- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Kız bi daha yapmam dedin daha nolsunhazir bulgur olduğu için iyi olmamış olabilir. çok kötüde değildi zaten yendi
ben hep hazır köftelik bulgurla yapıyorum.irmikte koymuyorumhazir bulgur olduğu için iyi olmamış olabilir. çok kötüde değildi zaten yendi
Bandın ucunu buluyor. Uğraşıyor, uğraşBak sen minik kuşa ya nasıl açıyo??
Kız sen Adanalısın yani ne desen doğrudurbizim komşunun kv yaparken içine irmik koymamış. İnşallah perşembe bi aksilik olmazsa arkadaşa gidicem; tarifi öğrenmeye çalışacağım ölçüsü ile. Malum eskiler ölçü mölçü kullanmıyo
Ohhhh, ne güzel gez canım. Hep evde olmak sıkıcı oluyor.Selam kızlar, arkadaşımla çok güzel vakit geçirdik tek sorun; eşim keremi akşam biraz geç aldı o sırada zavallı bebeğe oyuncak fırlattı ağladı çocuk. Çok canım sıkıldı. Ondan sonra gitti ve rahat ettik. Kahvaltımızı da özsütte yaptık. Bebekler de uzun süre uyudu çoook iyi geldi :)
Ne güzel olmuş canım vaktinizin güzel geçmesine sevindim . Sen de önceki günün stresini atmışsındır ..Selam kızlar, arkadaşımla çok güzel vakit geçirdik tek sorun; eşim keremi akşam biraz geç aldı o sırada zavallı bebeğe oyuncak fırlattı ağladı çocuk. Çok canım sıkıldı. Ondan sonra gitti ve rahat ettik. Kahvaltımızı da özsütte yaptık. Bebekler de uzun süre uyudu çoook iyi geldi :)
Sağolasın canım , tüm gün mutfaktaydım Selim de bana yardım etti (; hepsi güzel de tam 3 tane şekerpare yedim ); en iyisi hiç yapmamak böyle şeyleri ..herkese selam
busmai ohh ne güzel olmuş hem kahvaltıyıda dışarda yapmışsınız çocukların uyumasıda cabası değmesinler keyfine
pempiş bende geçen sene yapmıştım o köfteden hatta kv demlerle beraber yemiştik onlara çok yavan gelmişti eşimde içli köfteyi daha çok sevdiği için yaa bunun içine kıyma mıyma birşey koysaydın keşke demişti bende birdaha yapmamıştım
pamuk helva sayılı gün çabuk geçer canım bir sürüde işin varmış baksana sıkılmazsınız kolay kolay
nfk nene günüymüş bugün iyi gezmeler
Benim eşimin anneannesi bi sarımsaklı köfte yapmıştı parmaklarımı yemiştim , kısırın farklı bi versiyonu gibiydi sanki , o mu bilmiyorum da ben de deniycem çok bahsedildi canım istedi :)Bandın ucunu buluyor. Uğraşıyor, uğraş
Suyuna limon tuzu atıyoruz biraz.
Özlüyordur annesi. Neredeyse 8 saat ayrıyız.Selam herkese
Cok yogun bı tempoyla basladı okul
Hafta içi persembe boşum onundısında haftasonu da bosum. Buluşma işi ne oldu?
Annem geldı bu sene evımdeyım. Ceylin okuldan geldiğim zaman surekli bir. Mızırtı ve naz modunda. Sıyırmak üzereyım. Her gecen yıl biraz daha yaslanmış oldugumdan mı ne gucum tukeniyor. Bi de üstüne nezle oldum. İnşallah ceylinde yeniden hasta olmaz
Bizden haberler böyle
Efe eve geldiğimde direkt onunla ilgilenmemi bekliyor. Yani kimseye meraba bile demeden. Olaki hoş bulduk falan dedim bir kızıyor, kafasını yerlere vuruyor vs anlatamam. Dediğin gibi çok özlüyorlar kuzucuklar. Ki ben çok uzun ayrı kalmıyorum yani.Özlüyordur annesi. Neredeyse 8 saat ayrıyız.
Okulda telaştan unutuyorum ama ders bitince eve koşuyorum hemen. Bakıyorum kızım da beni çok özlemiş. Nasıl seviniyor miniğim.
Ama ben ınstegramda yokumdestiny buluşmanin detaylari ınstagramda
Pembiş beni hayattan soğuttun şuan:)Ay valla biri yapsa da yesek yaaaaa
Destinycim ah bu çocuklar... Bugün eve gelirken şu iki yılda verdiğimiz emeği düşündüm. Sonra
15-16 yaşlarına kadar vereceğimiz emekleri ve alacağımız karşılıkları; içim karardı hahahaha.
Özlüyordur annesi. Neredeyse 8 saat ayrıyız.
Okulda telaştan unutuyorum ama ders bitince eve koşuyorum hemen. Bakıyorum kızım da beni çok özlemiş. Nasıl seviniyor miniğim.
Ben de özluyorum azıcık öpüşp koklaşıyoruz sonra yemek hazırlamam lazım mutfagı toplamam lazım bunları kım yapcakEfe eve geldiğimde direkt onunla ilgilenmemi bekliyor. Yani kimseye meraba bile demeden. Olaki hoş bulduk falan dedim bir kızıyor, kafasını yerlere vuruyor vs anlatamam. Dediğin gibi çok özlüyorlar kuzucuklar. Ki ben çok uzun ayrı kalmıyorum yani.
Gunaydın canGünaydınlar herkeseeeeeeeeeee :) söylemesi ayıp bugün de boş günüm :) az derse girmek iyiymiş
Bugün oğluşun yatağı gelecek inşallah. Bi de komşuya uğrıcam işte çakışma olmazsa.
Herkese güzel bir gün diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?