Maşallah maşallah14 ekim 2014 saat 15.00 civari yasirin kardesi, annesinin kucuk kuzusu zumra dogdu.
Sunni sanci ve epiduralle saglikli bi bebek dunyaya geldi. Annesinin ilk yorumuna gore ayni yasir gibi kucuk bir bidikmis.
Yarin ziyarete gidelim, gelenler el kaldirsin
Ay Allah korusun zaten böcekten çok korkarım kaşındım şimdiEvet cansel su bazlı marshall dı , bu defa polisan su bazlı önerdi usta .
Pembiş , öyle ilaçlar spreyler tokalar çok pratik de, yine de ayıklamak , ufacık çocuğu şampuanla bekletmek kontrol etmek vs zor );
Koştum eczaneden paranit bit şampuanı aldım, tokalar tükenmişti iki tane yaka rozeti aldım ben de ..kızım eve geldi baktım kaşınmıyorkontrol de ettim birşey yoktu çok şükür... Artık önlemlerimizi aldığımıza göre gelsin bitler
Zümracık gelmiş Hoşgelmiş, sağlıklı ve anneli babalı uzun ömrü olsun insallah ... Nfk hastaneye mi gideceksin canım ?
Oof içim daraldı valla :) akşamları ben de perte çıkıyorumuykuyu bırakmadı bizimki 12-1 gibi uyumuyor 2 de çok gec kalkması 4 tek çocuk olsa gec yatmasi belki sorun olmaz ama artık aksamlari benim iuice enerjim düşüyor. bugün kızın odevini gunduzden hallettik. oglusuda yatirdim amma bu seferde küçük velet uyumadi
Bana faydasi var yaaaaBiçok çocuk 2,5 civarı bırakabiliyormuş. Bence de erken ama zaten bana çok bi faydası yok o yüzden mühim değil :) yeterki o manyamasınnnnnnn :)
ama aramizda ogle uykusuna en cok senin ihtiyacin var, o kesin.uykuyu bırakmadı bizimki 12-1 gibi uyumuyor 2 de çok gec kalkması 4 tek çocuk olsa gec yatmasi belki sorun olmaz ama artık aksamlari benim iuice enerjim düşüyor. bugün kızın odevini gunduzden hallettik. oglusuda yatirdim amma bu seferde küçük velet uyumadi
Geçmiş olsun canım.Gunaydin tatli topigimm
Annemin randevusu persembeye alinmis. Bugun evdeyim.
İki gundur bogazimda bi gicik vardi. Esim ve aysecikten sonra grip beni de vurdu.hapsirip tiksiriyorum, burnun da hem tikali hem akiyor. Olu balik gibi baygin bakiyom etrafa aman neyse bu da gecer. sabah esim kaldirmamis beni. Simdi aysecikle kahvalti yaptik. Gunes varken hazirlanip parka gidicez. Donunce aksama karniyarik ve bulgur pilavi yapicam ins. Zamanim kalirsa aysecikle uyurum biraz. Herkese hayirli huzurlu bi gun diluyorum.
Daha ne olsun.menü gayet iyi.Yarina misafirim var bebek gormeye gelecekler..biraz temizlik yaparim bugun kucukler uyumusken..supurmeyi yapmistim iki odanin..ikramlik olarak aglayan kek..kisir ve karniyarik boregi az mi olur sizce?
dün şirketin dr ları geldi bütün personel sağlık kontrolünden geçtik. aşı kartın varmı diye sordular bende yok dedim. yani bu aşıyı bendende istediler. çok garip ya ince ince taradılar resmen. o aşıyı olmak bukadar şartmı yaaa pembiş...Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel birgün olsun inşallah.
Tetanoz aşımı unutmuşumiki hafta geçti. Yine de olsam işe yarar mı??
waaaw süper bence. bir tatlı bir tuzlu gayet güzel. kısırda varmış ohh misss. buaralar kısır benimde canım çekiyor.Yarina misafirim var bebek gormeye gelecekler..biraz temizlik yaparim bugun kucukler uyumusken..supurmeyi yapmistim iki odanin..ikramlik olarak aglayan kek..kisir ve karniyarik boregi az mi olur sizce?
Çok geçmiş olsun. havalar değişti artık bir sıcak bir soğuk dengesiz gidiyor. burada hava biraz yağmurlu gibi kapalı. ama öğleyin çok sıcak oluyor. halsizlik bende de var. sanki grip olcakmışım gibi ama olamadımda.Gunaydin tatli topigimm
Annemin randevusu persembeye alinmis. Bugun evdeyim.
İki gundur bogazimda bi gicik vardi. Esim ve aysecikten sonra grip beni de vurdu.hapsirip tiksiriyorum, burnun da hem tikali hem akiyor. Olu balik gibi baygin bakiyom etrafa aman neyse bu da gecer. sabah esim kaldirmamis beni. Simdi aysecikle kahvalti yaptik. Gunes varken hazirlanip parka gidicez. Donunce aksama karniyarik ve bulgur pilavi yapicam ins. Zamanim kalirsa aysecikle uyurum biraz. Herkese hayirli huzurlu bi gun diluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?