Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Seker portakalim, msj yazdigin panonun altinda cevapla butonunun yaninda "dosya yukle" var, ona tiklayip pc den foto yukleyebilirsin..
Panelin ust kismindaki resim cercevesine tiklayinca da istedigin fotografin linkini yaziyorsun, netten yukleniyor..

busmai duy sesimi
kerem aksam aksam tv yi kirdi
arabasını atti bende onun arabasini attim

busmai duy sesimi
Oooy eyvah eyvah geçmiş olsun cana gelmesin de

Anlamıyorlar ki ya ..bizimki kırdı sonra bağırdık niye kırdın falan.
Biraz sonra kumandayı getirdi anne hadi televizyonu aç diyor :)

LG aldık biz ekranı dayanıklıymış biraz daha.
Önceki Sony idi bence o da çok dayandı :)

Maşallah size...kv ile ilişkine bayılıyorum. Benim kv hayatta dışarıdan bir şey yemez hatta su bile içmez. Masraf olur diye.Öyle bir alışkanlığı yok. Ben de annemle bu moddayım.

Maşallah size...kv ile ilişkine bayılıyorum. Benim kv hayatta dışarıdan bir şey yemez hatta su bile içmez. Masraf olur diye.Öyle bir alışkanlığı yok. Ben de annemle bu moddayım.
Kocası öyle yaşatmıştır alıştırmıştır; kim bilir neler çekmiştir gençliğinde..
Ben artık kocaları suçluyorum

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Haftanın ortası da geldi :)

Kp pazardan bir sürü böğürtlen aldı ve yiyemedi. Ben de karadutlu browniyi böğürtlenli olarak yapmaya karar verdim okula gitmeden zaten dersim geç başlıyor. Herkese gğzel bir gün diliyorummmmmmm :)

günaydıııııın!!! tembel gacılar haydi kalkın.

derimoddan bi dünya para bayılıp aldığım ayakkabılar henüz 5-6. giyişimde açılmış dün farkettim.
bugün avm ye gidebilirsem vericem mağazaya.

Benim de bayramlık almam lazım.

Haklısın canım, iyi ki annem vardı.

Foto bekliyoruz senden. Özellikle de bayramlık elbisenin.
ay bayramlık telaşı başladı. ayşeciğinkiler hazır, benim elbisenin bi tadilata ihtiyacı var..
iyiki bayramlar var..

o zara tezgahında bazen o kadar güzel şeyler oluyorki, ayşeciğin ordan alınmış 4-5 elbisesi var.
ama çoğunlukla küçük bedenler oluyor. şuanki yaşa uygun ihraç fazlası güzel giysiler geliyor bu ara.

değişim olayına da sevindim. demek böyle kararlı ve ısrarcı olmak gerekiyor.. helal bacım!

oooh, tam keyif günü.. dışarda yemeler, gezmeler, alışverişler yarasııın!
busmai duy sesimi
amanııııın! geçmiş olsun ne diyeyim.
şimdi yenisi de bi dünya para..

pembişim, sen tetikte ol.. sanki birbirlerinden duyuyor bu veletler..

Kocası öyle yaşatmıştır alıştırmıştır; kim bilir neler çekmiştir gençliğinde..
Ben artık kocaları suçluyorum
kesinlikle çok doğru. benim kv öyle. eşi zamanında haftanın 2-3 günü dışarda yemek yiyen kadın.
şimdi gel gidelim diyorsun, anında yollara düşüyor
eğer götürmezsen de, babanız beni hep gezdirirdi şimdi kimse beni gezdirmiyor diyor

oy oyy oyyy! böğürtlen var mı hala ya? ben burada görmüyorum.
böğürtlenlisi daha da güzel olur, hadi bakalım afiyet olsun şimdiden.

dün görmeye gittiğim bebek o kadar tatlıydıki.. şimdiden bebek özlediğimi farkettim.
sakin bi bebek olmasına rağmen ağzına vermişler emziği sanki aylardır emzik tutuyor,
cok cok emiyor emziği düşürmeden. boyu 54 cm, dr normal doğumda omuzları çıkarken sorun olur falan demiş.
sezaryenle almışlar 39. haftada.. güvenemiyorum artık bu şeylere..

o değilde banyoma dolap yaptiracaktim artık erteledik ne yapalim.
vestel düşünüyor esimde. lg çok guzel ama istedigimiz model onda biraz pahalı. Şu an kırılan da lg :)

nfk keyfine bak bacim daha yaşın genç. sadece tek tavsiyem okul zamaninda küçük çocuğun olmasın. ilgilenmek gerçekten çok zor.

Nfk sultan vallahi dün cansellerin tv vukuatını okuyunca aynı şeyi ben düşündüm. Benim oğluşum yapmasın yaaaaaaaaa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…