Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hazir bulgur olduğu için iyi olmamış olabilir. çok kötüde değildi zaten yendi

Selamlar kızlar , hayırlı günler hepinize.
Selim uyurken koşa koşa markete gittim geldim insallah uyanmaz duaları ile , Allah'tan uyanmamış bayağı da derin uyuyordu , babamız hep gidiyo alışkınız da , anneanne de olmayınca komşu vs zaten yok, yapayalnız kaldık sanki, canım sıkkın cuma bir olsaydı hayırlısıyla , neyse dün yapamadığım biber dolmamı doldurayım , çocuklara da ezogelin. Bir de şekerpare siparişi var ablamızdan (;
Kalkıp işime başlayayım, görüşmek üzere

Selam kızlar, arkadaşımla çok güzel vakit geçirdik tek sorun; eşim keremi akşam biraz geç aldı o sırada zavallı bebeğe oyuncak fırlattı ağladı çocuk. Çok canım sıkıldı. Ondan sonra gitti ve rahat ettik. Kahvaltımızı da özsütte yaptık. Bebekler de uzun süre uyudu çoook iyi geldi :)

herkese selam

busmai ohh ne güzel olmuş hem kahvaltıyıda dışarda yapmışsınız çocukların uyumasıda cabası değmesinler keyfine

pempiş bende geçen sene yapmıştım o köfteden hatta kv demlerle beraber yemiştik onlara çok yavan gelmişti eşimde içli köfteyi daha çok sevdiği için yaa bunun içine kıyma mıyma birşey koysaydın keşke demişti bende birdaha yapmamıştım

pamuk helva sayılı gün çabuk geçer canım bir sürüde işin varmış baksana sıkılmazsınız kolay kolay

nfk nene günüymüş bugün iyi gezmeler

Bandın ucunu buluyor. Uğraşıyor, uğraş
Suyuna limon tuzu atıyoruz biraz.

Ohhhh, ne güzel gez canım. Hep evde olmak sıkıcı oluyor.

Ne güzel olmuş canım vaktinizin güzel geçmesine sevindim . Sen de önceki günün stresini atmışsındır ..
Hırkamı yağlı lavaboya attı yazmışsın ya onu Selim de çok yapıyo , lavaboya birşeyler atmak en büyük hobisi, en son kendi ütülü kıyafetlerini ve benim eşarbımı atmıştı
Sağolasın canım , tüm gün mutfaktaydım Selim de bana yardım etti (; hepsi güzel de tam 3 tane şekerpare yedim ); en iyisi hiç yapmamak böyle şeyleri ..
Senin eşin de benimki gibiymiş , etsiz şeyler ona tatsız geliyo , hele ilk evlendiğimiz zamanlar çok tuhaf karşılardı şimdi alıştı (;
Bandın ucunu buluyor. Uğraşıyor, uğraş
Suyuna limon tuzu atıyoruz biraz.
Benim eşimin anneannesi bi sarımsaklı köfte yapmıştı parmaklarımı yemiştim , kısırın farklı bi versiyonu gibiydi sanki , o mu bilmiyorum da ben de deniycem çok bahsedildi canım istedi :)

Selam herkese
Cok yogun bı tempoyla basladı okul
Hafta içi persembe boşum onundısında haftasonu da bosum. Buluşma işi ne oldu?
Annem geldı bu sene evımdeyım. Ceylin okuldan geldiğim zaman surekli bir. Mızırtı ve naz modunda. Sıyırmak üzereyım. Her gecen yıl biraz daha yaslanmış oldugumdan mı ne gucum tukeniyor. Bi de üstüne nezle oldum. İnşallah ceylinde yeniden hasta olmaz

Bizden haberler böyle

Ay valla biri yapsa da yesek yaaaaa

Destinycim ah bu çocuklar... Bugün eve gelirken şu iki yılda verdiğimiz emeği düşündüm. Sonra
15-16 yaşlarına kadar vereceğimiz emekleri ve alacağımız karşılıkları; içim karardı hahahaha.

Busmai hayat sana güzel kızımmm gezme konusundaki yetenek ve azminden dolayı tebrik ediyorum seni. Ben çocukla gezme konusunda kof çıktım. İkinci olsa iyice inzivaya çekilirim :)

Özlüyordur annesi. Neredeyse 8 saat ayrıyız.
Okulda telaştan unutuyorum ama ders bitince eve koşuyorum hemen. Bakıyorum kızım da beni çok özlemiş. Nasıl seviniyor miniğim.

Okulda telaştan unutuyorum ama ders bitince eve koşuyorum hemen. Bakıyorum kızım da beni çok özlemiş. Nasıl seviniyor miniğim.
Efe eve geldiğimde direkt onunla ilgilenmemi bekliyor. Yani kimseye meraba bile demeden. Olaki hoş bulduk falan dedim bir kızıyor, kafasını yerlere vuruyor vs anlatamam. Dediğin gibi çok özlüyorlar kuzucuklar. Ki ben çok uzun ayrı kalmıyorum yani.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :) söylemesi ayıp bugün de boş günüm :) az derse girmek iyiymiş
Bugün oğluşun yatağı gelecek inşallah. Bi de komşuya uğrıcam işte çakışma olmazsa.
Herkese güzel bir gün diliyorum :)

destiny buluşmanin detaylari ınstagramda
Ama ben ınstegramda yokum
Pembiş beni hayattan soğuttun şuan:)

Ben de özluyorum azıcık öpüşp koklaşıyoruz sonra yemek hazırlamam lazım mutfagı toplamam lazım bunları kım yapcak

Gunaydın can
Benımde bos gunum bı arkadasın yerine 2 saat derse gırmeye geldım sonra kaçış
Herkese guzelgunler
Bugun gorumcemın oğlunun dogum gunu orays gitcem bı de cupkake yaptım. Senın verdiğin tarif buralarda pek mesur oldu pembiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…