Kız daha napıcan??? Ben herşeyi Efe uyurken yapıyorum vallaUzun boylu iş değil ya zaten temizliğe kadın geliyor 15 günde bir. Benimki günlük toparlama ve yemek. Varsa ütü. O kadar. Ev hergün hiç toplanmamış gibi dağılıyor ve hemen hemen hergün oturduğumuz odayı ve mutfağı süpürmem gerekiyor
Tatilde bir dinlen canım. Şekerportakalı deyince aklıma koşuşturmaca geliyor.herkese iyi akşamlar
offf sözde 3 gün izinliydim ama 3 günde cılkım çıktı hasta oldum
cuma günü epey bir temizlik yaptım cumarteside 20 kg barbunya 5 kilo taze fasülye alıp onların ayıklaması ve kavrulup dolaba yerleştirilmesi vardı allahtan komşularda yardım etti de ayıklamada daha erken bitti ama bende bittim yaa
ama en azından aldık aklımdan cıktı hallettık o işleri pazar da annemle gezmelere gittik eve birkaç birşey aldım melisayada bir sandalye aldım ve bu 3 gün boyunca öğle uykusu uyumadı melisa beni deli etti en son keşke çalışsamıydım diye düşünmedim değil ama hazır izinliyim diye herşeyi bir an evvel sıkıştırırsam böyle olur tabi
bugünde yorgunlukla işe geldim işte de işler birikmiş düşünün halimi yani akşama da evde yemek yok ohhh yandan yandan
Perşembe günü benim de boş.Program yarına değişiyomuş ama inşallah bi sıkıntı olmaz.
Ya ama şeker portakalım çok bunalıyor ve sinir oluyorum. Sabahtan beri o vitrine sarmıştı. Bi de gitmiş çöp kamyonunu vurmuş sanırım. Bakıcı da nolduğuna bakmadan kapatmış dolabı mutfağa gitmiş. Eşim bakıp farketmiş kırığı. Ya bir yerine batsaydı?? Çok gerildim bugün ya. Sıkıldım.
Fellah köftesi mi?Dün komşumun kayınvalidesi sarımsaklı köfte yapıp getirdi bize. Adana usulü. Yok böyle bi lezzet arkadaş. Hemen tarif baktım. İlk fırsatta yapıcim inşallah. Bulgur ve sarımsak sevenlere duyurulur
Ben vitamalt içmiştim. Benim sütümü arttırmıştı. Bildiğim kadarıyla çok içmemek gerekiyor, kilo yapıyormuş.Ben hamileyken antibiyotik kullandım mecburen, dişçilerin kullandığı hafif bir antibiyotik demişti. Sen de kullanabilirsin
Beklettiğimde bende de yağ çıkıyordu üste ama 1 parmak değildir. Yemeyle ilgisi var mı merak ediyorum
Bi de arkadaşım malt içeceği içiyor çok iyi geliyor dedi , bira mayası tableti de içenler var nasıldır acaba
Ben de onlardan yiyorum sadece helva tatlı ekmek vs kısıyorum.
Canım valla tahtaya kafayı vura vura öğrenicek merak etme. Bizimkinde de ahşap korkuluk var. Al bence.
Oyyy güzel kızımız okullu oldu
Hızlandırılmış işler :)
Annesi evde diye uyumamıştır
Ya bugün ben topluyorum kerem arkamdan döküyor.. Cinnetin eşiğine geldim. En son yağlı mutfak lavabosuna hırkamı attı ağladım sinirden
Onlarda ayarsız bir enerji var malum :) inşallah kısa zamanda biter bu durum canım.günaydıııın.. herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum..
birkaç gündür ayşecik gece uyanıyor, saat 4-5 gibi
dolaşmak oyun oynamak istiyor. ben de tüm ışıkları söndürüp aramıza alıyorum
öyle bile 1 saat oyalanıyor, sonra uyuyakalıyor. nedir derdi bilmiyorum
akşam erken de yatmıyor ama, neyse inş kesilir bu uyanmalar..
onu beklediğim için olan benim uykuma oluyor.
Tuz buz olmamış ama ağzı üç parçaya ayrılarak kırılmış. Ayrıca vütrin rafı da camdan ki o da çizilmiş. Yani olay çok küçük değil bence. Ama kadın niye öyle tepki vermiş anlamadım. Yani bilmiyora mı yattı noldu bilemedim. Vitrinin kulpunu çıkardım açamıyodu. Ama şimdi ittire kaktıra bi şekilde açıyo nasıl başarıyosa. Her zaman takmıyo oraya sıra gelmiyo yani :) bi de sürekli bişi çekip cam açma modunda şu ara ki o daha korkunç.inş pembişim, benim denge şaşıyor. eşim yine sabah beni uyandırmadan kalkmış gitmiş..
ben de kahvaltı yaptım şimdi, ayşecik de birazdan uyanır.
senin sürahi tuz buz olmamış di mi, çatlamış falan yani?
vitrinin kapağını açabiliyorsa, o zaten çok büyük tehlike.
züccaciye dükkanına giren fil misali..
Allah korusun, ya kendine bi şey olaydı
sensiz ilk okul günü nasıl geçmiş bakalımm?Bugün okulda beklediğim kargaşa olmadı şükür. umarım öğle yemeğinde falands olmaz. bıraktım geldim kuzumu.
born çok geçmiş olsun. Allah şifa versin normalde ağrısı cekilmezken bide hamilelikte
aha, bi superwomen da burda,herkese iyi akşamlar
offf sözde 3 gün izinliydim ama 3 günde cılkım çıktı hasta oldum
cuma günü epey bir temizlik yaptım cumarteside 20 kg barbunya 5 kilo taze fasülye alıp onların ayıklaması ve kavrulup dolaba yerleştirilmesi vardı allahtan komşularda yardım etti de ayıklamada daha erken bitti ama bende bittim yaa
ama en azından aldık aklımdan cıktı hallettık o işleri pazar da annemle gezmelere gittik eve birkaç birşey aldım melisayada bir sandalye aldım ve bu 3 gün boyunca öğle uykusu uyumadı melisa beni deli etti en son keşke çalışsamıydım diye düşünmedim değil ama hazır izinliyim diye herşeyi bir an evvel sıkıştırırsam böyle olur tabi
bugünde yorgunlukla işe geldim işte de işler birikmiş düşünün halimi yani akşama da evde yemek yok ohhh yandan yandan
lütfen born doğurmadan görüşeliiiiiim!buluşma planlamaya başlamışsınız valla süper bizde katılırız kısmetse ama bu sefer şöyle birşey yapalım ki bizde rahat edelim derim hani böyle oyun grupları yapıyorlar ya kadınlar oyun oynayacakları zıp zıplar top havuzları etkinlik boya yapacakları ve aktivite yaptıracak öğretmenler olsun yanındada cafe biz orda oturalım onlarda gözümüzün önünde oynasınlar ne dersiniz ?? kişi başıda 20 lira falandı galiba bir bakalım derim
anlattığın manzara bizim evin normal haliUzun boylu iş değil ya zaten temizliğe kadın geliyor 15 günde bir. Benimki günlük toparlama ve yemek. Varsa ütü. O kadar. Ev hergün hiç toplanmamış gibi dağılıyor ve hemen hemen hergün oturduğumuz odayı ve mutfağı süpürmem gerekiyor
az kaldı, aaaazOffff, ev toplamak ne zormuş!!!!!Hayırlısı ile c. Ertesi bir gelseydi de taşınsaydım.
ben de baktım şimdi. daha önce bulgurlu yoğurtlu bi köfte yemiştim.Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
İlbilgecim fellah köfte değil. Adana usulü sarımsaklı köfteymiş adı. Cahidede tarif var. 1lira büyüklüğünde, yassı bulgurlu köfteler düşün; ortası parmakla bastırılmış. Belki siz adına başka bişi diyosunuzdur.
hakikaten farketmedi belki..Tuz buz olmamış ama ağzı üç parçaya ayrılarak kırılmış. Ayrıca vütrin rafı da camdan ki o da çizilmiş. Yani olay çok küçük değil bence. Ama kadın niye öyle tepki vermiş anlamadım. Yani bilmiyora mı yattı noldu bilemedim. Vitrinin kulpunu çıkardım açamıyodu. Ama şimdi ittire kaktıra bi şekilde açıyo nasıl başarıyosa. Her zaman takmıyo oraya sıra gelmiyo yani :) bi de sürekli bişi çekip cam açma modunda şu ara ki o daha korkunç.
Boş günümmüş bugün. Kahvaltımı yapıp okuldan programımı almaya gidicem inşallah. Bi de oğlumun odasına artık bi fon perde alayım mümkünse :) sonra da domates hazırlama işine girerim diyorum. Kvye menüyü verdim yemek işim yok
Aynı durumdayım , eşim yokken annem gelirdi sağolsun en azından Çocuksuz markete gider gelirdim, neyse sabah marketten barbunya ve dolmalık biber aldım , birine karar verip işe girişmem lazım ama hiç hâlim yokKızı okula bıraktım. ipegi sallıyorum uyusa bir sürü iş var. yemekte yok bugün, annemde gitti
oh, ne güzel.. inş böyle de devam eder. hele arkadaş edinmeye başlasın.. koşa oynaya gidernfk, şimdilik gayet güzel hevesli umarım sıkılmaz.
pembis salonda mi oturuyorsunuz. eger oturmuyorsaniz kapısını kilitle. Allah koruyor bu çocuklari iyiki bi yerine batmamis
aman işleri bırak, yemek yaptın mı tamam..Kızı okula bıraktım. ipegi sallıyorum uyusa bir sürü iş var. yemekte yok bugün, annemde gitti
size de hayırlı olsun, inş çabuk adapte olur, başarılı olur..Günaydın, hayırlı sabahlar kızlar,
Dün okulun ilk günüydü bizim için , sabah birlikte gittik okula , teneffüste yalnız başına lavaboda işini halledip, bahçeye de gidip gelebildiğini görünce döndüm eve... Cansel, sizin de güzel geçmiş ilk gün, insallah daim olur severler okulu, zaten bugün dersler bir başlasın sıkılmaya vakitleri olmaz insallah (;
Dün ilk gün diye çantasına iki kalem, bir defter , bir de boya kutusu vermiştim , hepsini toplayıp çantasına koymuş 1 boya hariçÇok şükür ben herşeyini bırakır gelir sanıyordum , iş başa düşünce toplamış kuzum..
Yalnız biz çok fena boşluğa düştük. Selim beş dakikada bir aba neede diyo (;
Dün okula ailece gidecektik Selim beyin uyanmayacağı tuttu. Neyse babayla bıraktık onları çıktık , taksiler almadı yine her zamanki gibi, çocuğu yürütmek zorunda kaldım , şu ehliyeti niye zamanında almadım ki çok kızıyorum kendime böyle dar durumda kaldığım zamanlarda ....
Dün akşam da babamız gitti, kaldık baş başa cumaya kadar. Annem de kuzulukta, Allah yardımcım olsun (;
Pembe, çok geçmiş olsun Allah korumuş Efe'yi, pencerelere de merak sardıysa Cansel in önerdiği kilitlere bakın derim, biz yaz başında taktık, çok rahat ettim . Çok pratik ve güvenli birşey ..
Born , dişin ne durumda cnm insallah ağrın hafiflemiştir,
Ilbilge, Allah kolaylık versin. Ben bir kere taşındım ama çok zor gelmişti bana...siz çoğunu hallettiniz sanırım..
Colicos işlerinde kolaylıklar arada yaz (;
Nfkcım buluşma günü saati yeri belirlenince, eşimin evde olduğu bi tarih olursa insallah katılmaya çalışırım , Anadolu yakasında bir yer olacak sanırım di mi?
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı günler
hangisini yapacaksın, karar verdin mi?Aynı durumdayım , eşim yokken annem gelirdi sağolsun en azından Çocuksuz markete gider gelirdim, neyse sabah marketten barbunya ve dolmalık biber aldım , birine karar verip işe girişmem lazım ama hiç hâlim yok
ooo, plan ne güzelmişşş.. hadi inş her şey planladığınız gibi olur..Pembiş evet o fellah köfte ben de biliyorum :)
Cahide kafasına göre isim koyuyor, ne gıcığım şu cahideye ya hahaha :)
Pamukhelva gene yalnızmışsın Allah kolaylık versin
Bu akşam eşim keremle annesine gidicek, bana da mertle aynı gün doğan bebeğiyle ortaokul arkadaşım kalmaya gelicek
Çok heyecanlıyımm inş bebekler huzurlu olur da rahat rahat muhabbet ederiz :)
iyiki salona mobilya takım almamışımİlahi busmai :) bakınca tarife fellah ile ikisi aynı hakkaten. Yalnız biizm komşu da adanalı; sarımsaklı köfte dedi. Aman neyse sonuçta çok lezzetliiiii
Cansel yap kız sonra bize sonucu bildir
Pamuk helvacım kıyamam sana. Ama sen altından kalkarsın valla çünkü maşallah baya deneyimlisin bu konuda
Nfk sultan masayı çekemiyorum çünkü masa konsolu koruyor. Konsolda da bi ton cam eşya var.
Kız o benim de aklıma geldi. Ama kocam mobilyadan izleri çıkmadığında beni kapıya koyar diye yapmadımPembiş ben koli bandı yapıştırıyorum kötü görünüyo ama işimi görüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?