Zümra ismi çok güzel.zumrada karar.kildik artik donmeyiz saniyorum eet cok az kaldi cok heyecanliyim ya arkadasinin da basi saolsun![]()
Annen haklı...ben de senin gibiyim ama gittiğim her yere gelsin istiyorum.İlbilgecim Allah sabır versin arkadaşına, ne kadar da gençmiş babasıgenç de olsa yaşlı da olsa baba acısı korkunç..bazen babamı kaybedersem ne yaparım diye oturup ağlıyorum
Pamukhelvacım gözün aydın darısı başıma((( ben bu hafta hiç enerji hissetmiyorum kendimde bugün de hiç sormadım kereme çiş var mı diye zaten umrunda da değil ki..!
Ben bugün ani bi kararla çarşıya çıktım.
Annem gidiyordu ona takıldım. Keremi görümceme bıraktım , mertle dolaştık yine.
Annemle yemek yedik.. Orda oyun yeri vardı, kerem olsaydı burda oynardı dedim. Annem de kerem olsaydı yemeğini yiyemezdin tadını çıkar işte hem şikayet ediyorsun hem de onsuz yapamıyorsun dedi. "Aynen" dedim :)
Cuma günü eşimin kuzeninin düğünü var orda giymek için kıyafet baktım , pek içime sinmese de aldım bişey. Doğum sonrası düğün de çekilmiyor vücuttaki fazlalıklarla pöf
Kalp krizi canım.Aaaa ne kadar gençmiş. Ecel iştene olmuş da vefat etmiş??
Canım teşekkür ederim.
Önemli olan sonrası kız :) inşallah sende bebiş de sağlıkla kurtulursunuz.
Güle güle giyin canım benim. Ani kararına da çok sevindim. Gerçekten tadını çıkarmayı bilmiyoruz. Yeni nesil anneler böyleyiz bence; çocukla kafayı bozuyoruz
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee.
Ev ahalisine süpriz yapıp poğaça yapacaktım 6:30da kalkıp. Oğluş sağolsun daha erkene çekti planımı :) yeni bir tarif. Güzel olursa söylerim size de![]()
Herkese günaydın.