- 8 Ağustos 2011
- 12.585
- 14.792
- 498
Bisaat uyudu kalktı. Bugün genel olarak bi manyaklığı var amahayrolsunyani...Biz artık öğle uykusu uyumuyoruz. Bazen akşam 5-6 gbi uymak istiyor. O zaman da biz yytmuyoryz.
14 ekim 2014 saat 15.00 civari yasirin kardesi, annesinin kucuk kuzusu zumra dogdu.
Sunni sanci ve epiduralle saglikli bi bebek dunyaya geldi. Annesinin ilk yorumuna gore ayni yasir gibi kucuk bir bidikmis.
Yarin ziyarete gidelim, gelenler el kaldirsin
Evet cansel su bazlı marshall dı , bu defa polisan su bazlı önerdi usta .
Pembiş , öyle ilaçlar spreyler tokalar çok pratik de, yine de ayıklamak , ufacık çocuğu şampuanla bekletmek kontrol etmek vs zor );
Koştum eczaneden paranit bit şampuanı aldım, tokalar tükenmişti iki tane yaka rozeti aldım ben de ..kızım eve geldi baktım kaşınmıyorkontrol de ettim birşey yoktu çok şükür... Artık önlemlerimizi aldığımıza göre gelsin bitler
Zümracık gelmiş Hoşgelmiş, sağlıklı ve anneli babalı uzun ömrü olsun insallah ... Nfk hastaneye mi gideceksin canım ?
Zumraya da kalsa haftasonuna kadar icerde kalirdi ama zorla cikarmislarinsan hafta sonuna cikarmislargetirir şu doğumu malum hafta sonlari gecebiliyorum karsiya zumra prenses hos gelmis.
Bitlenmeyen var mi?ayy ben orta okuldaydim galiba bi bitlenmisligim var. saclarimda belime kadar ne çekmişti annem. ki nesil bu yönden de çok şanslı
Biçok çocuk 2,5 civarı bırakabiliyormuş. Bence de erken ama zaten bana çok bi faydası yok o yüzden mühim değil :) yeterki o manyamasınnnnnnn :)Su siralar bizimkinin de uyku duzeni karisti. Aksam 11-12 gibi yatiyor. Sabah 8de ayakta.
Oglen 2de uyuyor, 4 gibi uyaniyordu. Simdi saat 3 oluyor 4 oluyor zorla yatiyor. Oysaki uykusu da var. Uykusu gece kalinca kerahate kadar sarkiyor uykusu. Kaldiriyorum miz miz aglak, uyandirmasan olmaz.Acaba mevsim donumuyle alakasi var mi? Ogle uykusunu birakmak icin henuz erken yaa..
Hoş gelmiş kuzucuk. Topiğin miniği, mis kolkulu küçüğü o bıdık.14 ekim 2014 saat 15.00 civari yasirin kardesi, annesinin kucuk kuzusu zumra dogdu.
Sunni sanci ve epiduralle saglikli bi bebek dunyaya geldi. Annesinin ilk yorumuna gore ayni yasir gibi kucuk bir bidikmis.
Yarin ziyarete gidelim, gelenler el kaldirsin
Biz de sırf akşam erken uyusun diye uyutmuyoruz. Yoksa gece yarısını geçiyor uyuması.Öğle uykusu uyusa iyi adlında ama uyuyunca yatmak bilmiyor. Bir de öğle uykusuna 12-1 gibi yatsa neyse...pembis dün akşam 10 suları yatan oglusla (bidemalum oödev yapan abla var) kafayı yemek üzereydim. artık gunduzleri uyutmuyorum. öğlen uyudumu 2 gibi uyuyor kalktığında saat 4 aksamda uyumak bilmiyor. öğlen uykusu çok önemli değil diye biliyorum. önemli olan akşam saat 10 da derin uykuya dalmış olmasi
Bence de. Yoksa kızımla aramızda gerginlik oluyor.ilbilge, gece yarısıda çok geç gerçekten. sizin icinde en iyisi gece uykusu
Herkese günaydın.Günaydınlar herkeseeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?