Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sana da çok geçmiş olsn canım çok korkunç bir durum Rabbim seni de bebeğini de esirgesin...
Cok gecmis olsun iyidir umarim simdi.

çokk gecmiş olsun canım bi doktora götür baksınlar bence için rahtlar birazda olsa

Allah hepinizden razı olsun biz de hemofili hastalığı var yani ben taşıyıcıyım ama ailemizde birçok kişi bu hastalıktan öldü veya hala hasta bu beni çok korkutuyor düştüğünde iç kanaması olabilir diye veya bi yeri kanasa durmazsa diye hop hop oturup hop kalkıyorum tabiiki takdir-i ilahi Rabbim herşeyin en iyisini bilir insan ister istemez çok korkuyo onu öylece yerde gördüm ya kaşık bastım hemen indi gibi doktoru aradım o da kusmaya dikkat et ve her hareketi normal mi diye bak dedi 2 saat uyutma dedi çok zor oldu bekletmek ağlayıp durdu ama oyalamaya çalıştım şimdi uyudu nolur dua edin kızlar bişey çıkmasın doktora da tek başıma götüremedim bişey olursa çok vicdan azabı çekicem götürsemiydim yaa

kızlar oğlum çok kötü düştü ağlamaktan helak oldum bnm yüzümden mutfağa kdr gidip hmn gelecektim bi de baktım yerde alnı mosmor çok kötüyüm doktora götürsem mi acaba

canım hemofili bebeğinde varmı ??? bence götür nolur nolmaz içinde klmasın çok çok geçmiş olsun başın saolsun dikkat et

kızlar migrosa 100tl,ye bebek arabaları gelmiş şahane:içinde puset,şeffaf brandası ve çift tekerleklı önünde oyuncklar var markası baby2go süper bi ara bakın derim

Allah muhafaza eylemiş.. :18:Verilmiş sadakanız varmış gerçekten.. Size bişey olmamış yaa ona çok şükür.. Allah herkesi beladan musibetten muhafaza eylesin İnşaallah..

Allah'ın izniyle bir şey olmaz İnşaallah.. Rabbim daha beterinden muhafaza eylesin..

Geçmiş olsun canım.Allah cümlemizin evlatlarını ve bizleri korusun.

kızlar oğlum çok kötü düştü ağlamaktan helak oldum bnm yüzümden mutfağa kdr gidip hmn gelecektim bi de baktım yerde alnı mosmor çok kötüyüm doktora götürsem mi acaba
Geçmiş olsun canım.Ben de koltuğun üzerine bırakıp wc'ye ya da mutfağa gittiğimde çok korkuyorum.Düşmeler bir anlık.Umarım bir daha yaşamazsın, bizler de yaşamayız.Bebişin iki yana da mı dönüyor?Benimki sadece soldan yüzüstüne dönebiliyor.Yönünü ona göre ayarlıyorum.Sağa sadece yan dönebiliyor.

canım hemofili bebeğinde varmı ??? bence götür nolur nolmaz içinde klmasın çok çok geçmiş olsun başın saolsun dikkat et
yok onda yok yani şimdilik ben de taşıyıcılık olduğu için kesin sonuç 6 ayından sonra belli olurmuş birdahaki ay test yaptırıcaz Allah razı olsun canım

Allah razı olsun çok saol

Cok gecmis olsun bela ayindayiz bol bol sadaka verip bebislere cok dikkat etmeliyiz..Rabbim hepimizin yavrusunu korusun.

borntobemother, gulumser ve zeynep hepinize de buyuk gecmisler olsun. Buyuyolar ama yuregimiz hep agzimizda annelik cok guzel ama bi o kadar da zormus. İnsanin kalbi bi baskasi icin boyle de atarmis demek ki. Minik mucizelerimizle guzel gunler tum annelerimizle olsun. Kaza bela hastalik hepimizden uzak olsun...

Ben su an raporluyum ikinci donem de ucretsiz izne ayrilmayi dusunuyorum. Oglumu birakcak kimsem yok ve bakiciya da birakamam seneye bile nasil baslarim diye kara kara dusunuyorum. İse baslayan annelerimize Allah kolaylik versin. Soruma gelecek olursam rapordan sonra ucretsiz izne ayrilinamiyo diye bi sey duydum boyle bi durum var mi varsa ne yaparim bilemiyorum. Bilgisi olan varsa ve beni aydinlatirsa cok ama cok mutlu olurum. Simdiden sagolun :))

Ben de hep bunu düşünüyorum.Şu an bir daha hiç gelmeyecek.Bir daha el kadar olmayacak.Hem büyüsün hem de hiç büyümesin istiyorum.Ben de ne istediğimi bilmiyorum.

Haklısın cnm büyümelerini istiyoruz haliyle çok yoruluyoruz ondan ilerde bu yorulmaları unutucaz küçüklüklerini özlicez kızımı büyütürken yaşadım bu durumları

Çok geçmiş olsun cnm allah korumuş insanın en önce aklına evladı geliyor

Ölmesin kız yazıktır..
Ben severim lazları.. Babamız Emirdağlı bizim.. benim kendi babam Erzurumlu..
eeneeeeeeeeeeem! biz de erzurumluyuz kııı!!!
ispir. siz?

amiiiiin , amiin..

hicri takvime göre nasıl mukaddes aylar varsa.. recep şaban ramazan gibi.
Allahın rahmeti, bereketi, mağfireti artırdığı..
bazı aylarda da bela ve musibetlerin arttığı söylenir.. içinde bulunduğumuz safer ayı gibi..
(ama bu ayla ilgili olumsuzluğunu bildiren sahih bir hadis olmayıp,
cahiliye devrindeki arapların uğursuz inanışının günümüze tezahürüdür diye savunanlar da var)
netice-i kelam; buna inansak da inanmasak da, samimiyetle inandığımız şey;
az sadakanın çok belayı def ettiğidir..
nacizane; ya üç beş kuruş sadaka verin ya bir çocuğu sevindirin yada birilerine ikramda bulunun..
Rabbim bu ufak ameller hürmetine inş kazalardan belalalardan bizleri daha da önemlisi bebeklerimizi uzak tutsun, amin!

çok geçmiş olsun canım..çok üzüldüm valla..
Rabbim bebeğini korusun.. inş bi şey olmamıştır.. kusma baygınlık hali yok anlattığına göre..
2 saat de beklemişsin...

Canım ben şu an heyet raporundayım
Ocak 1e kadar
Ocak 1 den sonra 40 gün senelik izin alacağım
Nasip olursa ondan sonra ücretsiz izin

657 de ücretsiz izne bebeğin doğumundan sonraki 24 ayda istenildiği zaman ücretsiz izne çıkalabilir diye geçiyor

Link vermek yasak mı bilmiyorum sma belki yardımcı olur.

Memurların ücretsiz izin hakkı.! | www.memuruz.biz

geceleride babasının horlamasından uyanıyo korkarak ağlıyo attık babayı başka odaya. durum vahim çıt sesine uyanır oldu. valla nefes almaya korkuyorum uyanıcak die
Benim kızımda aynı valla uykuya dalıyo tam uyudu diyorum eşime sessizce sanki uyuyan o degilmiş gibi gözlerini açıp etrafa bakınmaya başlıyo çokk fenalar juniorlar

Bununla çook geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış RABBİM bebişini ve sizi korumuş. Allah bir daha göstermesin
cumayı kaçırmışım eşim diyor namazamı gidecektin dua edecektim selayla ezan vakti hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bende eskiden maalesef eskiden )cuma müminin bayramı derler ya aynı öyle cuma gelirken o kadar mutlu olurdum ki böyle daha maneviyatlı geçerdi bu güzel gün şimdi diger günler gibi oldu cuma demek tatil demek oldu yaa

bende öğretmenim ama hiç böyle bişey duymadım bi bilgimde yok bu konuyla ilgili ama bana mantıklı gelmedi

kızlar dün banyoda fark ettim kızımın kolsuu minnacık kolusunun aşısı kabuk bağlamış yıkarken kavladı sizinde öylemi

kızlar dün banyoda fark ettim kızımın kolsuu minnacık kolusunun aşısı kabuk bağlamış yıkarken kavladı sizinde öylemi
çook ıyı tutmuş yanı aşınız cnm.

ahhh kuzummm çağanda 40.günü koltuktan düşmüştü ççok etkılenıyosun bılıyorum ben uyku uyuyamadım sürekli aklıma geldı bı sure kendıne gelemıyo ınsan.kendımı suçladım durdum ama fatmazra doğru demıs icini rahatlatacaksa her bebek en az bi kere düşermis annemde aynısını soledı ben ve kardesımde dusmusuz nazar boncugumuz olsun dıyelım kusması yoksa hıc bıs sorun yok demektır canım.içini ferah tut unutmaya çalış

geçmiş olsun cook allahım korumus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…