Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

zumrada karar.kildik artik donmeyiz saniyorum eet cok az kaldi cok heyecanliyim ya arkadasinin da basi saolsun :KK43:
Zümra ismi çok güzel.
İlbilgecim Allah sabır versin arkadaşına, ne kadar da gençmiş babası :KK43: genç de olsa yaşlı da olsa baba acısı korkunç..bazen babamı kaybedersem ne yaparım diye oturup ağlıyorum:KK43:

Pamukhelvacım gözün aydın darısı başıma :KK43:((( ben bu hafta hiç enerji hissetmiyorum kendimde bugün de hiç sormadım kereme çiş var mı diye zaten umrunda da değil ki..!

Ben bugün ani bi kararla çarşıya çıktım.
Annem gidiyordu ona takıldım. Keremi görümceme bıraktım , mertle dolaştık yine.
Annemle yemek yedik.. Orda oyun yeri vardı, kerem olsaydı burda oynardı dedim. Annem de kerem olsaydı yemeğini yiyemezdin tadını çıkar işte hem şikayet ediyorsun hem de onsuz yapamıyorsun dedi. "Aynen" dedim :)

Cuma günü eşimin kuzeninin düğünü var orda giymek için kıyafet baktım , pek içime sinmese de aldım bişey. Doğum sonrası düğün de çekilmiyor vücuttaki fazlalıklarla pöf
Annen haklı...ben de senin gibiyim ama gittiğim her yere gelsin istiyorum.

Aaaa ne kadar gençmiş. Ecel işte :KK43: ne olmuş da vefat etmiş??

Canım teşekkür ederim.

Önemli olan sonrası kız :) inşallah sende bebiş de sağlıkla kurtulursunuz.

Güle güle giyin canım benim. Ani kararına da çok sevindim. Gerçekten tadını çıkarmayı bilmiyoruz. Yeni nesil anneler böyleyiz bence; çocukla kafayı bozuyoruz :D

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee.

Ev ahalisine süpriz yapıp poğaça yapacaktım 6:30da kalkıp. Oğluş sağolsun daha erkene çekti planımı :) yeni bir tarif. Güzel olursa söylerim size de :KK66:
Kalp krizi canım.
Herkese günaydın.

Hayirli sabahlaaaar! :KK25:
Neneye geldik. Birazdan kahvalti edicez. Yazliga gitmeyi planliyoruz. İns gideeiz de aysecik bahcede diledigince oynar:KK51:

Born, hosgeldin caniim :KK74:ben de dun seni dusundum. Dogumum oyle yakin olsa evden cikmam ben :KK45: hayirlisiyla kolaylikla ins kurtulursun. İlk tecruben seni korkutuyor ama ins bu sefer daha kolay olacak, kucuk kuzu annesini zorlamayacak. :KK68:

nfk ohh ayşeciğe yarayacak yani bugün kudurur bol bol :KK48:

pembiş canım geçmiş olsun inşallah dinlenebilirsin canımda ilerlemez o_O

busmai annen çok doğru demiş canım ama nedense hep aklımız onlarda eksikliğini göstermesin rabbim :KK66:

born ohh yaklaştı günlerin canım rabbim kolaylığını verir inşallah içini ferah tut kızında çok zarif olacak merak etme :KK66:

ilbilgehatun canım başısağolsun arkadaşının gerçekten çok gençmiş allah rahmet eylesino_O

Günaydın hanımlar , nasılsınız ? Biz öğleden sonra kuzuluğa yolcuyuz insallah ..bir kısım valizi dünden hazır ettim sabah yolladım eşimle arabaya, şimdi de ufak tefek şeyleri koyuyorum , 3-4 gün de olsa çocuklar için gerekli olabilecek şeyleri al al bitmiyor...

Born, hoşgeldin canım. Çok az kalmış vuslatınıza insallah kolaylıkla ve sağlıkla gelsin Zümra hanımcık....

Ilbilge Allah rahmet eylesin vefaat eden amcaya, hepimizin erken ya da geç gideceği yer ); Allah imanlı hayırlı ölüm versin hepimize ...

Pembiş , geçmiş olsun Allah şifalar versin , ben de tam yolluk poğaça yapmak için tariflere bakıyordum
www.kevserinmutfagi.com/peynirli-pogaca.html
Şunda karar kıldım gibi, ama seninki hangisi merak ettim. Afiyetle yiyin insallah ..

Nfk, iyi neneler, Ayşeciğe iyi eğlenceler, ne güzel koşturuyordur oralarda hanım hanımcık :KK60:

Colicos günaydın sana da cnm:KK68:

Hepinize hayırlı huzurlu günler. Kuzuluktan katılırım yine sizlere insallah :KK60: Allah'a emanet olun...

İlbilgecim Allah sabır versin arkadaşına, ne kadar da gençmiş babası :KK43: genç de olsa yaşlı da olsa baba acısı korkunç..bazen babamı kaybedersem ne yaparım diye oturup ağlıyorum:KK43:

Pamukhelvacım gözün aydın darısı başıma :KK43:((( ben bu hafta hiç enerji hissetmiyorum kendimde bugün de hiç sormadım kereme çiş var mı diye zaten umrunda da değil ki..!

Ben bugün ani bi kararla çarşıya çıktım.
Annem gidiyordu ona takıldım. Keremi görümceme bıraktım , mertle dolaştık yine.
Annemle yemek yedik.. Orda oyun yeri vardı, kerem olsaydı burda oynardı dedim. Annem de kerem olsaydı yemeğini yiyemezdin tadını çıkar işte hem şikayet ediyorsun hem de onsuz yapamıyorsun dedi. "Aynen" dedim :)

Cuma günü eşimin kuzeninin düğünü var orda giymek için kıyafet baktım , pek içime sinmese de aldım bişey. Doğum sonrası düğün de çekilmiyor vücuttaki fazlalıklarla pöf
Çok güzel olmuş anneciğinle baş başa yemek . Çocuklar er ya da geç ayrılıyor bizden , insan ilk zamanlar suçluluk duyuyor ama, hele tüm gün okula gittiklerinde bir garip boşluğa düşüyorsun :KK48: Onsuz gittiğin yerlerde suç işliyor gibi huzursuz ... Ama neticede azıcık büyüsünler, onlar bizi bırakıp bırakıp çıkacak , annem yalnız mı sıkılır mı hiç düşünmeyecekler :KK11:
Güle güle giy kıyafetini , taze annelerin az buçuk fazlalığı olacak tabi takma sen onları, hem şimdi çok güzel modeller var göbişi kamufle eden, ben çok rahat ediyorum onlar sayesinde :KK48:
Tuvalet durumları bir ileri bir geri bizde de. Akşam baba gelince kesinlikle gelmek istemiyo lavaboya oyununu bölüp. Ben de kızıp bez taktım akşam, gece uyuturken de götürmedim çişe. baktım gece ağlayarak uyandı çiş yapıcam diye huzursuz olmuş. Ama vaktini tutturamamış iyi ki bezi vardı sımsıcak hissettim bayağı sıkmış kendini yavrum ...
Sabah da kaldığımız yerden devam. Bakalım yolda ne yaparız?
Yavaş yavaş hallederler insallah bu işi de cnm biz oluruna bırakalım , sen de biraz dinlen, ben de geçen hafta rahatsız olduğumdan üstelememiştim... Bizim sağlığımız onlar için en mühimi ...

Colicos hayırdır kuzum birşey mi oldu :KK39:

Günaydın ve hoşçakalın....

günaydın canım hayırdır çokmu yoğunsun:KK64:

Günaydın hanımlar , nasılsınız ? Biz öğleden sonra kuzuluğa yolcuyuz insallah ..bir kısım valizi dünden hazır ettim sabah yolladım eşimle arabaya, şimdi de ufak tefek şeyleri koyuyorum , 3-4 gün de olsa çocuklar için gerekli olabilecek şeyleri al al bitmiyor...

Born, hoşgeldin canım. Çok az kalmış vuslatınıza insallah kolaylıkla ve sağlıkla gelsin Zümra hanımcık....

Ilbilge Allah rahmet eylesin vefaat eden amcaya, hepimizin erken ya da geç gideceği yer ); Allah imanlı hayırlı ölüm versin hepimize ...

Pembiş , geçmiş olsun Allah şifalar versin , ben de tam yolluk poğaça yapmak için tariflere bakıyordum
www.kevserinmutfagi.com/peynirli-pogaca.html
Şunda karar kıldım gibi, ama seninki hangisi merak ettim. Afiyetle yiyin insallah ..

Nfk, iyi neneler, Ayşeciğe iyi eğlenceler, ne güzel koşturuyordur oralarda hanım hanımcık :KK60:

Colicos günaydın sana da cnm:KK68:

Hepinize hayırlı huzurlu günler. Kuzuluktan katılırım yine sizlere insallah :KK60: Allah'a emanet olun...

hayırlı yolculuklar şimdiden canım :KK24:

Deli hatun sana da gunaydin!
Nerden buluyorsun bu matrak seyleri? :KK45:

Bizim plan degisti. Aysecik ve teyzesiyle avm ye gidiyoruz:KK55:gidiyoruz

Arya, bugun ses ver bariiiii:mad:

ooo bu planda güzelmiş eee dünkü salı maceran nasıldı güzelim
pazar gitmeye değer mi?

Pamuk helvacim, yol cok uzun degil ama zaten kendi kwyfi olunca haber veriyor madem o zaman ugrasilmaz, bezle bacim. Kafan salim olur. Bir de senin ikinci sinav bu haftasonu deil miydi?:110:

Pamuk helvacım iyi yolculuklarrrrrr.
3 kab tozu 2 bardak yoğurt 1 bardak sıvıyağ 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker ve aldığı kadar un. Üzerine yumurta sürdüm okadar. İçi peynirli yaptım ben.

Pamuk helvacım iyi yolculuklarrrrrr.
3 kab tozu 2 bardak yoğurt 1 bardak sıvıyağ 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker ve aldığı kadar un. Üzerine yumurta sürdüm okadar. İçi peynirli yaptım ben.
3 kabartma tozu var ve yumurta yok, öyle mi? ilk fırsatta deniciiiiim :KK69:
ooo bu planda güzelmiş eee dünkü salı maceran nasıldı güzelim
pazar gitmeye değer mi?
neden bilmiyorum, ama pek bi şey yoktu. kendime iki eşarp anneme çamaşır alıp çıktım.
Nfk çok gezmeeeeeeee :) :p
benim kitapta avm, gezmeden sayılmiiiy bacım :KK45:
ayşeciğe tam istediğim gibi olmasa da iyi bi ayakkabı aldım..
şimdi yağmur yağabilir, ahahahahahahh:-)

Bolulu pembiş usta sen dememiş miydin mayasız poğaça sevmem diye, yoksa neyneyse miydi..
bence bu 321 poğaçası hiç güzel olmuyo sıcakken yedin yedin sonra fos

Back
X