Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bende veriyorum aynisından gerçekten guzel tadı

keşke benim oğlum da sevse. pirinç unu mamasını aldım milupanın yemedi.muzlu pirinç unluyu biraz yedi. bir de armutlusunu alayım en iyisi. zaten bir raf efenin maması doluu

O kavanozlardan bende de vatan canım yoğurdu yapıyorum guzel oluyo bir porsiyonu.ama anlamadığım birşey var sen birkaç kavanoza yoğurt yapıyorsun yani günlük yerine eğer öyleyse pratiklik çünkü ben tek kavanoza hergün yapıyorum taze olsun diye

Cnm çorba için 2 gün bekleyebilir diyorlar yoğurt içinde dolab da 1 gece dinlensin en azından deniyor ben yapıyorum ilk gün veriyorum ondan sonrada 2 seferlik daha oluyor ben sütün günlük olması gerek diye biliyorum valla bi sakıncasını görmedim annelerimiz bize hergün yoğurt mu mayalamış sanki kuzenim de çocuk Dr sakıncası olsa söylerdi bana özellikle şeker ve tuz u söyledi en azından 1 yaşına kadar verme dünya sağlık örgütü 2 yaş diyormuş

kerem çok yabancılamaya başladı .özellikle adamları ve yaşlı kadınları.. görünce hemen ağlamaya başlıyor. ama genç kızları yabancılamıyor, dayaklık şey
aferim oğluma..

Benimkide 3 bucuk aylikken 3 kere dondu hatta düştü simdi tik yok koyuyorum yuzustu yüzüyor resmen saga doneyij sola doneyim oyle bise yok ileri gitmeye calisiyo ama o koca kicla ancak okadar yapio:)
ısırırım o koca dötüüüü

ayşecik de hooop dönüveriyor..
sonra aa aaa ıııhhhh, beni kaldır..
uleyn! madem sevmiyorsun yüzüstünü niye dönüyorsun?
senle mi ugraşcam ben

ben de başlamadım, o küçük kavanozlardan aldım. yoğurt mayalamak için..
netten de tarif stokluyorum, bi cam rende alamadım henüz..
ayşecik öyle zor bi bebe değil hamdolsun, o uyuduğu esnada neredeyse bütün işlerimi bitiriyorum..
uyanıkken de hallediyorum ufak tefek şeyleri..

Günaydın hanımlarrrr:)
3. Dişimizde yolda geliyoooooorrrr:124::124:
ooo, maşallah!!!
biz daha bi dene göremedük

kızlar doğumdan sonra adet görmeye başladınız mı? ya da benim gibi düzensizlik yaşayan var mı?

kızlar doğumdan sonra adet görmeye başladınız mı? ya da benim gibi düzensizlik yaşayan var mı?

sanırım çoğu bizim gibi olmadı. regl görenler sayılıdır.. daha zaman var ama bir seneye kadar sürebilirmiş.

herkese merhaba,
sonunda korktuğum oldu. ıkı gundur kızım mememı almıyor. ac delı gıbı. ama memeyı verınce basıyor aglamayı. basını arkaya doğru atıyor. bıberonu verıyorum hemen luk luk başlıyor içmeye. sadece gecelerı alıyor memeyı. uykusundan anlamıyor sanırım. bakalım ne olacak?
b

3, 5 aydır gunde 4-5 oğun bıberonla ıcıyordu sutunu. nasıl alışmasın bıberobna?

Ben tam 5 kez adet oldum doğumdan sonra ama hala olmayan çok var cnm

maşallah canım :))

sanırım çoğu bizim gibi olmadı. regl görenler sayılıdır.. daha zaman var ama bir seneye kadar sürebilirmiş.

ben 2 ay önce oldum.sevinmiştim hatta rahatlıyor insan.ama 2 aydır tık yok.bekliyorum. geçen gün böyle kahverengi bir akıntı oldu ama şimdi o da kesildi

Cnm etrafı keşfettiği için korkma sabret geçecek

Kızlar 14 kasımda ülker hero babye mail atmıştım urunlerinizi denemek istiyorum diye.Az önce bir numune paket göndermişler.Teşekkürler ülker

canım, ayşecikte de bir haftadır bi isteksizlik var..
hem deli gibi aç, hem de memeyi almıyor.. 30 saniye kadar boğuşuyoruz,
ama meme kazanıyor
her sese, her harekete tepki vermeye çalışıyor.. artık mümkün olduğunca sessiz
yerde emzirmeye çalışıyorum.. şurada bir ay daha idare etsin, amacım bu..
zaten bu ay yoğurt meyve suyu ufak ufak başlayacağım..
sen ki, çalışıyorsun, biberondaki rahatlıkla birlikte etrafı keşif memeyi eskisi gibi randımanlı
emmesine sebep olmuştur.. hamdolsun iyi idare ettin, çalışıyorsun da kaç zamandır..
zaten senin sütün değil mi, ha biberondan ha göğsünden..
sağlık olsun

Kızlar 14 kasımda ülker hero babye mail atmıştım urunlerinizi denemek istiyorum diye.Az önce bir numune paket göndermişler.Teşekkürler ülker
nereye başvurdun, ben de meyil atam
asında adres bilgisi vermekten de çekiniyorum ama :100:

Son düzenleme:
hay maşşalaaaaaaaaaahhh
5.ayda 3. dişmi:) ne tatlı duruyodur kimbilir.bizde daha tık yok ama eller hep ağızda ne bulursa
ne kullanıyorsunuz diş için
5 aylık olmadık bile:)) bişey kullanmıyoruz cnm, doktor sadece bir jel sölemişti ama almadım.

cenacm tesekkür ederiz darısı sizlere inşallah:)

Bende daha yeni oldum 4 ay oldu doğum uapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…