Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bitli gacılaaar
Hepimiz bitlenmişiz anlaşılan :) bi de ben shçek'e etüt öğretmenliği yaptım bir süre; orda bitlenmiştim çok kötüydü büyükken bitlenmek!
Maşallah maşallah
Bakalım born un lohusalık nasıl geçer :)
Ay Allah korusun zaten böcekten çok korkarım kaşındım şimdi
Oof içim daraldı valla :) akşamları ben de perte çıkıyorum

Bu ne ya öğle uykusu işi bitiyor mu? Ay en çok korktuğum şey

Gunaydin tatli topigimm
Annemin randevusu persembeye alinmis. Bugun evdeyim.

İki gundur bogazimda bi gicik vardi. Esim ve aysecikten sonra grip beni de vurdu. hapsirip tiksiriyorum, burnun da hem tikali hem akiyor. Olu balik gibi baygin bakiyom etrafa aman neyse bu da gecer. sabah esim kaldirmamis beni. Simdi aysecikle kahvalti yaptik. Gunes varken hazirlanip parka gidicez. Donunce aksama karniyarik ve bulgur pilavi yapicam ins. Zamanim kalirsa aysecikle uyurum biraz. Herkese hayirli huzurlu bi gun diluyorum.

Biçok çocuk 2,5 civarı bırakabiliyormuş. Bence de erken ama zaten bana çok bi faydası yok o yüzden mühim değil :) yeterki o manyamasınnnnnnn :)
Bana faydasi var yaaaa bebelere de var.
Ogle uykusu bizimdir, bizim kalacak!!

ama aramizda ogle uykusuna en cok senin ihtiyacin var, o kesin.

Selamlarr..bende bitlendim bendee..saclar belimin altinda ve nasil cok..:)vee nasil hosuma gitmisti cit cit sirke temizlenmesi..5cocuk olunca ayri sefkat mis gibi geldi demek..
Uykuya ilhanda cok direniyor bi kac zamandir..ogle 1 gibi yatinca hele hele kucukte uyursa benden mutlusu yok valla..biraz enerji topluyorum en azindan.

Selam kizlar..bende bitlendim bende..saclar belimden asagida ve oldukca gür..ortaokuldaydim..laf aramizda benimde cok hosuma gitmisti annemin dizine yatip cit cit sirke temizletmek:)

İlhanda uyku konusunda cok direniyor..bi kac zamandir 1 bucuk gibi yatiyor ama aksamda 11i buluyor yatmasi..gunduz ikiside uyumussa benden iyisi yok valla..diger turlu sinir katsayim tavan yapiyor..enerjimse yerlerde..yani ogle uykusu candir cannn

Eeee ilk msjim yoktu baktigimda simdi var..ayy silmek icin ugrasamiyacam..nfk cim gecmis olsun..fazla ilerlemeden grip ic hemen biseyler canim

Yarina misafirim var bebek gormeye gelecekler..biraz temizlik yaparim bugun kucukler uyumusken..supurmeyi yapmistim iki odanin..ikramlik olarak aglayan kek..kisir ve karniyarik boregi az mi olur sizce?

Geçmiş olsun canım.

Yarina misafirim var bebek gormeye gelecekler..biraz temizlik yaparim bugun kucukler uyumusken..supurmeyi yapmistim iki odanin..ikramlik olarak aglayan kek..kisir ve karniyarik boregi az mi olur sizce?
Daha ne olsun.menü gayet iyi.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel birgün olsun inşallah.

Tetanoz aşımı unutmuşum iki hafta geçti. Yine de olsam işe yarar mı??

Günaydınlar hanımlarrr. nasılsınız bakalım. dün tüm gün katalog çalışması yaptım. güzel bir çalışma oldu bakalım. kapak sayfasında ki foto konusunda kararsızım halaa. ısrarla olmalı diyorlar. bakalım bugün karar vercez çekim için gelirlerse yarın basıma girecek. internettede yayınlarlarsa büyük ihtimal siteye girdiğinizde sizde görürsünüz.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel birgün olsun inşallah.

Tetanoz aşımı unutmuşum iki hafta geçti. Yine de olsam işe yarar mı??
dün şirketin dr ları geldi bütün personel sağlık kontrolünden geçtik. aşı kartın varmı diye sordular bende yok dedim. yani bu aşıyı bendende istediler. çok garip ya ince ince taradılar resmen. o aşıyı olmak bukadar şartmı yaaa pembiş...

waaaw süper bence. bir tatlı bir tuzlu gayet güzel. kısırda varmış ohh misss. buaralar kısır benimde canım çekiyor.

Gunaydinlar.. Biz neneye geldik. Birazdan da neneyi dr randevusuna goturmek icin cikicaz.

Pembisim, iki haftanin cok onemli old sanmiyorum. Neticede iki doz arasinda 1 sene gibi bi sure var. Bugun yada yarin gidip yaptirirsin. Sen soylemesen hatirlamazdim. Ben de asi kartima bakayim..

Colicos, hadi hayirli olsun. Su foto isine takilma bence senin icin iyi ve hayirli olacak. Bak ben de merak ettim simdi. Bu arada sacinin fotografini hala gondermediiiin.

Çok geçmiş olsun. havalar değişti artık bir sıcak bir soğuk dengesiz gidiyor. burada hava biraz yağmurlu gibi kapalı. ama öğleyin çok sıcak oluyor. halsizlik bende de var. sanki grip olcakmışım gibi ama olamadımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…