bunu görmüştüm çok güzeldi![]()
Teşekkür ederim.. Bu arada kızına maşşallllahh diyorum bizimki yarın 6 ayını dolduruyo daha koca totosunu kaldırıp dönmüyor bile..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu görmüştüm çok güzeldi![]()
Teşekkür ederim.. Bu arada kızına maşşallllahh diyorum bizimki yarın 6 ayını dolduruyo daha koca totosunu kaldırıp dönmüyor bile..Ben 2 atdır çalışıyorum o kadar zormuş ki çocuk ve işi bi arada yürütmek bi arkadaş yazmış işyerinde 3-4 kez sağıyorum diye ben bi tek öğlen arası sağıyorum bazen onu bile yapamıyorum, afedersiniz yoğunluktan wc gitmeye bile fırsatım olmuyor, haliyle de sütüm azaldı
![]()
Bu tanışma faslından ben de eksik kalmayayim1987 doğumluyum yani 25 yaşındayım, öğretmenim( şimdi rapoorluyum 2.donem çalışmaya başlayacağım inşallah) Antalyaliyim, akdeniz üniversitesi mezunuyum, antalyada: yaşıyorum.2011de evlendim 6temmuzda hayatımın anlamı biricik kizim ayşe dünyaya geldi ne de güzel yaptı
1.60boyundayim 54 kiloyum ve şu anda diyetteyim kararlıyım. 4 kilo verene kadar durmak yok
[/QUOT
canım bende seninle aynı boydayım ama kilom 55,5 bende 2,5 kilo versem harika olcak ama veremiyorum 55 ile hamile kaldım tekrar eski kiloma kavuştum ama biraz daha vermek istiyordum ama emzirdiğim için açlığa dayanamıyorum elim ayağım titriyor resmen ama bebeklerimiz emeklemeye başlayınca ve yürüyünce biraz daha kilo veririz inşallah
Merhaba herkese,sonunda tasindik,simdi yazdiklarinizi okumaya basladim,herkesler tanismis bu arada.ben de 82 dogumluyum,avukatim ama su an calismiyorum.kizim 19 temmuz dogumlu,ismi ekin :) boyum 1,77 kilom sizi urkutmesin diye soylemiyorum :) ankaraliyim dogma buyume,universiteyi de ankarada okudum.2010 da evlenip denizliye geldim,2 gundur de samsunda yasiyorum.tasinma teladiyla ugrasiyorum :)
Benimki erkek cnm ama bi kızım olsun isterdim neyazikki ikinciyi düşünmüyorum Allah bunlari bize bağışlasın..hamak olayini biliorum yazmistin burda oda bi cozum cnm..ama benimkide yarim saatle 40 dk arasi uyuyo
canım kusura bakma aklımda kız kalmış. Allah oğluna uzun ömürler versin. Benim 12. haftada doktor büyük olasılıkla erkek demişti eşim çok sevinmişti erkek istiyordu. 16. hafta gittiğimizde %100 kız dedi eşimin yüzü biraz düşmüştü ama bende bi garip olmuştum 1 ay boyunca erkeğe hazırlamıştım kendimi kız deyince afallamıştım ama sonra çok sevindim kızım olsun çok istiyordum rabbim evladımı bana bağışlasın dünya tatlısı kikirdek bir kız. Geçen arkadaşlarımız gelmişti 8 yaşında oğlu var dediki hayatımda gördüğüm en mutlu bebek ( gerçi 8 yılda ne uzun bir hayat). Hamak sayesinde o kadar rahatladımki anlatamam aç olunca uykuya geçmesi zor oluyordu hamak onu rahatlatıyor uyutuyor.
Geçen gün kızım bunalttı beni çıldırcaktım ofladım pufladım. 29 yaşında evlendim 31 yaşında anneliğe hazır hissettim kendimi ama 2 yıl denedik olmadı tam artık tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk kızım süpriz yaptı. İnfertilite topiğinde bir arkadaşım vardı 2. tüp bebek denemeside negatif olmuş msj yazmış rabbim banada anne olmayı nasip eder inşallah öyle çok istiyorumki anne olmayı yazmış okuyunca çok üzüldüm kızım kucağımdaydı sım sıkı sarıldım ona rabbime şükrettim.
Eki Görüntüle 591177
merhaba teyzelerim artık bizide tanıştırın arkadaşlarımızla
hertarafları dağıtalım![]()
bu akşam eşimin yüksek iltifatlarına mazhar olan fındıklı kurabiyemm
Eki Görüntüle 590783
ama yerleri boş olan üç kurabiyenin akıbetini bana sormayın
görmedim.
duymadım,
bilmiyom![]()
ayy çook güldüm yaa
nasıl güzel gülmüş maşallahh
bende de avent var göğsüm yara diye
kısa süreliğine kullanacağımı sanarak manuel aldım çok memnunum
ama bilseydim yaraların geçmeyeceğini elektrikli alırdım
canım yaraların geçmedimi hala
Bugünilk kez( çok küçükken gitmiştim sonrasında hiç rahat vermiyordu) kızımı da alıp bebek arabasına oturtup alışveriş merkezine gittik. Kızıma kıyafet aldık. Ben ve bebeği olan başka bi arkadaşım hep birlikte yemek yedik. Sonra bebişler huysuzlanmaya başladı tabi. Bebek bakım odasına götürüp orada uyutup 1 saat daha biryerlerde oturduk. Sonrasında eve geliyordukki benim kız basladı arabada ortalığı yıkmaya. Yol boyunca ağladı gözlerinden yaş geldi. Arkadaşımı evine bırakıp eve doğru yol almaya devam ediyordum kiiii kızım otokoltugunun devrilmesiyle kızım düştü! ( öyle çok ağladı ki elim ayagım birbirine karıştı aklım başımdan uçmuş gitmiş kemerini takmamışım) arabayı sağa cekip onu sakinleştirmeye çalıştım ama ne mümkün. Zaten ağlayan kızım iyice çoştu. Eve geldik bi süre daha ağladı. Duş aldırıp uyuttum. Şimdide vicdan azabından öleceğim. Gizli gizli ağlayıp duruyorum. Eşimede diyemedim böyle oldu diye. Bide onun dırdırını çekemem benim vicdanım bana yeter. Kızlar görünürde birsey yok ama birsey olmuş mudur? Koltuk yan dönmüştü. Çocuk arabanın koltuguna düştü. Dr a gitmek lazım mı acaba? Esime de diyemiyorum.
Bugünilk kez( çok küçükken gitmiştim sonrasında hiç rahat vermiyordu) kızımı da alıp bebek arabasına oturtup alışveriş merkezine gittik. Kızıma kıyafet aldık. Ben ve bebeği olan başka bi arkadaşım hep birlikte yemek yedik. Sonra bebişler huysuzlanmaya başladı tabi. Bebek bakım odasına götürüp orada uyutup 1 saat daha biryerlerde oturduk. Sonrasında eve geliyordukki benim kız basladı arabada ortalığı yıkmaya. Yol boyunca ağladı gözlerinden yaş geldi. Arkadaşımı evine bırakıp eve doğru yol almaya devam ediyordum kiiii kızım otokoltugunun devrilmesiyle kızım düştü! ( öyle çok ağladı ki elim ayagım birbirine karıştı aklım başımdan uçmuş gitmiş kemerini takmamışım) arabayı sağa cekip onu sakinleştirmeye çalıştım ama ne mümkün. Zaten ağlayan kızım iyice çoştu. Eve geldik bi süre daha ağladı. Duş aldırıp uyuttum. Şimdide vicdan azabından öleceğim. Gizli gizli ağlayıp duruyorum. Eşimede diyemedim böyle oldu diye. Bide onun dırdırını çekemem benim vicdanım bana yeter. Kızlar görünürde birsey yok ama birsey olmuş mudur? Koltuk yan dönmüştü. Çocuk arabanın koltuguna düştü. Dr a gitmek lazım mı acaba? Esime de diyemiyorum.
canım kuzucum çok tatlıymış maşallah benim oğluşumda böyle güleryüxlü yavrum nerde kendine yakın çağlarda bebek görse kikirdiyo inş tanıştırmak nasib olr valla çok iyi olur bebişler için oyun arkadaşı olurlar birbirlewrine nerde yaşıyorsun sen ist damısın