Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kız daha napıcan??? Ben herşeyi Efe uyurken yapıyorum valla sabah ve gecenin kör vakitlerinde.

Tatilde bir dinlen canım. Şekerportakalı deyince aklıma koşuşturmaca geliyor.

Perşembe günü benim de boş.

Dün komşumun kayınvalidesi sarımsaklı köfte yapıp getirdi bize. Adana usulü. Yok böyle bi lezzet arkadaş. Hemen tarif baktım. İlk fırsatta yapıcim inşallah. Bulgur ve sarımsak sevenlere duyurulur
Fellah köftesi mi?

Ben vitamalt içmiştim. Benim sütümü arttırmıştı. Bildiğim kadarıyla çok içmemek gerekiyor, kilo yapıyormuş.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.

İlbilgecim fellah köfte değil. Adana usulü sarımsaklı köfteymiş adı. Cahidede tarif var. 1lira büyüklüğünde, yassı bulgurlu köfteler düşün; ortası parmakla bastırılmış. Belki siz adına başka bişi diyosunuzdur.

günaydıııın.. herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum..

birkaç gündür ayşecik gece uyanıyor, saat 4-5 gibi
dolaşmak oyun oynamak istiyor. ben de tüm ışıkları söndürüp aramıza alıyorum
öyle bile 1 saat oyalanıyor, sonra uyuyakalıyor. nedir derdi bilmiyorum
akşam erken de yatmıyor ama, neyse inş kesilir bu uyanmalar..
onu beklediğim için olan benim uykuma oluyor.

Onlarda ayarsız bir enerji var malum :) inşallah kısa zamanda biter bu durum canım.

inş pembişim, benim denge şaşıyor. eşim yine sabah beni uyandırmadan kalkmış gitmiş..
ben de kahvaltı yaptım şimdi, ayşecik de birazdan uyanır.

senin sürahi tuz buz olmamış di mi, çatlamış falan yani?
vitrinin kapağını açabiliyorsa, o zaten çok büyük tehlike.
züccaciye dükkanına giren fil misali..
Allah korusun, ya kendine bi şey olaydı

Tuz buz olmamış ama ağzı üç parçaya ayrılarak kırılmış. Ayrıca vütrin rafı da camdan ki o da çizilmiş. Yani olay çok küçük değil bence. Ama kadın niye öyle tepki vermiş anlamadım. Yani bilmiyora mı yattı noldu bilemedim. Vitrinin kulpunu çıkardım açamıyodu. Ama şimdi ittire kaktıra bi şekilde açıyo nasıl başarıyosa. Her zaman takmıyo oraya sıra gelmiyo yani :) bi de sürekli bişi çekip cam açma modunda şu ara ki o daha korkunç.

Boş günümmüş bugün. Kahvaltımı yapıp okuldan programımı almaya gidicem inşallah. Bi de oğlumun odasına artık bi fon perde alayım mümkünse :) sonra da domates hazırlama işine girerim diyorum. Kvye menüyü verdim yemek işim yok

sensiz ilk okul günü nasıl geçmiş bakalımm?

aha, bi superwomen da burda,
çalışmadığı her süreyi dolu dolu geçiren kadın, şeker portakalımmm
ellerine sağlık. komşuların da yardım etmiş ne güzel.
bizim bu bina full akraba, yeni doğan bebeyi bile görmeye 2,5 ay sonra geldiler.
o derece akrabalık ve komşuluk ilişkilerimiz ilerlemiştir yani
şaka bi yana büyük nimettesin, insanın kapısını çalabileceği zor durumda yardım isteyebileceği
komşusu olması ne kadar güzel..

lütfen born doğurmadan görüşeliiiiiim!
born, eşinin durumu belli olsun sen bi gün söyle. ona göre bi plan yapalım.

pamuk helva, nerelerdesin kuzum? hiç sesin çıkmıyor.

anlattığın manzara bizim evin normal hali
o yüzden neredeyse hiiiç uğraşmıyorum, akşam üstü eşim geleceği zaman her yeri güzel topluyorum bir kez.
o geldikten sonra yine dağılıyor ama önemli değil. süpürge her gün, 3 günde bir de salon, mutfak ve antre dolaylarını siliyorum.

Offff, ev toplamak ne zormuş!!!!!Hayırlısı ile c. Ertesi bir gelseydi de taşınsaydım.
az kaldı, aaaaz
ben de baktım şimdi. daha önce bulgurlu yoğurtlu bi köfte yemiştim.
çok yavan gelmişti tadı. ama bunda salçalı baharatlı sos da var. sen bi dene tarif tamsa ben de bakayım.
sanırım kıvam ayarlamak zordur, dağılacağından korkuyorum ben.

hakikaten farketmedi belki.. belki de dediğin gibi üstünü örtmeye çalışıyor, bilemezsinki..
neyseki sadece bu zararla atlatıldı. acaba, vitrin önüne masayı falan mı dayasan?
ara sıra gidip uğraşıyorsa potansiyel tehlike çünkü..
salonun da düzeni bozulacak ama bundan önemli değil. bizim salonda bi tv ünitesi gibi bi şey var.
hatırlarsınız, önceki vakadan sebep odanın köşesine alıp
duvara yapıştırıp önüne koltuk çektim.

nfk, şimdilik gayet güzel hevesli umarım sıkılmaz.
pembis salonda mi oturuyorsunuz. eger oturmuyorsaniz kapısını kilitle. Allah koruyor bu çocuklari iyiki bi yerine batmamis

Kızı okula bıraktım. ipegi sallıyorum uyusa bir sürü iş var. yemekte yok bugün, annemde gitti

Günaydın, hayırlı sabahlar kızlar,

Dün okulun ilk günüydü bizim için , sabah birlikte gittik okula , teneffüste yalnız başına lavaboda işini halledip, bahçeye de gidip gelebildiğini görünce döndüm eve... Cansel, sizin de güzel geçmiş ilk gün, insallah daim olur severler okulu, zaten bugün dersler bir başlasın sıkılmaya vakitleri olmaz insallah (;

Dün ilk gün diye çantasına iki kalem, bir defter , bir de boya kutusu vermiştim , hepsini toplayıp çantasına koymuş 1 boya hariç Çok şükür ben herşeyini bırakır gelir sanıyordum , iş başa düşünce toplamış kuzum..

Yalnız biz çok fena boşluğa düştük. Selim beş dakikada bir aba neede diyo (;

Dün okula ailece gidecektik Selim beyin uyanmayacağı tuttu. Neyse babayla bıraktık onları çıktık , taksiler almadı yine her zamanki gibi, çocuğu yürütmek zorunda kaldım , şu ehliyeti niye zamanında almadım ki çok kızıyorum kendime böyle dar durumda kaldığım zamanlarda ....

Dün akşam da babamız gitti, kaldık baş başa cumaya kadar. Annem de kuzulukta, Allah yardımcım olsun (;

Pembe, çok geçmiş olsun Allah korumuş Efe'yi, pencerelere de merak sardıysa Cansel in önerdiği kilitlere bakın derim, biz yaz başında taktık, çok rahat ettim . Çok pratik ve güvenli birşey ..

Born , dişin ne durumda cnm insallah ağrın hafiflemiştir,

Ilbilge, Allah kolaylık versin. Ben bir kere taşındım ama çok zor gelmişti bana...siz çoğunu hallettiniz sanırım..

Colicos işlerinde kolaylıklar arada yaz (;

Nfkcım buluşma günü saati yeri belirlenince, eşimin evde olduğu bi tarih olursa insallah katılmaya çalışırım , Anadolu yakasında bir yer olacak sanırım di mi?
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı günler

Kızı okula bıraktım. ipegi sallıyorum uyusa bir sürü iş var. yemekte yok bugün, annemde gitti
Aynı durumdayım , eşim yokken annem gelirdi sağolsun en azından Çocuksuz markete gider gelirdim, neyse sabah marketten barbunya ve dolmalık biber aldım , birine karar verip işe girişmem lazım ama hiç hâlim yok

pamuk helva annenin kuzlukta olmasi kötü olmuş tez zamanda gelir umarım.
bende pembisin dedigi sarımsaklı kofteyi deneyeceğim. Nasıl olsa az kişiyi z. yarım ölçü yaparım oyalamaz. yanliz bende bu kofteyi fellah köftesi olarak biliyiyorum.

Pembiş evet o fellah köfte ben de biliyorum :)
Cahide kafasına göre isim koyuyor, ne gıcığım şu cahideye ya hahaha :)

Pamukhelva gene yalnızmışsın Allah kolaylık versin

Bu akşam eşim keremle annesine gidicek, bana da mertle aynı gün doğan bebeğiyle ortaokul arkadaşım kalmaya gelicek
Çok heyecanlıyımm inş bebekler huzurlu olur da rahat rahat muhabbet ederiz :)

İlahi busmai :) bakınca tarife fellah ile ikisi aynı hakkaten. Yalnız biizm komşu da adanalı; sarımsaklı köfte dedi. Aman neyse sonuçta çok lezzetliiiii

Cansel yap kız sonra bize sonucu bildir

Pamuk helvacım kıyamam sana. Ama sen altından kalkarsın valla çünkü maşallah baya deneyimlisin bu konuda

Nfk sultan masayı çekemiyorum çünkü masa konsolu koruyor. Konsolda da bi ton cam eşya var.

günlük park mesaimizi yaptık. ayşecik babaanneye gitti.
ben de spor yapıcam biraz, sonra ayşecikle yatarız..

nfk, şimdilik gayet güzel hevesli umarım sıkılmaz.
pembis salonda mi oturuyorsunuz. eger oturmuyorsaniz kapısını kilitle. Allah koruyor bu çocuklari iyiki bi yerine batmamis
oh, ne güzel.. inş böyle de devam eder. hele arkadaş edinmeye başlasın.. koşa oynaya gider
aman işleri bırak, yemek yaptın mı tamam..
size de hayırlı olsun, inş çabuk adapte olur, başarılı olur..
selim de yavaş yavaş alışır. zaten okul kaç saatki, gelecek..

valla anadolu avrupa benim için farketmez.. hatta borna kolaylık olsun, karşı tarafta buluşalım.
sana da kolaylık olur, cansel de bebeleri anneanneye bırakıp gelir zaten.
bi destiny karşısı olursa gelemem diyor ama bakalım. şeker portakalım uyar sanıyorum..

Aynı durumdayım , eşim yokken annem gelirdi sağolsun en azından Çocuksuz markete gider gelirdim, neyse sabah marketten barbunya ve dolmalık biber aldım , birine karar verip işe girişmem lazım ama hiç hâlim yok
hangisini yapacaksın, karar verdin mi?
dünden ezogelin çorba var, tavuk aldım tavuklu pilav yapıcam, yanına cacık tamam

ooo, plan ne güzelmişşş.. hadi inş her şey planladığınız gibi olur..
iyiki salona mobilya takım almamışım şaka bi yana böyle de bi avantajı var..
bi yemek takımını koymak için büfe tarzı küçük bi dolap var. belki şu dolap kilitleri işine yarar.

Pembiş ben koli bandı yapıştırıyorum kötü görünüyo ama işimi görüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…