Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ne guzel heves etmissin cok iyi yaparsin suslu ol tabi biz napcaz bilmiyorum ozel bisey yapmayiz herhalde esim almanyada olcak 31 indegelcek yol yorgunu olur evde yatar belki arkadaslar fln evde toplaniriz yinede bakalim bende sole guzel bi alisveris yapayim diyorum ama kilomu dusununce vazgeciyorum kilo vereyim oyle alicam yakismiyo bisey hatta emzirme iso bitsin sacimi boyatcam degisiklk olur oda 2 yasindan sonra anca

kızlar bebişleriniz günde kaç bez kirletiyor
cnm ben gece bez degıstırmıyorum 1 prima 1 kuru gece dıyolar sonucta :)
gece uykusunun bölünmemesi için degıstırmıyorum
bezını actıgım an gözleri açılıyo :)
sabah uyanınca altını acıyorum bezını degıstırıyorum bıraz havalandırıyorum çoook sevıyo altı açıkken
ama üşür diye fazla tutamıyorum
sonra öglene dogru 1 bez daha degısıyo
sonra ögle uykusunda uyanınca ( saatı bellı olmuyo hergun farklı ) degısıyo yanı 3.bezı oluyo
daha sonra aksamustu 7-8 e dogru 4.
en sonda gece uykusuna dalmadan bı bez daha degısıyo 5.bezı
yanı bız 5 bez degıstıyoruz
ama bu bazen artabılıyo 6-7 oluyo yenı degıstırmısken 1 saat sonra falan kaka yaparsa degısıyo gene tabı

bende yenı bı elbıse alayım dıyorum kılo bendede fazla var alıcam genede.
zayıflamayı beklemeyecegım.ama sonucta kendımızede bakmalıyız
sureklı bebeklerımızle ev işi çook yoorulup yıpranıyoruz
arada yenı bsıeyler almak ıyı gelıyo bana :) saçlarımıdaa önümüzdekı ay boyatıcam artık
karamel rengı çok modaymış.
amann dedım bende hamıleyken boyamadım sonra emzırıyorum dıye bı 6 ay lohusa zaamanı boyamayı cok ıstedım bıde kılolar zatenama yeter dedım 6.ayımda boyucam artık 2 sene emzırmek ıstıyorum 2 sene bole kalmak ıstemıyorum artık,kocamada güzel görünmek ıstıyorum
bız cok onem verıyoruz pinpirikliyiz 6 ay bekledım ama hayatta devam edıyo dımı

Son düzenleme:

bende öle yapıorm canım geceleri hiç ellemıorm yanlız bu aralar bez sayımız azaldı o kafama takılıor eskiden daha fazla kirletrdk 6-7 bez degşrdk bunun 3 kaka olurdu diğerleride dolu dolu çiş bayagada agır olurdu bezler şimdi 1kere 2 kere kaka yapıo çişli bezide eskisi gbi agır degl kuruntumu yapıorm bilmıorm ama bu ay sanki az kilo aldı gbi hep 1kilo alırdık dün evde tarttım 500gr almş offf yarın kontrolümz var sorucam dr.

kızlar bebişleriniz günde kaç bez kirletiyor

Bizimde 4,5 oluyor kaka durumuna gore artabiliyor. ben hamilelik doneminde bile cok bakimliydim fon cektirirdim duzenli kuafore giderdim hatta hamile kalmadan o:nce cilt bakimi yaptirirdim. simdi gel gor halimi ama yetisemiorum dusa bile zor giriyorum hmn yikanip cikiyorum nerde kaldi bakim fon soyle bakimli annelere ozenmeye basladim sabah bi kalkiyorum aksama kdar pijamayla bazen. gaza gelmek istiyorum bendeee bakimli guzel olmak istiyorum eski kiloma donmek istiyorum nerde azim nerdeee

cnm bebekler ılk 3 ayda daha çok çiş yapar dıye bılıyorum ıdrar keselerı gelısmedıgı ıcın zamanla azalırmıs bızımde ole oldu kaka sayısı 1 e düştü ama rahatsız olsa aglardı herhalde 1 kere kak yapıyor rahatlıyor bu arada nasıl tartıyosun sen ufaklıgı :) basküldemı

Özlem canım bende habersiz gelenlere kuruyemiş cay meyve ikram ediyorum ama bunlar 3gun önceden haber verdiler ben de en pratik tariflerini seçtim, bugün akşamdan etmek tatlısıyla havuç toplarını yaparım eşim ayşecik tutarken salata mercimek köftesi börek yarın ayşe uyudum yapicam artık.Birde eşim sut getirecek onu kaynatcan yoğurt yap bir de Kvtutturdu gelmiyosujz diye oraya giticez bu gece uzun olacak:))

fırında patates ve tavukkk
adresi ver, yola çıktım, geliyooom

Cena aysecigide kap gel antalya'dayız biz bu arda fındıklı kurabiye denicem

[/QUOTE]

Barların benim eşim geçen yıl davraza kayağa gidelim diye tutturmustu ben de allah korusun hamileyim düşerim falan diye olmaz demiştim bu sene de aysecigide alıp saklıkent gidelim istersen kizkardesimi (yani gorumcemi) götürelim biz de başbaşa zaman geçiririz diyo ama cocuk uğur hastalsnir düzeni bozulacak diye içim içimi yiyor aslına bakarsan benim içinde değişiklik olacak ama kararsızım:26:

emızırıyoruz dıye paso yersek bız kılo falan veremeyız ben bu ıyı gelır su ıyı gelır dıye kesemıyorum hıcbıseyı.ekmek yememeye çalıooyrum önmelı olan bebıslerımızın saglıgı tatlım hıc dusunme bunları.onlar buyusunlerde hepsı olur şöle 1 yasına gelseler kolayca kendımıze bakabılırz onlarda daha kolay oyalanır oluyolar bebek sahıbı olmak ısteyıpte evde saçlar tiftik tiftik dolaşmak ısteyen kadın çook vardır emınım çok şükür

Cnm sadece anne sutu mu veriorsun doktor bana sutun yettigini anlamak icin bezine bak cok islatiyorsa doyuyor demektir az cis yapiyorsa az besleniyordur dedi kaka sayisiinin beslenmeyle alakasi yokmus ne kadar cis okdr iyi mis

Tabiki canim allah tum bebisleri ailelerine bagislasin napalim bizde boyle gezelim bi sure allah aratmadan verdi yavrumuzu bize sukurler olsun rabbime
bende kismiyorum ama duzenli ogunlerim olmadigi icin kilo veremiyorum ben is arasinda ekmek aradi cikolata cerez yerken bu hale geldim vercegime bi kilo almisim puuu yazik

ev usulü tartıorm şekerim hassas tartılar varya önce ben tartılıorm sonrada doruk kucagımdayken tartılıorm aradaki fark kilosunu ortaya cıkarıor vala doğdugundan beri öle yapıorm ben doruda cıkıo...

Cnm sadece anne sutu mu veriorsun doktor bana sutun yettigini anlamak icin bezine bak cok islatiyorsa doyuyor demektir az cis yapiyorsa az besleniyordur dedi kaka sayisiinin beslenmeyle alakasi yokmus ne kadar cis okdr iyi mis

evet canım sadece emziriorm şimdiye kadar iyi gittik ama çişli bezlerimiz eskiye göre daha hafif..

canım bende balık çok severim ancak geçen hafta bir yakınım bebek emzirdiğim için dip balık yememin daha sağlıklı olduğunu söyledi büyük balıklar ağır metal içerdiğinden bebeğe zarar verebilirmiş besin zincirinin en altından yemeye dikkat et dedi bana hamsi gibi küçük balıklar dip balığı olduğundan daha az zararlı madde alır bünyesine ama mesela palamut gibi büyük balıklar diğer balıklarda beslendiği için tüm türlerin bünyesinde bulunan ağır metalleri alırlarmış bu nedenle sağlıklı olmuyormuş bebekler için

akşam akşam iştahını kaçırmak istemem sadece emziren anneler için edindiğim bir bilgiyi paylaşıyım dedim istersen sende bir araştır ben küçük bir araştırma yapmıştım netten zararlı diyende var zararsız diyende var insan ne yiyeceğini şaşırıyor ben şimdilik hamsi yiyorum en azından onla ilgili kötü bişey duyana kadar

canım bizimde önceki aylarda kilo alışımız çok hızlıydı ilk üç ay 1700 civarı aldı son 2 aydır önce 1,300 bu ay 900 gr a düştü bizim doktorumuz oğlumu fazla kilolu boluyordu yaşına girmeden 10 kilo olmasın diyen ısrarcı bir doktorumuz var ancak miniğim 5 ayda 8,5 oldu bile enj son doktorumuz inadı bıraktı anne sütüyle beslenirken kilolu olmasında sakınca olmayabilir dedi zaten gitgide kilo alımı azalacak dedi bende ilk 900 gr duyunca üzüldüm ama doktor bundan sonraki aylarda yarım kilo civarı almaya başlayacak her ay 1 kilo alırsa yaşına geldiğinde 15 kiloyu geçer bu çocuk nasıl yürüyecek dedi ama biz anneler hep kilo almazsa iyi bakamıyoruz sanıyoruz bende panikleyip acaba ek gıdayamı başlasam diye düşündüm şimdilik yalnızca anne sütüyle devam ediyoruz ama dün gece ilk kez arı mama denedim önce mama yedirip arkasından emzirdim çok uzun ve deliksiz uyudu bende aylardır ilk kez işyerinde uyuklamıyorum saat başı uyanmaya başlamıştık son dönemde doktorumuz günde 1 öğün ek gıdaya başlanmasında sakınca yok dedi sanırım akşam öğünlerimöizde çorba yoğurt deneyimlerinde bulunma vakti geldi

sizler ek gıdaya başladınız mı

bizim kontrolümz yarın şimdiye kadar 8kiloduk bu ay 500gr aldı ölçümlerime göre her ay 1kilo alırdı ek besinlere sadece şimdiye kadar elma armut havuç tattırdım dr sorucam ek besin verimmi diye başla derse sebzelere gecicem bakalm sonrada yoğurt gece uyanmalarımız sıklaştı 1gece denemek için devam sütü verdm gene uyandı farketmedi bilemıorm neden böle ..dişe yoruyorum çok kaşınıo salya akıtıo başka sebeb gelmıor aklıma

Banada ayın 6 sında gittiğimizde günde 1 öğün çorba yoğurt verebilirsin dedi sadece anne sütü değilmi dedim sütünüz yetiyor kilosundan belli ama yavaş yavaş yemeyi öğrensin 6 ayı bekledikten sonra alışmaları zor oluyor erken başlarsanız iştahlı olur demişti bende bunu anneme söyledim annem heyecanla aynı gün allah ne verdiyse başladı tabi çorbalar yapmış yoğurtlar mayalamış ana bi geldim çocuk 2 biberon süt içmiş bütün gün anne hayırdır e napıyım doymuyordu ddemezmi benim şalter attı bişeyde diyemiyorum kırılmasın die annecim az verelim falan dedim böyle 3 gün geçti bi baktım çocuk memeyi istemedi ben başladım ağlamaya hüngür hünügür annem anladı bu kez hata yaptığını kızım ben ne biliyim çocuk yemeyi sevdikçe bende doysun die tıka basa yedirdim dedi ani bir kararla kestik herşeyi yalnızca anne sütüne devam ettik şükür eskisi gibi istekli emiyo şimdi sadece gece yatmadan önce aqzıcık vericem ardından emziricem aman dikkat et çok tehlikeli bir dönem biraz fazla yedirince hemen emmeyi reddediyor akıllı bıdıklar yavaş yavaş başlamak lazım tabi anneme anlatmak mümkün olmadı deneyince kendiside gördü bazen düşünüyorum bu annelerimiz bizi nasıl büyütmüşler söz konusu torun olunca aman yavrucağız doymuyor aman kuzucum ısınamıyor die yedirdikçe yediriyor giyidirdikçe giydiriyor ah canım annem neyseki varsında gözüm arkada değil canından çok sevdiğini biliyorum kuzumu artık yuvarlanıp gidicez

Ay canim annelerimz ole vala cok seviolar bidiklari dedgn gbi buzamanlar hassas tam gecis donemindeyz cok vermeyi dusunmyrm zaten sutum gelio ek bisiler olmasi vede tadlarini bilesi icin de baslamkta fayda var iyki bebisin tekrardan emmis anne sutunden daha faydali degl yedirceklerimz sonucta

küçükyalı semt pazarı mııı?
benim kv müdavimidir..
bize yakın mı oturuyorsun acep

canım benim işyerim küçükyalıda çekmeköyde oturuyorum ama küçükyalıya hayranım buralardan ev almak istiyorum ama çok pahalı

pazarıda çok keyifli oluyor iş stresinden çıkıp her perşembe bir pazar yapıyorum ohhh valla normalde hiç almam dediğim şeylere bile saldırıyorum heleki bu ara meleğim nedeniyle alışverişe gidemeyen biri olduğumdan bari gün içerisinde bulduğum fırsatı kaçırmayayım diyorum :))

sen küçükyalıda mı otuyorsun ?[/QUOTE]

sen cekmekoy demi oturuyorsun canım biz ev arıyoruz kiralik. eşimin isi umraniyede hafta sonu umraniyeye baktık eve ama bulamadık site istiyoruz senin bildiğin 1000 tl civarı cekmekoyde siteler varmı hafta sonunda oraya bakacağız avrupa yakasında oturduğumdan o bölgeyi hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…