Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da değişik bi yorumbu arada bende ikeanın kat kat duvara asılabilen oyuncak sepeti var 10 tlama pek oyuncak yok:)
İnşallah ben de atlatırım arkadaşın gibi bu dönemiBusmai. Ilk kez duyuyorum bu emme grevini, ama bir donem sadece uyurken emzirebiliyorum diyen bir arkadaşım vardı düzelmişti belirli bir süre sonra... O emmediği göğsün şişliği de fena olur, Allah kolaylık versin , her çocuk apayrı bir dünya gerçekten , huy suy karakter olarak...
Destiny , sağol canım , evet hiçbir belirti yoktu , gözlerde kayma ya da Herhangi anormal bir durum vs.. Ablamız da hipermetrop , onunla beraber gittik kontrole , çocuk Dr umuz da öneriyordu hep, ben erteliyordum.... Çok da kolaymış, yalnızca birkaç dakika sürdü ölçüm ve muayene ..
Özellikle okul öncesi muhakkak kulak ve göz muayenesi şart oluyor çocuklara..
Geçen yıl bir Veli arkadaşın çocuğunu öğretmen uyardı bu çocuğun kulakları duymuyor diye, o da çocuk anneannesi ile kaldığı için ondan alıştı sanmış yüksek sesle konuşmaya...
Çocuk ameliyat oldu ...
Englishhome indirimi çok iyiymiş, ben de arkadaşıma bebek nevresimi almak istiyordum , Aralık'ta doğumu olacak kısmetse,bir de bezden pasta yapıp ufak tefek hediyeleri de onun üzerine koyayım istiyorum, internetten fikir edineyim biraz ...
Ablamıza, Okuldan arkadaşlar arası yılbaşı çekilişi için diş fırçası gönderin diye kağıt gelmişti , selimle çıkıp onu aldık geldik, yağmur hafif çiseliyordu, kediciğin yerden su içmesi çok garip geldi kuzucuğa (;
Cansel, duvardaki oyuncak cebi çok güzel, bizde de vardı bi aralar, ama monte etmek kısmet olmadı bi türlü (; evde tamirat tadilat işlerinden anlamayan bir koca ile olunca, çivi bile çakılmıyor usta gelmeden (;
Yer olsa dediğin kutulu oyuncak dolabı çok işlevsel,özellikle ufak parçalı oyuncaklar için...
Pamuk helva çok fenasın sennnnnnnn. Arkadaşlarımın aktivitelerinden senin girdiğin konuya girdim. Kkda neler oluyormuş da totomdan haberim yokmuşşaka bi yana fake üyelik ne saçma bişidir yahu??! Neyseki biz birbirimizi igden görüyor ve biliyoruz
![]()
bazı zihniyetsiz insanlar. yeterki kadın olsun. çok sinir oluyorum bu cahil insan zihniyetine. özellikle karşılıklı konuşurken yüzüne değil yakana paçana bakan insanlara. bir tane yumruk çakasım geliyor. o yüzden kimseyle gerekli olmadıkça muhabbete girmiyorum. tokalaşmak isteyenlerinde eli havada kalıyor.sabah haber okumak aslında kötü bi şey. valla bazen çok sinirim bozuluyor. alın şuna bakın..
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1003940-neden-suriyeli-gelin
günaydııın!! hadi yine iyiyiz, bugün yarım gün, yarın tam gün tatil.
öyle vakalar varki pembişim. kazen benim arkadaş listemde olduğu için aktivitelerde görüyorum.
geçenlerde bi şey olmuştu. bir manyak herif (evli), 18 yaşında bekar bi kız gibi
konu açıyormuş topiğe, hem de cinsel içerikli. bu tekrar edince kazen açıktan ismini verdi.
daha ileri gidersen iyice ifşa ederim, karına anlatırım dedi..![]()
üyenin gıkı çıkmadı tabi, sıkar.. sonuçta girilen pc lerin id numaraları malum.
kim nerden bağlanıyor, görülüyor.
insanlar da garip ve bazıları da öyle aciz ki, böyle salak saçma şeyler yapıp tatmin oluyor..
Neler oluyorrr yaaa benim bişeyden haberim yok pembişş. okuyamadım ki bir türlü.Pamuk helva çok fenasın sennnnnnnn. Arkadaşlarımın aktivitelerinden senin girdiğin konuya girdim. Kkda neler oluyormuş da totomdan haberim yokmuşşaka bi yana fake üyelik ne saçma bişidir yahu??! Neyseki biz birbirimizi igden görüyor ve biliyoruz
![]()
Sabahın köründe bir hışımla uyandım. saat 5 ve ben geç kaldım diye ordan oraya koşuyorum. telefonumuda bulamadım. bu alarm niye çalmadı diye söylenirken ev ahaliside kaltı. ışığı bir yaktım baktım saat beşş. rüya gördüm galiba. sonrasında uyuyamadım tabi. girdim yatağın içine millet uyuyo ben bakıyorum. son birkaçgün durmadan rüya görüyorum. akşama kadar çalıştığım yetmiyor bide rüyamda işle uğraşıyorum.Uykum kaçtııııııııııııı.
sormayı unuttum. senin niye uykun kaçtııı..Uykum kaçtııııııııııııı.
Birçok yerde iç içe geçen çok şık kapalı kutular var onlar çok hoşuma gidiyor. işyerinde bi arkadaşın kızının doğumgünü olacak değişik bir hediye gibi geldi. ayrıca çok şık olduğu kadar çokta kullanışlı. çok amaçlı kullanabilir.bu arada bende ikeanın kat kat duvara asılabilen oyuncak sepeti var 10 tlama pek oyuncak yok:)
Benimde çok sinir olduğum bir durum. aklı beş karış havada gezen dikkatsiz insanlar. herkez bizim kadar hassas olamıyor malesef. ben kendimi hiç tutamıyorum malesef böyle durumlarda, körmüsün .. diye çıkışırım valla.Kızlar sokakta bebeğinizin elinden tutmuş yürürken, grupça yürüyen heybetli teyzeler, elinizdeki bebe ye çarpıp geçiyor mu sizin oralarda da ? yoksa bizim buraya has bir durum mu buHayır bir ben , bir de 4-5 çocuk ; el ele yürüsek yolu kaplamışız, hata bizde diyeceğim de, beni gördün de yanımdaki ufaklığa nasıl görmezsin be kadın
Hiç adetim olmamasına rağmen bir gün ters ters bakmakla ve yavaş demekle yetinmeyip, dalacağım ben de artık
![]()
Benim eski müdürüm suriyeli gelin almış. Ahlaksız işte. Kızı yaşında.sabah haber okumak aslında kötü bi şey. valla bazen çok sinirim bozuluyor. alın şuna bakın..
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1003940-neden-suriyeli-gelin