eeneeeeeeeeeeem! biz de erzurumluyuz kııı!!!
ispir. siz?
ah ah bizim erzurum ispirli komşularımız vardı o kadar iyi insanları o kadar olur yemeklerine bayılırdım. çocuktum daha o zmanlar. memlekete gittiler mi ordan bana özel olarak çaşur dut kurusu pestil getirirlerdi pek sevinirdim. özellikle çaşuru pek sverdim bilirsin sende herhalde.
maaşallah canımCanım benim eşim de hazır yoğurt yiyor.O yüzden ben sadece kendim için alıyorum.Haftalık 3lt alıyorum.Birazını yoğurt yapıyorum birazını da süt olarak tüketiyorum.Hamileyken 5lt alırdım.Neydi o günler ya.Eşim eve inek alacağım derdi.
Eşim haftanın iki günü akşamları sekizde geliyor.Çok sıkılıyorum.Dört gözle yolunu bekliyorum.Yalnızlık zor vesselam.
veeee ayşecikin annesi de regl oluuuuuuuuuuuuuuur
kan gördüğüme bu kadar sevineceğimi bilmezdim
bir yılı aşkın süredir ihtiyacım olmayan pedleri evin içinde hangi deliğe sotuysam, bulmak epey zor oldu..
tevekkeli gan çekir gardaş
Karakız bak sana ne yaptım umarım beğenirsin..
Eki Görüntüle 584583
Bu resmi bulduğum için bunu kullandım İnşaallah kızmazsın bana..Yüzünün yakın olduğu bir resim olsaydı daha iyi olurdu tabi..
bende adettt olmak ıstıyorummmmmmmmmmmmm gitsin kilolarrr
Rica ederim canım..ayyy canımm beni,m çok teşekkür ederimmm valla çok beğendimmm çok sağoll
Hiç sorma o gerginlik bende de var..bu aralar üstümde acayi iğren bir sinir var parmaklarıma kadar gerginim
bende ıstıyorummmm :) elıne sağlık çok hoş olmus kuzumu bende pırıltılar ıcınde gormek ısterım :)Rica ederim canım..Beğenmene sevindim.. Biraz acemice oldu ama güzel oldu bence de..
Karakız'a yaptığım gibi yapmamı isteyen olursa elimden geldiğince yapmaya çalışırım..Ama profil resmi yapmanız şartıyla.. Cenacım aslında sana da yapmak istiyorum ama malum senin ayşeciği hiç görmedik..
teşekkür ederim canımm.. epey var ama, doğumdan sonraki ilk adet çok yoğun kanamalı oluyormuş..yollayım bacım bende stok yapıyorum eşim markete girince hadi koş al diyor gözün aydın valla
yaaaah ah bizim erzurum ispirli komşularımız vardı o kadar iyi insanları o kadar olur yemeklerine bayılırdım. çocuktum daha o zmanlar. memlekete gittiler mi ordan bana özel olarak çaşur dut kurusu pestil getirirlerdi pek sevinirdim. özellikle çaşuru pek sverdim bilirsin sende herhalde.
inş,,,bende adettt olmak ıstıyorummmmmmmmmmmmm gitsin kilolarrr
Buyur Tatlım...bende ıstıyorummmm :) elıne sağlık çok hoş olmus kuzumu bende pırıltılar ıcınde gormek ısterım :)Eki Görüntüle 584615 Eki Görüntüle 584615
elıne sağlık ççok guzel olmus ben bunu nasıl profıle alıcam sımdı :)
düşünmen ne kadar güzel, canım beniiiimRica ederim canım..Beğenmene sevindim.. Biraz acemice oldu ama güzel oldu bence de..
Karakız'a yaptığım gibi yapmamı isteyen olursa elimden geldiğince yapmaya çalışırım..Ama profil resmi yapmanız şartıyla.. Cenacım aslında sana da yapmak istiyorum ama malum senin ayşeciği hiç görmedik..
elıne sağlık ççok guzel olmus ben bunu nasıl profıle alıcam sımdı :)
düşünmen ne kadar güzel, canım beniiiim
ayşecik kendinden (doğal) ışıltılı:76:
mübarek az önce bi kaka yaptıki, biyolojik silah olarak kullanılabilir..
ayşecik önceden arka arkaya defalarca gaz çıkarırdı, hiç kokmazdı..
şimdi ufak bi pırt yapsın, gaz maskesi takmamız gerekiyo
annem de sadece emiyorsa çocuk, kakası da gazı da kokmaz diyo.. :44:
siz de yaşıyor musunuz bunu?
dün akşam, bugün için seni yemeğe götüreyim diyen eşim..
az önce aradı, köprüde çok balık varmış, balık tutmaya mı gitsem diyo:99:
hmm, yalnız değiliz desene
Yaşıyoruz bacım.. sanki koca bir tencere kuru fasulye yemiş...
nedense bu yazdığın bana çok tanıdık geldi.. benim eşimde bana aynısını yapar.. söyler söyler bide aaa ne zaman ben sana böyle bişey dedim der..:96:
Sende az değilsin hani..hmm, yalnız değiliz desene
bizimki ispir kuru fasulyesi yemiş olacak
eşimin yapacağı bi şey değil de, haftada bir balığa gidiyor..
şimdi de balık bolmuş, artık içine kurt düşmüştür..seni yarın götüreyim diye yol yapıyor işte..
neyse gitsin bakalım, ama akşam kapı dürbününden bakarım, 2 kilodan az çinekopla dönerse açmam
düşünmen ne kadar güzel, canım beniiiim
ayşecik kendinden (doğal) ışıltılı:76:
mübarek az önce bi kaka yaptıki, biyolojik silah olarak kullanılabilir..
ayşecik önceden arka arkaya defalarca gaz çıkarırdı, hiç kokmazdı..
şimdi ufak bi pırt yapsın, gaz maskesi takmamız gerekiyo
annem de sadece emiyorsa çocuk, kakası da gazı da kokmaz diyo.. :44:
siz de yaşıyor musunuz bunu?
balık tutmasıyla ilgili bi sorunum yok, aksine memnunum..Sende az değilsin hani..Allah'a çok şükür eşimin öyle huyları yok..
Allah kolaylık versin canım.. zaten kırk yılın başı görüyorum seni topikte..Evet tatlim Ben sadece emzirirken bunlar yoktu ama şimdi sadece kakası kokuyo ama ben günde bir öğüne düşürdüm ek gıdayı sadece meyva püresini veriyorum yarında sebze olucak çünkü benim yavru alerji oldu sanırsam göz çevresinde minik minik kızarıklıklar oldu ben de ek gıdayı sadeleştirdim biraz..kızlar yaaa bizde hala karın ağrısı gaz problemi çıldıracam gece 10 kere kalkıyor birde siz nasıl vakit buluyorsunuz ben eskisi gibi giremiyorum foruma 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?