Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

biri çanta mı dedi benimde yok hala siyah cantam. bi muddet daha olamayacak. mangoya bi bak

park mesaimizi yaptık döndük. ayşecik yatınca az domates var onlardan domates sos yapıcam inş.
akşama yemek yapılacak, ayşeciğe sütlaç yapılacak cek cak!

inş olur, olacak yani.. yine de hakkımızda hayırlısı..

kaçta gideceksin pazara? pazarcılar erken gelir. 8.30-09.00 gibi tüm tezgahlar kurulu olur.

annelik işte.. biz de dün ayşeciği bıraktık, başbaşa kalalım dedik.
her çocukta ayşeciği hatırladım, ondan bahsettim, konuştum, özledim

büyük markalarda bu sorun daha çok yaşanıyor biliyor musun?
ben de kotondan bi çanta aldım, ertesi gün iade etmek istedim ne kadar uğraştırdılar.
kaç kez git gel yaptım
eşime vakkodan bi hediye gelmişti. değiştirmeye gittim, 1 ay dolmuş değiştiremezsin dediler.
ki değiştirme kartında öyle bi şey yazmıyor yani.
adeta ekşidim başlarına, değişireceksiniz dedim.
yok müdüre soralım, merkezi arayalım. uğraştırdılar. değiştirdiler ama 100 küsür lirasını kırptılar.

ama git bi lcw ye, nerden ne zaman almış olursan ol, fişi olsun olmasın, zaman kısıtlaması da yok
istediğinle değiştirirsin, gerçekten bu yönden lcw takdir ediyorum..
sen başka bi şubede şansını dene.. ısrarlı ve kararlı olursan, inş değiştirirler..

aferin kız ipeğe çocuklar böyle dövüşecek az kavga edecekki, haklarını savunmayı bilsinler..
nfk yakındaki avm de iki magazada yoktu ondan kalıbı alamadım neyazikki. oglusa pijama takımı, eşofman aldım. ilk defa kendisi oyuncak seçti traktör
başka bi mağazadan al bacım, malzeme çok farketmezki.. hoş bana alırken pembiş bi tavsiyede bulunmuştu.
iki foto yüklüyorum şimdi alta. kırmızı olanda taban kelepçeli çemberin içinde kalıyor, bö
yle olunca hamur akıtıyormuş.
diğer krem rengi olanda kelepçeli çember tabanın içinde kalıyor, taban biraz dışında, alırken buna dikkat et.

erkeklerin seçimleri az daha büyüyünce spor kırmızı arabayı seçer

biri çanta mı dedi benimde yok hala siyah cantam. bi muddet daha olamayacak. mangoya bi bak
'siyah çanta, kalbimde yaradır'
mangoya baktım, ama güzel bi şey yok. yine ara ara bakmam lazım. güzel şeyler oluyor orda..

Son düzenleme:

canım bende sabah 08:30 - 09:00 gibi herhalde orda olurum o zaman problem yok sağolasın
aynen yaa nasıl sinir oldum gerçekten de müdürlede konuştum yani dedim yeni sezon ürünü üründe bir deforme yok etiketi üstünde yani neyini almıyorsunuz falan kızda yani sizde çok haklısınız ama çok prosedür yapıyorlar evrak olmadan alamıyorum ama çağrı merkezini arayın bir rica edin onlar ok derse alırım dedi
yani dediğin gibi lcw bu yönden çok çok önde tüm markalardan sistemleri süper
ama bir zara da kotonda c&a da H&m de yok bunlar enteresan yani bende biraz üstüne düşeceğim bakalım sonuç
negatif olacak onu biliyorum da off

bu yakınlarda hm yok di mi bacım? sanırım ümraniye tarafındaki bi avmde var.

nfk benim kalıpta ilkinden. sizdiriyor gerçekten
bak işte, bi bilene sormak lazımmış, saol pembişimmm

tefal ve karaca ya da bakmıştım, ordaki kalıplar bile kırmızı olan gibiydi.
güya mutfak eşyası satıyorlar ama nasıl olması gerektiğini bilmiyorlar, hayret!

ay ben bugün hiçbir şeye yetişemiyoruuum!
tatlı dahil yemekleri yaptım, bir büyük tencere de menemenlik kaynattım.
akşam oldu iyi mi? evi süpürene kadar eşim gelmese bari

siz nerdesiniz tembel gacılar?

arya yok yazıcam kız seni!
pamuk helvacım döndünüz di mi?

Nfkcım daha napıcan kızzzzzz?!?! Eline koluna sağlık cicim. Bu arada kocam rest çekti. Artık fırın işi yok :) bayrama kadar diyetteyiz kelepçeli kalıp olayında da hakkaten öbür kalıplar niye var anlamıyorum????

Bugün sabahtan evi toparladım. Bir koli kitap vardı bir kısmını okula götürdüm bir kısmını ayırdım eve.
Sonra oğluşun dolabına daldım. Yarın güzel bi lcw alışverişi yapmayı planlıyorum
okul çıkışı oğluş ve kvyi alıp pazara götürdüm. Evde giymeye bişiler aldım oğluşa. Tabi eve gelmeden parka uğradık. Öyle işte günün özeti :)

Nfkcım bak sana bi tavsiye vericem anında siyah çantanı bulacaksın gittiğin dükkanda sadece siyah çantalara bak!! :) yok şu renkte iyi bunda kötüyü karıştırma yani benim en çoksiyah çantam var valla. Hatta sen yeşil pudra falan deyince alasım geldi

herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah

eaglee ne kadar çok çantan var kız normal yani o kadar para unutmuş olman demekki
yok desem allah çarpar ama yılların birikimi ben hiç çanta ve ayakkabı atmam eskimedikçe hiçbişeyimi atmam aslında moda umrumda değil ama çantalar yılların birikimi malum topiğin en yaşlı gacısıyım birikim sağlam ama hangisini kullanıyorsun de kışın kırmızı ve mor yazın beyaz bir çanta...hele o kırmızıyı okul çantası kullanıyorum 10 yıldır banamısın demedi hemde çarşamba pazarından almıştım nasıl yaptılarsa aşınma bile yok bazen bunu bozdurup ayakkabı mı yaptırsam biraz da öyle kullanırım diyorum

benimki de kırmızıdan ben zemine yağlı kağıt koyuyorum ondanmıdır bilmem hiç sızdırmadı yağlı kağıt etek gibi dışarı sarkıyor

Slm kızlar bugün de koca bi avm yi altüst ettik ama tabi ki gün yetmedi, emzirme molalarıyla :) yine de çok güzel oldu
Keremi halasına bıraktım. Akşam dönerken de uyudu. Yani öğleden beri konuşamadık (kavga edemedik) oğluşla
İyi ki çalışmıyorum ya ne zor..
Gerçi hep ona alışveriş yaptım aldığım poşetlere bakınca:) Zara dan ceket şeklinde hırka aldım çok yakışıklı olacağını düşünüyorum bakalım uyudu giydiremedim henüz :)
Ne gezdim bu hafta ya arkadaşımla.dün de yüzmeye gittim hasta olmam inşallah
Ne yaptınız
Diğerlerini bırakıp sadece keremle mi çıktınız
Evet bazen sadece birini alıp tadına varmak iyi oluyor :)
Baya işler yapmışsın kız
Maşallah sana

Merhaba kızlar. Şükür evimdeyim, insanın kendi evinde olması gibi yokmuş. Taşınmak çok zormuş. Hele de yardım eden çok yoksa ve çocuk varsa.neyseki annemler vardı. Ama onun dışında bir bardak saran veya açan olmadı. Çok doluyum çoooooooooooooooook.sonunda telefonuma internet aldım. Eşim başımın etini yedi iphone kullanıyorsun internetin yok diye...bugün aldım, artık yazarım inş. Ev yerleştirme işim bir birsin çooook yazacağım.

selamınaleykum canlar...
telimi servıse verdım artık kımbılır kacgunde gerı verırler ama baska care kalmamıstı bır acılıyor on kapanıyor gecici tel de yokmus ellerinde ben de kayınvalıdenin eski teli aldm ama sonuc olarak ınternetsız sdc acma kapama dugmesı olan bir tel kullanıcam uzun bi süre hiçbirşeyi yedekleyemedım de adamakıllı oyle iste sınır olmus durumdayım...
busmai senin keremle ilgili yazdıklarını okuyunca işte yasır dedım bu ara daha da delirmiş gibi eşim zor sakinleştiriyo beni gercekten dovucem bebek dogunca napıcam bilmiyorum cunkü benim bırakıp dısarı cıkabileceğim kimsem de olmayacak sanırım tırlatıcam bi süre....sürekli kendini yere atıyo parkta ittiriyo eşim hep peşinde ama bi gün cok kotu seyler olcak sanıyorum...
bu aralar inanılmaz uykum gelmesine ragmen hiç uyuyamaz oldum gözlerim tavanda dogumu yasiri düşünüp duruyorum :/

Ooof of taşınma işi çok zor cidden
Neyse ki yerleştin boşver bugün sana yarın onlara..
Nasıl bırakabileceğin kimse olmiycak ya olur olur sen merak etme
Allahtan kerem bunları mertin üzerinde uygulamıyor şimdilik Allaha şükür yani
Son uykusuzluklar hep bebeğe alıştırmak için
2 çocuk gerçekten yorucu
Vitamin takviyesi düşünüyorum çok unutkan ve dalgın oldum

günaydııııııııııııııııııın! istanbul da gece boyu yağdı, şuan da hava kapalı.
arkadaşın bebeğini görmeye gidicem bugün

şeker portakalımm, pazara akıyorsun bugün.. hadi inş gönlüne göre bi şeyler bulursun..
esnafa selamımı söyle

pamuk helvacım, kuzum nasıl oldun? bugün daha iyisin inş.

kilo mu alıyor ki eşin yasak geldi?

ben de lcw ye giricem bugün, o bebek için bi şeyler bakıcam.
gözüme kestirdiğim bazı parçalar var ama, sezon az daha geçsin. o zaman alıcam inş..

doğru söylüyon kııız!
ben öyle vitrinlere bakıyorum, gözüme diğerleri çarpıyor tabi..
yeşil çantamdan o kadar memnunumki.. inan herşeyle takıyorum, bu kadar uyumlu olduğunu tahmin etmezdim.
onun da siyahınını beğenmemiştim de yeşili güzel diye onu almıştım..
ama azmettim, o siyah çantayı bulucam inş!

ay bazen öyle bi laf ediyorsunki; alakasız zamanlarda aklıma geliyor tekrar tekrar gülüyorum.
Allah iyiliğini versin kız aaah, çarşamba pazarı.. seneler var ki gitmedim..
sen de renkli takmayı seviyorsun demek..

benimki de kırmızıdan ben zemine yağlı kağıt koyuyorum ondanmıdır bilmem hiç sızdırmadı yağlı kağıt etek gibi dışarı sarkıyor
o şekilde kullanılır işte. ben de yağlı kağıt seriyorum her seferinde..
daha sonra bıçakla keserken de rahat oluyorum, çizildi mi stresi azalıyor..

oooh, epeyce motivasyon depoladın desene. ne güzel..
keremi de özel düşünürmüş annesiiiiii
güzel günlerde giysin, bayramlık mı aldın?

hadi hayırlı olsun bacım, sağlıkla huzurla oturun inş yeni evinizde..
zor kısmı atlattın. yine şanslısınki, annen yanındaydı..
çocuk olmasa kendin de toparlanırsın da bebeyle güç..

internet almana da çok sevindim, artık 7/24 beraberiz

sağlık olsun canım, inş kısa zamanda yapılır döner geri..

ah küçük anneeee! sen güzel düşün.. zümra doğduktan sonra belki kv ler aktif ilgilenir yasirle..
önceki gibi olmaz yani.. doğuma yaklaştıkça zaten biliyorsun uykular haram oluyor..

Nfk cım evet bayramlık giyer nasılsa Mertin giyeceği çok var abisinden kalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…