Yazliga gitmeyi planliyoruz. İns gideeiz de aysecik bahcede diledigince oynar:KK51:

Born, hosgeldin caniim :KK74:ben de dun seni dusundum. Dogumum oyle yakin olsa evden cikmam ben :KK45: hayirlisiyla kolaylikla ins kurtulursun. İlk tecruben seni korkutuyor ama ins bu sefer daha kolay olacak, kucuk kuzu annesini zorlamayacak. :KK68:
ahhh canım hoşbulduk inş daha kolay olur doğumum yakın ama ne kadar yakın oldugunu kestiremediğim için hala büyük temizliği yapmıs değilim yardımcı biriyle 1 ekim diye konustuk inş çok geç olmaz o zamana kadar ben de pek çıkmıyortum zaten babası yasiri alıp cıkardıkca bol bol dinleniyorum
nfk ohh ayşeciğe yarayacak yani bugün kudurur bol bol :KK48:

pembiş canım geçmiş olsun inşallah dinlenebilirsin canımda ilerlemez o_O

busmai annen çok doğru demiş canım ama nedense hep aklımız onlarda eksikliğini göstermesin rabbim :KK66:

born ohh yaklaştı günlerin canım rabbim kolaylığını verir inşallah içini ferah tut kızında çok zarif olacak merak etme :KK66:

ilbilgehatun canım başısağolsun arkadaşının gerçekten çok gençmiş allah rahmet eylesino_O
inş canım cok saol Allah razı olsun
Bu arada bugün kendi kuaförüme ulaşamayınca gittim başka bir kuaförde saçımı kestirdimmmmm. Artık omuzlarımda saçlarım :)
iyi yaptın ohh sefan olsun benim de kısa sürede kurtulmam lazım saçlarımdan dogum yapar yapmaz bi gidip ferahlıcam inş..
pamukhelva, iyi yapmissin canım. mevcut nekadar az okadar iyi. bizim mevcut 28 çıktı bunada şükür diyorum. insallah başka kayıt gelmez.
gayet iyiymiş gercekten mevcut inş tüm dönem boyunca artmaz ve hep böyle uyumlu olur kızcen
Cansel, maşallah böyle uyumlu devam eder insallah , zihinleri açık olsun .. Mevcutları ne güzel azmış , bizim semtte en az 40- 50 dir herhalde sınıf mevcutları );

Pembiş sıhhatler olsun , ben de saçlarım omuz hizasında olunca rahat ediyorum, cansel beline kadar saçın bakımı bayağı zor oluyordur , azıcık kestir gitsin (;

Yol boyunca kâh uyanık kâh uyur vaziyette gelen Selim sımsıkı tutmuş kendini , eve girince iki kez koştuk lazımlığına :) şimdi küveti doldurdular yüzüyorlar iki kafadar :p

Pembiş sağol panduflara bakmak lâzım ..

sana da iyi tatiller canım gidiş yolculugu kazasız geçmiş şükür darısı dönüşün basına :)

Cansellllllllllllll!! Üç çocukla belde saç mı?!?!? Valla bir kere daha maşallah diyorum sana :) ben kesin bitlenir bakamazdım saça onca çocukla :D :P kısa saç aslında daha çok bakım istiyor. Ama senin rapunzel saçlar da bakım istiyordur. Sonuç olarak kestir kız. Olmadı kökü sende yine uzatırsın :)

Biz de akşam yegane avmmize gittik. Oğluşa sıvı geçirmez alez, yastık, çarşaf ve yastık kılıfları aldım. Henüz baza ve yatağı alamadık ama bunlar hazır olsun :) baza olarak bellonada twinjoyun yeşilini alıcam inşallah. Yatağı da yataştan alırım sanıyorum. Alışverişi seviyorummmmmmm :D

Back
X