- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
inş olur, olacak yani.. yine de hakkımızda hayırlısı..herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
nfk canım ohh ne güzel yapmışsınız karı koca başbaşa vakit geçirmişsiniz
ikinci çocuk için eşini ikna etmek biraz zaman alabilir belki ama sen mutlaka ikinci
çocuğu yapacaksın bence ki olmasıda lazım bencede bir kardeş mutlaka
inşallah güzel bir çanta görürsem haber veririm canım yaa benimde yarın salı pazarına gitme planım var
ama ne olur durumlar yarın bilmem sabah işe gelmeden birkaç saat önce uğramak istiyorum
tam kurulmuş olurmu acaba diye çekincelerim var gerçi genelde kadınlar sabah erken gidip
öğlene kadar çıkıyorlarmış daha iyioluyor pazar diyorlar ama bilemedim ?
pempiş ohhh bugün pazartesi ve sen öğleden sonra işe gideceksin ben bile bu seneki programını beğendim yani
eaglee ne kadar çok çantan var kız normal yani o kadar para unutmuş olman demekki
busmai ayy ne güzel baya sosyal olmuşsun artık hep gezersin baya pratik yaptınız
kerem içinde yaa olacak böyle şeyler maalesef ama fazlasının olmamasına dikkat edeceğiz
pamuk helva döndünüz değilmi nasıl geçti bakalım??
dilanaz ohh afiyet olsun dışarda kahvaltıda bir başka oluyor yaa ne güzel ablayada bak
cansel canım kolay gelsin canım yaa hem bütçe olarak hem de gezme olarak ama zevkli olacaktır eminim
annelik işte.. biz de dün ayşeciği bıraktık, başbaşa kalalım dedik.bu hafta sonu cumartesi temizlik yaptım sonrasında melisa uyumamak için inat etti
sonra ben delirmeye başlayınca babası aldı melisayı dışarı çıktılar hayret ettim
sahile parka gitmişler ordan da yemek yiyip geldiler bende o arada kendime ayırdım hiçbirşey yapmadım oturdum film izledim iyi geldi valla sonra da fim bitti canım bile sıkıldı aradım durdum nerdesiniz ne zaman geleceksiniz falan diye ahh şu annelik
geldikten sonra biraz da biz parka gittik doydu o gün parka pazar günüde koton dan melisaya hediye gelmişti onu değiştirmek için mağazaya gittik değişim fişini kaybettik olmazsa değişim yapılmıyormuş
sonuçta giyilmemiş ürün etiketi üstünde duruyor ve uzun zaman öncenin malida değil yeni sezon ürünü müdürle konuşmanız lazım dedi kasiyer yemekteymiş hem kalabalık hemde melisa durmayınca sinirlekdik almadan çıktık forumlardan baktım bu konuda koton çok kötüymüş öğlen birde burdaki mağazaya gidip bakacağım yoksa artık kalacak bakalım birde akşam üstü piyango vurdueşim için piyango tadında olduğu için
eşimin amcasının gelini misafirleri varmış içli köfte yapmış hamuru artınca benimde evde buzlukta önceden hazırladığım iç vardı onu sana yapalım dedi ohhh süper oldu valla bu akşam içli köfte var bakalım bizde
aferin kız ipeğebusmai, bende insanım kız. tabiki bazen salterlerim atiyor. kerem'de de var yere atma, fırlatma erkek çocuklarına has galiba. kirilmadik oyuncagimiz kalmadı. bebekken ipege de geçiriyordu. şimdi ipek intikamini alıyor. saçını çekiyor abisinin
dun gunumuzu kerem'e ayirdik. oglusum cok mutlu oldu.
başka bi mağazadan al bacım, malzeme çok farketmezki.. hoş bana alırken pembiş bi tavsiyede bulunmuştu.nfk yakındaki avm de iki magazada yoktu ondan kalıbı alamadım neyazikki. oglusa pijama takımı, eşofman aldım. ilk defa kendisi oyuncak seçti traktör
'siyah çanta, kalbimde yaradır'biri çanta mı dedibenimde yok hala siyah cantam. bi muddet daha olamayacak. mangoya bi bak
park mesaimizi yaptık döndük. ayşecik yatınca az domates var onlardan domates sos yapıcam inş.
akşama yemek yapılacak, ayşeciğe sütlaç yapılacak cek cak!
inş olur, olacak yani.. yine de hakkımızda hayırlısı..
kaçta gideceksin pazara? pazarcılar erken gelir. 8.30-09.00 gibi tüm tezgahlar kurulu olur.
annelik işte.. biz de dün ayşeciği bıraktık, başbaşa kalalım dedik.
her çocukta ayşeciği hatırladım, ondan bahsettim, konuştum, özledim
büyük markalarda bu sorun daha çok yaşanıyor biliyor musun?
ben de kotondan bi çanta aldım, ertesi gün iade etmek istedim ne kadar uğraştırdılar.
kaç kez git gel yaptım
eşime vakkodan bi hediye gelmişti. değiştirmeye gittim, 1 ay dolmuş değiştiremezsin dediler.
ki değiştirme kartında öyle bi şey yazmıyor yani. adeta ekşidim başlarına, değişireceksiniz dedim.
yok müdüre soralım, merkezi arayalım. uğraştırdılar. değiştirdiler ama 100 küsür lirasını kırptılar.
ama git bi lcw ye, nerden ne zaman almış olursan ol, fişi olsun olmasın, zaman kısıtlaması da yok
istediğinle değiştirirsin, gerçekten bu yönden lcw takdir ediyorum..
sen başka bi şubede şansını dene.. ısrarlı ve kararlı olursan, inş değiştirirler..
aferin kız ipeğeçocuklar böyle dövüşecek az kavga edecekki, haklarını savunmayı bilsinler..
başka bi mağazadan al bacım, malzeme çok farketmezki.. hoş bana alırken pembiş bi tavsiyede bulunmuştu.
iki foto yüklüyorum şimdi alta. kırmızı olanda taban kelepçeli çemberin içinde kalıyor, böyle olunca hamur akıtıyormuş.
diğer krem rengi olanda kelepçeli çember tabanın içinde kalıyor, taban biraz dışında, alırken buna dikkat et.
Eki Görüntüle 1249612 Eki Görüntüle 1249613
erkeklerin seçimleriaz daha büyüyünce spor kırmızı arabayı seçer
'siyah çanta, kalbimde yaradır'
mangoya baktım, ama güzel bi şey yok. yine ara ara bakmam lazım. güzel şeyler oluyor orda..
bu yakınlarda hm yok di mi bacım? sanırım ümraniye tarafındaki bi avmde var.canım bende sabah 08:30 - 09:00 gibi herhalde orda olurum o zaman problem yok sağolasın
aynen yaa nasıl sinir oldum gerçekten de müdürlede konuştum yani dedim yeni sezon ürünü üründe bir deforme yok etiketi üstünde yani neyini almıyorsunuz falan kızda yani sizde çok haklısınız ama çok prosedür yapıyorlar evrak olmadan alamıyorum ama çağrı merkezini arayın bir rica edin onlar ok derse alırım dedi
yani dediğin gibi lcw bu yönden çok çok önde tüm markalardan sistemleri süper
ama bir zara da kotonda c&a da H&m de yok bunlar enteresan yani bende biraz üstüne düşeceğim bakalım sonuç
negatif olacak onu biliyorum da off
bu yakınlarda hm yok di mi bacım? sanırım ümraniye tarafındaki bi avmde var.
bir brandium da bir de canpark da var bu anadolu yakasında
canpark bize biraz ters kalıyor. brandium da olduğunu bilmiyordum, inş bi gün uğrarım..h&m canpark avm de var.
bak işte, bi bilene sormak lazımmış, saol pembişimmmnfk benim kalıpta ilkinden. sizdiriyor gerçekten
yok desem allah çarpar ama yılların birikimi ben hiç çanta ve ayakkabı atmam eskimedikçe hiçbişeyimi atmam aslında moda umrumda değil ama çantalar yılların birikimi malum topiğin en yaşlı gacısıyım birikim sağlam ama hangisini kullanıyorsun de kışın kırmızı ve mor yazın beyaz bir çanta...hele o kırmızıyı okul çantası kullanıyorum 10 yıldır banamısın demedi hemde çarşamba pazarından almıştım nasıl yaptılarsa aşınma bile yok bazen bunu bozdurup ayakkabı mı yaptırsam biraz da öyle kullanırım diyorumherkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
eaglee ne kadar çok çantan var kız normal yani o kadar para unutmuş olman demekki
benimki de kırmızıdan ben zemine yağlı kağıt koyuyorum ondanmıdır bilmem hiç sızdırmadı yağlı kağıt etek gibi dışarı sarkıyorbak işte, bi bilene sormak lazımmış, saol pembişimmm
tefal ve karaca ya da bakmıştım, ordaki kalıplar bile kırmızı olan gibiydi.
güya mutfak eşyası satıyorlar ama nasıl olması gerektiğini bilmiyorlar, hayret!
Ne yaptınızbusmai, bende insanım kız. tabiki bazen salterlerim atiyor. kerem'de de var yere atma, fırlatma erkek çocuklarına has galiba. kirilmadik oyuncagimiz kalmadı. bebekken ipege de geçiriyordu. şimdi ipek intikamini alıyor. saçını çekiyor abisinin
dun gunumuzu kerem'e ayirdik. oglusum cok mutlu oldu.
Baya işler yapmışsın kızNfkcım daha napıcan kızzzzzz?!?! Eline koluna sağlık cicim. Bu arada kocam rest çekti. Artık fırın işi yok :) bayrama kadar diyetteyizkelepçeli kalıp olayında da hakkaten öbür kalıplar niye var anlamıyorum????
Bugün sabahtan evi toparladım. Bir koli kitap vardı bir kısmını okula götürdüm bir kısmını ayırdım eve.
Sonra oğluşun dolabına daldım. Yarın güzel bi lcw alışverişi yapmayı planlıyorum
okul çıkışı oğluş ve kvyi alıp pazara götürdüm. Evde giymeye bişiler aldım oğluşa. Tabi eve gelmeden parka uğradık. Öyle işte günün özeti :)
Ooof of taşınma işi çok zor ciddenMerhaba kızlar. Şükür evimdeyim, insanın kendi evinde olması gibi yokmuş. Taşınmak çok zormuş. Hele de yardım eden çok yoksa ve çocuk varsa.neyseki annemler vardı. Ama onun dışında bir bardak saran veya açan olmadı. Çok doluyum çoooooooooooooooook.sonunda telefonuma internet aldım. Eşim başımın etini yedi iphone kullanıyorsun internetin yok diye...bugün aldım, artık yazarım inş. Ev yerleştirme işim bir birsin çooook yazacağım.
Nasıl bırakabileceğin kimse olmiycak ya olur olur sen merak etmeselamınaleykum canlar...
telimi servıse verdım artık kımbılır kacgunde gerı verırler ama baska care kalmamıstı bır acılıyor on kapanıyor gecici tel de yokmus ellerinde ben de kayınvalıdenin eski teli aldm ama sonuc olarak ınternetsız sdc acma kapama dugmesı olan bir tel kullanıcam uzun bi süre hiçbirşeyi yedekleyemedım de adamakıllı oyle iste sınır olmus durumdayım...
busmai senin keremle ilgili yazdıklarını okuyunca işte yasır dedım bu ara daha da delirmiş gibi eşim zor sakinleştiriyo beni gercekten dovucem bebek dogunca napıcam bilmiyorum cunkü benim bırakıp dısarı cıkabileceğim kimsem de olmayacak sanırım tırlatıcam bi süre....sürekli kendini yere atıyo parkta ittiriyo eşim hep peşinde ama bi gün cok kotu seyler olcak sanıyorum...
bu aralar inanılmaz uykum gelmesine ragmen hiç uyuyamaz oldum gözlerim tavanda dogumu yasiri düşünüp duruyorum :/
kilo mu alıyor ki eşin yasak geldi?Nfkcım daha napıcan kızzzzzz?!?! Eline koluna sağlık cicim. Bu arada kocam rest çekti. Artık fırın işi yok :) bayrama kadar diyetteyizkelepçeli kalıp olayında da hakkaten öbür kalıplar niye var anlamıyorum????
Bugün sabahtan evi toparladım. Bir koli kitap vardı bir kısmını okula götürdüm bir kısmını ayırdım eve.
Sonra oğluşun dolabına daldım. Yarın güzel bi lcw alışverişi yapmayı planlıyorum
okul çıkışı oğluş ve kvyi alıp pazara götürdüm. Evde giymeye bişiler aldım oğluşa. Tabi eve gelmeden parka uğradık. Öyle işte günün özeti :)
doğru söylüyon kııız!Nfkcım bak sana bi tavsiye vericem anında siyah çantanı bulacaksıngittiğin dükkanda sadece siyah çantalara bak!! :) yok şu renkte iyi bunda kötüyü karıştırma yani benim en çoksiyah çantam var valla. Hatta sen yeşil pudra falan deyince alasım geldi
ay bazen öyle bi laf ediyorsunki; alakasız zamanlarda aklıma geliyor tekrar tekrar gülüyorum.yok desem allah çarpar ama yılların birikimi ben hiç çanta ve ayakkabı atmam eskimedikçe hiçbişeyimi atmam aslında moda umrumda değil ama çantalar yılların birikimi malum topiğin en yaşlı gacısıyım birikim sağlam ama hangisini kullanıyorsun de kışın kırmızı ve mor yazın beyaz bir çanta...hele o kırmızıyı okul çantası kullanıyorum 10 yıldır banamısın demedi hemde çarşamba pazarından almıştım nasıl yaptılarsa aşınma bile yok bazen bunu bozdurup ayakkabı mı yaptırsam biraz da öyle kullanırım diyorum
o şekilde kullanılır işte. ben de yağlı kağıt seriyorum her seferinde..benimki de kırmızıdan ben zemine yağlı kağıt koyuyorum ondanmıdır bilmem hiç sızdırmadı yağlı kağıt etek gibi dışarı sarkıyor
oooh, epeyce motivasyon depoladın desene. ne güzel..Slm kızlar bugün de koca bi avm yi altüst ettik ama tabi ki gün yetmedi, emzirme molalarıyla :) yine de çok güzel oldu
Keremi halasına bıraktım. Akşam dönerken de uyudu. Yani öğleden beri konuşamadık (kavga edemedik) oğluşla
İyi ki çalışmıyorum ya ne zor..
Gerçi hep ona alışveriş yaptım aldığım poşetlere bakınca:) Zara dan ceket şeklinde hırka aldım çok yakışıklı olacağını düşünüyorum bakalım uyudu giydiremedim henüz :)
Ne gezdim bu hafta ya arkadaşımla.dün de yüzmeye gittim hasta olmam inşallah
Ne yaptınız
Diğerlerini bırakıp sadece keremle mi çıktınız
Evet bazen sadece birini alıp tadına varmak iyi oluyor :)
Baya işler yapmışsın kız
Maşallah sana
hadi hayırlı olsun bacım, sağlıkla huzurla oturun inş yeni evinizde..Merhaba kızlar. Şükür evimdeyim, insanın kendi evinde olması gibi yokmuş. Taşınmak çok zormuş. Hele de yardım eden çok yoksa ve çocuk varsa.neyseki annemler vardı. Ama onun dışında bir bardak saran veya açan olmadı. Çok doluyum çoooooooooooooooook.sonunda telefonuma internet aldım. Eşim başımın etini yedi iphone kullanıyorsun internetin yok diye...bugün aldım, artık yazarım inş. Ev yerleştirme işim bir birsin çooook yazacağım.
sağlık olsun canım, inş kısa zamanda yapılır döner geri..selamınaleykum canlar...
telimi servıse verdım artık kımbılır kacgunde gerı verırler ama baska care kalmamıstı bır acılıyor on kapanıyor gecici tel de yokmus ellerinde ben de kayınvalıdenin eski teli aldm ama sonuc olarak ınternetsız sdc acma kapama dugmesı olan bir tel kullanıcam uzun bi süre hiçbirşeyi yedekleyemedım de adamakıllı oyle iste sınır olmus durumdayım...
busmai senin keremle ilgili yazdıklarını okuyunca işte yasır dedım bu ara daha da delirmiş gibi eşim zor sakinleştiriyo beni gercekten dovucem bebek dogunca napıcam bilmiyorum cunkü benim bırakıp dısarı cıkabileceğim kimsem de olmayacak sanırım tırlatıcam bi süre....sürekli kendini yere atıyo parkta ittiriyo eşim hep peşinde ama bi gün cok kotu seyler olcak sanıyorum...
bu aralar inanılmaz uykum gelmesine ragmen hiç uyuyamaz oldum gözlerim tavanda dogumu yasiri düşünüp duruyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?