Günaydın hacılar, nasılsınız ? Istanbul'un puslu havasına uyanınca depresyon modunda oluyorum nedense, aklımda da Teoman'ın şarkısı dönüp duruyor, benim keyfim de yokken kim yapacak şimdi onca işi

Destiny, çocuk odası düşüncelerin çok güzel , özellikle minderli okuma köşesi fikri, raflar da çok şirin

Pembiş masayı çok sevdim ben. Diğer ikea masayı bizim iki afacan çabuk bozdular ondandır belki de...
Kv ile eşofman maceranıza da bayıldım

kv melek gibi hanımmış vallahi. Ben bizimkine, bir keresinde bulaşık makinesine bulaşıkları iyice köpürtüp temizleyip koymuyorum demiştim. Benim makinenin teklediğini duyunca ki organik deterjan dan sonra bozuldu, durulamadan koyunca makine daha çabuk bozuluyormuş diye lafı koydu gediğine hemen

Ben ne demiştim o ne anlamış , herşeyi söylemeye gelmiyormuş onu anlamış oldum
Göz muayenesi biz olduk 2 yaşında, gözünde fark edilen herhangi bir aksaklık olmamasına rağmen, hipermetrop ve astigmat çıktı Selim de, iki göz arasında derece farkı da var , göz tembelliği olmaması için gözlüğü kullanmamız lâzım,
muayene çok basit, önce ölçüm yapılıyor; sesli ışıklı bir alete baktırıyorlar bebeği. Sonrasında da mercek gibi birşeyle baktı iki göze Dr umuz , bir dahaki kontrolde E harfinin çizgisinin; sağ-sol-aşağı-yukarı yöne mi olduğunu öğretmemizi istediler. Bir dahaki kontrolümüz Aralık ayında bakalım, insallah ilerleme olmamıştır bu süreçte....
Saatler geriye alındı bizim kuzular şaşırdı . Sabah 6 olmadan uyandı Selim

Şimdiden de öğle uykusu emarelerini veriyor...
Nfk , kitap değişim fikri güzel. Varsa elimde, istediğiniz bir kitabı yollayabilirim ben de...
Hepinize hayırlı huzurlu günler