Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cansel şu bahsettiğin robofish ten aldım çok güzel bişey ama kerem kurmalı zannedip sürekli kuyruğunu çevirmeye çalışıyor korkarım bozulur yakında

Ben daha buraya günaydın bile yazamamışım şimdi farkettimmmmmm :)
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee

Sabahtan salon perdelerini attım. Evde bugün temizlik var. Yarım gün kadın geliyor. Temixlik varken evde olmaktan nefret ediyorum çünkü duramıyorum. Perdelerin güneşliklerini ütüledim, gömlek tshirt ütüledim. Öğlen de kv ve kpi yemeğe götürücem. Eşimin içinde kalmış götürememiş de burda bi yere; ben görevlendirildim :) sonrasında da kv ile yegane avmmize akacağız. Arkadaşıma doğum günü hediyesi almam lazım. Bi de dediğim gibi oğluşa bikaç bişi alıcam inşallah.

Busmaican Kerem güle güle kullansın cicisini. Ben daha bayram moduna giremedim nedense?? Ama bugün çıkmışken kendime de mi baksam napsam

İlbilgecim hayırlı olsun canım taşınman. Yaşlılar bazen acaip destek bazense acaip değiller. Biz de öyle olucaz diyip geçmeye çalış

busmai bizim balıklardan birini kerem camdan aşağı atarak hayvanın eceline sebep oldu. biri duruyor onuda ablamiz saklıyor

yaa zaraya bakmayi unuttum hm bir şey bulamadim bende sadece kereme alacağım bayramlik kızların elbiseleri var. ipege hırka ve kilotlu corap lazim sadece.

Günaydın kızlar , çok sağolun bugün daha iyi gibiyim, pek birşey yiyemediğim için halsizlik var üzerimde yalnızca . Çamaşırı bile zor astım dinlene dinlene. Allah sağlık sıhhat versin herkese ve annelere..

Nfk , pastan çok nefis görünüyor ben de çok severim Alman pastasını ama hiç denemedim..

Bayrama çok az kaldı di mi, ben kuzuluk valizini kaldıramadan Antep valizini yapıcam insallah Bayramlıkları da hazır geçen yaz indirimi için çıktığımda almıştım , bi tek ayakkabıları eksikti onu da unnado da pediped indirimi vardı oradan hallettim, daha evvel okul ayakkabısı almıştık iki katı fiyatına Bir daha indirim sitelerine göz atmadan almam birşey
Busmai. Kerem'de sert Karadeniz erkeği profilini gördüm Maşallah ona yüzüne bakınca da çok masum uslu ve duruyo ama annesi... Gerçekten geçici bir dönem bu vurup itmeler, Park'ta bahçede birilerinden görüyorlar , kendilerini koruma iç güdüsü , bizimki de kendini itenlere bakıyor saf saf , sen de itsene be oğlum Diyorum içimden tabii.. Benim kastettiğim yaşça daha büyük yaramaz çocuklar tabii Bizim yaştakilerin itip kakması zarar verecek boyutta olmuyo..

Pembiş , alışveriş günüymüş aldıklarını güzel günlerde giysin kuzucuk...

İlbilge, hayırlı olsun sağlıkla oturun insallah , en zoru hallolmuş tamamen de yerleşirsin insallah Kolayca...

Born, Zümra prensesin doğmasına sayılı günleri kalmış insallah kolayca sağlıkla gelsin minik kuş

Hepinize sağlıklı huzurlu günler

herkese günaydınnn

nfk bir sürü iş yapmışsın birde yetişemiyorum diyorsun ellerine sağlık bence

pempiş eşininde kilo takıntısımı varki ?
ohh gezmeler, temizlik ve alışveriş kolay gelsin

eaglle allah iyiliğini versin emi çok güldüm

busmai kızz bir yerlerini kaşı nazar değecek valla iyi yapmışsınız gezmek insanı çok rahatlatıyor
keremide bırakmışsın daha güzel ve sakin olmuştur eminim kerem yeni cicisini güle güle giysin
artık kereme daha güzel şeyler al ki geride kardeşide giyecek

ilbilgehatun canım güle güle otur evinde huzurla ahh annelerimizde olmasa rabbim başımızdan eksik etmesin

cansel ayy nasıl attı kız yazık

pamuk helva hoşgeldin ooo baya yolculuklar la geçti senin bu senen ne güzel

bugün sabah bir çılgınlık yapıp salı pazarına gittim

ama iyide oldu yaa özlemişim gerçi biraz zorluklarla oldu yağmur ve trafik hep engel oldu ama engelleri aşarak vardım sonunda

nfk cım esnafa selamını ilettim
nerden alışveriş yaptıysam herkesin sihtahını ben yaptım yani düşün 9 da ordaydım bugün pazar dolup taşar ayağımı sürüdüm yani
bir sürüde şey aldım iyi oldu melisanın uzun kolluları kalmamıştı 6 tl ye küçülmüş geçen senekiler pijama takımı eşofman takımları aldım 10 tl ye koton da görüp beğendiğim 25 tlık badiyi melisaya 10 tl ye aldım
bayramlık tarzında bolerolu bir elbise aldım 20 tl kendime cüzdan 10 tl
7,5 tl lık 2 sweat aldım kendime 10 tl yede sık bir bluz valla iyi oldu baya mutluyum bugün yani

Ayy ne güzel uygun fiyata bir sürü cici almışsın ,
Hayırlı olsun sağlıkla kullanın insallah ..
Nfk da mı salı da acaba (; aldıklarınızı görsek mi biz de gitmeye karar veririz belki Salıya uzun yollar aşıp

nfk bugün salı ya gitmeyecekti
bir arkadaşına bebek görmeye gideceğim demişti
akşam çekebilirsem eğer gönderirim ama ordan uygun birşey bulmadan çıkman imkansız zaten gel yani uzun yollar aşıp

Evet, seker portakalim soylemis. Yoldayim. İnternetten nasil daha cabuk giderim diye baktim. Otobusun kalkis yeri ustbostanci iett garaji. Gittim, bi sofore sordum. 10 otobusu nerden kalkiyor diye, iste surdan dedi. Ama orda 10 yazmiyor 10s falan var dedim. Ordan kalkiyor dedi. Neyse gittim oturdum yarim saatten fazla bekledim gelen giden yok. Bu sefer kalkip hareket amirligine sordum. O burdan kalkmaz burasi altbostanci garaji demez mi? Usendim soforunuz boyle boyle dedi demeye. Yuklendim tabanlara, yuru nfk, yuru! En iyi yol bildigin yol. Anca baska bi otobus buldum da bindim.

Üf ben de temizlik yapılırken çıkmak istiyorum ama eşim kadını evde yalnız bırakmamı istemiyor. Yorucu oluyor gerçekten,
Hevesle giydirdim ceketi ama büyük oldu değiştirmem lazım
Yalnız şu şapkayı da almıştım Zara dan 30 tl ye çok tatlı oldu
http://www.zara.com/tr/en/kids/baby...leece-hat-with-ear-flaps-c269291p2007001.html
busmai bizim balıklardan birini kerem camdan aşağı atarak hayvanın eceline sebep oldu. biri duruyor onuda ablamiz saklıyor
Kaldırdım ben de ya :)
Biz de çocuk uslu olsa kızarız yaramaz olsa kızarız di mi
Annem bana ve erkek kardeşime kızarmış hep itip kakıyorlarmış bizi. Sonra 3 numara geldi tam bi hayduttu çocukken. Kerem de ona mı benzedi nedir :) Lazımlıktan korkuyor ama çaktırma
Oo güle güle giysin cicilerini fındık :)

Gel hanim, geeeel! Batan geminin mallari!

Guzel gunlerde kullanin aldiklarinizi. Erken saatte gitmek her zaman avantaj, secmece tezgahlardaki iyi seyleri alma imkani oluyor.

yaa zaraya bakmayi unuttum hm bir şey bulamadim bende sadece kereme alacağım bayramlik kızların elbiseleri var. ipege hırka ve kilotlu corap lazim sadece.
Benim de bayramlık almam lazım.

Haklısın canım, iyi ki annem vardı.

Foto bekliyoruz senden. Özellikle de bayramlık elbisenin.

Şeker portakalım, oyuncak balık kız attığı.
nasıl heveslendim pazara gitmeye. tek pijamaya 40 tl verdim ben

pamuk helva iyi olmana sevindim. vitamin hapı al. ben solgar aldirdim bugün attım bi tane bakalım etkisi olacakmi. bayrama bizde yolcuyuz. nasil geçecek o yol bilmiyorum

allahta yağmur yağmıyormuş canım
alt bostancıdan üst bostancıya kadar nasıl yürüdün valla helal

teşekkürler canım
şapka da çok şekilmiş yani

Gel hanim, geeeel! Batan geminin mallari!

Guzel gunlerde kullanin aldiklarinizi. Erken saatte gitmek her zaman avantaj, secmece tezgahlardaki iyi seyleri alma imkani oluyor.

aynen yaa güzel şeyler vardı erken gitmek demekki bu yüzden çok faydalı sende bilirsin mutlaka girişten sağ tarafdaki içe doğru olan hani zara malları getiren tezgahta güzel şeyler vardı ama 2-3 yaş bulamadım bulduklarımda bizde olan kıyafetlere benziyordu o yüzden almadım
bu arada koton dan geri dönüş yaptılar dün bugün gidip değişim yapacağım

Benim de bayramlık almam lazım.

Haklısın canım, iyi ki annem vardı.

Foto bekliyoruz senden. Özellikle de bayramlık elbisenin.

yani güzel elbise ama sırf fiyatı çok uygun diye aldım bakalım bayramlık için eğer başka birşey bulamazsam onu giydiririm artıkım gerçi hava da nasıl olacak belli değil kışlık birşey alırım o gün hava günlük güneşlik olur bakalım

Şeker portakalım, oyuncak balık kız attığı.
nasıl heveslendim pazara gitmeye. tek pijamaya 40 tl verdim ben

yaaa asıl senin pazara gitmen lazım canım yaa
valla çok para bir hesap ettimde şimdi en uygun lcw den alışveriş bile yapmış olsam 55 tl karım olmuş kendime aldığım bir iki parçada hariç yani

Şeker portakalımmm aldıklarını güle güle kullan canımmmm. Pazar candır :)

Busmai şapka çok tatlıymış valla. Güle güle giysin Kerem paşa :)

Cansel üç çocukla ne yolculuğu bacım yaaaaa. Oturun oturduğunuz yerde :)

Biz de gittik kv ile felekten bir gün çaldık. Oğluşuma sweat ve pijama aldım. Bayramlık bakamadım valla modum gelmedi. Perşembe doğum günü olan arkadaşıma kısa kollu ince bir kazak aldım. Eşimin yengesi ve kuzenine de bişiler aldım; geçen bize gelmişlerdi ve bişiler getirmişlerdi. Kv ile yemek yedik, tatlı yedik (diyeti yedim yani :)). Kaskomu ve trafik sigortamı da ödeyip eve geldik :)

ohhh yaa biz kadınlarda batarya denen şey hiç mi boşalmıyor acaba bu kadar enerjisi nasıl buluyoruz acaba
aman arada ye canım o kadar olacak trafik sigortası dedin iyi hatırlattın bizde sabah konuşmuştuk haftaya bizimkide sonmuş

unnado da gezinirken bugün pazardan aldığım pijama takımının aynısını gördüm
19,99 tl diyor ben 10 tl ye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…