Sali pazari candirNe şeker bo pijama. fiatida uygun
Amanınnnnnnnnnn. Geçmiş olsun canım yabusmai duy sesimi
kerem aksam aksam tv yi kirdi
arabasını atti bende onun arabasini attim
Oooy eyvah eyvah geçmiş olsun cana gelmesin debusmai duy sesimi
Maşallah size...kv ile ilişkine bayılıyorum. Benim kv hayatta dışarıdan bir şey yemez hatta su bile içmez. Masraf olur diye.Öyle bir alışkanlığı yok. Ben de annemle bu moddayım.Şeker portakalımmm aldıklarını güle güle kullan canımmmm. Pazar candır :)
Busmai şapka çok tatlıymış valla. Güle güle giysin Kerem paşa :)
Cansel üç çocukla ne yolculuğu bacım yaaaaa. Oturun oturduğunuz yerde :)
Biz de gittik kv ile felekten bir gün çaldık. Oğluşuma sweat ve pijama aldım. Bayramlık bakamadım valla modum gelmedi. Perşembe doğum günü olan arkadaşıma kısa kollu ince bir kazak aldım. Eşimin yengesi ve kuzenine de bişiler aldım; geçen bize gelmişlerdi ve bişiler getirmişlerdi. Kv ile yemek yedik, tatlı yedik (diyeti yedim yani :)). Kaskomu ve trafik sigortamı da ödeyip eve geldik :)
Kocası öyle yaşatmıştır alıştırmıştır; kim bilir neler çekmiştir gençliğinde..Maşallah size...kv ile ilişkine bayılıyorum. Benim kv hayatta dışarıdan bir şey yemez hatta su bile içmez. Masraf olur diye.Öyle bir alışkanlığı yok. Ben de annemle bu moddayım.
ay bayramlık telaşı başladı.Benim de bayramlık almam lazım.
Haklısın canım, iyi ki annem vardı.
Foto bekliyoruz senden. Özellikle de bayramlık elbisenin.
o zara tezgahında bazen o kadar güzel şeyler oluyorki, ayşeciğin ordan alınmış 4-5 elbisesi var.aynen yaa güzel şeyler vardı erken gitmek demekki bu yüzden çok faydalı sende bilirsin mutlaka girişten sağ tarafdaki içe doğru olan hani zara malları getiren tezgahta güzel şeyler vardı ama 2-3 yaş bulamadım bulduklarımda bizde olan kıyafetlere benziyordu o yüzden almadım
bu arada koton dan geri dönüş yaptılar dün bugün gidip değişim yapacağım
oooh, tam keyif günü.. dışarda yemeler, gezmeler, alışverişlerŞeker portakalımmm aldıklarını güle güle kullan canımmmm. Pazar candır :)
Busmai şapka çok tatlıymış valla. Güle güle giysin Kerem paşa :)
Cansel üç çocukla ne yolculuğu bacım yaaaaa. Oturun oturduğunuz yerde :)
Biz de gittik kv ile felekten bir gün çaldık. Oğluşuma sweat ve pijama aldım. Bayramlık bakamadım valla modum gelmedi. Perşembe doğum günü olan arkadaşıma kısa kollu ince bir kazak aldım. Eşimin yengesi ve kuzenine de bişiler aldım; geçen bize gelmişlerdi ve bişiler getirmişlerdi. Kv ile yemek yedik, tatlı yedik (diyeti yedim yani :)). Kaskomu ve trafik sigortamı da ödeyip eve geldik :)
amanııııın!busmai duy sesimi
kesinlikle çok doğru. benim kv öyle. eşi zamanında haftanın 2-3 günü dışarda yemek yiyen kadın.Kocası öyle yaşatmıştır alıştırmıştır; kim bilir neler çekmiştir gençliğinde..
Ben artık kocaları suçluyorum
oy oyy oyyy! böğürtlen var mı hala ya? ben burada görmüyorum.Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Haftanın ortası da geldi :)
Kp pazardan bir sürü böğürtlen aldı ve yiyemedi. Ben de karadutlu browniyi böğürtlenli olarak yapmaya karar verdim okula gitmedenzaten dersim geç başlıyor. Herkese gğzel bir gün diliyorummmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?