Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

merhabalar cena
hangi siteden aldığını hatırlıyor musun park yatağı :44:
bende araştırıyorum hala alamadım

mina bebekten aldım. link de vereyim...
http://www.minabebe.com/Oyun-Parki-...4-Donenceli-Park-Yatak-70110-Kirmizi-Gri.aspx
o zaman da 300 liraydı.. kampanyalı 145e aldım..

http://www.minabebe.com/Oyun-Parki-ve-Park-Yataklar/CrystalBaby-Glory-Oyun-Parki-60x120-Turuncu.aspx
aslında bunun modelini çok beğenmiştim, ama üzerinde suret var diye vazgeçtim, kraft kırmızı aldım.

kuzene de şunu aldık..
Baby Max Baby Max Stone Oyun Parkı Kırmızı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

parkyatakta çok marka ve model var.. abimler chicco diye pahalı bi parkyatak aldı..
bence gerek yok o kadar paraya.. kraft zaten iyi bi ürün,
ikinci bebek olursa onda da kullanırım diye iyi bi şey alayım dedim.
ama babymax, crystalbaby, massimo ricco, babyhope, le bebe.. çok marka ve model var..
kullananlar da hep memnun..:34:

mina bebekten aldım. link de vereyim...
http://www.minabebe.com/Oyun-Parki-...4-Donenceli-Park-Yatak-70110-Kirmizi-Gri.aspx
o zaman da 300 liraydı.. kampanyalı 145e aldım..

http://www.minabebe.com/Oyun-Parki-ve-Park-Yataklar/CrystalBaby-Glory-Oyun-Parki-60x120-Turuncu.aspx
aslında bunun modelini çok beğenmiştim, ama üzerinde suret var diye vazgeçtim, kraft kırmızı aldım.

kuzene de şunu aldık..
Baby Max Baby Max Stone Oyun Parkı Kırmızı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

parkyatakta çok marka ve model var.. abimler chicco diye pahalı bi parkyatak aldı..
bence gerek yok o kadar paraya.. kraft zaten iyi bi ürün,
ikinci bebek olursa onda da kullanırım diye iyi bi şey alayım dedim.
ama babymax, crystalbaby, massimo ricco, babyhope, le bebe.. çok marka ve model var..
kullananlar da hep memnun..:34:
çok teşekkür ederim cevabın için
bunları bi inceleyeyim hemen

temam banlatmam :39: bende sizi çok özledimm banlıyken ben sizi hep takip ettim libyana ve seni :16::54:

bak ayşeçik kısmetiyle gelmiş :34: can bebe ben aldım hep dışına çıktı ishaldi diş nedeniyle ama çok kötü değil
üni baby yi senin tavsiyenle geçen aldım 3lü prima yla nivea dahamı iyidi sanki değişik paraben içermedinden olabilir birde
kızıma alerji yaptı popuşu kızardı :17:
benim eşimede marka önemli 1 kıyafeti olsun marka olsun hep derim yediğimiz helal gidiğimiz haram
benmkide diyor nolur araştır bana göster şunu alcaz de ben de bakim alalım :9:
2 gün öcne yürüteçlere baktık baktık kararsız kaldı bende o işteyken sipariş verdim bugun gelir :9: süprizzzzzzzz :9:

ama bişi diyeyim geçen lokantadaydık mama sandalyesine oturdu ecoşum kullanışlı değil en iyisi şu salıncaklardan almak
hem mama sandalyesi hem salıncak oluyor 120 tl heryerde püsküllü birşey zaten piyasadaki tek salıncak :9:
hoşgeldin karakız :)

çok teşekkür ederim cevabın için
bunları bi inceleyeyim hemen
rica ederim canım:34:

minabebe.com dan aldığım park yatak
ve bebekgereceri.com dan aldığım anakucağının ürün nitelikleri bölümlerinde
2 yıl garantili yazıyordu.. lakin ikisinde de garanti gelmedi.. :47:
hele anakucağının kullanma kılavuzu bile yoktu, internetten baktık öğrendik arabaya nasıl bağlandığını.. :19:
tutma kısmı da bozuldu şimdi,, eşim diyorki, belki de bu gerçek pierre cardin bile değil.. :25:
aslında faturayla siteye rucü etmek gerek.. :113:
netice-i kelam; her gün yeni alışveriş siteleri peyda oluyo..
ya çok ünlü hepsiburada.com gibi iyi alışveriş sitesinden yapacaksın alışverişini..
(burdan arkadaşa garantisiyle gelmiş parkyatak)
ya da almadan önce arayıp müşteri hizmetleriyle konuşacaksın..
bazılarının 'sabit hatlı' müşteri hizmetleri numarası bile yok, cep numarası yazmışlar. :19:

rica ederim canım:34:

minabebe.com dan aldığım park yatak
ve bebekgereceri.com dan aldığım anakucağının ürün nitelikleri bölümlerinde
2 yıl garantili yazıyordu.. lakin ikisinde de garanti gelmedi.. :47:
hele anakucağının kullanma kılavuzu bile yoktu, internetten baktık öğrendik arabaya nasıl bağlandığını.. :19:
tutma kısmı da bozuldu şimdi,, eşim diyorki, belki de bu gerçek pierre cardin bile değil.. :25:
aslında faturayla siteye rucü etmek gerek.. :113:
netice-i kelam; her gün yeni alışveriş siteleri peyda oluyo..
ya çok ünlü hepsiburada.com gibi iyi alışveriş sitesinden yapacaksın alışverişini..
(burdan arkadaşa garantisiyle gelmiş parkyatak)
ya da almadan önce arayıp müşteri hizmetleriyle konuşacaksın..
bazılarının 'sabit hatlı' müşteri hizmetleri numarası bile yok, cep numarası yazmışlar. :19:
gerçekten dikkat etmek gerekiyor
sahtekarlar her yanımızı sarmış durumda
300 tl lik ürünü yarı fiyatına aldığınızı görünce
heves ettim ne yalan söyleyim :1:
kapıda ödemeyle alacağım ama önce güven vermeliler
uyarıların için ayrıca teşekkürler :34:

uyandı, saniyesinde konuşmaya başladı..
da..aaaee... eo.. daaa.deee:1:

onu ısırmamak için dudaklarımı ısırıyorum resmen..
göğsümü açıp, canıma sokasım var:16:

sonra gelip bakacaklar..
aaa, ayşecik yok.. peki nerde?
annesi yemiş..:17:

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar, uzun zamandır yazamamıştım,cepten çok zor oluyor, bilgisayarı açacak kadar vakitte oğlum sağolsun izin vermiyor :36:

Geçmişe bi göz attım keyifler yerinde görünüyor, yeni katılan arkadaşlar da var, hoşgelmişler :34:

Biz de iyiyiz çok şükür 5 aydır süre gelen yatılı misafir maceram bu hafta son buldu ama malesef ben ücretsiz izin hakkım var sanıp daha kafa dinlemeye vaktim var sanırken haftaya işe başlamam gerektiriğini öğrenip bunalıma girdim :53:

Nasıl olcak bilmiyorum ama topikte çalışan arkadaşlardan arada taktik alırız artık :34:

Bu arada ek gıda bol bol konuşulmuş. bizde yaklaşık 2 haftadır düzenli ek gıdaya geçtik, miktar yavaş yavaş artıyor. Önce sadece öğleleri meyve püresi verdim. Sonra akşam öğününde sütlü pirinçli başladım. bi kaç gündür de öğle öğünü olarak sütlü pirinçli kabak çorbası veriyorum oğluma. ama dediğim gibi miktarlar henüz az. tambi öğün olarak alamıyor. önce karnını biraz biberon maması ile doyuruyorum ancak öyle tahammül edebiliyor kaşığa :44: miktalar ise meyve püresi yarım kavanoz kadar, çorba ve pirinç unlu muhallebide 3 - 4 yemek kaşığı kadar. İnş yoğurda geçmek istiyorum ama bizimkine bi kez tattırdım öyle yüzünü buruşturduki anlatamam. artık meyve vs karıştırıp alıştırırım herhalde.

Bi çok arkadaşın ki gibi benimkide gün içinde hiç rahat vermiyor, hep kucak hep ilgi, kiminiz belki onaylamayacak ama arada çizgi film seyrettiriyorum, şu anda olduğu gibi. o bile en fazla 15dk oyalıyor. aşırıya kaçmamak kaydı ile izliyoruz, yoksa inanın nefes bile alamıyorum. malum büyüdüler eskisi gibi uyumuyorlar, uyanıkkende bişey yaptırmadığı için hoppala alsammı biraz olsun oyalar mı diye düşünmeye başladım. bide ben dr uma sorayım bakalım o ne diyecek

Bu arada zaten doğumdan beri meme + mama yiyordu bu aralar iyice bıraktı emmeyi, gündüz ağzıla aldığı gibi atıyor ya da hiç yaklaşmıyor, uyurken alıyor ama emmesi azaldığı için sütümde azalıyor daha da yetmemeye başlıyor. bende yine sağma işine başladım. bakalım inşallah kesilmez sütüm, işe başlayınca nasıl olcak bilemiyorum, iş yerinde sağabileceğim bi ortam yok, gerçi göğüslerimde dolup rahatsız etmiyor zaten ama iyice azalır diye korlkuyorum, çalışan anneler siz nasıl yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
hoşbulduk canım

kzılar soğuk havalarda nezle gribi atmak için tavuk çorbası diyro herkes nasıl yapılıyor :44: kendime

Cnm ben tavugu bol suda haslayip göğsünden didikliyorum. Suyuna terbiye hazırlıyorum iskembe terbiyesi un yogurt yumurta sarımsak terbiyeyle özdeşliyorum.al sana tavuk corbasi.tavuğun suyundan sehriye corbasida cok gusel oluo.pratikce direk tavuk suyuna sehriye salca koyuyorum sicagiyla salca karisio suda.sehriyeleri 5 10 dk kaynatiorum.supwr oluo zahmetsiz zatwntavugun tagi lezzti suyuna gecio

Slm arkadaşlar, uzun zamandır yazamamıştım,cepten çok zor oluyor, bilgisayarı açacak kadar vakitte oğlum sağolsun izin vermiyor :36:

Geçmişe bi göz attım keyifler yerinde görünüyor, yeni katılan arkadaşlar da var, hoşgelmişler :34:

Biz de iyiyiz çok şükür 5 aydır süre gelen yatılı misafir maceram bu hafta son buldu ama malesef ben ücretsiz izin hakkım var sanıp daha kafa dinlemeye vaktim var sanırken haftaya işe başlamam gerektiriğini öğrenip bunalıma girdim :53:

Nasıl olcak bilmiyorum ama topikte çalışan arkadaşlardan arada taktik alırız artık :34:

Bu arada ek gıda bol bol konuşulmuş. bizde yaklaşık 2 haftadır düzenli ek gıdaya geçtik, miktar yavaş yavaş artıyor. Önce sadece öğleleri meyve püresi verdim. Sonra akşam öğününde sütlü pirinçli başladım. bi kaç gündür de öğle öğünü olarak sütlü pirinçli kabak çorbası veriyorum oğluma. ama dediğim gibi miktarlar henüz az. tambi öğün olarak alamıyor. önce karnını biraz biberon maması ile doyuruyorum ancak öyle tahammül edebiliyor kaşığa :44: miktalar ise meyve püresi yarım kavanoz kadar, çorba ve pirinç unlu muhallebide 3 - 4 yemek kaşığı kadar. İnş yoğurda geçmek istiyorum ama bizimkine bi kez tattırdım öyle yüzünü buruşturduki anlatamam. artık meyve vs karıştırıp alıştırırım herhalde.

Bi çok arkadaşın ki gibi benimkide gün içinde hiç rahat vermiyor, hep kucak hep ilgi, kiminiz belki onaylamayacak ama arada çizgi film seyrettiriyorum, şu anda olduğu gibi. o bile en fazla 15dk oyalıyor. aşırıya kaçmamak kaydı ile izliyoruz, yoksa inanın nefes bile alamıyorum. malum büyüdüler eskisi gibi uyumuyorlar, uyanıkkende bişey yaptırmadığı için hoppala alsammı biraz olsun oyalar mı diye düşünmeye başladım. bide ben dr uma sorayım bakalım o ne diyecek

Bu arada zaten doğumdan beri meme + mama yiyordu bu aralar iyice bıraktı emmeyi, gündüz ağzıla aldığı gibi atıyor ya da hiç yaklaşmıyor, uyurken alıyor ama emmesi azaldığı için sütümde azalıyor daha da yetmemeye başlıyor. bende yine sağma işine başladım. bakalım inşallah kesilmez sütüm, işe başlayınca nasıl olcak bilemiyorum, iş yerinde sağabileceğim bi ortam yok, gerçi göğüslerimde dolup rahatsız etmiyor zaten ama iyice azalır diye korlkuyorum, çalışan anneler siz nasıl yapıyorsunuz?

hoşbulduk canım :3: alah kolaylık versn şimdiden çalışıp biyandan çocugunla ilglenmek zor olucaktr.bizde 3gündür yeni başladık ama sadece tadlara alışsın diye öglenleri 1kere meyve suyu veriyorum yogurtlara muhalebilere sebze çorbalarına daha sonra gecicem acelemz yok halen emziriyorum .hoppala bnde düşünüyorum doktoruma danışıp alıcam dediğin gbi bu ufaklıklara enerji yetmiyor hem kendi kendine bişiler yapması açısındanda gelişimine katkı saglıcagını düşünüorm bakalm daha araştırıorm netten hangi modeli alcagmada karar veremedm bu konuda yorumlara açıgız :)

Çalısmaya başlayan anne olarak stress yapmayın bebekler alışıyor,alisamayan biziz sanırım :) bende çalışan bir annenin cocuguyum,annem hem çalışıp hem de 4 tane büyütmüş.İlk hafta zorlandım dogrusu,süt sağmak eziyet gibiydi,is yorgunluğunun üstüne.Eve biraz gecikeceğim sıra göğüslerim sızlıyor.Sonuc itibari ile psikolojimde,fizyolojimde alıştı.Birde gun içerisinde bebegim uyuduysa aksam daha kolay ve iyi uyuyor,uyku uykuyu getiriyor.Ama kesinlikte bebekte düzen yok,uyku egitimi bende denemeye çalıştım ama külliyen yalan,meme emen ya da anne sutu ile beslenen bebeklerde düşük kalori alımından dolayı uyanma sıklığı daha fazla.Bu hogg denen abla mama ile beslenen bebelere göre yazmış.Esimin küçük yeğeni altı aylık o doğduğundan beri sadece mama alıyor,uyku egitimine gerek yok,cocuk 7/24 masallahi var uyku halinde,resmen karnı tok sırtı pek :)sağlıklı olsunlarda varsın bir gunü bir gunünü tutmasın.Benim oğlanı babaannesi uyuturken eeee eeee diye uyutuyormuş,bende beşiğinde sallarken fark ettim ki kendi kendine eeee eeee diye söylene söylene uyuyor bir haftadır :)) ve beni tanıyor artik ellerimle çağırınca kollarını one uzatıyor,icim icime sığmıyor :))

bende 2. dönem çalışmaya başlıucam herşeyin daha da
zorlaşacağını düşünüyordum ama söylediklerin içime su serpti. okul evime çok yakın umarım iyi olur :26:
sünnetiniz hayırlı olsun darısı başımıza inşallah ben şubat tatilinde yaptırmayı düşünüyorum
önerilerin var mı bana nelere dikkat etmeliyim?

Sagol canım,valla ilk gun yaptırdıktan sonra 3-4 saat cok huzursuzdu,ağladı.Ertesi gun hiçbisey olmamış gibiydi.Sadece 1 hafta kadar korumak,temas ettirmemek gerekiyormuş,kaynatip soguttugumuz su ve pamukla altını temizliyoruz merhemini sürüyoruz,bugün kurumaya başlamış iyice.Dönmeye başlamadan tam yaptırmak gerekiyor,bizim ki yuzu koyundan döndüğü icin o sekilde koyamiyoruz mesela.

bi ara bnde pastacılık kurslarna merak sarmştm ama sonra evlendk kalktık izmirden zongldaga geldk kaldı...şimdi çocuk var vala herşey gözmde büyüyor..ben eski beni özledim galiba ayy bnde saçlaıorm galiba neyse sustm :44:

Bende izmirliyim :)ama koca pesine düştük geldik İstanbul'a :)

Çalısmaya başlayan anne olarak stress yapmayın bebekler alışıyor,alisamayan biziz sanırım :) bende çalışan bir annenin cocuguyum,annem hem çalışıp hem de 4 tane büyütmüş.İlk hafta zorlandım dogrusu,süt sağmak eziyet gibiydi,is yorgunluğunun üstüne.Eve biraz gecikeceğim sıra göğüslerim sızlıyor.Sonuc itibari ile psikolojimde,fizyolojimde alıştı.Birde gun içerisinde bebegim uyuduysa aksam daha kolay ve iyi uyuyor,uyku uykuyu getiriyor.Ama kesinlikte bebekte düzen yok,uyku egitimi bende denemeye çalıştım ama külliyen yalan,meme emen ya da anne sutu ile beslenen bebeklerde düşük kalori alımından dolayı uyanma sıklığı daha fazla.Bu hogg denen abla mama ile beslenen bebelere göre yazmış.Esimin küçük yeğeni altı aylık o doğduğundan beri sadece mama alıyor,uyku egitimine gerek yok,cocuk 7/24 masallahi var uyku halinde,resmen karnı tok sırtı pek :)sağlıklı olsunlarda varsın bir gunü bir gunünü tutmasın.Benim oğlanı babaannesi uyuturken eeee eeee diye uyutuyormuş,bende beşiğinde sallarken fark ettim ki kendi kendine eeee eeee diye söylene söylene uyuyor bir haftadır :)) ve beni tanıyor artik ellerimle çağırınca kollarını one uzatıyor,icim icime sığmıyor :))

bende 2. dönem çalışmaya başlıucam herşeyin daha da
zorlaşacağını düşünüyordum ama söylediklerin içime su serpti. okul evime çok yakın umarım iyi olur :26:
sünnetiniz hayırlı olsun darısı başımıza inşallah ben şubat tatilinde yaptırmayı düşünüyorum
önerilerin var mı bana nelere dikkat etmeliyim?

Sagol canım,valla ilk gun yaptırdıktan sonra 3-4 saat cok huzursuzdu,ağladı.Ertesi gun hiçbisey olmamış gibiydi.Sadece 1 hafta kadar korumak,temas ettirmemek gerekiyormuş,kaynatip soguttugumuz su ve pamukla altını temizliyoruz merhemini sürüyoruz,bugün kurumaya başlamış iyice.Dönmeye başlamadan tam yaptırmak gerekiyor,bizim ki yuzu koyundan döndüğü icin o sekilde koyamiyoruz mesela.

Bende izmirliyim :)ama koca pesine düştük geldik İstanbul'a :)

Ay ne guzel ortak noktamz cikti izmiri ozluorm vala istanbul gene iyi zonguldak buyuk bi sehir degl vala ama kocamiseviyorum oyuzden herseye deger aynen dustuk heldk koca pesine nerde oturuodn izmirde canm :)

Ayyy bu diş yüzünden nasıl iştahsız oldu paşam:((
Sütünü içirene kadar canım çıkıyor, biberon ağzına değdiği an kilitliyor resmen ağzını aç açabilirsen:50: dolaşa dolaşa içiriyorum bazen ondada kollarım kopuyor tabi, bir de öyle alışırsa fena kim taşıyacak öyle tek kolla:18:
Dişimiz çıksada rahatlasak
Bu arada o küçücük şeyler biberonla emziği nasıl ayırıyorsa valla biberon verince ağız kilit emziği verince hoooop alıyor, parmaklarında oynatıyorlar valla :37:

mama sandalyesi almak istıyorum ama kocam nuhh diyor peygamber demiyo offf:32:

benim eşimde ikna olmuyodu ama ihtiyaç artık o da kabullendi alıcaz inşallah

merhabalar cena
hangi siteden aldığını hatırlıyor musun park yatağı :44:
bende araştırıyorum hala alamadım

bende almıştım massimo ricco 200 tl memnunum bende

Back
X