Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bunu görmüştüm çok güzeldi

Teşekkür ederim.. Bu arada kızına maşşallllahh diyorum bizimki yarın 6 ayını dolduruyo daha koca totosunu kaldırıp dönmüyor bile.. Ben 2 atdır çalışıyorum o kadar zormuş ki çocuk ve işi bi arada yürütmek bi arkadaş yazmış işyerinde 3-4 kez sağıyorum diye ben bi tek öğlen arası sağıyorum bazen onu bile yapamıyorum, afedersiniz yoğunluktan wc gitmeye bile fırsatım olmuyor, haliyle de sütüm azaldı

inşallah gelir canım üzülme benimki 2 hafta gitti geri geldi

canım benim kızımın adıda ekin doğum tarihide 9 temmuz bende 5 yıldır ankarada yaşıyorum. Kolay gelsin sana bebekle taşınmak çok zor olsa gerek

Benimki erkek cnm ama bi kızım olsun isterdim neyazikki ikinciyi düşünmüyorum Allah bunlari bize bağışlasın..hamak olayini biliorum yazmistin burda oda bi cozum cnm..ama benimkide yarim saatle 40 dk arasi uyuyo

canım kusura bakma aklımda kız kalmış. Allah oğluna uzun ömürler versin. Benim 12. haftada doktor büyük olasılıkla erkek demişti eşim çok sevinmişti erkek istiyordu. 16. hafta gittiğimizde %100 kız dedi eşimin yüzü biraz düşmüştü ama bende bi garip olmuştum 1 ay boyunca erkeğe hazırlamıştım kendimi kız deyince afallamıştım ama sonra çok sevindim kızım olsun çok istiyordum rabbim evladımı bana bağışlasın dünya tatlısı kikirdek bir kız. Geçen arkadaşlarımız gelmişti 8 yaşında oğlu var dediki hayatımda gördüğüm en mutlu bebek ( gerçi 8 yılda ne uzun bir hayat). Hamak sayesinde o kadar rahatladımki anlatamam aç olunca uykuya geçmesi zor oluyordu hamak onu rahatlatıyor uyutuyor.
Geçen gün kızım bunalttı beni çıldırcaktım ofladım pufladım. 29 yaşında evlendim 31 yaşında anneliğe hazır hissettim kendimi ama 2 yıl denedik olmadı tam artık tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk kızım süpriz yaptı. İnfertilite topiğinde bir arkadaşım vardı 2. tüp bebek denemeside negatif olmuş msj yazmış rabbim banada anne olmayı nasip eder inşallah öyle çok istiyorumki anne olmayı yazmış okuyunca çok üzüldüm kızım kucağımdaydı sım sıkı sarıldım ona rabbime şükrettim.

Son düzenleme:
çok saol cenacım ama gözüm paris göremiyor zaten biraz tartışmalı da birgün oldu yine de şu anda daha iyiyim çok şükür nezle sanırım gribe çevirmeyecek gibi....

Ay tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu.Rabbim herkesin bebegini anasina babasına bağışlasın.ben yemekteyim bu arada oglusumu emziriyom odada bi taraftan topige giriyom nasil bi bagimlilik bu ya

canım bende seninle aynı boydayım ama kilom 55,5 bende 2,5 kilo versem harika olcak ama veremiyorum 55 ile hamile kaldım tekrar eski kiloma kavuştum ama biraz daha vermek istiyordum ama emzirdiğim için açlığa dayanamıyorum elim ayağım titriyor resmen ama bebeklerimiz emeklemeye başlayınca ve yürüyünce biraz daha kilo veririz inşallah[/QUOTE]

Ben 49 kiloyla hamile kaldım ama 50 kilo olmak istiyorum. Dolabimin yarısı etiketi ustunde elbiseyle dolu açtıkça içim gidiyor .hayatımda hiç diyet yapmadım ama 4 kilo vermek zor olmasa gerek.Sen diyet dediysem öyle sıkı planlı bişey değil.Ekmeği hamur işlerini ve tatlıyi kestim.Porsiyonu kuculttum. Birde bol şu içiyorum hadi hayırlısı:18:

Fatmaazra yemek nasil gidiyo umarım oglusun uslu duruyodur

Eki Görüntüle 591177

merhaba teyzelerim artık bizide tanıştırın arkadaşlarımızla

hertarafları dağıtalım

canım kuzucum çok tatlıymış maşallah benim oğluşumda böyle güleryüxlü yavrum nerde kendine yakın çağlarda bebek görse kikirdiyo inş tanıştırmak nasib olr valla çok iyi olur bebişler için oyun arkadaşı olurlar birbirlewrine nerde yaşıyorsun sen ist damısın

bugün oğlumun 5. ay kontrolü vardı

aman allahım doktorun muayenehanesinin önü pazar yeri gibiydi 9 kişi vardı önümüzde 2.5 saat bekledik off hem doktor çok iyi olduğundan hastası çok birde doktorumuz sağolsun çok ilgili her muayenesi 20 dk dan fazla sürüyor bekle bekle bihal olduk

ve nihayet muayene olduk doktor amcası gidişatımızı çok beğendi herşey yolunda çok şükür ciğerlerimiz temiz boğazda kızarıklık varmı die baktı sorun yok dönmesini falan kontrol etti tutup kaldırdı kalkması dönmesi güzel seyri iyi dedi

boyumuz az kısamı acep 67 cm bilemedim kilomuz 9 kg çıktı doktor biraz fazla ayına göre ama anlaşılan genetik çok kilolu göstermiyor sorun yok böyle devam etsin dedi gelişimi iyi dedi

ufaktan tattırmaya devam herşeyin tadını öğretcez minğime

canım yaraların geçmedimi hala

yook geçmedi yara değilde çatlak desem daha doğru olacak.
gece emziriyorum o da canım acıya acıya. ne yapalım kabullendim ben bu da benim nasibimmişş.

kızlaar ben bugün ylisansa gittim eşiminde sınavı vardı. o sınavdayken ben oğluşumu tuttum.
ben dersteyken o tuttu. yuvarlandık gittikk. sonra ordan arkadaşlara geçtim ayıptır söylemesi balık yedim .
oğluşuma da verdim biraz.. vee sanırım balık işe yaradı tontişim poposunu havaya kaldırıyoo emeklemeye
az kaldı sanırımm

Son düzenleme:
Bugünilk kez( çok küçükken gitmiştim sonrasında hiç rahat vermiyordu) kızımı da alıp bebek arabasına oturtup alışveriş merkezine gittik. Kızıma kıyafet aldık. Ben ve bebeği olan başka bi arkadaşım hep birlikte yemek yedik. Sonra bebişler huysuzlanmaya başladı tabi. Bebek bakım odasına götürüp orada uyutup 1 saat daha biryerlerde oturduk. Sonrasında eve geliyordukki benim kız basladı arabada ortalığı yıkmaya. Yol boyunca ağladı gözlerinden yaş geldi. Arkadaşımı evine bırakıp eve doğru yol almaya devam ediyordum kiiii kızım otokoltugunun devrilmesiyle kızım düştü! ( öyle çok ağladı ki elim ayagım birbirine karıştı aklım başımdan uçmuş gitmiş kemerini takmamışım) arabayı sağa cekip onu sakinleştirmeye çalıştım ama ne mümkün. Zaten ağlayan kızım iyice çoştu. Eve geldik bi süre daha ağladı. Duş aldırıp uyuttum. Şimdide vicdan azabından öleceğim. Gizli gizli ağlayıp duruyorum. Eşimede diyemedim böyle oldu diye. Bide onun dırdırını çekemem benim vicdanım bana yeter. Kızlar görünürde birsey yok ama birsey olmuş mudur? Koltuk yan dönmüştü. Çocuk arabanın koltuguna düştü. Dr a gitmek lazım mı acaba? Esime de diyemiyorum.

Son düzenleme:

koltuğa düştüyse bişey olmamıştır canım korkma bencee korktuğu için ağlamıştır

uyutma sakın gmzle juysma gözlerinde değişiklilkk varsa doktora götür geçmiş olsun canım

Canım yanlış anlama ben bu konuda bilirkişi falan değilim ama en son doktor kontrolündeki düşen bir cocuga doktorun söyledikleri aklımda.Bulantı varmı, kusma varmı hareketlerinde yavaşlama sabit bir yere gözünü dikip kaliyormu gozlemleyin 2 saat unutmayın demişti.benimfikrimi sorarsan yumuşak zemine düştüğü ici bişey olmamıştır bebeğinin sağlamasına araba belli hızda giderken birden düştüğünden korkmustur yavrunun banyo iyi gelir .uyumadan iyiymiş ama gözün üstü de olsun .ha bu arada vicdan yapma sakin cocuk düşecekti kalkacakta rabbim korusu şifa versin biz de dalabiliyoruz yapım allahım daha beterinden korusungecmis olsun.

yok canım ya tokat,ta yaşıyorum.

kendi memleketim.ama ist. çok akrabamız var.

geliriz belki yazın..

canım allah korumus cooook gecmış olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…