Cnm pompanın modelini tam olarak söyleyebilir misin
allah biliyo ne istiyorum biraz büyüyüp biberon alır gibi göğsüme yapışsın ama benimki şimdilik uykuda emiyo, uyanıkken yay gibi geriyo sırtını yaklaşmıyo, az çok anne sütü aldı şimdiye kadar ama işin yakınlaşma tarafı dünyalara bedelnolur bırakmasınlar memeyi yaaaa
Herkese selam biz bugün ilk kahvaltımızı yaptık az ama kafiydi bence
canımmm hangı makınayı kullanıyosun ben medela aldım arastırıarak.tek gögüslü 200 tl bayıldım ama bebeısım ıcın anne sutu içi bebegıme değer sanırım ıyı çekıyo gıbı sımdılıkcanım ama işyerinde çocuk emmediği için süt doluyor göğüs pompamda iyi valla allah razı olsun yapandanda satandanda çocuğun emme ritminde çektiğim için çok oluyor çocuk emiyormuş gibi süt doluyor her zaman 600 olmasada fırsat buldukça sağıyorum genelde 4 kez sağsam 150 şer çıkıyor ama bazen iş yoğunsa 3 kez sağabiliyorum 450 oluyor 150 de evde ekliyorum oğlum uyurken gece ama evdeysen zaten çocuk emerken diğer yandan süt olmuyor iliğimi kemiğimi emiyor kerata haftasonları hiç yedekleyemiyorum yetmeyecek die korkuyorum hatta
bende ilk bambinomanuel pompa almıştım evdeydim çalışmıyordum o ara ucuz bişiy olsun dedim 3-5 gün sonra zıbıttı sğt dolu çekmiyo bende philips avent aldım çoook memnnunm inşallah nazar değmez 6 ayı bir doldursakta gerisi çok dert değil
ama 100 çok azmış bütün günmü 100 cc çıkıyo acil pompanı değiştir bence sütün azalır gündüz çocuk emmiyorken senin göğsünü boşaltman lazım sütünün azalmaması için
ilahı canım benım yaa vallahı buraya gırınce keyfım yerıne gelıyo bende denıcem oğlumla ayak barmaklarımı tutmak ıcın.görmesemde senı yaptıgının nasıl göründüğünü tahmın edebılıyorum eşinde çok gülmüştür :)))tanıştığımıza çoook memnun oldum şekerler
eneeem, hayırlı olsunn..!!
seninki büyümüş,büyümüşki.. başlamış evi dağıtmaya..
ayy, çok güzel oluuuuuuuuur
ismin çok güzell
dün akşam, eşim biraz moralsizdi..
ayşecik de ayaklarını tutmuş top gibi bi sağa bi sola yatıyordu..
eşim neşelensin dedim,, döndüm ayşeciğe..
kıııız, bi tek sen mi yapabiliyorsun onu? ben de yaparım baaaaak dedim..
yattım yere, ayaklarıma uzandım.
anam uzanamıyorum,, ıkın ıkın kıpkırmızı oldummm
rezil oldum iyi mi?
ama adamı da güldürdüm haniii
istemediğim şekilde oldu, ama güldüü
aşkınız daim olsun.. size nazar değiyor canım.. kesin nazar
ben 67yle hamile kaldım, 85,5 la gittim doğuma..
senden 8 cm kısayım, boyum 1,62
kilom da senden 8 fazla, 68
ayşecike isim düşünürken rabia da vardı aklımızda..
büyük hanım evliya.. rabia'tül adeviyeden
tatlım bu heroya nereye maıl atılıyo bende atayımBende cevizli portakallı kurabiye yaptım..Birazdan da mantar sote yapacağım İnşaallah.. Bu arada cenacım hero baby'ye mesaj attım.. "Numune gönderecektiniz göndermediniz..Ne zaman gönderirsiniz?" dedim.. onlarda cevap atmışlar.. "paketiniz kargoya verilmiştir en geç 1 hafa içerisinde elinizde olur" demişler.. hadi hayırlısı...
Kocişten pek fırsat bulup yazamam ama tamam sen burdaysan sorun yok..
Philips Avent SCF312/60 Elektrikli Göğüs Pompası GittiGidiyor'da 69039506
ekteki pompa benimki ben memnunum bide buna muadil modelanın var onuda çok iyi anlatıyorlar alan arkadaşlarım çok memnun
ben 1990 lıyım canımama şubat 23 olcam bee
bende 2011 de evlendim istanbulda yaşıyorum ik tayin listesine inşallah erzurum yazcaz
ben sosyoloji okuyorum aöf 3 deyim inşallah(tembelimde )
çocuklar büyüyünce karar versin inşallah kısmet diyelim
canım aynı sorunu yaşıyoruz benim kızda uyanıkken yay gibi 5 dak sonra uyusun o reddedttiği memeyi koparcak gibi emiyor. Çok şükür kızımı anne sütü ile besledim ama 1 ay hariç 5 aydır hep mücadele hep stres ile emzirdim bi rahat rahat tadına vararak emziremedim inşallah bu şekildede olsa emer hatta artık uyanıkkende emse
maşallah canım senin kız erken başladı ek gıdaya sevdide sanırım darısı bize olsun
Philips Avent SCF312/60 Elektrikli Göğüs Pompası GittiGidiyor'da 69039506
ekteki pompa benimki ben memnunum bide buna muadil modelanın var onuda çok iyi anlatıyorlar alan arkadaşlarım çok memnun
Aa karakiz bende 23 subat doğumluyum ama 84 luyum.balık burcuyuz cok duygusal icli...öğretmenim eşimin isinden dolayi diyarbakırdayiz.2010 temmuz da evlendim.yarismaci arkadaşlara başarilar gb oldu.ama herkes kucukmus benden yaa
canım 2 saate bır sağarsan 1 haftada toparlar diye düşünüyorum süt kanalların açılırya kızlar bizde de emmeme problemi var yirmi gün öncesine kadar çalışmıyordum uykuda yakaladıkça emziriyordum ek mama da veriyordum idare ediyorduk. şimdi işe başladım ikide geliyorum işten uyusun diye bekliyorum bazen uykuda da emmiyo geçen gün bir sağayım sütümü dedim artık akşam on olmuştu ve tüm günde iki göğsümü de beşer dakika emzirmeyi başarmıştım. sadece 30 cc çıktı şok oldum gece uyandığında bile artık iki göğsümü uzun uzun emzirmeme rağmen doymayıp ağlıyor gece hiç mama vermezdim önceden benim sütüm bitiyor. şimdiye kadar uykuda yakalarsam sütüm olsun diye sağmıyordum hiç sütümü. bi de ben ciddi bi rahatsızlık geçirdim doğumdan hemen sonra on gün kadar kızım geceler boyu meme ararken sağıp dökmek zorunda kaldım sütümü şimdi süt sağmak deyince çok kötü oluyorum. ama yapacak bişey yok tekrar düzenli bir şekilde sütümü sağmaya başlasam çoğalır mı artık çok geç mi dersiniz ?
ya kızlar bizde de emmeme problemi var yirmi gün öncesine kadar çalışmıyordum uykuda yakaladıkça emziriyordum ek mama da veriyordum idare ediyorduk. şimdi işe başladım ikide geliyorum işten uyusun diye bekliyorum bazen uykuda da emmiyo geçen gün bir sağayım sütümü dedim artık akşam on olmuştu ve tüm günde iki göğsümü de beşer dakika emzirmeyi başarmıştım. sadece 30 cc çıktı şok oldum gece uyandığında bile artık iki göğsümü uzun uzun emzirmeme rağmen doymayıp ağlıyor gece hiç mama vermezdim önceden benim sütüm bitiyor. şimdiye kadar uykuda yakalarsam sütüm olsun diye sağmıyordum hiç sütümü. bi de ben ciddi bi rahatsızlık geçirdim doğumdan hemen sonra on gün kadar kızım geceler boyu meme ararken sağıp dökmek zorunda kaldım sütümü şimdi süt sağmak deyince çok kötü oluyorum. ama yapacak bişey yok tekrar düzenli bir şekilde sütümü sağmaya başlasam çoğalır mı artık çok geç mi dersiniz ?
cananatteccoban ben de aynı pompayı kullanıyorum.Gerçekten çok iyi ne var ne yok sağıyo valla.Tek derdi halkası..Ya hep kaybediyorum ya da biberona takmayı unutup caanım sütümü heba ediyorum.
kızlarrr benim saç kurutma makinasıyla uyuyan oğlana :))) bı çare bulduk eşimle.uyku arkadaşı jokerde gezerken gördük
çok şükür kafam rahatladı yaaaa
Cloud-B Uyku Arkadaşım Zürafa Kardeş - e-bebek.com
sleep tuşu var ona basıyorum saç kurutma sesı cıkıyo ama daha sakin bi ses.bunu almasaydık gece komşular baskına gelıcektı :)))))
Çocuğunuz uyku arkadaşı zürafa kardeşin çıkardığı 4 farklı ses ile çok daha rahat sakinleşip uykuya dalacak.
Zürafa kardeşin çıkardığı sesler: safari dansı , safarinden eve dönüş , ırmak kenarında mola , Victoria şelalesi en zor uyuyan bebekleri bile kesintisiz bir uykuya sürükleyecek.
Bu sevimli oyuncak, hem çocuğunuzun en sevdiği oyuncağı hem de uyku arkadaşı olacak.
Zürafa kardeşin 4 farklı sesi, ses kutusunun üzerindeki butonlar ile seçilir, ses seviyesi ayarlanabilir.
Otomatik kapanma özelliği 23 veya 45 dakikaya ayarlanabilir.
2 AA pil ile çalışır.Avrupa ve A.B.D.'da sayısız ödülün sahibidir.
canımmm hangı makınayı kullanıyosun ben medela aldım arastırıarak.tek gögüslü 200 tl bayıldım ama bebeısım ıcın anne sutu içi bebegıme değer sanırım ıyı çekıyo gıbı sımdılık
ilahı canım benım yaa vallahı buraya gırınce keyfım yerıne gelıyo bende denıcem oğlumla ayak barmaklarımı tutmak ıcın.görmesemde senı yaptıgının nasıl göründüğünü tahmın edebılıyorum eşinde çok gülmüştür :)))
tatlım bu heroya nereye maıl atılıyo bende atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?