Hoşgeldin cnm. Uzun zamandır gorunmuyosun. Bende denizli denim hatırladın mi gerçi kullanıcı ismimi değiştirdim.Mr kizlarr
tünaydınlaar ne tembel olmusuz yahuu günde bir ileti falan olmus ancak...
zumra sultanın burnu akıyo yasir de huysuz babamız da sınav görevinde geldiği anı iple çekiyoruz :)
siz napıyosunuz ey ahalii
Slm canlar..
Kahvaltıdan sonra sahile indik, 2 saat kadar Ayşecik parkta costu. Hava da çok güzel, henüz erken ama dondurma sezonunu açtık. İns hasta olmayız.Aysecik uyurken biz de yavaştan yemek hazirliyoruz. Herkese hayırlı huzurlu bi haftasonu dilerim
babamız geldi doktora gittik hafif bi nezleymiş cok sukur ama cok sümüklü oldu kıızım inş atlatır yakında...sonra da baba ogul sinemaya gittiler 23 nisana özel ucretsizmiş eglenmişler bizde kızımla dinlendik iyi oldu..Aman daha fazla ilerlemesin minik kuşun burun akıntısı. Babanız da bir an önce gelsin de görsün gününü :)
Ohhh çok güzel. Felaket tellalı gibi olmayım da biz dondurma yedikten bir gün sonra pert olmuştukama şaka bi yana olacağı vardı ki oldu.
Ben de sabahtan beri şu bakıcı işini düşünüyorum. Dört bir yana haber saldım kimseden ses çıkmadıgerçi daha çok var ama şu sıralar belli olur kim kiminle devam ediyo vs.
Canım imkansız. Babamızdan zaten asla beklentim olamaz. Gelecek yıl işler xaten karışık; dersaneler kapanıyo, özel okula dönüyo vsvsvs. Bana gelince de genelde derslerim hep öğleden sonra oluyo. E bu çocuk sabahtan gidecek kreşe çünkü öğleden sonra kreşte genelde uyku ile geçiyo. Bi de bunun toplantılar boyutu var ki ozaman da kesin birisi olması gerekiyor ki çocuk telef olmasın (bizim okul toplantısever olduğundan). Bi de kreşe gittikleri ilk yıl çok hasta oluyorlar. O durumda da gidemeyecek ve birinin evde onunla kalması lazım...babamız geldi doktora gittik hafif bi nezleymiş cok sukur ama cok sümüklü oldu kıızım inş atlatır yakında...sonra da baba ogul sinemaya gittiler 23 nisana özel ucretsizmiş eglenmişler bizde kızımla dinlendik iyi oldu..
bakıcı konusunda da neden okul düşünmüyosunki hem okul hem bakıcı yazmıstın sanki yanlıs hatırlamıyosam ama sen de eşin de tam gün mü çalışıyosunuz hani okulda olsa sonra paslaşarak baksanz yani kimse cıkmazsa tabi
Canım imkansız. Babamızdan zaten asla beklentim olamaz. Gelecek yıl işler xaten karışık; dersaneler kapanıyo, özel okula dönüyo vsvsvs. Bana gelince de genelde derslerim hep öğleden sonra oluyo. E bu çocuk sabahtan gidecek kreşe çünkü öğleden sonra kreşte genelde uyku ile geçiyo. Bi de bunun toplantılar boyutu var ki ozaman da kesin birisi olması gerekiyor ki çocuk telef olmasın (bizim okul toplantısever olduğundan). Bi de kreşe gittikleri ilk yıl çok hasta oluyorlar. O durumda da gidemeyecek ve birinin evde onunla kalması lazım...
Günaydınlar herkeseee. Dün oğluşa bisiklet aldık. Çocuk ürünlerinin bu kadar pahalı olmasına kılım arkadaş!! Bugün de gidip spor ayakkabı alarak yazlık alışverişe başlıcaz inşallah :) tombul kuş ayaklara ayakkabı buluruz inşallahhhhhhh
valla okurken hepsine tek tek hak verdm kesinlikle lazim biri haklsn ins en icine sineni bulursn guzelce...Canım imkansız. Babamızdan zaten asla beklentim olamaz. Gelecek yıl işler xaten karışık; dersaneler kapanıyo, özel okula dönüyo vsvsvs. Bana gelince de genelde derslerim hep öğleden sonra oluyo. E bu çocuk sabahtan gidecek kreşe çünkü öğleden sonra kreşte genelde uyku ile geçiyo. Bi de bunun toplantılar boyutu var ki ozaman da kesin birisi olması gerekiyor ki çocuk telef olmasın (bizim okul toplantısever olduğundan). Bi de kreşe gittikleri ilk yıl çok hasta oluyorlar. O durumda da gidemeyecek ve birinin evde onunla kalması lazım...
Günaydınlar herkeseee. Dün oğluşa bisiklet aldık. Çocuk ürünlerinin bu kadar pahalı olmasına kılım arkadaş!! Bugün de gidip spor ayakkabı alarak yazlık alışverişe başlıcaz inşallah :) tombul kuş ayaklara ayakkabı buluruz inşallahhhhhhh
Güle güle kullanın canım. Efe evdeki dandikus scootera binebiliyo da gerçek anlamda bir scooterı kullanamadıvalla okurken hepsine tek tek hak verdm kesinlikle lazim biri haklsn ins en icine sineni bulursn guzelce...
uyi gunlerde kullansn ins biz de scooter aldk bisiklet de istiyo beyfendi resim atsana bi musait olunca nasil bisey fikir olsn
eee link kk sayfasını acıyoo anlamadım bişii yawGüle güle kullanın canım. Efe evdeki dandikus scootera binebiliyo da gerçek anlamda bir scooterı kullanamadışundan aldık biz
http://www.kadinlarkulubu.com/Kraft-Xg-t15-Itmeli-Bisiklet-2015-Siyah-Kirmizi__isp26632533
Herkese günaydınnnnnnnnn. Yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun :) güzel bir gün diliyorum herkese.
saol cnm Allah razı olsun zumra kuzu iyiye gitti ama ben hasta oldum simdide dün temizlik yapmıstım o ara mı üşüttüm yoksa zümradan falan mı gecti acaba :)bahar rehaveti mi bu? yine kimsecikler yok.
herkese selamlar.. bugün üç ayların ilk günü. Receb-i şerifiniz mübarek olsun.
Rabbim Recep ve Şaban'ı bize mübarek kıl ve bizi Ramazan'a ulaştır.
bu aylarda oruç en makbul ibadetlerden. ben regliyim ama eşim niyetli.
ona çilekli pasta yapıyorum şimcik.
sabah erkenden neneye ve büyük neneye gidip geldik, hızlı bi tur oldu.
minibüsle yolculuk etmek ne güç. çocuğu mu tutayım, kendimi mi?
bi de ani frenler, sağa sola laf atmalar, yolcuyla tartışmalar, küfürler
sağ salim indik de bi oh dedim. Allah bizi bu kabadayı ve terörist minibüs şöforlerinden kurtarsın.
zümra kuzuya çok geçmiş olsun, inş toparlanmıştır. artık sıcak havalar gelsin de
bu bebeler hastalıktan eve kapanmaktan kurtulsun..
efenin de bisikleti hayırlı olsun. kazasız belasız sürsün
böyle diyince araba alacağı günler geldi hayalime..
o günleri de göstersin Rabbim
bahar rehaveti mi bu? yine kimsecikler yok.
herkese selamlar.. bugün üç ayların ilk günü. Receb-i şerifiniz mübarek olsun.
Rabbim Recep ve Şaban'ı bize mübarek kıl ve bizi Ramazan'a ulaştır.
bu aylarda oruç en makbul ibadetlerden. ben regliyim ama eşim niyetli.
ona çilekli pasta yapıyorum şimcik.
sabah erkenden neneye ve büyük neneye gidip geldik, hızlı bi tur oldu.
minibüsle yolculuk etmek ne güç. çocuğu mu tutayım, kendimi mi?
bi de ani frenler, sağa sola laf atmalar, yolcuyla tartışmalar, küfürler
sağ salim indik de bi oh dedim. Allah bizi bu kabadayı ve terörist minibüs şöforlerinden kurtarsın.
zümra kuzuya çok geçmiş olsun, inş toparlanmıştır. artık sıcak havalar gelsin de
bu bebeler hastalıktan eve kapanmaktan kurtulsun..
efenin de bisikleti hayırlı olsun. kazasız belasız sürsün
böyle diyince araba alacağı günler geldi hayalime..
o günleri de göstersin Rabbim
eee link kk sayfasını acıyoo anlamadım bişii yaw
saol cnm Allah razı olsun zumra kuzu iyiye gitti ama ben hasta oldum simdide dün temizlik yapmıstım o ara mı üşüttüm yoksa zümradan falan mı gecti acaba :)
Allah kabul etsn inş hayırlı ıftarlar şimdiden afiyetler olaa
born geçmiş olsun canm hem kuzuya hem sana...pembiş bisikletinizi güle güle kullanın Kraft gerçekten pahalıymış...
bu günü oruçla karşıladım çok şükür..dün akşam tüm 3 ayları tutabilecekmiş gibi hissederken şu an yarından şüpeliyim...bakalım nolacak...topiği boş bırakmayın hatunlar ig lerde az gezin...bizim sümükler devam..bugün yine götürdüm doktora ilaçsız devam ...güssüm hiç ağlamadan kendi muayne olmak istedi...öber kapıdan baktı içeri bile girmedi...ama büyümüşler önceden çığlık çığlığa bağırırlardı kapısında...öpüyorum hepinizi...
Slm kızlarr, bizde 3-4 gündür çok yoğunuz. Perşembe dr + okul falan derken yoğundu, cuma düğün telaşı, ctesi temizlik + yemekli misafir, pazar da hava güzeldi piknik yaptık derken dinlenemeden devam ettik. Boğazım şişmiş inşallah ilerlemeden atlatırım. Yıllar yıllaaaarrr sonra ilk kez bugün sabah saat 10 a kadar deliksiz uyumuşuz:) hala da uykum var valla:)
Bisikletiniz hayırlı olsun pembişim
Bornum inşallah ilerlemeden aglatırsın sende.
Eagle siz bayadır uğraşıyorsunuz bu hastalıkla, artık bitsin inşallah ya.
Nfk ben de kayseriye atandığımdan beri ( 6 hafta falan oldu ) okula otobüsle gidiyorum, akşam eşim dönüşte alıyor. Uzun yıllardır toplu taşımaya binmiyordum, şimdi gerçekten zorlanıyorum ya. Cins cins insanlar var valla
Düğün güzeldi ama baya yorulduk. Bizden geçmişEllerine sağlık şekerim. Ne sevinmiştir eşin görünce :)
Araba mı?!?!?inşallah ogünleri de görürüz
Link yapıştıramıyoruz acaba ondan mı?? Kraft ebeveyn kontrollü bisiklet yazınca o çıkıyo.
Geçmiş olsun şekerim dikkat et yahuuuuu.
Aferin o akıllı Gülsüme. Darısı da Ömere :)
Düğün nasıldııııı????
İlerlemeden atlatırsın inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?